-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Δεν ειναι λογικη αυτη. Δηλαδη μας αφηνετε να βριστουμε μεχρι το '1-1' και μετα επεμβενεις οταν καποιος κανει το 2-1?Όχι, εγώ επενέβην όταν ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους έδωσε σαφή δείγματα ότι διατίθεται να λήξει την παρεξήγηση εκ μέρους του ενώ ο άλλος συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους.
Η απο την αρχη του την λεγατε, η αφηστε μας να βγαλουμε τα ματια μας...Εγω αυτο βρισκω δικαιο... Και μαλιστα, θεωρω οτι αυτο δεν εγινε επειδη ειναι μεγαλης ηλικιας... Οποτε 'μην του κανουμε παρατηρηση που ειμαστε νεοτεροι' αυτο εκμεταλευεται και κανει συνεχεια απροκλητες επιθεσεις ο συγκεκριμενος χρηστης...\
Δεν έχεις δίκιο εδώ, όπως σου εξήγησα παραπάνω.
τερμα γιατι γιναμε ultra-κουραστικοι για τους αλλους...
Τέλος κι από μένα.
-
Κύριοι
Αναλόγος μέ τους Έλληνες είναι καί τα επαγγελματά
όταν θέλουμε ταξί θυμόμαστε την Αγγλία
όταν θέλουμε πολιτικούς θυμόμαστε την Ιαπονία (χαρακίρι)
όταν θέλουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θυμόμαστε τη Σουηδία
Πάντα φτένε οι άλλοι -
Απορω με πιο δικαιωμα εμεις οι κατοχοι ΙΧ απαιτουμε την βελτιωση της -απαραδεκτης σε γενικες γραμμες- συμπεριφορας των ταξιτζηδων οταν εμεις ειμαστε ιδιοι κ χειροτεροι κ μιλαμε για μποϊκοταζ στους ταριφες κ αλλα τετοια ωραια! Χαρακτηριστικο παραδειγμα. Χθες γυρνωντας απο τη δουλεια μου, 3 αυτοκινητα τουλαχιστον (γιατι τοσα ηταν μπροστα μου εκεινη την στιγμη) αγνοησαν επιδεικτικα ενα γερακο που εκανε οτοστοπ για να παει 1χλμ πιο κατω στο νοσοκομειο. Ουτε καν εκοψαν για να δουν τι θελει ο ανθρωπος. Μπορει να ειχε παθει εμφραγμα πχ. Τοσο επειγουσες δουλειες πια ειχαν κ οι 3 προπορευομενοι; Ή φοβηθηκαν μην βγαλει κανενα ουζι ο παππους μολις τον εβαζαν στο αυτοκινητο τους; Αν ηταν ομως καμια μ***αρα, ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα ειχε γινει πολεμος για το ποιος θα την πρωτοπαρει! Υπαρχει μηπως κανεις που διαφωνει;;;
-
Εγώ έχω δει και τρένο να σταματάει για να πάρει μ*νάρα.
Είχα σκοπιά στην Λαμία και το τρένο πέρναγε μπροστά από το στρατόπεδο.
ΥΓ. Πολύ δύσκολο να ανέβει γυναίκα με μίνι στη μηχανή παρακαλώ και όχι σε βαγόνι.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Εγώ έχω δει και τρένο να σταματάει για να πάρει μ*νάρα.Είχα σκοπιά στην Λαμία και το τρένο πέρναγε μπροστά από το στρατόπεδο.
ΥΓ. Πολύ δύσκολο να ανέβει γυναίκα με μίνι στη μηχανή παρακαλώ και όχι σε βαγόνι.
Δηλαδή δεν σέρνει μόνο καράβια, αλλά σταματάει και τρένα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα πάντα κάνει .....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλά, πόση ροπή έχει πια;;;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τα πάντα κάνει .....
Μόνο που δε συμφέρει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τα πάντα κάνει .....
Μόνο που δε συμφέρει...
Καλά , ότι δεν συμφέρει είναι σίγουρο
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Οι ταρίφες δεν είναι υποχρεωμένοι να φοράνε ζώνη ασφαλείας εντός πόλεως, ενώ πολλοί έχουν πάρει πόρπες από ζώνες ασφαλείας και τις έχουν κοτσάρει στα σημεία πρόσδεσης, ώστε να μη μπορούν και οι επιβάτες να τις χρησιμοποιήσουν.
Ο λόγος είναι να μην βαράνε οι καραμούζες των συστημάτων ασφαλείας.
Το αποτέλεσμα είναι βέβαια όπως ακριβώς το λές...Γιατί, ποιος θα απαγορεύει σε πελάτη να βγάλει την πόρπη και να βάλει κανονικά τη ζώνη; Το θέμα είναι ότι θα γίνει χάλια αφού οι ζώνες των ταξί έχουν μαζέψει πάνω τουε το μισά 'βαριά σωματίδια' της ατμόσφαιρας τηε Αθήνας.
Eγω αυτο το ονομαζω υπηρεσια ποιοτητος...
Α! και εξυπηρετηση
Επισης διασκεδαζω πολυ οταν παω να φορεσω τη ζωνη μου στο ταξι και ο ταξιτζης αρχιζει το δουλεμα! this is fun!Πού να τύχεις και σε ταξιτζή που παρεξηγιέται κιόλας, αφού με την κίνηση σου να βάλεις ζώνη ...αμφισβητείς τις οδηγικές του ικανότητες!
-
lol. Αστα η κατασταση ειναι δραμα. Μετα απο καποιο καιρο απουσιας απο τα ταξι, προχτες αναγκαστηκα επρεπε να παρω, γιατι πηγα με Μετρο χαλανδρι, και εκλεισε το μετρο γιατι αργησα, και σκεφτομουνα πριν παω να παρω ταξι, 'ρε λες να εχουν δικιο τα παιδια και να εχει βελτιωθει η κατασταση?? Λες να ειμαι υπερβολικος και προκατειλημενος?? Για να δουμε....'
Φτανω λοιπον στην πλατεια χαλανδριου (ξερετε εκει που εχει καφετεριες και στο τελος του δρομου ειναι πιατσα το βραδυ) και οπως πηγαινε ενας ανθρωπος με 30χμ/ω με το αμαξι, Τσακ, ανοιγει ο βασιλιας του δρομου (ταριφας που περιμενει στην πιατσα) την πορτα του διαπλατα χωρις να κοιταξει, και φρεναρει ο αλλος στο 1 μετρο, και του παταει ισα ισα μια κορνα να διαμαρτυρηθει (πραγματικα δεν υπερεβαλε, ενα τακ εκανε) τσαντιζεται λοιπον ο βασιλιας και τον αρχιζει στα μπινελικια, γιατι δεν επαθε τιποτα που σταματησε και πορφανως ηξερε ο ταριφας οτι οι συναδελφοι θα περνανε το μερος του...
Για μια φορα ακομα, οταν πλεον ειδα το μαλλι του κιολας τι λιγδα κουβαλουσε , αγγαρεψα ενα φιλο να με γυρισει, αηδιασμενος... -
Μια απο τα ιδια και για μενα, Παρασκευη βραδυ κατα τις 1 μετα τα μεσανυχτα φτανω απο αεροδρομιο φορτωμενος με 3 βαλιτσες στη Πλ. Συνταγματος.
Στην πιατσα των ταξι υπηρχαν 6 λεβεντες με της σημαιες ανοιχτες και περιμεναν πελατες. Παω και εγω απονηρευτος και φορτωμενος παντα με τις βαλιτσες και ζηταω να με παει Πλ. Αμερικης.
Ο πρωτος μου λεει φιλαρακι δε βολευει, ο δευτερος μολις ακουει το προορισμο μου μου λεει πως περιμενει ραντεβου και ο τριτος μου ειπε πως δεν παει εκει γιατι ειναι κοντα.Οταν του ζητησα τα στοιχεια του για να τον καταγγειλω στην αστυνομια μου ειπε πως ΤΩΡΑ σταματαει και παει να πιει καφε.
Τελικα μπηκα στο 6ο ΤΑΞΙ της ουρας για να παω σπιτι μου.
Μιλαμε για μεγαλη αλητεια και εκμεταλευση.
-
Δύο φίλες από Σκωτία γύρισαν από Σύρο και έψαχναν για ΤΑΧΙ στον Πειραιά για να πάνε Βάρκιζα (μπερδεύτηκε κανείς; ). Ο πρώτος ταρίφας τους ζητάει 50 Ευρώ (σε άπταιστα ΤαξιτζοΑγγλικά...). 'Μα ήρθαμε Πειραιά με 15' απαντάνε οι κοπέλες. Φεύγει ο ταρίφας. Περάσαν άλλοι 6-7 ταρίφες και όλοι ζήταγαν από 40-50 Ευρώ για Βάρκιζα. Μετά από κανά μισάωρο έρευνας ταξί ένας μεσήλικας ταριφιέρης σταματά και τους λέει 'όσο δείξει ο μετρητής, δηλαδή δεν φαντάζομαι πάνω από 12-15 ευρώ'. (υπάρχουν και άνθρωποι ταξιτζήδες τελικά εκτός από ζώα). 'ΟΚ' οι κοπέλες. Τελικά τους στοίχισε 8 Ευρώ!! Τα άλλα τα γατόνια πήγαιναν να κάνουν τη γερή μπάζα (300 και 400% πάνω)..... Τα συμπεράσματα δικά σας (όχι πως λέω τίποτα καινούριο)
Συμπεριφορα ταξιτζη(ων)