-
-
Σε απιθανο μπουρινι πριν καμια 10ετια εφυγε καδος με φοβερη ταχυτητα και εσκασε πανω σε ενα subaru 600 καταστρεφωντας τον προφυλακτηρα του.. Εμεις κυνηγαγαμε ενα τροχοσπιτο που ειχαμε τοτε..
-
Σήμερα στην Εγνατία Οδό πριν τη Ξάνθη προς ανατολικά είδα ένα απίστευτο θέαμα, που δεν μου έκοψε να χαμηλώσω ταχύτητα για να το φωτογραφίσω.
Πίσω από ένα TIR πήγαινε ένα αγροτικό πίσω από το οποίο υπήρχε τρέιλερ πάνω στο οποίο υπήρχε μικρός εκσκαφέας με βραχίονα. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι ότι το αγροτικό ΔΕΝ ρυμουλκούσε το τρειλερ....αλλά ο βραχίονας του εκσκαφέα ήταν σε έκταση κα ιακουμπούσε στη καρότσα του αγροτικού, όπου εκεί ήταν δεμένος. Και βάσ ηαυτού του δεσίματος το τρέηλερ ακολουθούσε....Είναι απίστευτο, αλλά το είδαμε 3 άτομα. Μιλάμε ήμουν χαλαρός και ξύπνησα μονομιάς όταν το είδα. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα στην Εγνατία Οδό πριν τη Ξάνθη προς ανατολικά είδα ένα απίστευτο θέαμα, που δεν μου έκοψε να χαμηλώσω ταχύτητα για να το φωτογραφίσω.
Πίσω από ένα TIR πήγαινε ένα αγροτικό πίσω από το οποίο υπήρχε τρέιλερ πάνω στο οποίο υπήρχε μικρός εκσκαφέας με βραχίονα. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι ότι το αγροτικό ΔΕΝ ρυμουλκούσε το τρειλερ....αλλά ο βραχίονας του εκσκαφέα ήταν σε έκταση κα ιακουμπούσε στη καρότσα του αγροτικού, όπου εκεί ήταν δεμένος. Και βάσ ηαυτού του δεσίματος το τρέηλερ ακολουθούσε....Είναι απίστευτο, αλλά το είδαμε 3 άτομα. Μιλάμε ήμουν χαλαρός και ξύπνησα μονομιάς όταν το είδα.Κατι τετοιες κανουν μερικοι και λεμε γιατι γινονται ατυχηματα
-
Χθες πήγα να τρακάρω με τον Πλούταρχο τον τραγουδιστή
-
Φαντασου να επαιζες και το cd του εκεινη την στιγμη!
-
Ώρες-ώρες η ευρηματικότητα του λαού μας είναι αξεπέραστη , σήμερα το πρωί συνοδηγός σε παλιό Civic κρατούσε με το ένα χέρι εκτός αυτοκινήτου μια αλουμινένια σκάλα
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ώρες-ώρες η ευρηματικότητα του λαού μας είναι αξεπέραστη , σήμερα το πρωί συνοδηγός σε παλιό Civic κρατούσε με το ένα χέρι εκτός αυτοκινήτου μια αλουμινένια σκάλαΑυτο δεν ειναι τιποτα..
Μπογιατζης στη πατρα πανω σε παπι ,2 κουβαδες χρωμα δεξια και αριστερα στο τιμονι και τη σκαλα με το ενα χερι και το αλλο να παλευει με το τιμονι.. +ενα κουβας ακομα στο πατωμα μπροστα στα ποδια του.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ώρες-ώρες η ευρηματικότητα του λαού μας είναι αξεπέραστη , σήμερα το πρωί συνοδηγός σε παλιό Civic κρατούσε με το ένα χέρι εκτός αυτοκινήτου μια αλουμινένια σκάλα
Αυτο δεν ειναι τιποτα..
Μπογιατζης στη πατρα πανω σε παπι ,2 κουβαδες χρωμα δεξια και αριστερα στο τιμονι και τη σκαλα με το ενα χερι και το αλλο να παλευει με το τιμονι.. +ενα κουβας ακομα στο πατωμα μπροστα στα ποδια του..Που χωρεσαν ολα αυτα??
-
Σήμερα μπήκα μέσα από την Πανεπιστημιούπολη για να βγω στα νεκροταφεία Ζωγράφου και προσπέρασα ένα νεαρό με smart, αλλά και τον σκύλο του που είχε δεμένο στον καθρέφτη του οδηγού δίνοντάς του 2-3 μέτρα σχοινί.
-
Ε, πως να τον βγάλεις βόλτα τον σκύλο άμα κάνει κρύο;;
-
Μου θύμισες έναν νεαρό που πετυχαίνω μερικές φορές με σκουτεράκι και ένα θηρίο λαμπραντόρ στον χώρο που είναι για τα πόδια του οδηγού να χαίρεται την βόλτα όρθιο.
-
Ο χρήστης AntonisKar έγραψε:
Σήμερα μπήκα μέσα από την Πανεπιστημιούπολη για να βγω στα νεκροταφεία Ζωγράφου και προσπέρασα ένα νεαρό με smart, αλλά και τον σκύλο του που είχε δεμένο στον καθρέφτη του οδηγού δίνοντάς του 2-3 μέτρα σχοινί.Δε τον σταμάτησες να τον σφαλιαρίσεις;;;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σήμερα μπήκα μέσα από την Πανεπιστημιούπολη για να βγω στα νεκροταφεία Ζωγράφου και προσπέρασα ένα νεαρό με smart, αλλά και τον σκύλο του που είχε δεμένο στον καθρέφτη του οδηγού δίνοντάς του 2-3 μέτρα σχοινί.
Δε τον σταμάτησες να τον σφαλιαρίσεις;;;
+1
Και με εναμιση μπορούσε να κάνει την δουλειά του! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
+1
Και με εναμιση μπορούσε να κάνει την δουλειά του! -
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
+1
Και με εναμιση μπορούσε να κάνει την δουλειά του!Το σκέφτηκα να σταματήσω μπροστά του με αλάρμ, αλλά ο σκύλος ήταν απο αυτά τα μεγάλα μυώδη pitbull οπότε τελικά δεν νομίζω να ήταν πολύ χαρούμενος ο σκύλος αν πλησίαζα το αφεντικό του.
Ήταν μισό smart το pitbull -
Μήπως τότε έσερνε το pittbull το Smart? Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη που λεφτά για βενζίνη...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μήπως τότε έσερνε το pittbull το Smart? Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη που λεφτά για βενζίνη...Σκέφτομαι ότι να το σέρνει εξ'ολοκλήρου είναι λίγο δύσκολο, αλλά από την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ένα τόσο δυνατό σκυλί μπορεί να κάνει μια διαφορά στην κατανάλωση!
-
Τις προάλλες κατεβαίνοντας από τον περιφερειακό προς μεσογείων κάτι έσκασε στο κράνος μου. Ακούστηκε πολύ δυνατά αλλά δεν πρόλαβα να δω κάτι. Φτάνοντας στη δουλειά μου είδα ότι σε ένα σημείο όχι μόνο είχε σημαδευτεί το κράνος, αλλά σε εκίνο το σημείο είχε φύγει το χρώμα και λίγο υλικό από κάτω. Αν δεν φορούσα κράνος μάλλον θα ήμουν ανάσκελα! Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα μπορούσε να είναι...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]