-
Παιδια αυτο ειναι κατοπτρο για led. Για απλους λαπμτηρες ειναι αλλο το κάτοπτρο
-
Εσύ φίλε tkin73 δεν θέλεις και πολύ για να αρπαχτέις. Όλοι σε ειρωνευονται. Θέλεις να πάρεις από ότι κατάλαβα καινούργιο αυτοκίνητο και έχεις υποψήφιο είνα υβριδικο. Μπήκες στο chat του corolla για πληροφορίες σου λένε όλοι οι κάτοχοι που οι περισσότεροι ήταν η είναι και κάτοχοι πετρέλαιοκινητών ότι είναι ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο και την κατανάλωση του και εσύ πηγές το έκανες Test drive, του μαμησες τα μάτια για να απόδειξεις ότι καίει.Ε λοιπόν άσε να ξέρουμε όσοι έχουμε υβριδικο τι καίει και σε ποιες συνθήκες. Τώρα με την διαφορά τιμής των καυσίμων μια η άλλη θα είναι με το πετρέλαιο στο τελος όπως σου εχω πει. Θα έχεις ένα πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο, πιο ευχαριστω στην καθημερινότητα(αυτό θα το εκτιμήσεις περισσότερο με την πάροδο του χρόνου) και το μαξιλαράκι εγγύησης της toyota(μιας και θα το πάρεις με δόσεις από ότι κατάλαβα). Όσον αφορά τα bi led όπως και τα bi xenon είχα την εντύπωση ότι σημαίνει μικρή και μεγάλη σκάλα led η xenon αντίστοιχα. Στο δικό μου auris τα έλεγε bi led και έχουν μικρή μεγάλη σκάλα led αλλά προβολακια αλογόνου. Τώρα στην active + μπορεί να τα λέει full led γιατί είναι και τα προβολακια led αλλά από τις φωτογραφίες μου μοιάζουν και οι δύο σκάλες Led. Υπόψιν ότι υπάρχουν και πιο ακριβά led για την corolla από τα bi led τις εκδόσεις style που είναι και κατευθυνομενα με διαφορετικό προβολέα.
-
Απλάγια την ιστορία, δεν παίζει κανένα αυτοκίνητο να έχει μεσαία αλογόνου και μεγάλη LED, το ανάποδο συμβαίνει σε όσα δεν έχουν Full LED. Δηλαδή η μεσαία είναι LED και η μεγάλη αλογόνου.
-
**Active+** **Style** **Black** Εμπρός φωτιστικά σώματα Bi-LED Εμπρός φωτιστικά σώματα Bi-LED Εμπρός φωτιστικά σώματα Bi-LED - V V Προβολείς Led Προβολείς Led Προβολείς Led V - -
-
Στην πρώτη φωτογραφία δείτε στο πάνω μέρος. Φαίνονται τα τρία led. Τις υπόλοιπες τις έβαλα για λόγους πληρότητας και για να δείτε την απουσία λαμπτήρων αλογόνου ή xenon.
-
Εσύ φίλε tkin73 δεν θέλεις και πολύ για να αρπαχτέις. Όλοι σε ειρωνευονται. Θέλεις να πάρεις από ότι κατάλαβα καινούργιο αυτοκίνητο και έχεις υποψήφιο είνα υβριδικο. Μπήκες στο chat του corolla για πληροφορίες σου λένε όλοι οι κάτοχοι που οι περισσότεροι ήταν η είναι και κάτοχοι πετρέλαιοκινητών ότι είναι ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο και την κατανάλωση του και εσύ πηγές το έκανες Test drive, του μαμησες τα μάτια για να απόδειξεις ότι καίει.Ε λοιπόν άσε να ξέρουμε όσοι έχουμε υβριδικο τι καίει και σε ποιες συνθήκες. Τώρα με την διαφορά τιμής των καυσίμων μια η άλλη θα είναι με το πετρέλαιο στο τελος όπως σου εχω πει. Θα έχεις ένα πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο, πιο ευχαριστω στην καθημερινότητα(αυτό θα το εκτιμήσεις περισσότερο με την πάροδο του χρόνου) και το μαξιλαράκι εγγύησης της toyota(μιας και θα το πάρεις με δόσεις από ότι κατάλαβα). Όσον αφορά τα bi led όπως και τα bi xenon είχα την εντύπωση ότι σημαίνει μικρή και μεγάλη σκάλα led η xenon αντίστοιχα. Στο δικό μου auris τα έλεγε bi led και έχουν μικρή μεγάλη σκάλα led αλλά προβολακια αλογόνου. Τώρα στην active + μπορεί να τα λέει full led γιατί είναι και τα προβολακια led αλλά από τις φωτογραφίες μου μοιάζουν και οι δύο σκάλες Led. Υπόψιν ότι υπάρχουν και πιο ακριβά led για την corolla από τα bi led τις εκδόσεις style που είναι και κατευθυνομενα με διαφορετικό προβολέα.
Ότι να ναι...
Το έσκισα έχοντας μέση ταχύτητα 66 χλμ ; Έτσι τα σκίζουν στο χωριό σου;.... μάλιστα
Όπως έγραψα αν διάβαζες το ποσταρισμα με τα το τεστ θα έβλεπες ότι έγραψα την χαμηλότερη από τους τελευταίους 3-4 που πήραμε το αμάξι καταναλωση εγώ τελικά 6 οι υπόλοιποι από 6.5 και πάνω....
Αν πάλι διαβάσεις τα περισσότερα που γράφω για το αμάξι είναι κολακευτικά αλλά σύμφωνα με εσένα το θάβω!
Αλήθεια αν το εθαβα τι θα κάνατε; Θα μαζευατε υπογραφές διαμαρτυρίας;....
-
Μου θυμίζει φάση peugeot 2008 με Dublin και Tkin73. Είχα γράψει και εγώ κάποια ποστ όπως και ορισμένοι άλλοι κάτοχοι.Αλλά ήταν περισσότερο μεταξύ Dublin και Tkin73 η αντιπαράθεση όπου σήκωνε ποπ-κορν άνετα. Ωραίες εκείνες οι εποχές!! Έμπαινες και είχε 2 με 3 σελίδες να διαβάσεις υλικό.
Αν το CX-30 είχε καλύτερο χώρο πίσω πιστεύω θα το αγόραζες.
-
-
Από style και πάνω είναι τα λεγόμενα full led ενώ κάτω τα eco led.
Αλογόνου ίσως να έχουν βάλει στη σεντάν έκδοση της corolla.
Φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά.(Η απάντηση του πωλητή πάνω στα bi-led ήταν ότι φωτίζουν καλύτερα στη μεγάλη σκάλα.Με έστειλε αδιαβαστο )
-
Μου θυμίζει φάση peugeot 2008 με Dublin και Tkin73. Είχα γράψει και εγώ κάποια ποστ όπως και ορισμένοι άλλοι κάτοχοι.Αλλά ήταν περισσότερο μεταξύ Dublin και Tkin73 η αντιπαράθεση όπου σήκωνε ποπ-κορν άνετα. Ωραίες εκείνες οι εποχές!! Έμπαινες και είχε 2 με 3 σελίδες να διαβάσεις υλικό.
Αν το CX-30 είχε καλύτερο χώρο πίσω πιστεύω θα το αγόραζες.
Με έχεις πιάσει , ήμουν και πρωην κάτοχος του cx7 , οπότε υπάρχει δεδομένη συμπάθεια αλλά εκτός από το θέμα των χωρών των πίσω μου πέφτει κομμάτι ακριβό ειδικά πλέον που έκοψαν την πρώτη έκδοση ντίζελ. Το cx30 έχει φοβερές εξωτερικές διαστάσεις εκτός από το φάρδος του που έπρεπε να ήταν 3 πόντους φαρδύτερο.
-
Το σφαξες με το γάντι, το ανέβασες σε κάποια άλλα για να το θάψεις εκεί που 'ποναει' στην κατανάλωση. Άσε και ξέρουμε οι κάτοχοι υβριδικών η κατανάλωση για να πάει στο 6 πως το πήγαινες. Δες το site με τον Ιταλό που κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή 360 χιλιόμετρα forli - Roma με διαφορα αυτοκίνητα που είναι τα περισσότερα υβριδικά σε σχέση με diesel. Όσον αφορά την κατανάλωση και αξιοπιστία μόνο κερδισμένος θα βγεις άμεσα και μακροπροθεσμα με το υβριδικο. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω για νέο αυτοκίνητο καλύτερα να επενδύσεις σε υβριδικο. Αν σε παιρνει να κάνεις σκόντο στα μείον του (χώροι κλπ που ανέφερες) πάρτο.
-
Tην άποψη μου είπα και ξέρω πως το πήγα μια χαρά στο δεύτερο μισό προσπάθησα να πάω με τα νερά του , αφού κατάφερα να το σβήσω κάνα δυο φορές με 120 χλμ.
Που να έβλεπες πως πήγαινα το φοκους το αυτόματο το ντίζελ στην ίδια διαδρομή και με τον πωλητή μέσα! Τα 140 άρια και τα 160 άρια πήγαιναν συνεφο όπως και το ότι να ναι ανεβοκατέβασμα των ταχυτήτων στο μανιουαλ για να δω απόκριση και συμπεριφορά. Και όταν κατέβηκα είχε καταναλωση είτε 5.7 είτε 6.1 δεν θυμάμαι σίγουρα. Καμιά σχέση με το πως πήγα σήμερα το Τογιότα που ήμουν και ένα άτομο.
Σήμερα πήγα περίπου όπως πήγα το σιβικ από Όλγας ως καρδια πάλι με το οποίο όμως στα πήγαινε και στο έλα έπεσα σε μποτιλιάρισμα όπου η κατανάλωση είχε πιάσει τα +13 λτ τελικά το σιβικ είχε κλείσει 6.8 λτ και μιλάμε για τον κινητήρα των 182 αλόγων!!!
-
Αν έχω καταλάβει σωστά εκανες TD χωρίς να είναι ο πωλητής μέσα?
Tην άποψη μου είπα και ξέρω πως το πήγα μια χαρά στο δεύτερο μισό προσπάθησα να πάω με τα νερά του , αφού κατάφερα να το σβήσω κάνα δυο φορές με 120 χλμ.
Που να έβλεπες πως πήγαινα το φοκους το αυτόματο το ντίζελ στην ίδια διαδρομή και με τον πωλητή μέσα! Τα 140 άρια και τα 160 άρια πήγαιναν συνεφο όπως και το ότι να ναι ανεβοκατέβασμα των ταχυτήτων στο μανιουαλ για να δω απόκριση και συμπεριφορά. Και όταν κατέβηκα είχε καταναλωση είτε 5.7 είτε 6.1 δεν θυμάμαι σίγουρα. Καμιά σχέση με το πως πήγα σήμερα το Τογιότα που ήμουν και ένα άτομο.
Σήμερα πήγα περίπου όπως πήγα το σιβικ από Όλγας ως καρδια πάλι με το οποίο όμως στα πήγαινε και στο έλα έπεσα σε μποτιλιάρισμα όπου η κατανάλωση είχε πιάσει τα +13 λτ τελικά το σιβικ είχε κλείσει 6.8 λτ και μιλάμε για τον κινητήρα των 182 αλόγων!!!
-
Τα περισσότερα τεστ που έχω κάνει , και είναι πολλά έχουν γίνει χωρίς τον πωλητή. Δεν είναι περίεργο. Τώρα αν πάει ένα τσιναρι μάλλον δεν θα του δώσουν χωρίς συνοδεία αλλά στην ηλικία μου....μετά σε κόβουν κιόλας...
-
Υπάρχουν και αυτά τα led, προσέξτε ότι έχει δύο προτζεκτορες και στο δικό μου δυο έχει άλλα δεν είναι κατευθυνομενα
https://images.app.goo.gl/GTZYsb7RvycbhKat5
https://images.app.goo.gl/SmPKQzTPHSiN6QUT7
Καταναλώσεις από spritmonitor
Focus tdci auto 5,95
Corolla hybrid 122hp 4,9
Corolla hybrid 180hp 5,4
Εξάλλου και οι καταναλώσεις των εταιρειών και των δημόσιογράφων στις δοκιμές αυτά τα ποτελεσματα βγαζουν. Η διαδρομή από ότι κατάλαβα όμως ήταν στα νερά του Focus.
-
Υπάρχουν και αυτά τα led, προσέξτε ότι έχει δύο προτζεκτορες
https://images.app.goo.gl/SmPKQzTPHSiN6QUT7
Καταναλώσεις από spritmonitor
Focus tdci auto 5,95
Corolla hybrid 122hp 4,9
Corolla hybrid 180hp 5,4
Εξάλλου και οι καταναλώσεις των εταιρειών και των δημόσιογράφων στις δοκιμές αυτά τα ποτελεσματα βγαζουν.
Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση πως είχα βγάλει τόσο χαμηλή κατανάλωση με εκείνο το φοκους! Περίμενα τουλάχιστον 6.8 τόσο ατσαλα που το είχα πάει αλλά η κατανάλωση ήταν αυτή που έγραψα. Είπαμε το ντίζελ θέλει χλμ και ανοικτό δρόμο. Φυσικά παίζει ρόλο και η εμπειρία του οδηγού. Αν ξέρεις πότε το ζοριζεις και ποτέ δεν έχει νόημα να πατάς γκάζι κερδίζεις. Απλά το φοκους σε εκείνη την διαδρομή επειδή έπαιζα αρκετά με τα χειριστήρια ανέβασα πολλές φορές τις στροφές του κινητήρα χωρίς λόγο και πίστεψα ότι θα έπαιζε ρόλο. Τελικά όμως λίγο ρεγουλαρισμα στην κατηφόρα της καρδιας και έκατσε στο 6 παρότι του είχα δώσει ως τα 160 στο ανέβασμα.
-
Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να παίξω video μέσα από το android auto της Corolla...μου είπαν ότι είναι απενεργοποημένο για λόγους ασφαλείας..μπορώ με κάποιο τρόπο να το ενεργοποιήσω;
-
Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να παίξω video μέσα από το android auto της Corolla...μου είπαν ότι είναι απενεργοποημένο για λόγους ασφαλείας..μπορώ με κάποιο τρόπο να το ενεργοποιήσω;
ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, το βίντεο όταν συνδέσεις ένα στυκάκι π.χ. παίζει μια χαρά ΑΛΛΑ μόνο όταν έχεις το λεβιέ στη θέση P πάρκινγκ...!!! Μέσα από το auto android το δοκίμασα και mirroring δοκίμασα,αλλά και πάλι ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ μόλις ξεκινήσεις,αν και είναι ασταθή τα προγράμματα που κυκλοφορούν ακόμα και όταν είσαι στη θέση P...!!!
Η λύση στο πρόβλημα λέγεται VIDEO IN MOTION έχει κυκλοφορήσει για αρκετά αυτοκίνητα,είδα κάποια βίντεο από Τουρκία που συναρμολογείται το σεντάν και από Ιαπωνία.Παρεμβαίνουν στην οθόνη,βραχυκυκλώνουν 2 καλώδια και όταν εσύ πας στο D το λεβιέ για να ξεκινήσεις ,δεν διαβάζει το σύστημα την κίνηση.Το θεωρώ παρέμβαση άγνωστη ,χώρια που θάχεις θέμα με την εγγύηση αν τύχει κάτι.Σε άλλα αυτοκίνητα υπάρχει ένα μικρό κιτ που το βάζουν σε κάποια θύρα ,ίσως εκεί που μπαίνει το διαγνωστικό,πολύ πιο ανώδυνο,στην corolla μας δεν το είδα ακόμα..!!! Το είδα να παίζει σε bmw.Μου είπαν να πάω το αυτοκίνητο να το δοκιμάσει ο ηλεκτρολόγος και να μου πει,το λυπήθηκα καινούργιο είναι ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ...!!!
Αν έχεις κολλητό ηλεκτρολόγο που ξέρει από Τογιότα μπορεί να στο κάνει με 20-30 ευρώ,20 λεπτά το πολύ...!!!Βγάζεις την οθόνη και βραχυκυκλώνεις δύο καλώδια με γέφυρα...!!!
H άλλη λύση είναι να πας σε αλλαγή οθόνης 400-450 ευρώ και νάχει τα πάντα μέχρι και tv..!!
Πουλάει κι η Τογιότα 1000+ ευρώ μόνο το navi εννοείται με το ίδιο πρόβλημα,καλά αυτοί......στο συννεφάκι...!!!
-
ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, το βίντεο όταν συνδέσεις ένα στυκάκι π.χ. παίζει μια χαρά ΑΛΛΑ μόνο όταν έχεις το λεβιέ στη θέση P πάρκινγκ...!!! Μέσα από το auto android το δοκίμασα και mirroring δοκίμασα,αλλά και πάλι ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ μόλις ξεκινήσεις,αν και είναι ασταθή τα προγράμματα που κυκλοφορούν ακόμα και όταν είσαι στη θέση P...!!!
Η λύση στο πρόβλημα λέγεται VIDEO IN MOTION έχει κυκλοφορήσει για αρκετά αυτοκίνητα,είδα κάποια βίντεο από Τουρκία που συναρμολογείται το σεντάν και από Ιαπωνία.Παρεμβαίνουν στην οθόνη,βραχυκυκλώνουν 2 καλώδια και όταν εσύ πας στο D το λεβιέ για να ξεκινήσεις ,δεν διαβάζει το σύστημα την κίνηση.Το θεωρώ παρέμβαση άγνωστη ,χώρια που θάχεις θέμα με την εγγύηση αν τύχει κάτι.Σε άλλα αυτοκίνητα υπάρχει ένα μικρό κιτ που το βάζουν σε κάποια θύρα ,ίσως εκεί που μπαίνει το διαγνωστικό,πολύ πιο ανώδυνο,στην corolla μας δεν το είδα ακόμα..!!! Το είδα να παίζει σε bmw.Μου είπαν να πάω το αυτοκίνητο να το δοκιμάσει ο ηλεκτρολόγος και να μου πει,το λυπήθηκα καινούργιο είναι ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ...!!!
Αν έχεις κολλητό ηλεκτρολόγο που ξέρει από Τογιότα μπορεί να στο κάνει με 20-30 ευρώ,20 λεπτά το πολύ...!!!Βγάζεις την οθόνη και βραχυκυκλώνεις δύο καλώδια με γέφυρα...!!!
H άλλη λύση είναι να πας σε αλλαγή οθόνης 400-450 ευρώ και νάχει τα πάντα μέχρι και tv..!!
Πουλάει κι η Τογιότα 1000+ ευρώ μόνο το navi εννοείται με το ίδιο πρόβλημα,καλά αυτοί......στο συννεφάκι...!!!
Με το CarStream που δοκίμασα δεν μου παίζει καθόλου Video. Μόνο ήχος ακούγεται.
Όλες οι δοκιμές έγιναν σε P mode.
-
Χαίρομαι που σας διασκεδάζουμε!
Εσύ τι αυτοκίνητο είπαμε έχεις;; (Πλάκα κάνω!)
Toyota Corolla 2019