-
Μέγα λάθος ανοιχτο προεδρικό αυτοκίνητο σήμερα...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γεια σου Ζήση με τα ωραία βίντεο και τις φωτογραφίες που ανεβάζεις πάντα.
Θένξ Πάνο!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κάτσε να βγει η DS9 και θα δούμε με τι θα κυκλοφορεί ο Νικολά...
Πάνε εναλλάξ.Τσέκαρέ το και θα δεις.
Και στο κάτω κάτω κύριος εμείς έχουμε μεγαλομέτοχο το γαλλικό δημόσιο όχι η CitroenΔεν νομίζω ό,τι είναι πια μεγαλομέτοχος της RENAULT τo Γαλλικό δημόσιο.
Για τους παλιότερους θυμίζω ό,τι την βραδιά που ο Σαρκοζί βγήκε πρόεδρος της Γαλλίας, πήγε να εκφωνήσει το επίσημο διάγγελμα του μέσα σε ένα Vel Satis.
Και μάλιστα οι κάμερες συνόδευαν το αυτοκίνητο σε όλη την διαδρομή (μανούλες σε αυτά οι Γάλλοι) με πλάνα που έδειχναν το αυτοκίνητο απ' όλες τις πλευρές.
Αλλά όπως είπες κινείται με όλη την Γαλλική γκάμα 'πολυτελών' αυτοκινήτων.Το Γαλλικό Δημόσιο κατέχει το 15% της Renault. είναι το μεγαλύτερο μετοχικό μερίδιο από όλους του μετόχους.
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Και στο κάτω κάτω κύριος εμείς έχουμε μεγαλομέτοχο το γαλλικό δημόσιο όχι η CitroenΔεν νομίζω ό,τι είναι πια μεγαλομέτοχος της RENAULT τo Γαλλικό δημόσιο.
Για τους παλιότερους θυμίζω ό,τι την βραδιά που ο Σαρκοζί βγήκε πρόεδρος της Γαλλίας, πήγε να εκφωνήσει το επίσημο διάγγελμα του μέσα σε ένα Vel Satis.
Και μάλιστα οι κάμερες συνόδευαν το αυτοκίνητο σε όλη την διαδρομή (μανούλες σε αυτά οι Γάλλοι) με πλάνα που έδειχναν το αυτοκίνητο απ' όλες τις πλευρές.
Αλλά όπως είπες κινείται με όλη την Γαλλική γκάμα 'πολυτελών' αυτοκινήτων.Το Γαλλικό Δημόσιο κατέχει το 15.6% της Renault. είναι το μεγαλύτερο μετοχικό μερίδιο από όλους του μετόχους.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Και στο κάτω κάτω κύριος εμείς έχουμε μεγαλομέτοχο το γαλλικό δημόσιο όχι η Citroen[spoiler=:13rfkmju]
[/spoiler:13rfkmju]
Ορίστε.Όχι γιατί μου τη μπαίνεις και τα παίρνω (πλάκα κάνω )
-
Και τις δυο ναυαρχιδες της Renault τις βλεπω καθημερινα τωρα που ειμαι Αλεξπολη... Στις προηγουμενες εκλογες στην Γαλλια η αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης μετα τις εκλογες μεταφεροταν με ασημι VelSatis νομιζω... (Ορεστη ξεχασες και το 25άρι νομιζω... )
-
Και τις δυο ναυαρχιδες της Renault τις βλεπω καθημερινα τωρα που ειμαι Αλεξπολη... Στις προηγουμενες εκλογες στην Γαλλια η αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης μετα τις εκλογες μεταφεροταν με ασημι VelSatis νομιζω... (Ορεστη ξεχασες και το 25άρι νομιζω... )Δεν το βρίσκω το άτιμο σε προεδρικό
-
Πρεπει να υπηρχε ομως...Δεν ηταν καποια ιδιαιτερη μετατροπη, απλα το 25 με σημαιακια! So French...
edit: Να το!
-
Πρεπει να υπηρχε ομως...Δεν ηταν καποια ιδιαιτερη μετατροπη, απλα το 25 με σημαιακια! So French...Ένα λαθάκι κάνεις.Τα Renault που βλέπεις παραπάνω έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από τα παραγωγής και είναι θωρακισμένα.Κάτι τέτοιο γίνεται με όλα τα προεδρικά.κατά τα λοιπά είναι ίδια.Πάντως δεν νομίζω να υπήρχε προεδρικό 25 ελέω Xm
-
Ναι, σ αυτο εχεις δικιο...Το 25 βγηκε στα μεσα της δεκαετιας του '80 (;) και για μια περιοδο πρεπει να ηταν το προεδρικο αυτοκινητο...Απ' οσο ξερω ο Chirac ηταν Citroenάκιας...
-
Βρέθηκε.
Ο Chirac ήταν ο άνθρωπος Citroenακιας(και είναι) αλλά η προεδρία του έπεσε πάνω στο παραπάνω Safrane μετά στο 607 και τέλος στο VelSatis
Στην φώτο βέβαια είναι ο Miteran -
Καλά νταξ Ζήση ανεβάσαμε ταυτόχρονα την ίδια φωτό
-
Παρεμπιπτόντως όσο βλέπω σε φωτογραφίες το VelSatis σε προφίλ και πίσω δεν ήταν άσχημο. Η πρόσοψη υπερ-έπασχε.
Και ήταν επιβλητικό και ιδανικό για προεδρικό. Με το μεγάλο εσωτερικό υψος παρέπεμπε στις ...εγγκλεζικες βασιλικές Rolls.Προωθώντας πλέον τις συνεργασίες δεν θα απορήσω αν τον δω (τον Γάλλο πρόεδρο) σε ...
στις παρελάσεις!!! -
Τι χαλια θεση ειναι αυτη για τα σημαιακια???
-
Τρέχει ρε παιδιά κανείς σας το Dialogys v3.92 σε windows 7?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πρεπει να υπηρχε ομως...Δεν ηταν καποια ιδιαιτερη μετατροπη, απλα το 25 με σημαιακια! So French...
Ένα λαθάκι κάνεις.Τα Renault που βλέπεις παραπάνω έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από τα παραγωγής και είναι θωρακισμένα.Κάτι τέτοιο γίνεται με όλα τα προεδρικά.κατά τα λοιπά είναι ίδια.Πάντως δεν νομίζω να υπήρχε προεδρικό 25 ελέω Xm
H Renault το 1985 παρουσίασε την έκδοση 25 Limousine πάντα με V6 κινητήρες που ανεπίσημα έφερε το όνομα R35. Είχε μεγαλύτερο μεταξόνιο και παραμένει μέχρι σήμερα ίσως το πιο πολυτελές Ρεζί. Αντίθετα με αυτό που πολλοί πιστεύουν, δεν ήταν η απάντηση της Renault στην -επιμηκυμένη- Citroen CX Prestige, αλλά μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για κυβερνητικά στελέχη και μεγαλοπροέδρους εταιριών.
Όλα τα τεχνολογικά καλούδια του 25 (+ 25 TXI Carminat proto) όπως και η διαρύθμιση του εσωτερικού μεταφέρθηκαν αυτούσια στο Safrane. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι χαλια θεση ειναι αυτη για τα σημαιακια???French Rulez
-
H ΛΑΜΔΑ στη Ν Ερυθραια εχει κλεισει..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
H ΛΑΜΔΑ στη Ν Ερυθραια εχει κλεισει..Πήγε Κηφισίας
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
H ΛΑΜΔΑ στη Ν Ερυθραια εχει κλεισει..
Πήγε Κηφισίας
Που δηλαδη..?