-
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 73.asp?a=6
Ωραίο θα έλεγα ...
-
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 73.asp?a=6
Ωραίο θα έλεγα ...
-
Και ένα βίντεο στα Ολλανδικά....
Πολύ όμορφο και δυναμικό δείχνει!!!Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
-
Παρά πολύ ωραίο!μ αρέσει που έχει στοιχείο από 208(εμπρός μέρος )και από 3008(πίσω μέρος και γενικά σουλούπι)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πανέμορφο, ξεχωριστό και με (πολύ καλούς) δοκιμασμένους κινητήρες και κιβώτια. Το θέμα τώρα είναι μην έχει κάνα 25αρι μια καλή αυτόματη έκδοση.
-
Πολύ ωραίο.
-
Ο χρήστης Katafractos17 έγραψε:
Πολύ ωραίο.Φανταστικό είναι!!
Τώρα που το σκέφτομαι μια καλοεξοπλισμένη αυτόματη έκδοση θα έχει περί τα €30.000, δύσκολο να πέσει πιο κάτω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ ωραίο.
Φανταστικό είναι!!
Τώρα που το σκέφτομαι μια καλοεξοπλισμένη αυτόματη έκδοση θα έχει περί τα €30.000, δύσκολο να πέσει πιο κάτω.
Μόλις διάβασα το προηγούμενο ποστ σου Φάνη και ήμουν έτοιμος να πω για τα 30Κ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Οχι . Θα παίζουν 18-25 οι τιμές του .
-
Εύκολα 27-28Κ ως αυτόματο GT-line με 1.2 130hp. Αναμενόμενα εντυπωσιακό πάντως μετά το νέο 208. Κάτι T-roc κτλ θα δείχνουν αστεία μπροστά του.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οχι . Θα παίζουν 18-25 οι τιμές του .Αποκλείεται!!
Τόσο έχει το τωρινό 2008 (24.500 μου είχαν δώσει προσφορά για το αυτόματο και χωρίς να προσθέσω έξτρα εξοπλισμό). Μιλάω για αυτόματο (130αρι, το 155αρι θα είναι πάραπάνω) και με καλό εξοπλισμό (δλδ. GT line και με έξτρα γιατί σίγουρα θα έχει ελλείψεις)....θα το έχουν κάνα 10ρικο κάτω από το 3008 υποθέτω. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οχι . Θα παίζουν 18-25 οι τιμές του .Ρε Συγγελίδη, όντως;;;
Καλή φάση τότεSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
δείχνει πανέμορφο αυτοκίνητο
αν βγαίνει κιόλας το 130ρι στα 20-22 θα είναι πειρασμός -
Ο χρήστης thanasis82 έγραψε:
δείχνει πανέμορφο αυτοκίνητο
αν βγαίνει κιόλας το 130ρι στα 20-22 θα είναι πειρασμόςΘα βγαίνει με μέτριο εξοπλισμό και χειροκίνητο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Οχι . Θα παίζουν 18-25 οι τιμές του .
Αποκλείεται!!
Τόσο έχει το τωρινό 2008 (24.500 μου είχαν δώσει προσφορά για το αυτόματο και χωρίς να προσθέσω έξτρα εξοπλισμό). Μιλάω για αυτόματο (130αρι, το 155αρι θα είναι πάραπάνω) και με καλό εξοπλισμό (δλδ. GT line και με έξτρα γιατί σίγουρα θα έχει ελλείψεις)....θα το έχουν κάνα 10ρικο κάτω από το 3008 υποθέτω.Γιατί όχι; Λογικό να είναι κανένα χιλιάρικο επάνω από το τωρινό με παρόμοιο εξοπλισμό και κινητήρα
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Γιατί όχι; Λογικό να είναι κανένα χιλιάρικο επάνω από το τωρινό με παρόμοιο εξοπλισμό και κινητήραΓια τους εξής λόγους:
- €1.000 είναι πολύ μικρή διαφορά από την τιμή του τωρινού μοντέλου που είναι στο τέλος του και προσφέρεται με τον κινητήρα των 110 ίππων. Θυμίζω ότι τα €24.000 είναι με τις προσφορές και τα προωθητικά, λόγω ηλικίας του τωρινού 2008.
- Η Peugeot προσπαθεί να ανέβει κατηγορία και να το βάλει απέναντι στο Q2
- Μπορεί να εξοπλισθεί με πολύ πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
- Ακόμα και να έχει €1.000 πάνω από το τωρινό μοντέλο, με προσθήκη 3-4 έξτρα (γιατί μίλησα για καλά εξοπλισμένη έκδοση...μιλάμε για 2020, υπάρχουν απαιτήσεις εξοπλισμού, δεν γίνεται π.χ. να έχει φώτα αλογόνου το 2020, είναι απαράδεκτο για εμένα) θα ακουμπήσει τις €30.000
ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος και να είναι υποψήφιο για το επόμενο αυτοκίνητό μου (ειδικά εαν το βγάλουν και υβριδικό).
-
Ωχ! Οχι αλλο πεζω. Παλι πεζω
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ωχ! Οχι αλλο πεζω. Παλι πεζωΚαλά το 8τάχυτο, το ΕΑΤ6 που φοράνε τώρα είναι aisin σαν αυτό που έχω στο Mazda?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ναι ακριβως το ιδιο.
-
Όμως λόγω αυξημένης ζήτησης η psa πήρε τα δικαιώματα να κατασκευάζει και αυτή το αυτόματο κιβώτιο στις εγκαταστάσεις της στην Ευρώπη ώστε να μην έρχεται μόνο από Ιαπωνία. Όχι ότι δεν έχει τα standards η εταιρία για να κατασκευάσει κάτι εξίσου αξιόπιστο αλλά μια μικρή επιφύλαξη την έχω
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)