-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Θα προσπαθησω να σου λυσω μερικες απο τις αποριες σου- Δεν υπαρχει μεροκαματο στην επαρχια κ για να παραμεινει μυθικο θα πρεπει να εξακολουθησουν να ζουν στις ιδιες αθλιες συνθηκες που ζουσαν στην χωρα τους .
- Απο την Κρητη καποιοι τους εφεραν δεν ηρθαν μονοι τους .
- Οι μεταναστες πανε οπου εχουν εγκατασταθει οι πρωτοι ,το ιδιο συνεβη κ με τους Ελληνες ,ο ενας φερνει το αλλον .
ποιοι ειναι αυτοι , συγκεκριμενης ιδεολογιας, που εχουν συμφερον να θελουν να μετατρεψουν το κεντρο της Αθηνας σε κολαση ,ονοματα δεν εχουν
- τα ντοματάκια φυτρώνουν κι φορτώνονται μόνα τους στα τελάρα πλέον;
- νομίζω ότι το ίδιο έγραψα
- το ότι δεν έχουν εγκατασταθεί πουθενά οι πρώτοι, αλλά κυλιούνται στα πεζοδρόμια δεν μας απασχολεί; Ούτε τους ίδιους απασχολεί;
- υποθέτω ότι λέγονται Γιάννης, Κώστας, Θανάσης κλπ. Μάλλον είναι αυτοί που μ΄έκαναν να φάω μισή ώρα σε ακινησία με την οικογένεια το προηγούμενο Σάββατο στους Στύλους Ολυμπίου Διός επειδή σουλάτσαραν στο κέντρο. Κάποιοι εγκάθετοι νοσοκομειακοί γιατροί ισχυρίζονται ότι ορισμένοι από αυτούς τους εμποδίζουν να δώσουν υγρά στους απεργούς πείνας, μολονότι οι τελευταίοι τους το ζήτησαν. Αυτοαποκαλούνται 'Εκπρόσωποι' και 'Αλληλέγγυοι', αλλά μάλλον πρόκειται για παρατσούκλια.
Προφανως ,ως νομικος (που εισαι), καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ αδειας παραμονης και ιθαγενειας. Ασε τις παπαριες λοιπον.
Νομίζω ότι άδεια παραμονής έχουν όσοι τη δικαιούνται και τη δικαιούνται όσοι πληρούν ορισμένους ελάχιστους όρους. Αν καταργήσουμε αυτούς τους όρους, τότε η άδεια παραμονής θα γίνει οιονεί ιθαγένεια, μέχρι να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να πιέζουν διάφοροι για παροχή ιθαγένειας γιατί απλώς πέρασε το διάστημα αυτό.
Μας δουλεύγεις λοιπόν. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Θα προσπαθησω να σου λυσω μερικες απο τις αποριες σου- Δεν υπαρχει μεροκαματο στην επαρχια κ για να παραμεινει μυθικο θα πρεπει να εξακολουθησουν να ζουν στις ιδιες αθλιες συνθηκες που ζουσαν στην χωρα τους .
- Απο την Κρητη καποιοι τους εφεραν δεν ηρθαν μονοι τους .
- Οι μεταναστες πανε οπου εχουν εγκατασταθει οι πρωτοι ,το ιδιο συνεβη κ με τους Ελληνες ,ο ενας φερνει το αλλον .
ποιοι ειναι αυτοι , συγκεκριμενης ιδεολογιας, που εχουν συμφερον να θελουν να μετατρεψουν το κεντρο της Αθηνας σε κολαση ,ονοματα δεν εχουν
ε αφου περνανε τοσο ασχημα και ο κακος Ελληνας τους εκμεταλλευεται (που σαφως εχει συμβει), να παρουν το καραβακι και να πανε σπιτια τους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H Γιάρος σου κάνει ή έχεις κάτι καλύτερο στο μυαλό σου μάστορα?
Η Γιάρος ήταν τόπος αναψυχής.
Εξάλλου, εμείς δεν είμαστε βίαιος λαός.
Πιστεύω να τους έριξαν αρκετό ξύλο και φυλάκα μέχρι να στρώσουν. Και σαν να το πέτυχαν.
Ωραία η λογική του Ιού: μη σας πειράζει που σας ληστεύουν και σας δέρνουν, τα ίδια έκαναν κάποιοι πρόγονοί σας.
Χαζός κόσμος.Αναφορικά με τους προγόνους και το άρθρο του Ιού, θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Πριν μερικά χρόνια σε επαγγελματικό ταξίδι σε χώρα του εξωτερικού, κάποιοι καλοί συνάδελφοι έκλεβαν τα ποτήρια από τις pub. Ο καιρός γαρ εγγύς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προφανως ,ως νομικος (που εισαι), καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ αδειας παραμονης και ιθαγενειας. Ασε τις παπαριες λοιπον.
Νομίζω ότι άδεια παραμονής έχουν όσοι τη δικαιούνται και τη δικαιούνται όσοι πληρούν ορισμένους ελάχιστους όρους. Αν καταργήσουμε αυτούς τους όρους, τότε η άδεια παραμονής θα γίνει οιονεί ιθαγένεια, μέχρι να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να πιέζουν διάφοροι για παροχή ιθαγένειας γιατί απλώς πέρασε το διάστημα αυτό.
Μας δουλεύγεις λοιπόν.Για να παρει καποιος μεταναστης την αδεια παραμονης πρεπει να πληρουνται καποιο οροι. Για να παρει την ιθαγενεια πρεπει να εχει αδεια παραμονης και να πληρουνται καποιοι προσθετοι οροι . Απλο ειναι
-
Το ότι πολλοί αλοδαποί έπεσαν θύματα εκμετάλευσης είναι γνωστό. Εδώ παίζει το ρόλο της η ανοργανωσιά του ελληνικού κράτους. Εξαρχής το ίδιο το κράτος σε συνεννόηση με το σύνολο των παραγωγικών φορέων θα μπορούσε να θέσει έναν αριθμό 'εισαγόμενων' εργαζομένων σε τομείς εργασίας οι οποίοι δεν προτιμούνται πλέον απο τους έλληνες και αυτό φυσικά μέσα απο συνεργασία με κράτης όπου λόγου οικονομικών συνθηκών θα υπάρχαν εργαζόμενοι πρόθυμοι να εργαστούν στην χώρα μας με τους όρους που θα επέβαλε η ίδια η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση κάτι που εφάρμοσε η Γερμανία στα μισά του προηγούμενου αιώνα. Δυστηχώς τίποτα απο όλα αυτά δεν έγινε. Όμως είναι εντελώς λανθσμένο να συνδέεται το θέμα της εργασίας με κατάστασεις όπως χορήγηση πολιτκών δικαιωμάτων και ότι συναφές.
Αλλά το πως φτάσαμε σε αυτή την ιστορία ως ευθύνη εντοπίζεται απο το 96 και μετά όπου λίγο-πολύ το φαινόμενο του 'μπάτε σκύλοι αλέστε' δικαιλογήθηκε εντελώς ιδεολογικά απο μεγάλο κομμάτι των πολιτικών και των ΜΜΕ, είτε αριστερών είτε νεοφιλελεύθερων πεποιθήσεων.
-
@post emani :
Τα γνωστά 'παραμυθάκια' , με γνωστές σκοπιμότητες που αποσκοπούν στην δημιουργίσ εύπεπτων και βολικών εντυπώσεων ,σε ένα 'κάδρο' όπου η ιστορία θα μας 'ανταποδώσει' τά όσα πράξαμε και συνεπώς τώρα θα πρέπει να υπομείνουμε και να δικαιολογούμε τις απίστευτες καταστάσεις που ζούν σήμερα οι Ελληνες στην χώρα τους.
Φυσικά ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :
Αλήθεια αν όλα αυτά ισχύουν και μας ήσαν γνωστά, και άρα γνωρίζαμε ότι θα τα 'εισπράταμε' τότε εμείς γιατί επιτρέψαμε, να μας έρθουν όλοι αυτοί ως 'πολυπολιτισμικοί' αφού γνωρίζαμε ότι θα έπραταν όλα αυτά κατ΄αναλογία με τα δικές μας δήθεν πράξεις . -
Tελικά σύμφωνα με το μικρόβιο της γνωστής φυλλάδας , ο Αλ Καπόνε ήταν ψευδώνυμο του Αλέξανδρου Καπονίδη και ο Λάκυ Λουτσιάνο ήταν ο Βασίλης Λουκανίδης σπό την Δράμα .
Δράμα η υπόθεση .
Τελικά η Κόζα νόστρα , ήταν ελληνική και το όνομα της ήταν Με την Μαγκιά μας , αλλά γιά να θολώσουν τα νερά έμπλεξαν τους αθώους Ιταλιάνους .
Τελικά τι μαφιόζοι είμαστε εμείς οι Ελληνες .Ασε που θύματα εκμετάλλευσης έπεσαν οι μετανάστες ΜΟΝΟ στην Ελλάδα .
Οι άλλες χώρες δεν τους εκμεταλλεύτηκαν καθόλου
Ούτε όταν ήταν στην χώρα τους , ούτε όταν ήρθαν σε αυτές -
Tελικά σύμφωνα με το μικρόβιο της γνωστής φυλλάδας , ο Αλ Καπόνε ήταν ψευδώνυμο του Αλέξανδρου Καπονίδη και ο Λάκυ Λουτσιάνο ήταν ο Βασίλης Λουκανίδης σπό την Δράμα
Αυτά και άλλα πολλά ντοκουμέντα για την ελληνική ξενιτιά στο βιβλίο του Παπατρέχα Πορτογύρογλου 'ΕΛα μ@υνί στον τόπο σου'
Θα το έβαζα στις ταινίες αλλά νομίζω ότι πιο πολύ ταιριάζει εδώ.
Πέρα από το ότι σαν ταινία γ@μεί, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα περί μεταναστών στη Γερμανία (εν έτει 2010 και όχι 1910)
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καλα θα κανει η κυβερνηση να τους μαζεψει και να τους βαλει πανω σε κανα ξερονησι ΟΛΟΥΣ, τωρα αμα κανουν απεργεια πεινας η αν πεθανουν καρφι δε μου καιγεταιαν εχεις παντος καμια καλυτερη ιδεα για το τι να τους κανουμε πες την....
Εχω εγω* μια ιδεα (για να εχουμε και οικονομικο οφελος) .
Ειναι γνωστο οτι η κλανια αποτελειται κυριως απο διοξειδο του ανθρακα , μεθανιο, υδρογονο και οξυγονο και ειναι (επισης) γνωστο οτι το μεθανιο και το υδρογονο ειναι καυσιμα . Ειναι επισης γνωστο οτι με τη καταλληλη τροφη (οσπρια και κυριως φασολια) ενας ανθρωπος μπορει να παραξει ημερησιως 3 λιτρα κλανο-καυσιμου και με τις καταλληλες τεχνολογικες καινοτομιες (συσκευη προσαρμοσμενη στη κωλοτρυπιδα) μπορουμε να συλλεξουμε το κλανο-καυσιμο.
Μαζευουμε , λοιπον, το 1 εκατομ των μεταναστων (στο μελλον και το 1 εκατομ (και με αυξητικη ταση) ανεργων ) σε αποκεντρωμενα (το αποκεντρωμενο μοντελο δουλευει καλυτερα) στρατοπεδα συγκεντρωσης και εχουμε παραγωγη γυρω στα 3 εκατομ λιτρα καυσιμου ημερησιως και 1,1 δις λιτρα ετησιως. Το μεσο νοικοκυριο καταναλωνει γυρω στα 2000 λιτρα ετησιως και αρα μπορουμε να καλυψουμε τις ετησιες αναγκες 550 χιλιαδων νοικοκυριων (τα ποσα διπλασιαζονται αν το μετρο εφαρμοσθει και στους ανεργους).
Ετσι
• Λυνονται τα προβληματα της μεταναστευσης (και της ανεργιας) . Οι μεταναστες (και οι ανεργοι) απο αχρηστα υποκειμενα μετατρεπονται σε παραγωγικες μοναδες
• Λυνεται σε σημαντικο βαθμο το ενεργειακο προβλημα της χωρας
• Διαφοροι τομεις γνωριζουν ανθηση. Ο αγροτικος τομεας , η βιοχημεια , η τεχνολογια τροφιμων , ο τομεας της μηχανικης των αεριων , οι τομεις κατασκευης-εμποριου-διακινησης του τεχνολογικου εξοπλισμου που θα χρειασθει ,κτλ- για την ακριβεια απλως αναφερω την ιδεα , δεν ειναι δικη μου. Και ,προφανως, το υφος του σχολιου ειναι αντιστοιχο του υφους αυτων που εκανα κουοτ.
-
r/K theory
-
Έχω να προτείνω μια εξίσου σοβαρή θεωρία.
Για κάθε έναν μετανάστη που έρχεται στον εθνικό μας χώρο (που νομίζω ότι άπαντες κατανοούν ότι είναι εδώ και καιρό κορεσμένος σε θέματα εύρεσης εργασίας, κοινωνικών πόρων, προνοιακών παροχών κλπ), να στέλνουμε στη χώρα προέλευσης έναν εκ των υποστηρικτών της υποδοχής και παραμονής τους.
Έτσι και θα επιτευχθεί η υπέροχη πολυπολιτισμικότητα που τόσο επιδιώκεται από τους ίδιους και θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα του κορεσμού και θα μπορέσουμε να εξάγουμε επιτέλους κάτι ώστε να έχουμε να παινευόμαστε για την παραγωγική μας διαδικασία (ιδεολόγους παράγουμε σε τεράστιες ποσότητες τα τελευταία 30 χρόνια και τελικά καταλήγουν στην ανακύκλωση ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω να προτείνω μια εξίσου σοβαρή θεωρία.Για κάθε έναν μετανάστη που έρχεται στον εθνικό μας χώρο (που νομίζω ότι άπαντες κατανοούν ότι είναι εδώ και καιρό κορεσμένος σε θέματα εύρεσης εργασίας, κοινωνικών πόρων, προνοιακών παροχών κλπ), να στέλνουμε στη χώρα προέλευσης έναν εκ των υποστηρικτών της υποδοχής και παραμονής τους.
Έτσι και θα επιτευχθεί η υπέροχη πολυπολιτισμικότητα που τόσο επιδιώκεται από τους ίδιους και θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα του κορεσμού και θα μπορέσουμε να εξάγουμε επιτέλους κάτι ώστε να έχουμε να παινευόμαστε για την παραγωγική μας διαδικασία (ιδεολόγους παράγουμε σε τεράστιες ποσότητες τα τελευταία 30 χρόνια και τελικά καταλήγουν στην ανακύκλωση ).
Εγώ λέω για κάθε έναν μετανάστη που έρχεται στον εθνικό μας χώρο να στέλνουμε στη χώρα προέλευσης έναν πολιτικό. Να μάθουν αυτοί...
-
delete
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω να προτείνω μια εξίσου σοβαρή θεωρία.Για κάθε έναν μετανάστη που έρχεται στον εθνικό μας χώρο (που νομίζω ότι άπαντες κατανοούν ότι είναι εδώ και καιρό κορεσμένος σε θέματα εύρεσης εργασίας, κοινωνικών πόρων, προνοιακών παροχών κλπ), να στέλνουμε στη χώρα προέλευσης έναν εκ των υποστηρικτών της υποδοχής και παραμονής τους.
Άλλο έγραψα εγώ, άλλο μου απαντάς εσύ.
-
Όχι μωρέ, στην κλανοθεωρία αναφερόμουν εγώ. Καλύτερα 'ιδέα' για να είμαι σωστός.
-
Εγώ πάντως ειρωνικά την έβαλα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Και πού βρισκονται 40000 τυφέκια ρε coupea, για πές μας.....Πριν μερικά χρονια κατι φανταρια πάνω απο το Τατόι πίσω απο κατι θαμνους βρήκανε καμια 80ρια απο αυτά.Τωρα αν θες να πουμε για μεγαλύτερες ποσότητες ρώτα καποιον απο την Ασφάλεια να σου πεί.Ίσως να έχουν και τα περίπτερα!....Παντού είναι φίλε μου!...Η δυτική Ελλάδα είναι όλη με κρύπτες!
-
Τραγωδία με τρεις νεκρούς και 20 αγνοούμενους (!!) στο λιμάνι της Σούδας
Τραγωδία τα ξημερώματα στο λιμάνι της Σούδας όταν εργάτες από τη Λιβύη -υπήκοοι Μπαγκλαντές σύμφωνα με πληροφορίες- που επέβαιναν στο Ε/Γ-Ο/Γ Ιonian King, έπεσαν στη θάλασσα κατά τον κατάπλου του πλοίου, προκειμένου να αποφύγουν τον επαναπατρισμό στη χώρα τους. Δύο άνθρωποι πνίγηκαν, ένας πέθανε από κρυοπληξία, ενώ είκοσι αγνοούνται.
Όσοι περισυνελέγησαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Χανίων για τις πρώτες βοήθειες
-
χμ.....
-
Κάποιοι έχουν πάρει το ρόλο του νόμιμου πολίτη πολυ στα σοβαρα τελευταια..
Οι πρώτοι που δεν τους θέλουν είναι αυτοί (περισσότερο κι απ' τους Έλληνες ακροδεξιούς), και οι πρώτοι που τους κοπανάνε είναι αυτοί...
Μπραβο λοιπον σε Αλβανους Ρουμανους Βουλγαρους σκατοκεφαλους..Ηδη θα εχουν ξεχασει ποτε ηταν αυτοι παρανομοι..
Ο αλλος λεει για τουφεκια..Που θα τα παρουν οι λαθρομεταναστες..Για πανε μια βολτα απο παραλιακη μερια..
μου φαινεται σε αυτο το θεμα ερχεται ο καθενας και βγαζει τα κομπλεξ του(ειδικα αυτο με τα ξερονησια κατι κρυβει σιγουρα )
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;