-
gatoz wrote:
ειναι πασοκ. μαθημενοι στη γκρινια και στην αυξηση της πολιτικης εντροπιας. δηλωνουν οτι για τα παντα φταιει το κεφαλαιο σε σάιτ που ασχολειται με καταναλωτικο αγαθο. επισης ειναι πανεξυπνοι και ξεσκεπαζουν την παγκοζμια συνωμοσια. και δεν μπορουν να δειξουν και το άιφον στη καφετερια.
Τεό, δεν μιλάω για τους πασόκους της καφετέριας, αλλά για τους ιθύνοντες της χώρας, πολιτικούς και ιατρούς. Για αυτούς ήταν η ερώτηση, για ποιό λόγο αυτοί δεν πειθαρχούν?
και αυτοι πασοκ ειναι. φροντισε ο εθνικος διαφθορεας μαζι με τον εθνικο διακορεα να γινουν πολλοι πασοκ. και απο δεξα και απο αριστερα. και αυτοι θελουν να δειξουν το άιφον.
-
αναφερω μονο τα σκληρα.3 νεκροι, ενας κουμπαρος μου, 49 χωρις υποκειμενα και ενας εξαδελφος μου 57 μεν, χωρις υποκειμενα ομως αλλα και ολυμπιονικης και μαλιστα εν ενεργεια αθλητης σε καταπληκτικη κατασταση-θηριο, δεν αναφερω το ονομα αλλα γραφτηκε στις εφημεριδες. στην αρχη, στην κυπρο, φιλος πιλοτος 53 επισης χωρις υποκειμενα.
Γατε λυπάμαι. Και η θειά δυσκολα θα την βγάλει, αλλα είναι και 90φεύγα. Ολοι αυτοί που μιλάς είναι μικρότεροι από τον πατέρα μου και κοντά σε αρκετούς από εδω μέσα!!!
επισης τουλαχιστον 2 εταιρειες συναδελφων που δουλευουν με δευτεροβαθμια υγεια 'εριξαν' το τηλεφωνικο μου κεντρο καθως ξεκληριστηκαν απο τον ιο με σοβαρα σχεδον τα μισα περιστατικα και ηλικιες κατω απο 40 και παρακαλεσαν να μου γυρισουν την υποστηριξη τους και οτι καταφερω.
Αγγούρι μεγάλο αυτό, σορρυ*
ρε συ φαμας περασε τους λιγο απο πραγματικοτητα απο δευτεροβαθμια και πολεμο εναντια στο ιο. ακουστε λιγο και τον πανορμο, οκ δεν ειναι τιποτε σημαντικο σαν εσας και δεν αντιλαμβανεται τη παγκοζμια συνομωσια που εσεις ξεσκεπασατε, ενα γιατρος ειναι μονον.
ασε τον γατο που δεν ξερει τιποτε για τα στατιστικα, τα πραγματικα, ενας χαζος ειναι με ενα ηλιθιο θεσμικο ρολο. κουληδες και λοιποι ουτε καν σας περνανε τι πραγματικα τρεχει, ουτε καν.
Με τις αποφάσεις που βλέπουμε να παίρνονται γάτε, δεν είναι πολύ περίεργο να ξεφύγεις και να μπεις σε συνομωσια mode.
ελάχιστες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προστατεύουν, ελαχιστες εφαρμόζονται, και πολλές χρησιμοποιούνται σαν ευκαιρίες για να πετυχουν άλλα πράγματα.
ΑΛΛΑ η κατασταση που ζούμε δεν είναι προϊόν συνομωσίας!!! Δεν μαζευτηκαν οι ΕΛ και το συμβούλιο της ΣΙΟΝ να αποφασήσει πως θα ελεγξει την ανθρωπότητα και αποφάσισε να το κάνει αμολώντας τον covid από εργαστήριο!!!
-
Φανη
Θα ειμαι σαν αυτους που οιστευαν σε ουτοπικες κοινωνίες. Εγω θα πιστευω σε ουτοπικο σοβαρο κεντρο... Θα εχω να λεω ιστοριες στα εγγονια μου....για τις χαμενες εποχες και πως ποτε δεν επιτεύχθηκε στην πραγματικοτητα γαμος στο πολιτικο κεντρο και αλλα τετοια
-
Γιατί δεν ήσουν το ίδιο εύθικτος όταν αναφέρθηκε 'σε βλάκες που δεν πειθαρχούν με τα μέτρα' ; Δεκάδες άτομα στο τρέχων νήμα έχουν εκφράσει αμφιβολίες για τα μέτρα επομένως λέγοντας κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά το αντιλαμβανόμαι σαν λεκτική επίθεση προς όλους αυτούς. Και ειδικότερα προσωπική επίθεση διότι στα τελευταία post συνομιλούσαμε μαζί. Επομένως εσύ είσαι φάουλ που κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου.
Το εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, διαβασε πρωτα!!! 100 σελιδες ειναι, διαβασες τις τελευταίες 10 και εβγαλες συμπέρασμα???
edit. Για να μην μπουμε στο κομματι πολιτικής οποτε πρεπει να διαβάσεις πολύ περισσότερο
-
Καλα ενταξει μην τον αρπάζετε τον άνθρωπο... Οντως φιλε μου οτι σου ειλε ο νικ.
Ειμαι μιας αλφα νοοτροπίας, ελαφρως συντηρητικός αλλα εχω ασκήσει κριτική. Κρατα αυτο.
Και εγω βλακας ειμαι.... Το λεω πρώτος
-
και αυτοι πασοκ ειναι. φροντισε ο εθνικος διαφθορεας μαζι με τον εθνικο διακορεα να γινουν πολλοι πασοκ. και απο δεξα και απο αριστερα. και αυτοι θελουν να δειξουν το άιφον.
Aαχαχαχαχα!!! Συμφωνώ όμως.
-
Off topic
Λετε για i phone αλλα ειδα το νεο ipad.... Εκλαψα.... Απίστευτο.... Πανακριβο. Αν δεν ειχαμε πανδημια το ειχα παρει χθες...αρα και εγω πασοκ.
-
Off topic
Λετε για i phone αλλα ειδα το νεο ipad.... Εκλαψα.... Απίστευτο.... Πανακριβο. Αν δεν ειχαμε πανδημια το ειχα παρει χθες...αρα και εγω πασοκ.
Εσυ lap εισαι ο ορισμός του πασοκ
-
-
Δεν μίλησα πότε για ΕΛ (δεν ξέρω τι είναι) ούτε για συμβούλιο της Σιόν , ούτε για μασώνους. Προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού και για να γίνουν περισσότερες αποδεκτές οι απόψεις σας αναφέρετε λέξεις που δεν έχω πει ποτέ. Πλέον η τάση που διοχεύεται στα μέσα είναι όποιος αμφιβάλλει με τις πολιτικές και πρακτικές που ακολουθούνται να εξισωνέται με θεωρίες συνωμοσίας ή με σκοταδιστικές απόψεις των φασιστών(το έχω διαβάσει άπειρες φορές στο fb).
Δέχομαι σαν αρχή ότι το τραπεζικό σύστημα ανά την υφήλιο λειτουργεί αλληλένδετα σαν ενιαίος οργανισμός, δεν αποτελεί ανεξάρτητο διοικητικά κομμάτι κάθε τράπεζα ανά την υφήλιο, ούτε λαμβάνει μονομερώς αποφάσεις. Τη δεδομένη χρονική στιγμή λοιπόν θεώρω ότι εκμεταλευόμενο ένα τυχαίο γεγονός (την ύπαρξη του συγκεκριμένου ιού) το τραπεζικό σύστημα σε μία ακόμα προσπάθεια να γιγαντωθεί και έχοντας ως δεκανίκι τα μέσα ενημέρωσης δίνοντας τους χρηματοδοτήσεις, δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας.Βασίζονται στη θεωρία 'αφού το λένε όλοι θα είναι αλήθεια'. Οπότε φυλακτείτε γιατί ο covid σας περιμένει έξω από τη πόρτα σας.
Υ.Γ 1. Συγγνώμη παιδιά δεν ήξερα ότι για να συζητάω στο forum έπρεπε να κάτσω να διαβάσω τα χιλιάδες προηγούμενα post που έχετε κάνει.
Υ.Γ 2. Ούτε ότι πρέπει να έχω διαβάσει όλα τα ακαδημαικά βιβλία που κυκλοφορούν για να συμμετέχω σε συζητήσεις όπως έχει κάνει ο φίλος Lap. Συγχαρητήρια ρε φίλε , αλήθεια πως καταφέρνεις να έχεις εμπεριστατωμένες γνώσεις σε όλα τα θέματα; Πολυεπιστήμονας μου φαίνεσαι, μαθηματικός,ιατρός,στατιστικολόγος,επιδημιολογός,μηχανικός αυτοκινήτων,λογιστής τι άλλο ξεχνάω...
Υ.Γ. 3. Για εσένα Lap έβγαλα αυτό το συμπέρασμα από τα τελευταία post που ανταλλάσουμε. Ο επιθετικός λόγος σου σε οποιόδηποτε αναφορά κάνω για το τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης με οδήγησε αυτό. Έαν κάνω λάθος τότε απλά αρέσκεσαι στο να αντιλέγεις με οτιδήποτε εκφράζοντας απλά αντίθετη απόψη. Εξάλλου στα τα λίγα post που έχω παρακολουθήσει είσαι πρωταγωνιστής σε λεκτικές μονομαχίες με αρκετά μέλη.
Υ.Γ 4**. Φυσικα η πειθαρχία ειναι αρετη, σε παει απο το τιποτα να εχεις επιτυχιες στη ζωη σου και εισοδηματα που οι αλλοι ουτε στα ονειρα τους δεν μπορουν να τα δουν**
Μόλις διάβασα και αυτή σου τη τοποθέτηση... και πραγματικά φίλε κρίμα να θεωρείς πρωταρχικό στόχο της ζωής σου να αποκτήσεις εισοδήματα ώστε να αποκτήσεις κοινωνική υπόσταση. Περιγράφεις πλήρως τη κατάντια που έχουμε ως κοινωνία. Μόλις έδωσες νόημα στον ορισμό του βλάκα.
-
Lap, o Ιωαννίδης έλεγε ότι δεν ξερουμε την έκταση της πανδημίας αφού δεν μετράμε πολύ. Λογική σκέψη, άλλο να έχεις 5000 νεκρούς Σουηδούς με προσβολή του 10% του πληθυσμού, άλλο με προσβολή στο 80% του πληθυσμού. Το δεύτερο όντως σημαίνει ότι ο ιός δεν είναι και κάτι το φοβερό.
Ε, έκαναν οι Σουηδοί κατά το καλοκαίρι που είχαν 7-8000 νεκρούς έλεγχο αντισωμάτων και βρέθηκε να έχει αντισώματα το 10% του πληθυσμού. Οπότε δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν οι απόψεις του Ιωαννίδη εκτός από το να κάνουν ντόρο και να προβάλουν τον ίδιο όπως ακριβώς προβάλλονται και οι διάφοροι λοιμοξιολόγοι που έχουν κατακλύσει τα κανάλια (δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο).
regresso, αν νομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα 'έχουν τρομοκρατηθεί περί Covid' επειδη 'το λένε τα κανάλια', κάνεις λάθος. Λες κι εσύ 'βλάκες' με τον τρόπο σου όλους τους υπόλοιπους. Ναι,τα κανάλια περιμέναμε να δουμε νεκρούς ή βαριά ασθενούντες, δεν υπάρχει κανείς δίπλα μας. Βασικά δεν έχω καταλάβει σε τι διαφωνείς. Δεν υπάρχει ιός; Δεν υπάρχει ασθένεια; Υπάρχουν αλλά δεν είναι και τίποτε το σοβαρό; Μας φουσκώνουν νεκρους και κρούσματα τα κανάλια που είναι όργανα του κατεστημένου; Κι όλες (μα όλες) οι χώρες είναι πειθήνια όργανα παγκόσμιας συνομωσίας; Μέχρι και στην Ουγκάντα έχουν lockdown...
-
Δεν αναφέρθηκα στο σύνολο του φόρουμ, δεν σας ξέρω εξάλλου γιατί δεν έχουμε συνομιλήσει ποτέ. Πρόσφατα έκανα λογαριασμό και σίγουρα όχι για να συζητάω για τον covid, άσχετα με την κατάληξη. Έχω αναφέρει ξεκάθαρα παραπάνω τι πιστεύω ότι συμβαίνει. Μπορώ να σεβαστώ κάποιον που φοβάται για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα τον χλευάσω, όπως γίνεται σε αντίθετη περίπτωση. Επίσης όπου μπορώ και με παίρνει δεν εφαρμόζω τα υποτιθέμενα μέτρα προστασίας διότι δεν πιστεύω στην επικινδυνότητα της κατάστασης. Δεν φοράω μάσκα στο γραφείο μου , ούτε με ενδιαφέρει εάν κάποιος πελάτης τη φοράει. Μετακινούμαι παρανόμως για να πάω τα παιδιά μου σε παιδικές χαρές ή πάρκα ή οπουδήποτε αλλού μπορώ. Και προς έκπληξη όσων μένουν στα σπίτια τους θα διαπιστώσετε ότι πλέον είναι η πλειοψηφία όσοι λειτουργούν κατά αυτό το τρόπο. Μία βόλτα στον Εθνικό Κήπο, στο Νιάρχος, στο Ζάππειο, στην Ερμού αρκεί.
ΥΓ1 Lap άστο καλύτερα γιατί έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα ευτυχίας και κοινωνικής καταξίωσης και θα μας μεταφέρουν σε καινούριο νήμα.
ΥΓ2 Δεν είμαι κατά της δημόσιας υγείας , το αντίθετο θα έλεγα.
-
για αυτον ακριβως τον λογο λοκνταουν μεχρι να σβησει ο ηλιος.
-
Regresso το εισοδημα το ανεφερα για να καταλάβεις σε πεζα γραμματα τι σημαινει πειθαρχια στην πραξη και καθημερινα . Φυσικα και σε αλλους τομείς της ζωης ειναι αρετη η πειθαρχια και καλο.
Απλα επειδη στο τελος καθε τετοιας συζητησης πολλοι καταληγουν στο συμπερασμα των ταξεων και των φρασεων 'λεφτα στα λεφτα' κτλ πηγα κατευθείαν στο συμπερασμα. Οτι η αρετη αυτη περα απο ολα τα θετικα στην προσωπικη ζωη προσφέρει και μια ανετη ζωη ακομα και αν ξεκινήσεις απο πολυ χαμηλα. Με την πειθαρχια αποκτας γνωσεις, πτυχια, εμπειρία και αργα η γρηγορα θα εισαι περιζητητος στην κοινωνια μας. Προαιτουμενα η δημοσια παιδεία και υγεία (που σιγοντάρεις να μην υπαρχει) οπως και επιδοματα για να βοηθηθούν οι νεοι στα πρωτα βηματα σε μια ανταγωνιστικη ζωη και ανεξαρτητοποιηση απο το πατρικο τους.
Εχουμε και εδω μεσα παραδείγματα οπου πειθαρχισαν στον σκοπο τους και δουλεψαν οταν οι αλλοι τα εφτυναν. Σημερα εχουν μια ζωη που μαλλον το 90% των ελληνων δεν θα δουν ποτε.
Εγω αν παλι το πας προαωπικα. Σε δυο πραγματα εδιξα πειθαρχια και πετυχα καποια πραγματα. Στα αλλα μπούρδας ειμαι... Και δεν πετυχα.
-
για αυτον ακριβως τον λογο λοκνταουν μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Ο πρασινος που ανατέλει? δλδ κανεναν αιώνα?
Lockdown σοβαρό, που να **εφαρμόζεται από όλους! **Που να μην είναι ευκαιρία να περάσουν πραγματα που αν πηγαιναν να περαστουν σε νορμάλ εποχές το κέντρο θα ήταν κλειστό μονιμα! Που να έδινε αφορμή για ενίσχυση τομέων που εδώ και 30 χρόνια αφήνονται να φυτοζωούν (δημοσιο συστημα υγείας, δημόσιο συστημα παιδείας, έλεγχος σε χώρους εργασίας κλπ κλπ)!
Γιατί αν εχουμε lockdown σαν αυτό που υποτίθεται οτι έχουμε από τον Νοεμβρη ακόμα και να σβησει ο ήλιος (ο κανονικός) αποτέλεσμα δεν θα έχουμε.
-
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε Ικαρία πάντως με την οποία δεν έχει καμιά σχέση καταγωγής ούτε σπίτι, μόνο για ταξίδι αναψυχής.
αυτό αποδικνύει μόνο πόσο μ@λ@κας είναι ο Μητσοτάκης, δεν δείχνει πως πρέπει όι σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι να ακολουθήσον το παράδειγμα ενός μ@λ@κα με θέση εξουσίας.
-
Εσείς που λέτε lockdown τι ηλικία έχετε ρε παιδιά, οικογένεια έχετε με μικρά παιδιά που πρέπει να είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι όλη μέρα; Ποιός θα τα κρατάει ο παππούς και η γιαγιά που θα κινδυνεύουν από το covid; ΄Είστε υπάλληλοι και όλα καλά με το επίδομα plus το ενοίκιο που γλυτώνετε;
Πιθανότατα αν κάποιος είναι εργένης και υπάλληλος κοντά στα 25 τι βρίσκει μια χαρά έτσι. 534 ευρώ και όλη μέρα Playstation , pro και manager. Επίσης και συνταξιούχος πάλι μιά χαρά, μήνας μπει μήνας βγει κανένα άγχος. Εδώ όμως υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε και με το ζόρι τα φέρνουν βόλτα γιατί τρέχουν τα ενοίκια και τα φροντιστήρια. Ο ελεύθερος επαγγελματίας τι θα κάνει ;
-
35 ετων με 2 παιδιά το ενα 2,5 και το αλλο 5,5, σε κάλυψα ???
Οι γονείς μου μένουν σε άλλο δήμο και εχω να τους δω από τα Χριστούγεννα. Τα παιδιά ζητάνε να παίξουν με τα ξαδέρφια τους! Η αδερφή της γυναίκας μου που είναι 7 μηνών έγκυος ειναι αποκλεισμένη και μαζι με αυτήν και ο γιός της που είναι 2,5 ετών, μην αρπάξουν τίποτα! Μένουμε μια πόρτα και ακούει ο ένας τα παιδιά του άλλου να παιξουν με τα ξαδέρφια τους!!!
Κρατιέμαι πολύ να μη σε χαρακτηρίσω σε βαθμό ban
Δεν μας ξέρεις και γράφεις γραφεις χωρίς να υπολογίζεις καν αν προσβάλεις κάποιον!!! Και συνταξιούχους έχουμε εδώ μέσα και ΕΕ και εργαζόμενους!!! Στο ξαναείπα προσεχε τι γράφεις και πως το γράφεις!!!
Το οτι ζούμε οπως ζουμε ευκολα-δυσκολα-κανοντας το σκατό παξιμάδι (ακομα και αν δουλεύουμε κανα 10ωρο τη μέρα) δεν συμαίνει ότι για να βελτιωθεί η κατασταση πρέπει να παρθούν μέτρα και το lockdown ειναι ενα από αυτά!!!
-
Δλδ πας τα παιδιά σε παιδική χαρά μαζί με άλλα 50 και πίνεις καφέ στον Νιαρχο με άλλους 5000 νοματαίους Κυριακή πρωί και μετά σκέφτεσαι την Covid στον παππού και την γιαγιά; Αφού δεν είναι επικίνδυνο λέμε... Εκτός και αν είναι επικίνδυνο για τον παππού και την γιαγια τελικά... (που είναι).. Αλλά πως θα προστατευτούν αυτοί άμα εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στην γύρα όλη μέρα; Ελα ντε... Αυτά λέμε και ξαναλέμε, δεν προστατεύουμε μόνο τον εαυτό μας, προστατεύουμε και τους γύρω μας. Γι αυτό φοράμε και μάσκα, για τον πελάτη μας, για να συνεχίσουμε να τον έχουμε πελάτη, όχι για εμάς.
Προφανώς η κατάσταση είναι δύσκολη. Μπορείς όμως να βγαίνεις έξω με τα παιδιά σου και με μέτρα προστασίας, π.χ. βόλτα σε ένα πάρκο χωρίς επαφές με άλλους. Αλλά όταν φτάνεις εσύ με κυνισμό και λες 'Μετακινούμαι παρανόμως για να πάω τα παιδιά μου σε παιδικές χαρές ή πάρκα ή οπουδήποτε αλλού μπορώ. ' ε, θα σου πούμε κι εμείς, lockdown αδερφέ κι όποιος αντέξει (οικονομικά και ψυχολογικά).
-
Συνεχίζω, γιατί με τον τρόπο που γράφεις, προκαλείς για αντιδραση αλλά υπάρχουν και άλλα σημεία που πρέπει να επισημανθούν!
όπως εγραψα 'πρέπει να παρθούν μέτρα και το lockdown ειναι ενα από αυτά!!!' αλλά δεν είναι το μόνο. πχ σωστά εγραψες για μέτρα σε ΜΜΜ και χωρους εργασίας. επίσης εγραψες για ενισχυση του δημοσιου συστήματος υγείας, κατι που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ από τον Μαιο μεχρι το Νοεμβριο και το μισό φόρουμ εκανε κριτική για αυτό (ακομα και το φερεφωνο του Μητσοτάκη ο Lap)!!!
+1 στον fiverg (και που να δεις ποσες φορές εχουμε διαφωνήσει με τον fiverg για διαφορα θέματα)
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες