-
μεγάλη ιστορία.
508 active diesel 1,5 auto από 36100 24900 με απαλλαγή από τ.τ. 6κ απαλλαγή και 5κ έκπτωση + μικροπαζαρια.
@ sabbas, άντε να δούμε πότε θα ανέβω Θεσσαλονίκη να βρεθούμε Χρήστο. με τους κορωνοιους μπλέξαμε.
-
εγω αντιλαμβανομαι οτι αφου κανεις την επιλογη του αυτοκινητου που θεωρεις οτι σου ταιριαζει περισσοτερο, μετα μπαινεις στα νηματα των αλλων μοντελων που βρισκεις ενδιαφεροντα ειτε για να δεις τι χανεις, ειτε για να τα ψεξεις και να αυτοεπιβεβαιωθεις για την επιλογη σου
Ως εκ τουτου, σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι που θα προσπαθησουν να 'μειωσουν' το καθε μοντελο ωστε να νοιωσουν καλυτερα. Τυχαιο πχ το παραδειγμα του φιλου, εδωσα τοσα λεφτα αλλα μονο εγω πηρα αληθινο SUV, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ SUV ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Το απωθημενο μου ηταν η Civicαρα στο Aegean Blue. Το προσπαθησα, το ξαναπροσπαθησα, αλλα η τανα η ζωη εχει αλλα σχεδια και σου λεει δεν μπορεις να δωσεις τα λεφτα της καλης εκδοσης, αλλα παραλληλα θες και απλετους χωρους
ΤΟποτε?Οποτε καλυτερα να παιξω σε κατι safe απο καθε αποψη,στο πιο VFM αυτοκινητο της αγορας, την Grandlandαρα για να εχουμε να φαμε αυριο μεθαυριο και να πληρωσουμε και καναδυο φοιτητες (ελπιζουμε)
Το point μου ειναι, οτι δεν ξερεις υπο ποιες συνθηκες προχωρησε ο καθεις στην επιλογη του. Στο κατω κατω κανενας internet warrior δεν κερδισε τιποτα πουθενα.
-
Aegean blue;;;
Ειχε τετοιο χρωμα η honda;;;; ή δικη μας έμπνευση εδω στη εισαγωγικη;
-
Εδω, απο που ειδα τα db του 2008
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/peugeot/peugeot-2008/
-
Aegean blue;;;
Ειχε τετοιο χρωμα η honda;;;; ή δικη μας έμπνευση εδω στη εισαγωγικη;
αυτο αναρωτιομουν κι εγω αλλα μαλλον ειναι international
https://www.dchauto.com/new/Honda/2020-Honda-Civic-3e9b56020a0e0ae77514c14fbf711ef4.htm
-
Καταρχάς παιδιά όπως έχω ξαναπεί δικαίωμα του καθενός να αγοράσει με τα λεφτά του ότι γουστάρει και ας του βγει και κάρο. Να ζητήσει συμβουλή απόψεις ναι αλλά στο τέλος δική του απόφαση θα είναι. 2 Συγνώμη που θα το πω αλλά κούρασε η κόντρα για 50 με 60 post ανάμεσα σε 2008 και vw, ανοίξτε ένα νέο 2008vs wv. Μην παρεξηγηθώ όλες οι απόψεις δέκτες αρνητικές θετικές και για μένα που είμαι υποψήφιος περισσότερο οι αρνητικές, γιατί έτσι θα μάθω, αλλά ρε παιδιά 50post και στο τέλος να χάνουμε την ψυχραιμία μας?
Υ. Γ Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το ποσό ήρεμος είναι ο Χρησταρας(Sabas thess). Πρέπει να έχουν δει τόσα τα μάτια του αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς που όλα αυτά εδώ μέσα του φαίνονται πταισμα
-
Άπαπα τι έχασα 2 μέρες τώρα... Ευτυχώς που πήρα την CAPTURa και δεν ασχολείστε με την Renault...
Κάποιος ανέφερε την Initialle Paris, η έκδοση αυτή δεν πουλάει επιδόσεις, κουλτούρα, τρέλα και design πουλάει (αν πουλήσει).
Πολύ λάσπη βρε παιδιά.
Τόσο φανατικό κοινό τα VAG και ομολογουμένως πολύ καλές πωλήσεις το t -Rock και το t-cross αλλά δεν υπάρχει ψυχή στα θαμμένα νήματα τους, περίεργο
-
Πήγα να αναστήσω το νήμα του Golf σε κάποια φάση θέτοντας κάποιους προβληματισμούς αλλά έπαιξε η κλασική λούπα μπήκαν και οι petrolheads με μερικούς πορτοφολάδες στην εξίσωση οπότε καληνύχτα ταπαμε.
@AlexMix ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το είπα σε ανυποψίαστο χρόνο. Κάθομαι στο forum μέχρι την ημέρα που θα βάλω παραγγελία μόνο για συλλογή πληροφοριών. Η φάση έχει γίνει πιο κουραστική και από την ΕΡΤ σε περίοδο εκτός Ολυμπιακών αγώνων. Είναι και ο Covid που μας έκλεισε μέσα με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ότι συνήθως οπότε ήρθε και έδεσε. Την άλλη μέρα που θα βάλω παραγγελία θα logαρω με νέο nick name για να μιλάω μόνο στο νήμα του οχήματος που θα έχω επιλέξει. Αν 'μαλώναμε' για αλλά σοβαρά θέματα με τέτοιο πάθος τώρα θα ήμασταν Ελβετία...
-
Το απωθημενο μου ηταν η Civicαρα στο Aegean Blue. Το προσπαθησα, το ξαναπροσπαθησα, αλλα η τανα η ζωη εχει αλλα σχεδια και σου λεει δεν μπορεις να δωσεις τα λεφτα της καλης εκδοσης, αλλα παραλληλα θες και απλετους χωρους
ΤΟποτε?Οποτε καλυτερα να παιξω σε κατι safe απο καθε αποψη,στο πιο VFM αυτοκινητο της αγορας, την Grandlandαρα για να εχουμε να φαμε αυριο μεθαυριο και να πληρωσουμε και καναδυο φοιτητες (ελπιζουμε)
Καλά και γω γλυκοκοιταζα το civic αλλά η γυναίκα μου δεν το ήθελε με τίποτα.Ημουν έτοιμος να κλείσω το Grandland ώσπου ήρθε το 2008 εκείνη την περίοδο και μας έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ο μόνος προβληματισμός μου στο opel ήταν το τρίξιμο του εσωτερικού χερουλιου (πολυ δυνατό και σπαστικό) αν θα το έκανε και στο δικό μου.
Στο κάνει εσένα;
-
to aegen blue TD οδήγησα στην Κοζάνη. απαπα, αν ήταν λίγο πιο έμπειρος ο πωλητής παίζει να το έκλεινα εκείνη την μέρα. με το στυλό και το πουλί στο χέρι ήμουν. αμαξαρα το σιβικι.
σoρυ για τα offpost. εκλεισα
-
tutuyo wrote:
Καλά και γω γλυκοκοιταζα το civic αλλά η γυναίκα μου δεν το ήθελε με τίποτα.Ημουν έτοιμος να κλείσω το Grandland ώσπου ήρθε το 2008 εκείνη την περίοδο και μας έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ο μόνος προβληματισμός μου στο opel ήταν το τρίξιμο του εσωτερικού χερουλιου (πολυ δυνατό και σπαστικό) αν θα το έκανε και στο δικό μου.
Στο κάνει εσένα;
Ναι, το συγκεκριμένο πλαστικό είναι ελεεινό σε μια κατά τα άλλα καλή συνολικά προσαρμογή. Θα μπορούσαν να το έχουν προσέξει περισσότερο, γιατί η καμπίνα έχει καλά και solid υλικά.
Με λίγο wd-40 φυσικά περιορίζεται αλλά δεν φεύγει ολοτελα
Να αυτό ακριβώς θέλω να πω όλα τα μοντέλα έχουν μειονεκτήματα, το θέμα είναι τι προσέγγιση θα κάνει ο καθένας
Είναι δυνατόν το 3008 με την φουτουριστικη σχεδίαση, τα μπλιμπλικια, τα piano keyes να μην έχει τα κουμπιά του cc ενσωματωμένα στο τιμόνι και να σου πετάει εκείνο τον μοχλό γκουμουτσα;
Τέτοιο μοχλουδακι είχε το 206 μου για το ραδιόφωνο 15 χρόνια πρίν
-
Πήγα να αναστήσω το νήμα του Golf σε κάποια φάση θέτοντας κάποιους προβληματισμούς αλλά έπαιξε η κλασική λούπα μπήκαν και οι petrolheads με μερικούς πορτοφολάδες στην εξίσωση οπότε καληνύχτα ταπαμε.AlexMix ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το είπα σε ανυποψίαστο χρόνο. Κάθομαι στο forum μέχρι την ημέρα που θα βάλπαραγγελία μόνο για συλλογή πληροφοριών. Η φάση έχει γίνει πιο κουραστική και από την ΕΡΤ σε περίοδο εκτός Ολυμπιακών αγώνων. Είναι και ο Covid που μας έκλεισε μέσα με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ότι συνήθως οπότε ήρθε και έδεσε. Την άλλη μέρα που θα βάλω παραγγελία θα logαρω με νέο nick name για να μιλάω μόνο στο νήμα του οχήματος που θα έχω επιλέξει. Αν 'μαλώναμε' για αλλά σοβαρά θέματα με τέτοιο πάθος τώρα θα ήμασταν Ελβετία...
Δε θα το αντέξεις γιατί ο Tkin73 ακόμη θα ψάχνει αμάξι και θα μπαίνεις να σχολιάζεις. Εσείς οι 2 είστε προς το παρόν οι πιο ενεργοί που ψάχνουν αυτοκίνητο.
-
Πότε ένα Χ3 2.5 έκανε 80000 ? Πάνω από 53000 με το αβαντάζ και 58000 με το εξκλούσιβ δεν έκανε ποτέ.
Χώρια οι εκπτώσεις .
80000 έκαναν οι Χ5 3.0 με τα πάντα όλα και οι 4,4 με μέτριο εξοπλισμό .80000 έκαναν με καλό εξοπλισμό τα πολύ ακριβότερα από τις προπέλες ML-350 .
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους το αμάξι αγοράστηκε το 2007 και ο εξοπλισμός του ήταν φουλ έξτρα όλα σχεδόν τα προαιρετικά που πρόσφερε η bmw τότε. Με σημερινές τιμές το ίδιο αυτοκίνητο κοστίζει γύρω στα 100000€. Έχει αυτόματο κιβώτιο ,αισθήτηρες μπρός πίσω ,cruise control , δέρμα παντού επενδύσεις από ξύλο στο ταμπλό πανοραμική ηλιοροφή κ.α.
-
3008 με την φουτουριστικη σχεδίαση, τα μπλιμπλικια, τα piano keyes να μην έχει τα κουμπιά του cc ενσωματωμένα στο τιμόνι και να σου πετάει εκείνο τον μοχλό γκουμουτσα;
Συγνώμη, αλλά αυτό το 'λεβιεδακι' είναι ότι πιο εργονομικό σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Το χειρίζεσαι χωρίς να κοιτάς ποτέ/πουθενά, και χωρίς να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι ενώ στο τιμόνι (έτσι είναι στο Ford που έχω, ας πούμε) πρέπει να σηκώσεις αντίχειρες, ή να κοιτάξεις.
Η μεγαλύτερη έλλειψη του 2008 σε σχέση με π.χ το C3 που έχω, είναι το λεβιεδακι δεξιά, για χειρισμό του συστήματος ήχου.
Τεράστιο όφελος τα 2 αυτά, καθώς δεν παίρνεις τα χέρια από το τιμόνι, δεν παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο, και ταυτόχρονα παίζεις με τα μεγάλα + και - και κανείς αλλαγές επιτόπου και συνεχώς.
Εμένα προσωπικά με βολεύει απίστευτα. Πολλές φορές στα άλλα αυτοκίνητα κάνω κινήσεις να βρω το λεβιεδακι από συνήθεια.
-
@parikon Είμαι βέβαιος ότι θα πάρει ο Tkin73 και πολλοί άλλοι αμάξι πριν από εμένα. Για να έρθει η δική μου ώρα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα πρώτα, πολύ πιο σημαντικά, τα οποία δυστυχώς δεν περνάνε από το χέρι μου. Ο λόγος που είμαι ενεργός τόσο είναι ότι θέλω να είμαι άμεσα έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα. Φυσικά εκμεταλλεύομαι στον έπακρο τον χρόνο αυτόν για να επιλέξω αυτό που πραγματικά χρειάζομαι με σωστά κριτήρια. Δεν έχω καν ανάγκη για νέο όχημα. Έχω ένα καινούργιο και έναν ανθρωπιμεταφορέα για κάθε χαμαλοδουλεια. Είμαι καλυμμένος 100% για κάθε σενάριο. Στην περίπτωση μου η υπομονή είναι αρετή.
-
tutuyo wrote:
3008 με την φουτουριστικη σχεδίαση, τα μπλιμπλικια, τα piano keyes να μην έχει τα κουμπιά του cc ενσωματωμένα στο τιμόνι και να σου πετάει εκείνο τον μοχλό γκουμουτσα;
Συγνώμη, αλλά αυτό το 'λεβιεδακι' είναι ότι πιο εργονομικό σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Το χειρίζεσαι χωρίς να κοιτάς ποτέ/πουθενά, και χωρίς να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι ενώ στο τιμόνι (έτσι είναι στο Ford που έχω, ας πούμε) πρέπει να σηκώσεις αντίχειρες, ή να κοιτάξεις.
Η μεγαλύτερη έλλειψη του 2008 σε σχέση με π.χ το C3 που έχω, είναι το λεβιεδακι δεξιά, για χειρισμό του συστήματος ήχου.
Τεράστιο όφελος τα 2 αυτά, καθώς δεν παίρνεις τα χέρια από το τιμόνι, δεν παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο, και ταυτόχρονα παίζεις με τα μεγάλα + και - και κανείς αλλαγές επιτόπου και συνεχώς.
Εμένα προσωπικά με βολεύει απίστευτα. Πολλές φορές στα άλλα αυτοκίνητα κάνω κινήσεις να βρω το λεβιεδακι από συνήθεια.
+100
Μα αν το πιασεις εχει και βαθουλωματα που μπαινουν τα δαχτυλα.
Δειτε το χερι μας
Τα δαχτυλα εχουν διαφορετικο μεγεθος.
Μακρα το καλύτερο ολων είναι.
Εχεις τα χερια στο τιμονι και τα ακροδαχτυλα αγγίζουν τα κουμπια απο πισω. Φαινονται και ταβαθουλωματα
-
Ειναι πολυ βολικο, συμφωνω κι εγω
-
Dublin wrote:
tutuyo wrote
Συγνώμη, αλλά αυτό το 'λεβιεδακι' είναι ότι πιο εργονομικό σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Το χειρίζεσαι χωρίς να κοιτάς ποτέ/πουθενά, και χωρίς να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι ενώ στο τιμόνι (έτσι είναι στο Ford που έχω, ας πούμε) πρέπει να σηκώσεις αντίχειρες, ή να κοιτάξεις
+100
Μα αν το πιασεις εχει και βαθουλωματα που μπαινουν τα δαχτυλα.
Δειτε το χερι μας
Τα δαχτυλα εχουν διαφορετικο μεγεθος.
Μακρα το καλύτερο ολων είναι.
Εχεις τα χερια στο τιμονι και τα ακροδαχτυλα αγγίζουν τα κουμπια απο πισω. Φαινονται και ταβαθουλωματα
Τι πάθαμε σήμερα και συμφωνούμε;! Μπα σε καλό μας...
Εγώ το έχω μάθει τόσα χρόνια, και μάλιστα σε εθνική πάω ταξίδια ολόκληρα έτσι, είναι σαν ηλεκτρικό παιχνίδι, ταπ ταπ ταπ, αυξάνεις ταχύτητα, μειώνεις, απενεργοποιείς (αντί φρένου) για 1-2 δευτερόλεπτα, και μόλις ανοίγει πάλι ο δρόμος ξανα-ενεργοποιεις και έφυγες. Έχει πολύ πλάκα.
Το ράδιο/cd/mp3 επίσης.
Ευτυχώς έχει ροδέλα το 2008, αλλά σηκώνω το δεξί χέρι για τον ήχο, καμία φορά πατάω κάτι με τον αντίχειρα, αλλά πρέπει να το δω. Έχει λίγα κουμπιά τουλάχιστον και βγάζεις γρήγορα άκρη.
Στο Ford δεν χρησιμοποιώ τίποτα στο τιμόνι (ένας από τους λόγους επίσης που δεν το παίρνω ταξίδι).
-
Γκουμουτσα. Χανει διοτι δεν ειναι ενσωματωμενο στο τιμονι, αλλα χρειαζεται ξεχωριστο λεβιε. Και μονο που σηκωνεις χερια, εκτεινοντας τα ακροδακτυλα απο το τιμονι φτανει.
Ηταν πολυ δυσκολο να υιοθετησουν την κομψοτητα που υπαρχει στο τιμονι της Οπελ?
Εργονομικα τελειο, απλα κουνας αντιχειρα, εχοντας ολο το χερι στο τιμονι. Με το τζουστικ αυξομειωνεις οσο θες. Η τελεια υλοποιηση.
-
Γκουμουτσα. Χανει διοτι δεν ειναι ενσωματωμενο στο τιμονι, αλλα χρειαζεται ξεχωριστο λεβιε. Και μονο που σηκωνεις χερια, εκτεινοντας τα ακροδακτυλα απο το τιμονι φτανει.
Συντάσσομαι. Το αντίστοιχο με το 2008 στο 308 είναι ο λόγος για τον οποίο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Η εργονομία κατ'εμε εκφράζεται άριστα όταν μας ωθεί να λειτουργούμε με μυϊκή μνήμη στον μέγιστο βαθμό χωρίς να αλλάζει η εστίαση του οδηγού. Πολύ καλύτερη η εφαρμογή με τους φυσικούς διακόπτες επάνω στο τιμόνι.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)