-
Same side here περίπου 1.95! Απλά σκέψου ότι με παιδί 3ετων τον έφαγες τον γάιδαρο. Σε λίγο θα θέλεις μόνο booster. Το kamiq ξέχασε το ιδίως αν έχεις πλάτες, γιατί μου φαντάζουν λεπτά τα καθίσματα του... Εμένα με ενοχλούν επισης αυτοκίνητα χωρίς μεγάλη έδρα καθίσματος ή που δεν έχουν επεκτινομενο μαξιλαράκι για σου κρατάνε το μηρό. Κάθισα καλά σε καινούργιο octavia.
Τα παιδικά καθίσματα είναι Concord και θα μείνουν για περισσότερα χρόνια! Δεν είμαι υπέρ των booster!
-
Οctavia.... Ωραίο αυτοκίνητο... Πολυ καλο σε ολα του και αρκετα premium πλέον με κομψές γραμμες
Εδω 1.93υψος το παιδί όπου χώρα πίσω από τον ευατο του και έχει και κενό στα πόδια. Ανετο για μια ψηλή οικογένεια. Απλα λόγω ύψους θα μπαινοβγαινεις πιο δυσκολα. Βέβαια σε πατημα και αισθηση οδηγησης θα σε αποζημιώνει
Το βλεπεςι από μακρυά το octavia να πλησιάζει με τα led φωτα του και λες να ενα premium ωραιο sedan.
Είναι από τα αγαπημένα μου! Νομίζω ότι σκόμα είναι value for money ειδικά στο δίλιτρο diesel!
-
Καλησπέρα και να σου ζήσουν τα πιτσιρίκια κατ' αρχάς. Δες αν θα έμπαινες και σε κάτι τέτοιο μιας και έρχονται έξοδα. Εγώ εύκολα πάντως αν ήμουν στην θέση σου κι ας μην έχει το πρεστίζ του αψηλού τουτου
Προσωπικά τα Mpv μου αρέσουν πολύ και το Πικάσο είναι ένα από αυτά όπως και το Touran! Απλά θέλει καλό ψάξιμο για να βρεις ένα καλό όπως φυσικά και grand Picasso!
Ευχαριστώ για τις ευχές σου!
-
Αν ήμουν στη θέση σου, δε θα κοιτούσα τίποτα λιγότερο από Renault Grand Espace. Ειδικά στην έκδοση Initiale Paris, έχει εξοπλισμό που χαζεύεις. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις λίγο τα 20 χιλιάρικα για κάποιο με λίγα χιλιόμετρα ή να το φέρεις με έμπορο από το εξωτερικό.
Σαν αυτό (όχι απαραίτητα αυτό, λόγω χιλιομέτρων) :
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35675808-renault-espace
-
Και τα Grand scenic είναι φοβερή επιλογή.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35209486-renault-grand-scenic#bigger-photos
-
Αν ήμουν στη θέση σου, δε θα κοιτούσα τίποτα λιγότερο από Renault Grand Espace. Ειδικά στην έκδοση Initiale Paris, έχει εξοπλισμό που χαζεύεις. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις λίγο τα 20 χιλιάρικα για κάποιο με λίγα χιλιόμετρα ή να το φέρεις με έμπορο από το εξωτερικό.
Σαν αυτό (όχι απαραίτητα αυτό, λόγω χιλιομέτρων) :
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35675808-renault-espace
Έχεις απόλυτο δίκιο και είναι μέσα στις επιλογές μου! Απίστευτος κινητήρας και εξοπλισμός για χάζεμα!
-
με οικονομική υπέρβαση αν είναι εφικτή ,το C5 AIRCROSS θεωρώ πως είναι ιδανική επιλογη
-
Τι μαγικό αμάξι αυτό το Espace..
Φίλε νηματοθέτη, με βάση το αρχικό σου ποστ, συμπεραίνω ότι θα πάτε και για 3ο παιδάκι; Ή θέλεις τα 3 καθίσματα πίσω για να κάθεται και η μαμά; Σε ρωτάω διότι αν θέλεις και 3ο παιδάκι στο μέλλον και επειδή από ότι βλέπω είσαι και εσύ απαιτητικός στα θέματα της ασφάλειας των παιδιών, τότε μήπως να κοίταζες αυτοκίνητα με 3 ανεξάρτητα πίσω καθίσματα (και άρα 3 πίσω isofix); Αυτό σου περιορίζει τις επιλογές στα πολύ καλά MPV που αναφέρθηκαν παραπάνω και σε κάποια άλλα (πολύ) λίγα μεγαλύτερα αυτοκίνητα.
(Εσείς που λέτε για το Kamiq, το έχετε όντως δει; Ένας 2μετρος άνθρωπος, εύκολα βάζει και βγάζει τα παιδιά του από πίσω του ενώ υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να χωράει κιόλας πίσω του άλλος ένας 2μετρος άνθρωπος. Το αμάξι αυτό έχει απλά τεράστιους χώρους στην καμπίνα των επιβατών (σε μήκος τουλάχιστον).)
-
Με 19.000, 20.000 που λες παίρνεις το προηγούμενο TUCSON, αν πάλι μπορείς λίγο να υπερβείς αυτο το ποσο στα 24990 παίρνεις το καινούριο, και πολύ όμορφο και πλούσιο σε εξοπλισμό και μεγάλοι χωροι, κάνε ενα test drive και θα με θυμηθείς.
-
με οικονομική υπέρβαση αν είναι εφικτή ,το C5 AIRCROSS θεωρώ πως είναι ιδανική επιλογη
Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφο, μεγάλο, με καλό diesel κινητήρα και 3 ανεξάρτητα καθίσματα πίσω!
-
spyrosK wrote
Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφο, μεγάλο, με καλό diesel κινητήρα και 3 ανεξάρτητα καθίσματα πίσω!
Είναι πολύ υποτιμημένο αυτοκίνητο, θα σου πρότεινα να πας να το δεις.
Αρχές του 20 που ψώνιζα για diesel το είχα στην κορυφή στη λίστα με τα C suv, τώρα κυρίως το Tucson και κάνα άλλα 2-3 που έρχονται το πιέζουν προς τα κάτω, αλλά δεν ξέρω και τι τιμές παίζει (και τα άλλα δεν προσφέρουν φθηνό manual diesel, που είναι ένα selling point για αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων).
-
spyrosK wrote:
Απλά να ξέρεις πως τα καθίσματα είναι ανεξάρτητα μεν, πολύ μικρά δε. Καλό θα ήταν να το δεις από κοντά!
-
Πάντως όλα τα ξένα σάιτ το έχουν το Touran σαν κορυφαίο 7θέσιο μοντέλο! Τώρα υπάρχουν κάμποσα με τον βασικό 1.6 diesel από το 2016 και μετά με τιμές που ξεκινούν από τα 15.000!
Φίλος που έχει 3 παιδιά αναγκάστηκε να πουλήσει Volvo S60 full extra πριν 1χρόνο για να πάρει το Touran που χώραγε 3 καθίσματα παιδικά πίσω και πίνει νερό στο όνομα του!
-
Άχρωμο, άγλυκο, ξενέρωτο. Χϊλιες φορές κάποιο από τα γαλλικά μοντέλα.
-
Κατά την άποψη μου, μια χαρά είναι το Touran για όποιον έχει ανάγκη μεγάλους χώρους. Αν θέλει δε να είναι και λίγο πιο νόστιμο, πηγαίνει σε Cross Touran.
-
Τελικά καλοί μου φίλοι επέλεξα την αγορά μεταχειρισμένου vw touran diesel 1.6 με 64.000 χλμ και ήδη μέσα σε ένα τριήμερο έκανα τα πρώτα 1000 χλμ!
Το αμάξι πραγματικά δεν παίζεται σε χώρους! Επιτέλους άπλα για μένα και την οικογένεια!
Τρομερά άνετο στα ταξίδια και αυτό λόγω της πολύ καλής ανάρτησης αλλά και της ηχομόνωσης! Από Σεπτέμβριο και ώρα ελαστικά και θα είναι σούπερ!
-
Καλή κίνηση. Αν μη τι άλλο αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα από χώρους είναι γήπεδα.
Λίγα χιλιόμετρα, γερμανικό, μια χαρά.
Καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά!
-
Τελικά καλοί μου φίλοι επέλεξα την αγορά μεταχειρισμένου vw touran diesel 1.6 με 64.000 χλμ και ήδη μέσα σε ένα τριήμερο έκανα τα πρώτα 1000 χλμ!
Το αμάξι πραγματικά δεν παίζεται σε χώρους! Επιτέλους άπλα για μένα και την οικογένεια!
Τρομερά άνετο στα ταξίδια και αυτό λόγω της πολύ καλής ανάρτησης αλλά και της ηχομόνωσης! Από Σεπτέμβριο και ώρα ελαστικά και θα είναι σούπερ!
Καλοτάξιδο εύχομαι. Αν πάντως τα λάστιχα του είναι τελειωμένα, μην διανοηθείς να τα κρατήσεις το καλοκαίρι και να τα αλλάξεις το Σεπτέμβρη. Αυτή είναι μια κακώς εννοούμενη οικονομία, που μπορεί να την πληρώσεις πολύ ακριβά...
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ 2ΜΕΤΡΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ