-
Κούκλα η μικρή Αλέξανδρε!!
Εμένα του πατέρα μου είναι περί τα 60 κιλά...είναι αρσενικός όμως, Ελληνικός ποιμενικός. Τελείως 'πρόβατο', ειδικά με τον γιό μου (που τον κάνει κρεββάτι), αλλά και εξαιρετικός φύλακας με όσους δεν γνωρίζει, εαν μπουν μέσα χωρίς να είμαι μπροστά εγώ ή ο πατέρας μου.
-
Ααα οσο πάει να ανεβαίνει ;;;
60;;;
Βαρεων βαρών...
-
Παιδιά τα σκυλιά που λέτε, 50-60 κιλά, δεν είναι σκυλιά. Αρκούδες είναι. Χαχα!
-
-
Χαχαχαχα.... Petrolhead ιστορία αγάπης. Τι άλλο θα ηταν;
Ηταν γραφτό της, να ζήσει ωραία και ευτυχισμένα χρόνια. Έκανε το βήμα, δήλωσε το παρόν της από μικρή, έστω ως παιχνιδι, και κέρδισε μια καλή ζωή. Αξια σκυλιτσα. Ως μια έννοια ο δυνατός στην φύση κερδιζει. Το εχω δει και σε άλλες παρόμοιες ιστορίες υιοθεσίας σκύλων. Αυτά που δηλώνουν την παρουσία τους, τελικα κερδίζουν μια καλή ζωή.
Υπάρχουν και τα αδύναμα βέβαια, για αυτο και εγω κυκλοφορώ με σκυκοτροφες στο πορτπαγκαζ (και μαλιστα από τις ακριβές, διοτι αρκετά έχουν και προτιμήσεις χεχε).Αλλα αυτο ειναι μια άλλη ιστορία.
Τι να πω για τις αρκούδες; πανεμορφα ζώα και εντυπωσιακά αλλά από μακρυά. Τις φοβάμαι. Διαβάζω αυτά που λένε πως πρέπει να μεινεις ακίνητος και να μην την κοιτάξεις ποτέ στα μάτια....ειδα την ταινία και με τον Ντι κάμπριο....Δεν θελει και πολύ. Εύχομαι να είναι καλά στο περιβάλλον τους, και εγω στο δικο μου.... Χαχαχα
Εννοείται πως είμαι κατά των τσιρκων με ζώα και αρκουδες με ντεφια και όλων αυτών. Φαντάζομαι είναι εμφανές.
-
Αααα!!! αυτές είναι φωτογραφίες!!!!
Μονο αγάπη εύχομαι και καλοτυχία σε όλα τα μέλη της φωτογραφίας. Να σου ζησουν!
-
χααχαχ καβάλα τον πάει τον ποιμενικό ο μάγκας ... να τους χαίρεσαι και τους δύο
-
Χαχαχαχα.... Petrolhead ιστορία αγάπης. Τι άλλο θα ηταν;
Ηταν γραφτό της, να ζήσει ωραία και ευτυχισμένα χρόνια. Έκανε το βήμα, δήλωσε το παρόν της από μικρή, έστω ως παιχνιδι, και κέρδισε μια καλή ζωή. Αξια σκυλιτσα. Ως μια έννοια ο δυνατός στην φύση κερδιζει. Το εχω δει και σε άλλες παρόμοιες ιστορίες υιοθεσίας σκύλων. Αυτά που δηλώνουν την παρουσία τους, τελικα κερδίζουν μια καλή ζωή.
Υπάρχουν και τα αδύναμα βέβαια, για αυτο και εγω κυκλοφορώ με σκυκοτροφες στο πορτπαγκαζ (και μαλιστα από τις ακριβές, διοτι αρκετά έχουν και προτιμήσεις χεχε).Αλλα αυτο ειναι μια άλλη ιστορία.
Τι να πω για τις αρκούδες; πανεμορφα ζώα και εντυπωσιακά αλλά από μακρυά. Τις φοβάμαι. Διαβάζω αυτά που λένε πως πρέπει να μεινεις ακίνητος και να μην την κοιτάξεις ποτέ στα μάτια....ειδα την ταινία και με τον Ντι κάμπριο....Δεν θελει και πολύ. Εύχομαι να είναι καλά στο περιβάλλον τους, και εγω στο δικο μου.... Χαχαχα
Εννοείται πως είμαι κατά των τσιρκων με ζώα και αρκουδες με ντεφια και όλων αυτών. Φαντάζομαι είναι εμφανές.
Έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό. Κέρδισε την ζωή της με την τσαχπινιά της. Αν έμενε εκεί στο χωράφι θα είχε πεθάνει 10 χρόνια πριν. Τώρα έχει τον κτηνίατρο, τον θερμαινόμενο χώρο, την φροντίδα, το φαγάκι, την βόλτα, το μεζεδάκι της κλπ κάθε μέρα.
-
Lap wrote:
Ααα οσο πάει να ανεβαίνει ;;;
60;;;
Βαρεων βαρών...
Μπορεί και 65...!!!
Φαίνεται εξαιρετικός σκυλακος για να ανέχεται να τον καβαλάνε σαν άλογο.
ΥΓ: Επειδή ήμουν και ιππέας στα νιάτα μου, ζώα σαν τα άλογα δεν υπάρχουν - είναι πανέξυπνα!!! Ένα θα πω, έπεσα κάποτε σε υπερπήδηση εμποδίου και το άλογο με πάτησε στο πόδι. Αν έβαζε όλο του το βάρος θα μου έσπαγε τον αστράγαλο άνετα. Το άλογο όμως τράβηξε αμέσως το πόδι του για να μην μου κάνει ζημιά. Μετά ήρθε μόνο του και με μύρισε για να δει αν είμαι καλά. Φανταστικά ζώα!!!
-
Για την σκυλίσια ζωή αυτά είναι απλά ο παράδεισος. Εδώ που τα λέμε και για τους άνθρωπους. Σίγουρα η σκυλίτσα ζει πολύ καλύτερα από δισεκατομμύρια άλλους ανθρώπους.
Θα αναπολεί τώρα στην τρίτη ηλικία τα σκυλίσια χρόνια της και θα σιγοτραγουδα στα σκυλίσια το αϊ ντιντ ιτ μαϊ γουευ... Χαχαχα
-
Είναι φανταστικός, πάρα πολύ καλός (ειδικά με τους ανθρώπους που γνωρίζει) και θέλει όλο χάδια! Προφανώς ο γιός μου δεν τον καβαλάει κανονικά (θα του έκανε ζημιά), μόνο όταν κάθεται και παίζουν, τον χαϊδεύει, ξαπλώνει πάνω του και τέτοια.
Όσο για τα άλογα, ναι είναι όντως πανέξυπνα!
-
REALZEUS wrote:
Είναι φανταστικός, πάρα πολύ καλός (ειδικά με τους ανθρώπους που γνωρίζει) και θέλει όλο χάδια! Προφανώς ο γιός μου δεν τον καβαλάει κανονικά (θα του έκανε ζημιά), μόνο όταν κάθεται και παίζουν, τον χαϊδεύει, ξαπλώνει πάνω του και τέτοια.
Όσο για τα άλογα, ναι είναι όντως πανέξυπνα!
Όπως τον βλέπω πάντως τον σκύλαρο δεν έχει ανάγκη. Αλίμονο σε αυτόν που θα πάει να πειράξει τον μικρό όμως. Πραγματικός φύλακας φαίνεται!
-
Όπως τον βλέπω πάντως τον σκύλαρο δεν έχει ανάγκη. Αλίμονο σε αυτόν που θα πάει να πειράξει τον μικρό όμως. Πραγματικός φύλακας φαίνεται!
Είναι 11 χρονών και επίσης 25 κιλά δεν είναι και εύκολα για τα πίσω του πόδια, οπότε δεν το διακυνδυνεύουμε. Και ναι ειναι εξαιρετικός φύλακας και φυσικά προστατεύει τον γιό μου, δεν πλησιάζει κανείς εαν δεν τον ξέρει ή δεν είναι μαζί μου...αχαχα!!
-
Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τα σκυλάκια σας ! Όμορφες εικόνες
-
Ευχαριστώ Lap, αλλά είναι πολύ μεγάλη πια, δεν θα ζήσει για πολύ ακόμα δυστυχώς.
-
To ξεχάσαμε... Αλλα σήμερα είναι η μέρα των αδέσποτων.
Εδω ενα ωραιο βιντεακι μιας περιπτώσης.
Την αλλη φορά που θα πάτε supermarket πάρτε ένα σακουλάκι τροφή ζώων και αν δείτε κάπου ένα πεινασμένο και αδέσποτο δώστε του ένα δωράκι. Θα το θυμάστε για χρόνια με αισθήματα ευτυχίας και γαλήνης, πιστέψτε με. Θα γεμίσετε αισθήματα καλοσύνης, ανιδιοτελους προσφοράς και αγάπης.
-
@pgp737ng said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Είναι κάποιες &*#@ γάτες που ανεβαίνουν στο μπαλκόνι από την εξωτερική σκάλα του σπιτιού και κατουράνε συνέχεια το πλαστικό κάλυμμα της ψησταριάς.
Το πλένω συνέχεια και καθαρίζω το μπαλκόνι, αλλά με έχει κουράσει το ζήτημα.Τι να κάνω?..
Tη γ@μησες...
Υ.Γ. Με το συμπάθιο! -
@pgp737ng said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Είναι κάποιες &*#@ γάτες που ανεβαίνουν στο μπαλκόνι από την εξωτερική σκάλα του σπιτιού και κατουράνε συνέχεια το πλαστικό κάλυμμα της ψησταριάς.
Το πλένω συνέχεια και καθαρίζω το μπαλκόνι, αλλά με έχει κουράσει το ζήτημα.Τι να κάνω?..
Πιπέρι καγιέν..
-
Κάποιο πλέγμα?
-
Πόρσε καγιέν βάλε να το βλέπουν και να φεύγουνε
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]