-
Ωραίο χαμηλό αυτοκίνητο. Πήξαμε στα περίπτερα...
-
Σωστό κι αυτό, δεν θα ταιριάζει στους φορτιστές. Πέτυχα ένα στον δρόμο τις προάλλες και το χάζευα. Γενικά το τελευταίο Passat είναι κι αυτό πολύ εντυπωσιακό 'λιμουζινέ'.
Βέβαια στα 50-55Κ που κοστίζει είναι αυτοκίνητο που λογικά μόνο Leasing θα αφορά, γιατί με τέτοιο κόστος αγοράς μπαίνεις σε άλλα γερμανικά μαγαζιά..
-
Το πρώτο ταξίδι με το Passat GTE είναι γεγονός!!
Ξεκίνησα με γεμάτη μπαταρία (έδειχνε 64Κμ αυτονομία) και γέμισα και το ρεζερβουάρ (έδειξε 840Κμ αυτονομία).
Κινηθήκαμε με γεμάτο πορτμπαγκάζ και 3 άτομα με επιλογή στην υβριδική κίνηση, συνεχως με clima (εκτος των τελευταίων 5 χλμ που είναι και η φωτογραφία)και ταχύτητες από 110-130ΚΜ/Η με 2-3 ανοίγματα στα 180 ( η μέση ταχύτητα πάνω από 100Κμ/Η).
Νομιζω ότι κάτι συμβαίνει με τον δείκτη υπόλοιπου του ρεζερβουάρ καθώς πρώτη φορά έκανα 250 περίπου χλμ και δεν έχει σβήσει ούτε μια παυλίτσα από τις 8 του δείκτη.
[ img ]https://postimg.cc/gallery/4sVTWB4[ / img ]Ενώ στον υπολογιστή ταξιδιού μου βγάζει μέση κατανάλωση 5.4 λιτρα θα έπρεπε για την απόσταση που διένυσα να έχει κάψει γύρω στα 13 λιτρα και να έχει σβήσει τουλάχιστον 2 παυλιτσες!!!Θα παω να το γεμίσω να δω πόσα λιτρα θα πάρει να γεμίσει για να έχω ρεαλιστική εικόνα πόση βενζίνη έκαψε.
-
Ας τον κάνει κάποιος επιτέλους Ban.
Το αντέχετε;
-
Ερωτηση: το DCC στο COMFORT mode κανει δουλεια η δεν καταλαβαινεις κ μεγαλη διαφορα; Τι διαστασεις λαστιχα/ζαντα φορας;
-
Σαφώς έχει διαφορά!!!
Το ταξίδι σήμερα το έκανα μονίμως στο Comfort και ήταν μαγικό χαλί!!!Η γυναίκα και το παιδί πίσω μου είπαν ότι απόλαυσαν το ταξίδι και ήταν σαν να κάθονται στο σαλόνι του σπιτιού!
Οταν είμαι μονος το έχω στο individual που έχω σεταρει τα πάντα στις πιο sport ρυθμίσεις....είναι πιο σκληρό αλλά μου αρέσει να το οδηγώ έτσι....
Ελαστικα Pirelli P7 235/45/18.
-
Χαχαχα
Και18αρες!!!!
Εγω σας το είπα...οχι για να μη λέτε μετά...
Σε golf τέτοια έκδοση υπάρχει;
-
Ναι υπάρχει Golf GTE με 245 άλογα αντί για 218 αλλά ελαφρώς χειρότερο εξοπλισμό και φυσικά χωρους...αλλά πιο γρήγορο σίγουρα και πιο οικονομικό στην κατανάλωση και στην αγορα του....
-
https://www.autoblog.gr/2021/07/26/h-volkswagen-anakalei-ta-id3-kai-id4/
Η Volkswagen ανακοίνωσε πως ανακαλεί σε όλο τον κόσμο τα ID.3 που κατασκεύασε μεταξύ 1 Μαΐου 2020 και 22 Ιανουαρίου 2021, όπως και τα ID.4 παραγωγής μεταξύ 21 Αυγούστου 2020 και 22 Ιανουαρίου 2ο21, επειδή δεν έχει εγκατασταθεί μια βάση συγκράτησης της μονάδας της οροφής.
Καλά ρε παιδιά πώς γίνετια να ξέχασαν να εγκαταστήσουν βάση συγκράτησης σε όλα τα αυτοκίνητα;
-
Μόλις γέμισα μετά από 260ΚΜ και πήρε ακριβώς 13 λίτρα....επομένως πραγματική κατανάλωση σε ταξίδι με full clima και μέση ταχύτητα 106Km/h ένα ολοστρόγγυλο 5λ/100Κμ......
-
ταξίδι με full clima και μέση ταχύτητα 106Km/h
ρε συ με την αμαξάρα 106 χιλιόμετρα?????????
εγω τόσο θα πήγαινα πάνω στις διαβάσεις........ στο δρόμο σε ταξίδι με αυτό κάτω απο 140 δυσκολα
ΥΓ αστειεύομαι μη με σταυρώσετε παρακαλώ
-
Όπως έγραψα πήγαινα 120-130 με κάποια ανοίγματα στα 180. Απλά με τα διόδια, κάποια έργα μονοδρομησης στην εθνική λόγω έργων που πήγαινα καροτσάκι πίσω από φορτηγά και 7-8 σήραγγες που για λόγους ασφαλείας δεν τρέχω ποτέ βγαίνει η μέση ταχύτητα τόσο.
ΥΓ- είναι εγκληματίες όσοι πηγαίνουν με σβηστά φώτα και 120-150Km/h σε τούνελ. Τα χειρότερα ατυχήματα μπορεί να γίνουν και να πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους.
-
Όπως έγραψα πήγαινα 120-130 με κάποια ανοίγματα στα 180. Απλά με τα διόδια, κάποια έργα μονοδρομησης στην εθνική λόγω έργων που πήγαινα καροτσάκι πίσω από φορτηγά και 7-8 σήραγγες που για λόγους ασφαλείας δεν τρέχω ποτέ βγαίνει η μέση ταχύτητα τόσο.
ΥΓ- είναι εγκληματίες όσοι πηγαίνουν με σβηστά φώτα και 120-150Km/h σε τούνελ. Τα χειρότερα ατυχήματα μπορεί να γίνουν και να πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους.
Ναι στα τούνελ και γω πάντα κόβω. Οσο για τα φώτα συμφωνώ απόλυτα ειναι εγκληματικο. Εχε χάρη που όλα τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν αυτόματα φώτα και σε καμια 10ρια χρόνια θα είναι σπάνιο να μην αναβουν (αυτοματα) με σα σε τουνελ
-
420χλμ ταξίδι σήμερα ξεκινώντας πρωί πρωί και μετά από 3:30' περίπου φτάσαμε στον προορισμό μας. 3 άτομα με 4 βαλίτσες και κάποια ακόμα πράγματα στην καμπίνα, Φούλ κλιματισμό, γεμάτη μπαταρία που ξελιγωθηκε στα 280χλμ με υβριδικη επιλογή χρησης και 3-4 πατήματα της επιλογής GTE - κατανάλωση 6.9
-
420χλμ ταξίδι σήμερα ξεκινώντας πρωί πρωί και μετά από 3:30' περίπου φτάσαμε στον προορισμό μας. 3 άτομα με 4 βαλίτσες και κάποια ακόμα πράγματα στην καμπίνα, Φούλ κλιματισμό, γεμάτη μπαταρία που ξελιγωθηκε στα 280χλμ με υβριδικη επιλογή χρησης και 3-4 πατήματα της επιλογής GTE - κατανάλωση 6.9
Πρεπει να ήταν υπέροχα άνετο το ταξίδι σου φίλε μου και φανταζομαι και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΟΡΥΒΟ μεσα στην καμπίνα. Δεν ρωταω για πατημα γιατι φανταζομαι είχες οικογένεια μέσα οπότε δεν θα το πάτησες και πολυ.
Αν πήγατε για διακοπούλες να περάσετε υπέροχα εύχομαι
-
Ευχαριστώ cirus-ναι διακοπές part2!!
Όντως ήταν εκπληκτικά άνετο ταξίδι και ο δρόμος μέχρι σχεδόν Κατερίνη που είχα πάνω από 5 χρόνια να κάνω ήταν πολύ καλός - ειδικά η νέα χάραξη στα Τεμπη που εξηγούσα στον μικρό βλέποντας τον παλιό δρόμο τι είχε συμβεί με τα 2 δυστυχήματα με τα παιδιά του Λυκείου και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ...
cruise control στα 140-150 και κάποια ανοίγματα για να μην βαριέμαι. Δεν καταλαβαινεις στην εθνική αν πας με 90 ή 150 πάντως.Το GTE το πατούσα αμεσως μετά τα διόδια γιατί κάνει και τεχνητό ήχο μέσα στην καμπίνα και προσπαθώ να κερδίσω τον μικρό γιατί αυτό δεν το κάνει το Mokka χαχαχα....
-
Lap 1.4 με 156 άλογα συν την μπαταρία που δρα επικουρικά όποτε κρίνει το αυτοκίνητο αυτόματα.
-
Sgl τι κινητηρα είχες;
Χθες πήρα ένα παλιό ατμοσφαιρικό των 95 (νομίζω) αλόγων και έκανα ταξίδι και έγραψα 106χλ /ωρα.... 7.8 λιτρα βενζινης κάθε 100 αρα.
Edit. Από κινητό δεν φαινονται όλα τα ποστς!
Εσύ είσαι ο με το θηρίο το gte....;;;;; άστο άκυρη η ερώτηση.... Ακομα να φας ban εσυ;
-
SGL wrote:
Πρεπει να ήταν υπέροχα άνετο το ταξίδι σου φίλε μου και φανταζομαι και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΟΡΥΒΟ μεσα στην καμπίνα. Δεν ρωταω για πατημα γιατι φανταζομαι είχες οικογένεια μέσα οπότε δεν θα το πάτησες και πολυ.
Αν πήγατε για διακοπούλες να περάσετε υπέροχα εύχομαι
Το αθορυβο το δινουν και αυτοκινητα που κανουν τα μισα χρηματα.
-
Χαχαχαχα cirus - καταλαβαίνω πως το εννοεί ο wantone και δεν θα διαφωνήσω γιατί υπάρχουν οντως πολύ φθηνότερα αυτοκίνητα με εξίσου αθόρυβο περιβάλλον για ταξίδι.Απλώς στην περίπτωση μου έτυχε να είναι δωρεάν παροχή οπότε δεν με ενδιαφέρει η αξία του. Μάλιστα ήθελα ένα πιο φθηνό αυτοκίνητο αλλά λόγω του ότι δεν ήταν στο car policy έμεινα με την επιλογή του Passat. Ποτε δεν θα έπαιρνα το Passat GTE αν ήταν προσωπική η αγορά γιατί στα λεφτά του υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα.
VW FORUM