-
Κάτι συμβαίνει με τα 225, επειδή κάνω χρόνια PSA που είναι παρόμοια, ποτέ το μικρό δεν ήταν τόσο ακριβό. Σκέψου ότι στο πρώτο λογικά θα σου γεμίσουν AdBlue αν είχες πετρέλαιο (έρχεται μισό-γεματο καινούργιο), αλλά νομίζω έχεις βενζίνη.
Επίσης δες αν έχουν καμία 'προσφορά' και κατεβαίνει στα 150€ περίπου, γιατί συνέχεια παίζει κάποια 'προσφορά' για service και τέτοια.
-
Όλα οι αντιπροσωπείες για ένα μικρό σέρβις χρεώνουν από 100 ως 150 τα 225 δεν κολλάνε πουθενά. Παραστατικό με τις χρεώσεις δεν πήρε ο φίλος; Τι χρεώνουν;
-
https://pasteboard.co/K9rc75B.png
Αυτά είναι που αλλάζουν στο πρώτο service σε βενζίνη.
-
Όλα οι αντιπροσωπείες για ένα μικρό σέρβις χρεώνουν από 100 ως 150 τα 225 δεν κολλάνε πουθενά. Παραστατικό με τις χρεώσεις δεν πήρε ο φίλος; Τι χρεώνουν;
Θα το κάνω φίλε τη Δευτέρα. Την πρώτη επικοινωνία την έκανα λίγο γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα να πάρω παραστατικό.
-
kakos lykos wrote:
7.500 χλμ και ήρθε η ώρα για το πρώτο service. Πήρα τον γκαλλο για αρχή και έχουν για μετά τις 20 του Ιούλη!!! Επίσης, 225 ευρώ για αλλαγή λαδιων και τα συναφή???
Την autoone δεν θελω να πάρω γιατί με τη συμπεριφορά τους όταν πήγα στην έκθεση στο Μαρούσι, με έγραψαν εντελώς.
Θα κοιτάξω και από βδομάδα σε άλλα συνεργεια.
Καμία πρόταση;
Έχω πολύ καλές εντυπώσεις από το συνεργείο της Autoone. Αν και έχω κάποιες εκπτώσεις στον Χανιαδάκη, πήγα δυο φορές για αναβάθμιση χαρτών στο συνεργείο της Autoone και με εξυπηρέτησαν άψογα και γρήγορα.
Ήθελα να το αποφύγω γιατί έχω πολύ κακή εμπειρία από autoone. Θα είναι η τελευταία μου επιλογή.
-
143 πλήρωσε αυτός πιο πάνω..Τον ρώτησα στο fb..
Εγώ πλήρωσα 110,όμως ήταν 125 κανονικά αλλά μου έκοψαν γιατί πήγα σε άλλο νομό. Βέβαια φίλτρο καμπίνας δεν άλλαξα γιατί ήταν καθαρό..
-
Ναι και αυτές είναι νορμάλ τιμες αντιπροσωπείας που δεν αντιμετωπίζει τον πελάτη σαν σφαχταρι , φυσικά υπάρχουν και η εργατοωρα που δεν φαίνεται στο παραπάνω και τελικά πηγαίνει η τιμή εκεί στα 120-150....
-
makap wrote:
**kakos lykos wrote:**Την autoone δεν θελω να πάρω γιατί με τη συμπεριφορά τους όταν πήγα στην έκθεση στο Μαρούσι, με έγραψαν εντελώς.
Καμία πρόταση;
Έχω πολύ καλές εντυπώσεις από το συνεργείο της Autoone. Αν και έχω κάποιες εκπτώσεις στον Χανιαδάκη, πήγα δυο φορές για αναβάθμιση χαρτών στο συνεργείο της Autoone και με εξυπηρέτησαν άψογα και γρήγορα.
Ήθελα να το αποφύγω γιατί έχω πολύ κακή εμπειρία από autoone. Θα είναι η τελευταία μου επιλογή.
Μιλάμε για την Autoone,στην Κηφισίας στο ύψος του ΜediaMarkt? Αν και λίγο παλιά (νομίζω το 12' ή 13' που είχα τη Giulietta),είχα πάει για το ετήσιο service εκεί (τότε είχε Fiat-Alfa-Jeep). Πιθανά να έχουν αλλάξει τα άτομα του service -μπορεί κι όχι-,αλλά η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ούτε κρύο,ούτε ζέστη. Δεν έχεις καθόλου επαφή με τους τεχνικούς και μόνο στο τέλος το βγάζει από το υπόγειο ο υπεύθυνος,του κάνει και μια μικρή βόλτα και στο παραδίδει. Όλα,ο.κ.,καθαρά μέσα,όπως τα είχα,αλλά επιστρέφοντας σπίτι άκουγα έναν θόρυβο εσωτερικά κάτω δεξιά,στο συνοδηγό.Μόλις έφτασα σπίτι,κοίταξα κι είδα ότι ένα πλαστικό που ήταν για τους κάτω αεραγωγούς του συνοδηγού,δεν είχε κουμπώσει καλά (προφανώς άλλαξαν το φίλτρο εκεί και δεν το έκλεισαν καλά).Το πίεσα εγώ και ήρθε στη θέση του. Είχα μια μικρή ανησυχία μην έκαναν και καμιά άλλη βιαστική εργασία,αλλά με το που έκλεισε αυτή η χρονιά,τέλειωσε η εγγύηση και τα υπόλοιπα χρόνια το πήγαινα σε κάτι παιδιά στο Γέρακα που τους ήξερα από παλαιότερα κι όλα ο.κ. (το μόνο καλό,που για Fiat-Alfa είχα βρει εξωτ. συνεργείο και με το που έληγε η εγγύηση εξαφανιζόμουν από τις αντιπροσωπείες).
Τώρα βέβαια,όπως είπα,μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
-
kakos lykos wrote:
makap wrote:
**kakos lykos wrote:**Την autoone δεν θελω να πάρω γιατί με τη συμπεριφορά τους όταν πήγα στην έκθεση στο Μαρούσι, με έγραψαν εντελώς.
Καμία πρόταση;
Μιλάμε για την Autoone,στην Κηφισίας στο ύψος του ΜediaMarkt? Αν και λίγο παλιά (νομίζω το 12' ή 13' που είχα τη Giulietta),είχα πάει για το ετήσιο service εκεί (τότε είχε Fiat-Alfa-Jeep). Πιθανά να έχουν αλλάξει τα άτομα του service -μπορεί κι όχι-,αλλά η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ούτε κρύο,ούτε ζέστη. Δεν έχεις καθόλου επαφή με τους τεχνικούς και μόνο στο τέλος το βγάζει από το υπόγειο ο υπεύθυνος,του κάνει και μια μικρή βόλτα και στο παραδίδει. Όλα,ο.κ.,καθαρά μέσα,όπως τα είχα,αλλά επιστρέφοντας σπίτι άκουγα έναν θόρυβο εσωτερικά κάτω δεξιά,στο συνοδηγό.Μόλις έφτασα σπίτι,κοίταξα κι είδα ότι ένα πλαστικό που ήταν για τους κάτω αεραγωγούς του συνοδηγού,δεν είχε κουμπώσει καλά (προφανώς άλλαξαν το φίλτρο εκεί και δεν το έκλεισαν καλά).Το πίεσα εγώ και ήρθε στη θέση του. Είχα μια μικρή ανησυχία μην έκαναν και καμιά άλλη βιαστική εργασία,αλλά με το που έκλεισε αυτή η χρονιά,τέλειωσε η εγγύηση και τα υπόλοιπα χρόνια το πήγαινα σε κάτι παιδιά στο Γέρακα που τους ήξερα από παλαιότερα κι όλα ο.κ. (το μόνο καλό,που για Fiat-Alfa είχα βρει εξωτ. συνεργείο και με το που έληγε η εγγύηση εξαφανιζόμουν από τις αντιπροσωπείες).
Τώρα βέβαια,όπως είπα,μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Μιλάω για την Peugeot Autoone Service, που είναι δίπλα στην Αττική οδό (με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο), μεταξύ Νερατζιωτίσης και κόμβου Κηφισίας (Μεσογείου Θαλάσσης και Πρωταγόρα).
-
Μιλάω για την Peugeot Autoone Service, που είναι δίπλα στην Αττική οδό (με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο), μεταξύ Νερατζιωτίσης και κόμβου Κηφισίας (Μεσογείου Θαλάσσης και Πρωταγόρα).
Εγώ μιλάω για την εμπορία της Αutoone στην Κηφισίας,-που τώρα είναι Peugeot-, απέναντι από τη Βέλμαρ,όταν πουλούσε Fiat-Alfa είχε το service από κάτω,στο υπόγειο.Προφανώς αυξήθηκε η πελατεία τους κι επεκτάθηκαν στο service στην απέναντι πλευρά,στον παράδρομο της Αττικής οδού,όπως λες.
Μπορεί όμως να μην έχουν και σχέση με τους προ 8ετιας που πήγα εγώ.Από τιμολόγηση πάντως,τότε ήταν σχετικά νορμάλ.
-
Μάλλον εγώ δεν το έθεσα σωστά. Δεν έχω εμπειρία από συνεργείο της autoone. Η αρνητική μου εμπειρία είναι με τις πωλήσεις της autoone στο κόμβο της Αττικής οδου στο Μαρούσι στη Κηφισίας. Για αυτό δεν θέλω να ξαναπάω ούτε απ έξω.
Μπορεί το συνεργείο να είναι εξαιρετικό αλλά εξαιτίας των πωλητών χάσανε ένα πελάτη
-
AutoOne (παράδρομος Αττικής Οδού) είχα πάει μία φορά το Panda μου για μεγάλο service και σουλουπώματα το 2015. Μέγα λάθος. Εκτός ότι είναι πανάκριβοι, μου έκαναν και χοντράδες (ζημιές) στο αυτοκίνητο.
Επίσης σου παίρνουν το αυτοκίνητο και εξαφανίζονται, δεν έχεις οπτική επαφή, δεν έχουν χώρο για να κάτσεις και κάθεσαι όρθιος και περιμένεις. Ευτυχώς που είχε καλό καιρό.
Φυσικά στο τέλος όταν δίνουν το αυτοκίνητο σου δίνουν φακέλους, report και διάφορα τέτοια σαν να είσαι σε νοσοκομείο για γενικές εξετάσεις.
Τότε ήταν FIAT, JEEP, MINI, ALFA. Τώρα είναι και Peugeot; Ενδιαφέρον.
Αν είχα Peugeot θα το πήγαινα στο Γκαλλό. Από τους παλιούς του δικτύου και με καλό όνομα.
-
Ίσως πήγες σε άλλη εποχή. Τις 2 φορές που πήγα, χωρίς να έχω πάρει αυτ/το από την Autone, με εξυπηρέτησαν πολύ γρήγορα και ανέξοδα. Έχει σαλόνι στον ημιόροφο, με όλα τα σχετικά. Πήγα για αναβάθμιση των χαρτών επειδή στον Χανιαδάκη μου λέγαν ότι έπρεπε να αφήσω το αυτ/το, για να κατεβάσουν την αναβάθμιση, να την περάσουν και να πάω την επομένη. Στην Autoone; με άφησαν να κάτσω στο αυτ/το τη μισή ώρα που έκανε η διαδικασία, την 1η φορά, και τη 2η κάθισα στο σαλόνι.
Δεν έχω άλλη εμπειρία από service κλπ, αλλά όταν τελειώσει η δέσμευση με τον Χ θα τους προτιμήσω.
-
Ναι έχει σαλόνι στον ημιώροφο αλλά όταν πήγα εγώ ήταν κλειδωμένα. Όλοι οι πελάτες ήμασταν στο χώρο του ταμείου. Εγώ βγήκα έξω και μετά έφυγα γιατί μου τα έλεγαν περίεργα για την παραλαβή του αυτοκινήτου. Πήγα ξανά το απόγευμα και μου είπαν ότι τελικά θα έπρεπε να ξαναπάω να το αφήσω γιατί δεν είχαν φέρει ένα γρύλο παραθύρου παρόλο που τον είχαν παραγγείλει. Στην εργασία για το γρύλο έκαναν και τις χοντρές ζημιές.
Ίσως από τότε να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν γνωρίζω.
-
Τότε ήταν FIAT, JEEP, MINI, ALFA. Τώρα είναι και Peugeot; Ενδιαφέρον.
Η Autone είναι του Συγγελίδη, οπότε όταν του πήραν την FCA/Jeep, εχασε και την εξουσιοδότηση και το έχει κάνει εξουσιοδοτημένο PSA.
-
thodorisls wrote:
Ναι και αυτές είναι νορμάλ τιμες αντιπροσωπείας που δεν αντιμετωπίζει τον πελάτη σαν σφαχταρι , φυσικά υπάρχουν και η εργατοωρα που δεν φαίνεται στο παραπάνω και τελικά πηγαίνει η τιμή εκεί στα 120-150....
Σε μένα ήταν 28 ευρώ η εργατοώρα. Βέβαια είδα σε όλες τις τιμές είχαν 15% έκπτωση.Αυτό είναι της αντιπροσωπείας που κάνει κατά καιρούς ή των κεντρικών;Γιατί δεν είχαμε πει κάτι στην αγορά του αμαξιού όπως δίνουν άλλες αντιπροσωπείες αν το πηγαίνεις σε αυτούς.
-
Καλημέρα στους φίλους. Μια ερώτηση για τους κατόχους του αυτοκινήτου καθώς κάπου διάβασα σε μια ομάδα στο fb πως το αυτοκίνητο βγάζει θόρυβο εσωτερικά σε ταχύτητες πάνω από τα 100-120. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όπως λένε για την έκδοση gt line.
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Για την δική μου παραγγελία που έγινε τέλη Μάρτη με ειδοποίησαν πως το αυτοκίνητο θα παραδωθει Οκτώβρη και ήδη έχω μπει σε σκέψεις.
-
Να πω και γω για autoone όσα ξέρω. Σαν πωλητές πολύ καλή εικόνα και πολύ συζητησημοι(καμμια σχέση με κάποιους άλλους), όσον αφορά το συνεργείο θα πω τι μου είπε το φιλαράκι που παρέλαβε (θυμάστε που εγώ είχα βάλει παραγγελία 2 Φλεβάρη και ο φίλος 10 Μάρτη και του ήρθε τέλος Απρίλη ενώ εμένα είχε μπει Ιούνιος και δεν είχε μπει γραμμή παραγωγής) Λοιπόν είχε δώρο και ανεμοθραυστες όταν το πήρε Παρασκευή απόγευμα φεύγει όταν πήγε σπίτι κλείνει το παράθυρο και έβγαινε το λάστιχο από το παράθυρο (ότι μου είπε λέω), κοιτάει του είχαν κόψει το λάστιχο.
-
Καλημέρα στους φίλους. Μια ερώτηση για τους κατόχους του αυτοκινήτου καθώς κάπου διάβασα σε μια ομάδα στο fb πως το αυτοκίνητο βγάζει θόρυβο εσωτερικά σε ταχύτητες πάνω από τα 100-120. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όπως λένε για την έκδοση gt line.
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Για την δική μου παραγγελία που έγινε τέλη Μάρτη με ειδοποίησαν πως το αυτοκίνητο θα παραδωθει Οκτώβρη και ήδη έχω μπει σε σκέψεις.
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατι και με 150-170 που πήγα κάποιες στιγμές με μουσική εννοείται είχε το θόρυβο που έχει κάθε αμάξι παρόμοιας κατηγορίας σε αυτές τις ταχύτητες.Αν ξεχάσεις λίγο το παράθυρο ανοικτό γίνεται σαματάς.
-
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που ισχύει στο 3008 όπου με το εξτρα ήχο σύστημα τοποθετειται καλύτερη και πιο παχιά ηχομονωση στις πόρτες με αποτέλεσμα να βοηθά και στην γενικότερη ηχομονωση του αυτοκινήτου.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)