Apr 7, 2011, 10:05 PM

Θελω εδω και ενα χρονο να αγορασω το lotus elan se(1993) σε κοκκινο χρωμα.απλα για μενα ειναι θεικο δε με νοιαζει πως ειναι παλιο, ειναι πανεμορφο..εχω κανει οσο μεγαλυτερη ερευνα μπορουσα σε ελληνικο και αγγλικο τυπο κ εχω βρει θετικα και αρνητικα
θετικα:το καλυτερο προσθιοκινητο ever,απολαυστικη οδηγηση-ποιοτητα κυλισης-προσφυση και επιδοσεις που ξεσηκωνουν.
αρνητικα:παλαιοτητα,λενε για την κουκουλα πως ψιλομπαζει,εχω ακουσει πως δεν ειναι καλο να εμπιστευτεις τοσο παλιο τουρμπο και ισως βγαλει προβληματα σε μηχανικα μερη.
ολα αυτα ομως πιστευω διαπιστωνονται σε μια επισκεψη σε εμπιστο μηχανικο-συνεργειο κλπ.
τελος παντων εκτος απο αυτα σε καποια forum διαβασα οτι κανεις δε το προτεινει παρολο που ειναι κλασσικο κ φοβερο.
ολοι λενε για mazda mx-5 και πραγματι εχω βρει μοντελα του '06-'07 πολυ ομορφα ελκυστικα καινουρια και ολα τα καλα..αλλα ρε μαμωτο..δεν ειναι lotus..
και αν μου αναφερετε σχεση πισω κινησης και εμπροσθιας δεν με απασχολει.ειχα bmw 316 E36 και τωρα εχω volvo s40 του ΄01.
πριν πειτε οτι να ναι ο τυπος , το bmw το ειχα στα 19 μου 15 μερες με το διπλωμα και το διαλυσα το αμαξι γιατι κλασσικα την ειχα δει οδηγαρα και εχω αμαξαρα κλπ. μετα πηρα το ματρακα το οικογενειακο και ηρεμησα .δε θελω να κανω λοιπον βλακειες.θελω απλα να απολαμβανω οδηγηση, γρηγορη μεν οταν χρειαζεται και ασφαλεια σε θεμα προσφυσης και κυλισης δε.
θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες και ελπιζω να με βοηθησετε!!!