-
Τα πλαστικα πατακια ειναι σωτηρια. Τα πλενεις με πιεστικο και ειναι σαν να βγηκαν αππ το εργοστασιο.
Ναι καλά... Και μυρίζουν λαστιχίλα και δεν έχουν την αίσθηση του πέλους των κανονικών. Να μου λείπει η ευκολία...
-
harisma23 wrote:
Ρε συ Πάνο, τί ψυχαναγκασμός είναι αυτός που βλέπω; Ακόμη με την άθλια ζελατίνα πάνω στην οθόνη;
ναι αμάξι του 18 και όμως είναι με την ζελατίνα...Να το χαρεί ο επόμενος
Κατ' εμέ, τεράστιο λάθος, λόγω ψυχαναγκασμού!
Αγοράζουμε τα αυτοκίνητα μας για να τα ευχαριστηθούμε εμείς και όχι ο επόμενος! Βλέπω διάφορους που βάζουν μίζερα καλύματα πάνω στα ωραία καθίσματα τους (χωρίς να χαρούν ποτέ την ωραία εργοστασιακή ταπετσαρία - εξαιρείται η περίοδος της αδείας με τα μπάνια), βάζουν άθλια λαστιχένια πατάκια (χωρίς να χαρούν ποτέ το ωραίο πέλος των υφασμάτινων εργοστασιακών), που αφήνουν τις ζελατίνες (χάνoντας σε όψη και αφή) και τους λυπάμαι! Τελικά παραδίδουν ένα πρακτικά αχρησιμοποίητο σαλόνι στον επόμενο, ενώ οι ίδιοι έχουν 'χαρεί' τις τελευταίες δημιουργίες της ΠΑΝ-ΚΑΡ και της Autoplus...
Παίδες, η ζωή είναι πολύ μικρή για να μιζερευόμαστε έτσι!
Υ.Γ.: Ότι αυτοκίνητο είχα, το έχω καταευχαριστηθεί και συντηρήσει άψογα, χωρίς να καταφύγω στις παραπάνω 'λύσεις'. Και τα ευχαριστήθηκαν και οι επόμενοι αγοραστές...
-
Οχι ρε... Εχει κατι πανακριβα που δεν μυριζουν καθολου. Πηρα καποια, καπου 70 ευρω κοντα... Αψογα μετα απο χρονια. Πραγματικά ειναι σαν το πλαστικο στο οαν μερος των ταμπλο. Μαλακο και ωραιο στην οψη
Τα πλενω καθε φορα με το πιεστικο και ειναι τσιλικα. Ντρεπεσαι να τα πατησεις.
Ασε που με βροχες επειδη εχουν προφιλ γυρω γυρω δεν φευγει το νερο απο τις ομπρέλες και τα παπουτσια στην μοκετα και δεν μυριζει το αυτοκινητο βρομιά απο βρομικη μοκετα.
Τα φθηνα οντως μυριζουν ασχημα και εχουν ασχημο σχεδιασμο. Αυτα με τα πολλα τετράγωνα που εχουν τα ταξι ειναι ααχημα οντως.
Καπως ετσι οχι ακριβς ιδια... Αλλα παορνεις μια ιδεα
https://www.wrc-tuning.gr/images/services/fanaria/pat-skafaki1.jpg
-
panos pure clio wrote:
harisma23 wrote:
Ρε συ Πάνο, τί ψυχαναγκασμός είναι αυτός που βλέπω; Ακόμη με την άθλια ζελατίνα πάνω στην οθόνη;
ναι αμάξι του 18 και όμως είναι με την ζελατίνα...Να το χαρεί ο επόμενος
Κατ' εμέ, τεράστιο λάθος, λόγω ψυχαναγκασμού!
Αγοράζουμε τα αυτοκίνητα μας για να τα ευχαριστηθούμε εμείς και όχι ο επόμενος! Βλέπω διάφορους που βάζουν μίζερα καλύματα πάνω στα ωραία καθίσματα τους (χωρίς να χαρούν ποτέ την ωραία εργοστασιακή ταπετσαρία - εξαιρείται η περίοδος της αδείας με τα μπάνια), βάζουν άθλια λαστιχένια πατάκια (χωρίς να χαρούν ποτέ το ωραίο πέλος των υφασμάτινων εργοστασιακών), που αφήνουν τις ζελατίνες (χάνoντας σε όψη και αφή) και τους λυπάμαι! Τελικά παραδίδουν ένα πρακτικά αχρησιμοποίητο σαλόνι στον επόμενο, ενώ οι ίδιοι έχουν 'χαρεί' τις τελευταίες δημιουργίες της ΠΑΝ-ΚΑΡ και της Autoplus...
Παίδες, η ζωή είναι πολύ μικρή για να μιζερευόμαστε έτσι!
Υ.Γ.: Ότι αυτοκίνητο είχα, το έχω καταευχαριστηθεί και συντηρήσει άψογα, χωρίς να καταφύγω στις παραπάνω 'λύσεις'. Και τα ευχαριστήθηκαν και οι επόμενοι αγοραστές...
Κοιτα επειδή δεν γνωριζόμαστε απο κοντα και δεν είναι σωστό να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις κάτι τέτοιο δεν ισχύει για μένα, χάριν αστεϊσμού έγραψα ότι κρατάω την ζελατίνα για να το χαρεί ο επόμενος,.Τωρα πως απο μια φωτογραφία συμπέρανες κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να καταλάβω!Ούτε μίζερος είμαι ούτε ψυχαναγκαστικός,Πές ότι δεν πολύ έδωσα σημασία στην ζελατίνα, πες ότι την συνήθισε το μάτΙ τόσα χρόνια, έ τι να κάνουμε ξέμεινε! Πληροφορικά πάντως για να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις και εγώ θεωρώ ότι τα αυτοκίνητα είναι για να τα χαιρόμαστε και για να μας υπηρετούν και όχι το αντίθετο γι'αυτό άλλωστε τα αμάξια μας γράφουν πάνω απο 30.000 χλμ/χρόνο.Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες να χορτάσει το μάτι σου πατάκια και σαλόνια χωρίς ίχνος παρέμβασης και προστασίας.Εννοείται και την οθόνη χωρίς την ζελατίνα πλέον και με άφθονες δαχτυλιες.Μην κατηγορήθουμε πάλι για μιζέρια
-
Ρε συ Πάνο, δεν σε κατηγορώ για κάτι. Απλώς σε πειράζω (εξ ου και τα smilies).
Ο καθενας διαχειρίζεται το αυτοκίνητο του, όπως θέλει. Σε κάθε περίπτωση, αναφερόμουν σε υπερβολικές συμπεριφορές που βλέπουμε κατά καιρούς και όχι σε μια ζελατίνα που άφησες εσύ.
-
Ρε συ Πάνο, δεν σε κατηγορώ για κάτι. Απλώς σε πειράζω (εξ ου και τα smilies).
Ο καθενας διαχειρίζεται το αυτοκίνητο του, όπως θέλει. Σε κάθε περίπτωση, αναφερόμουν σε υπερβολικές συμπεριφορές που βλέπουμε κατά καιρούς και όχι σε μια ζελατίνα που άφησες εσύ.
οκ απλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα, κανένα πρόβλημα απο μερους μου
-
Εγω ειμαι μίζερος.... Ξεκινω απο τα ακριβα και αγοραζω τα φθηνα.
-
Εγω ειμαι μίζερος.... Ξεκινω απο τα ακριβα και αγοραζω τα φθηνα.
Εσύ είπαμε Αχ Κούλα
-
Οχι ρε... Εχει κατι πανακριβα που δεν μυριζουν καθολου. Πηρα καποια, καπου 70 ευρω κοντα... Αψογα μετα απο χρονια. Πραγματικά ειναι σαν το πλαστικο στο οαν μερος των ταμπλο. Μαλακο και ωραιο στην οψη
Τα πλενω καθε φορα με το πιεστικο και ειναι τσιλικα. Ντρεπεσαι να τα πατησεις.
Ασε που με βροχες επειδη εχουν προφιλ γυρω γυρω δεν φευγει το νερο απο τις ομπρέλες και τα παπουτσια στην μοκετα και δεν μυριζει το αυτοκινητο βρομιά απο βρομικη μοκετα.
Τα φθηνα οντως μυριζουν ασχημα και εχουν ασχημο σχεδιασμο. Αυτα με τα πολλα τετράγωνα που εχουν τα ταξι ειναι ααχημα οντως.
Καπως ετσι οχι ακριβς ιδια... Αλλα παορνεις μια ιδεα
https://www.wrc-tuning.gr/images/services/fanaria/pat-skafaki1.jpg
Ναι βρε Lap και μπαίνεις μέσα με βροχή καιγλυστράει το πόδι σου συνέχεια στο πεντάλ και στο πατάκι το λαστιχένιο!Ενώ η μοκετάρα τα ρουφάει όλα και μένεις στεγνός και ωραίος , Πατάκι - σκαφάκι λαστιχένιο μόνο πίσω μπας και προλάβει να μαζέψει τις ρουκέτες των μικρών ( αυτά δεν θες να τα ρουφήξει η μοκέτα )
-
Εχω παρει ενα που δεν γλυστρουν. Μοιαζει σε αίσθηση τα ταμπλο του αυτοκινήτου με το μαλακο πλαστικο σαν σπυρακια.
Ουτε ξερω τι μαρκα ειναι...
-
Εχω παρει ενα που δεν γλυστρουν. Μοιαζει σε αίσθηση τα ταμπλο του αυτοκινήτου με το μαλακο πλαστικο σαν σπυρακια.
Ουτε ξερω τι μαρκα ειναι...
Σαν αφρώδες υλικό? Κάτι τέτοια έχω δει και εγώ για πίσω πατάκια και για πορτ μπαγκαζ
-
Παλικάρια μετα απο 2,5 χρόνια που έχω το αμάξι έχω την εξής απορία,.Το σύστημα πλύσης του παρμπριζ στα δικά σας είναι σαν 'σύννεφο νερού' ή όχι?Γιατί σήμερα που πάτησα τον διακόπτη για να πλύνω το παρμπριζ έριχνε το νερό με απλή πίεση και όχι σαν 'σύννεφο' όπως στην c4.Έχω φάει τρελό κόλλημα και δεν θυμάμαι καθόλου αν πρέπει να δουλεύει έτσι ή όχι.
-
Ερώτησις: για όσους έχουμε θερινά λάστιχα στις 17άρες ζάντες, υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τί αλυσίδες μπορεί να φορέσει το αυτοκίνητο; Κάτι είχε αναφέρει ο Criuser προηγουμένως...
Και ψάχνοντας είδα κι αυτό:
Θεωρείται καλύτερο από συμβατικές αλυσίδες; ένα κατοστάρικο περίπου το βλέπω εδώ.
Επίσης κάτι τέτοιο θα έκανε δουλειά πιστεύετε;
Για διάφορα αξεσουάρ ίσως θα πρέπει να οργανωθούμε και να γίνονται 'power buys' είτε online είτε από φυσικό κατάστημα αν κάποιος έχει άκρη πιο φθηνά...
-
Όχι δεν είναι καλύτερο σε πάγο και βαθύ χιόνι το 'διχτάκι'. Απλά είναι καλύτερο για τα λάστιχα, καθώς δεν τα πληγώνει. Το άλλο σύστημα είναι κάτι ενδιάμεσο.
-
Στις 17άρες ζάντες,στην Ωμέγα μου είπαν οτι δεν μπαίνουν.Διάβασα όμως στο citroen club οτι χωράνε ,αν είναι 7mm,είναι όμως ακριβές,κάπου 190 ευρώ τις έχει το pancar.
Aναφέρομαι στις κλασικές αλυσίδες.
-
ισχύει υπάρχουν 7mm για διαστάσεις 215/50/17 και ταιριάζουν κανονικά
-
Διάβασε το γαλλικό φόρουμ . Εχουν ολόκληρο θέμα για τις αλυσσίδες που δεν μπαίνουν στις 17άρες ζάντες .
-
Διάβασε το γαλλικό φόρουμ . Εχουν ολόκληρο θέμα για τις αλυσσίδες που δεν μπαίνουν στις 17άρες ζάντες .
ρε κριου τι με λετε τοτες οτι ειναι ικανο το οχημα και για ψιλοαγριαδες? αμα δηλαδης εχει παγο ή χιονακι κλειδωμα το σιτροενακι? ακου εκει και λεγεται και ερΚΡΟΣ
ΑρΕς
αμα λεγω σας για βιτ.... αυτες ειχα https://www.batteryclub.gr/xionoalysides-suv-s16-gr23_5-lampa-16127
και ο φιλος σου ο αντωνης εχει φτιαξει μονος του κατι φορτηγησιες με λουρια για την αναγομωσις, εγω που αγορασα τετοιες μου εφυγαν 2 κατοσταρικα αλλα δεν εχω συνταξ απο τσμεδε και αρα χρονο. παντως μεχρι 16αρα με 17αρα ζαντα και 225/55/17 lat cross επαιρνε....
-
Ευχαριστώ. Βλέπω αυτές με το δίχτυ της Michelin είναι 9mm
Michelin Easy Grip EVO composite snow chain - Joubert Group
Σημαίνει πως δεν χωράνε οι 9mm; Οι συνήθεις αλυσίδες απ' ότι κατάλαβα είναι 16mm. Οπότε καλύτερα 'τύπου κουβέρτα' για ώρα ανάγκης;
Θα διαβάσω και στο γαλλικό φόρουμ, αλλά αν κάποιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει κάποιες με 17αρα ζάντα (και δεν είναι και πανάκριβες) ας μας το γράψει να ξέρουμε.
-
για τις αλυσίδες των 7mm αναφέρουν ότι μπαίνουν κανονικά!
Επίσης αναφέρουν και το διχτάκι της michelin ότι μπαινει κανονικά, όπως αυτό
https://www.shopen.gr/index.php/gr/xionoalysides-extreme-grip-evo-7-michelin-008307.html
Citroen C3 Aircross 2018