-
Έως τα 22,000€ Με την έκπτωση της 3 τεκνιας που είναι κοντα ατα 2000€ και μέχρι 1200 κυβικα.Ναι μόνο καινούριο
-
Έως τα 22,000€ Με την έκπτωση της 3 τεκνιας που είναι κοντα ατα 2000€ και μέχρι 1200 κυβικα.Ναι μόνο καινούριο
Υπάρχει μια πρόταση στην αγορά αλλά δεν ξέρω αν σε μέγεθος σε προβληματίσει (περίπου 4,60m) ή το ότι είναι ανέκαθεν εκτός μόδας στην Ελλάδα.
Peugeot 308 SW Active Plus 1,2T puretech 130ps EAT8 και θα σου μείνουν λογικά γύρω στα 500€ ρέστα. Τώρα πριν έρθει το καινούργιο θα το πάρεις με τα γύρω γύρω δώρα και το κλειδί στο χέρι ίσως και κάτω από 21.500€ (τιμή καταλόγου). Άνετο, οικονομικό, ταξιδιάρικο με αυτόματο 8αρι Ιάπωνα κατασκευαστή. Δεν έχεις πραγματική ανάγκη κανένα SUV. Έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από το hatchback με τους μικρούς πίσω χώρους επιβατών και έχει χώρο αποσκευών 600L. Καθάρισες με ελάχιστα χρήματα, σκέψου το και ας μην αρέσει στον γείτονα.
Ίσως λέω ίσως αν παίξεις καλή μπαλιτσα στην αντιπροσωπεία να πάρεις και οριακά στα 22κ (22.500€ κατάλογος) το αντίστοιχο diesel (900χλμ μέση αυτονομία, εξαιρετικό σύνολο γενικότερα) αν και εφόσον κάνεις ταξίδια, πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο (>15.000/έτος). Είναι δεδομένο ότι θέλουν να τα σπρώξουν για να μην έχουν στοκ όταν έρθει το νέο 308 σε λίγους μήνες. Το θεωρώ μεγάλη ευκαιρία, φοβερό vfm, λόγω timing. Αν αγόραζα σήμερα αμάξι θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά με βασικό γνώμονα την τσέπη μου.
-
Νομιζω πολλά για ένα σχετικά παλιό αμαξι.Από Hyundai Kona γνωρίζει κανεις;
-
Νομιζω πολλά για ένα σχετικά παλιό αμαξι.Από Hyundai Kona γνωρίζει κανεις;
Το κονα είναι ωραίο και καλό αλλά εχει πολύ μικρό χώρο αποσκευών. Από τους ποιο μικρούς στην κατηγορία.
Δες και το χιλιαρι PUMA:
είναι στα χρήματα που θες , έχει μακράν το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από όλα
Για τους πίσω δεν έχει μεγάλους χώρους όπως και τα υπόλοιπα αλλά για μικρά παιδιά είναι μια χαρά.
Μπορεί και να μην σου κάνει αλλά σίγουρα αξιζει να του ρίξεις μια ματια νομιζω
Η FORD έχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρηματοδοτικό με το μικρότερο επιτόκιο από όλους αν δώσετε προκαταβολή και η τιμή παραπάνω είναι χωρίς έκπτωση τριτεκνου.
Επισης δίνει 8 Χρονια εγγυηση ή 100000χιλιόμετρα
-
To 2008 εχει καλυτερους χωρους απο το Puma ακομα και αποσκευων. Σχεδον ιδια λιτρα αλλα ποιο εκμεταλευσιμος
-
To 2008 εχει καλυτερους χωρους απο το Puma ακομα και αποσκευων. Σχεδον ιδια λιτρα αλλα ποιο εκμεταλευσιμος
έχει αλλά όχι αποσκευών εκει είναι μεγαλύτερος του PUMA. Ειναι και αρκετα εκατοστά μεγαλύτερο.
όπως και να έχει και το 2008 φοβερο είναι να το δεις και αυτό αν μπορεις
-
Παιδιά, που να βάλει 5 άτομα σε B suv;??? Και εγώ που είμαι υποστηρικτής τους, δεν θα τον βολεψει τον άνθρωπο.
Αλλά C suv με τόσα χρήματα και κυβικά.. δύσκολο..κατ' αρχάς ο κινητήρα φωνάζει PSA, ρώτα αν έχει ξεμείνει κάνα Grandland προ-facelift, ή κάνα Citroen C5, κατ' αρχάς οι εκπτώσεις είναι μεγαλύτερες από όσο νομίζεις.
Επίσης ρώτα γρήγορα αν έχει μείνει Sportage, ξεφορτώνονται για να έρθει το καινούργιο, επίσης μπορείς να ρωτήσεις και Hyundai Tucson, με την έκπτωση μπορεί να σε παίρνει για την εισαγωγική (είναι πολύ πλούσια έκδοση) και είναι 4.5μ αυτοκίνητο, θα σας χωράει καλά.
Τα 1.6 κυβικά είναι νορμαλ, δεν νομίζω να έχει θέμα..κοιτάξτε και τα Κορεατικα. Άνετα πολύ μέσα.
Εκεί θα εστιαζα. Β αυτοκίνητο για 5 άτομο είναι θέμα..
-
Παιδιά, που να βάλει 5 άτομα σε B suv;??? Και εγώ που είμαι υποστηρικτής τους, δεν θα τον βολεψει τον άνθρωπο.
Αλλά C suv με τόσα χρήματα και κυβικά.. δύσκολο..κατ' αρχάς ο κινητήρα φωνάζει PSA, ρώτα αν έχει ξεμείνει κάνα Grandland προ-facelift, ή κάνα Citroen C5, κατ' αρχάς οι εκπτώσεις είναι μεγαλύτερες από όσο νομίζεις.
Επίσης ρώτα γρήγορα αν έχει μείνει Sportage, ξεφορτώνονται για να έρθει το καινούργιο, επίσης μπορείς να ρωτήσεις και Hyundai Tucson, με την έκπτωση μπορεί να σε παίρνει για την εισαγωγική (είναι πολύ πλούσια έκδοση) και είναι 4.5μ αυτοκίνητο, θα σας χωράει καλά.
Τα 1.6 κυβικά είναι νορμαλ, δεν νομίζω να έχει θέμα..κοιτάξτε και τα Κορεατικα. Άνετα πολύ μέσα.
Αφου σου λεει 1200 κυβικα και 20000 ευρω, τι 1600 και c να πουμε;
-
Dublin wrote:
Αφου σου λεει 1200 κυβικα και 20000 ευρω, τι 1600 και c να πουμε;
'Έως τα 22,000€ Με την έκπτωση της 3 τεκνιας που είναι κοντα ατα 2000€ και μέχρι 1200 κυβικα.Ναι μόνο καινούριο '
22.000 λέει, και έχει έκπτωση 3τεκνιας, παιδιά εδώ μέσα, μαζί με την 3τεκνια - παζάρια και προσφορές αντιπροσωπείας πήραν 5-6.000€ λιγότερα αυτοκίνητο (από 33 στα 27.000€), ειδικά αν περιμένουν facelift ή και καινούργιο μοντέλο.
Τα Κορεατικα τα είπα γιατί θεωρώ ότι έχει μπερδευτεί, αφού με τις φοροελαφρυνσεις των 3τεκνων τα 1.600 κυβικά είναι - και πάντα ήταν - τελείως νορμάλ για την Ελληνική πραγματικότητα και οικογένεια.
Αλλά και έτσι να είναι, του πρότεινα 2 πολύ άνετα C suv, με πραγματικά καλούς χώρους και μεγάλες αποσκευές ενώ είναι και σύγχρονα μοντέλα (π.χ το Sportage που του πρότεινα αντικαθισταται) στα 1.2 κυβικά, που ξέρουμε ότι εδώ και χρόνια κινούν ικανοποιητικά και οικονομικά τα C suv του ομίλου.
Ειδικά αν βρει Grandland στην Opel προ-facelift που τα ξεφορτώνονται, μπορεί να πάρει και ρέστα..
Είναι δυνατόν να χωρέσει σε Kona 5 μελης οικογένεια;! Εγώ δεν το έκανα τεστ ντραιβ καν, 4μελης οικογένεια. Ακόμη και το 2008 που πήραμε και μου φάνηκε το πιο άνετο σε αναλογία Β suv, θεωρώ ότι δεν κάνει για 5μελης, δηλαδή είμαι 98% σίγουρος!
Δεν χάνει να ρωτήσει και κάνα Berlingo τώρα που το σκέφτομαι, με του 3τεκνου πρέπει να φτάνει στα 22.000 και εκεί να δεις χώρους.. καλύτερη εκμετάλλευση ανά κυβικό στην αυτοκίνηση.
-
Συμφωνώ με δουβλι(για μια ακόμα φορά). Αν το παλλικαρι ενδιαφέρεται για sportage είχε ένα ή αντιπροσωπεία στα γιαννενα, μαύρο diesel, πριν καμμια 10ρια μέρες, ας πάρει τηλ να ρωτησει
-
Παιδια είπε 1000 με 1200 κυβικά το πολύ και 22000 ευρώ.
και γω θα ελεγα CSUV αλλά προσαρμοζόμαστε με αυτά που ζηταει και θέτει ο αλλος τι να κάνουμε. Σιγουρα τα CSUV κανουν για 3 παιδια αλλά με αυτα τα χρήματα δεν νομίζω οτι υπάρχει κατι με εναν νορμαλ εξοπλισμο
-
C Suv στα 1.200 είναι 3008, C5 Aircross, C4 Cross, Grandland. Δεν ξέρω σε τί τιμή πάνε με 3τεκνία.
-
Ναι βρε παιδιά, έχει 3τεκνια, δεν θα πάρει τιμή καταλόγου. Είπαμε τα PSA είναι όλα τα C suv 1.2 η βενζίνη, μπορεί να βρει και κανένα Grandland να έχει ξεμείνει, αυτό δεν έκανε τιμή καταλόγου κάτω από 24.000 στα κανόνια του; Τώρα που ήρθε το facelift μπορεί να έχει κανένα με έκπτωση και με 3τεκνια να του μείνουν και ρέστα για το πρώτο φουλαρισμα, αλλά εμείς προτάσεις κάνουμε, να πάρει τηλέφωνα! Ποτέ κανείς δεν αγόρασε από το φόρουμ μόνο!
Επίσης δεν χάνει να ρωτήσει και για τα Κορεατικα diesel, σιγά τη διαφορά στα τεκμήρια και τα τέτοια. Έχει κανείς τα οφέλη 3τεκνιας να τα κοιτάξω;!
-
Καλώς σας βρήκα πάλι παιδιά. είχα πολλά χρόνια να μπώ αλλα χαιρομαι που σας διαβάζω πάλι.
Μετά απο MX-5 και Ιαπωνική αξιοπιστία, μεγάλωσα, παντρεύτηκα ήρθαν και τα παιδάκια και πέσαμε στα χέρια των Γερμανών..
Αφού κουράστηκα να πληρώνω ζημιές με ένα 320(e90), έφυγε πωλητήριο και βγήκα στην γύρα για κάτι καινούργιο με τα παρακάτω specs:-
οδηγοκεντρικο (γιατί η οδήγηση πρέπει να ειναι και απόλαυση..) και με ιπποδύναμη >150ps
-
αξιοπιστο, να το κρατήσω 5-8 έτη
-
όμορφο (beaty is in the eye of the beholder) και
-
αποκλειστικά ΑΥΤΟΜΑΤΟ πλέον...
(ειναι έγκλημα αμα μένεις σε πόλη να έχεις Manual πλέον...και σας το λέει άνθρωπος που κορόιδευε κάποτε τους κουλούς με τα αυτόματα...)
- και σε λογική τιμή (ειδικά τώρα που όλα έχουν ξεφύγει...)
Είδα διάφορα
-
γερμανικά για μένα ειναι Out of question..Καλά... χρυσά... αλλα πέρας της εγγύησης τα έχω πληρωσει ακριβά και όποιος λέει αντίθετα ευχαρίστως να τους δείξω τα τιμολόγια απο την αγαπημένη μας Bmw.
-
γαλλικά και αυτά εκτός, το 2008 του αδερφού μου να καίει λάδια απο το 2ετος και να του λένε στην αντιπροσωπεια ειναι νορμάλ...
-
Toyota δυστυχώς shoot themselves at the foot με το CVT κιβώτιο...
Μόλις είδα το X-Ceed στον δρόμο γύρισε το κεφάλι μου δεν το ειχα ξαναδεί...Οπότε αρχισα να κοιτάω προς Κορέα μεριά.
Εδώ και φώτο με το νέο logo που θα έρχονται τα MY22 απο Σεπτέμβρη στην Ελλάδα.
https://www.penta.gr/wp-content/uploads/2021/08/kiaxceed.jpg
Επίσης διάβασα περι τα νέα FL στις σειρές Ceed.. όποτε ειχα επικοινωνία με την Τουρκάλα Sales Director for Europe (ευγενέστατη) και μου είπε οτι Facelift στο x-ceed αναμένεται Oct22.
-
-
-
οδηγοκεντρικο (γιατί η οδήγηση πρέπει να ειναι και απόλαυση..) και με ιπποδύναμη >150ps
-
αξιοπιστο, να το κρατήσω 5-8 έτη
-
όμορφο (beaty is in the eye of the beholder) και
-
αποκλειστικά ΑΥΤΟΜΑΤΟ πλέον...
+1.000 για το αυτόματο!
Με αυτά που ζητάς, πας ΚΑΡΦΙ για Focus 182ps. Μακράν η καλύτερη επιλογή και με 8 χρόνια εγγύηση, ώστε να έχεις εγγύηση για όσο το κρατήσεις.
-
-
Κατεβαίνει από τα 27κ στα 22κ το τούμπανο λόγω 3τεκνίας; Ωστόσο κάτι για 1200cc δεν είπε ο άνθρωπος;
-
Κατεβαίνει από τα 27κ στα 22κ το τούμπανο λόγω 3τεκνίας; Ωστόσο κάτι για 1200cc δεν είπε ο άνθρωπος;
Δεν νομίζω τόσα πολλά, από 32 να πας στα 27.000 θυμάμαι, και μία έξτρα έκπτωση, αρχική τιμή 33.000 στα 27.000. όσο πέφτει η αρχική πέφτει και το 'κέρδος'. 1.200 είπε, ναι.
-
Το Focus 182ps 8AT 27.800€ έχει με μεταλλικό. Τι 32; Μάλλον κάτι λάθος κατάλαβες επειδή δεν ανέφερα συγκεκριμένα για ποίο μιλάω.
-
Παιδιά έχουν ρωτήσει 2 διαφορετικά άτομα. Μη τα μπλέκετε.
-
Ο φίλος με την τριτεκνια νομίζω πως θα πρέπει να ψάξει καλύτερα σε μεταχειρισμένα σε αυτό το budget πχ. https://autovalue.car.gr/cars/view/315243949
Περισσοτερο αυτοκίνητο για τα χρήματα του και στην 5ετια το τεκμήριο πέφτει 30% νομίζω λιγότερο σε αξία από ότι καινούργιο 1200 κυβικά.
Υπάρχουν επιλογές σε C4 spacetourer , opel zafira κλπ.
Kia XCeed - crossover