-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έπεσε μαζί με τα βελάκια;Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν είδα καμία κοκκινίλα στο Ζαφίρα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έπεσε μαζί με τα βελάκια;Ωραίος ρε
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έπεσε μαζί με τα βελάκια; -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Φυσικά, η τύπισσα που έκανε το πάρτυ με τα ούζα την έχει πληρώσει μέχρι τώρα γιατί όποτε την πετυχαίνω με το παιδί στο δρόμο την καταβρέχω είτε με το λάστιχο όταν πλένω το αμάξι, είτε με σπινάρισμα όταν έχει νερά. Μέχρι να παραδεχτεί ότι έκανε ζημιά.Η φάση δηλαδή είναι κάπως έτσι:
-

-

-
JEEP
commander
-
eytyxos einai to limited, giati to unlimited thelei kai unlimited venzini.
-
Τέτοιο ήταν του μάγκα 'δεν πληρώνω' στο βιντεάκι ?
-
Νομίζω ότι ο υπέρτατος Μάγκας είχε cherokee
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τέτοιο ήταν του μάγκα 'δεν πληρώνω' στο βιντεάκι ?Νομίζω ότι του 'μάγκα' ήταν 3.7L και όχι 4.7L
-
Αν εξακολουθήσουν τα κορόιδα να χρηματοδοτούν την δική του χρήση των δρόμων, το επόμενο θα είναι το 4,7. Το παν είναι να βρίσκεις τρόπο να μην πληρώνεις για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείς.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Νομίζω ότι του 'μάγκα' ήταν 3.7L και όχι 4.7L
Ο μάγκας ποιος είναι?
-
Τελικά τι απίθανο έχει ένα grand cherokee?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά τι απίθανο έχει ένα grand cherokee?Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ
-
Ο πισω καθαριστήρας δεν ακουμπαει στο τζαμι?
-
Re mhpws den exei sbhsei o djlama thn pinakida kai thn exei kalypsei apla o katoxos toy me mayrh monotikh?
-
Η πινακιδα ειναι ετσι οπως την βλεπετε, δεν την εχει σβησει ο φωτογραφος. Εγω αυτο καταλαβα.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ο μάγκας ποιος είναι?
Ο Γιωργος.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά τι απίθανο έχει ένα grand cherokee?Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ
Re mhpws den exei sbhsei o djlama thn pinakida kai thn exei kalypsei apla o katoxos toy me mayrh monotikh?
Η πινακιδα ειναι ετσι οπως την βλεπετε, δεν την εχει σβησει ο φωτογραφος. Εγω αυτο καταλαβα.
Απλά μου φάνηκε απίθανη η κυκλοφορία στην τωρινή εποχή ενός 4.7L αυτοκινήτου με **ελληνικές **πινακίδες. Την πινακίδα εγώ την κάλυψα
Ο μάγκας ποιος είναι?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]