-
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Όχι στο χρώμα δεν είμαι τόσο τολμηρός αν και το κόκκινο είναι χρωματαρα. Σε solar silver το εκλεισα.Αν το έκανα παραγγελία μάλλον το grey matter θα επερνα αλλά και το solar silver μου αρέσει αρκετά. Στα εναπομείναντα χρώματα στοκ υπάρχει το solar silver το μαύρο το λευκό το magnetic και το blazer blue... οπότε μεταξύ αυτών διάλεξα στο solar silver.
Μεταξύ άλλων αλλαγών το παρμπρίζ στην st line έκδοση θα είναι πλέον με πράσινη βασική επίστρωση προστασίας...ένα μάλλον οικολογικό υλικό που από όσο έψαξα είναι λιγότερο ανθεκτικό σε φθορά και δεν κάνει το ίδιο καλά την ηχομόνωση στο εσωτερικό σε σχέση με το λαμαρισμενο κρύσταλλο που έχει ως τώρα.
Η έκδοση st line ειναι χωρίς κάμερα οπισθοπορειας αλλά με το blind spot νομίζω ότι καλυπτομαι..στο test drive που το δοκίμασα μου άρεσε. Full led μόνο στην stline x. Γενικά αυτή την στιγμή και για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά χωρίς τις περικοπές που κάναν οι φραγκοφονιαδες της ford πρέπει να πάει σε στοκ κομμάτι. 21400 τελική τιμή με δώρο φιμε συναγερμό και φαρμακείο.
-
Ναι εκτός κέντρου μένουμε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καλυμμένο πάρκινγκ για 2ο, οπότε θα τρώει βροχή και ήλιο... Και επίσης όποτε πηγαίνουμε κέντρο, πάντα πάμε με το 2ο. Στο χρώμα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, έβαλα απλά ένα μεσαίας τιμής. Πάντως αυτό το περλέ άσπρο το έχω δει από κοντά και είναι πανέμορφο!
Τα χρήματα όντως είναι αρκετά γι αυτό κοιτάζω και το Fiesta Active που είναι αρκετά φθηνότερο αλλά όχι τόσο ιδιαίτερο εμφανισιακά.
Μακάρι να βγάζανε και Puma Active X πιστεύω θα ήταν αρκετά επιτυχημένο. Σύντομα θα βγάλουν το EcoSport Active αλλά αυτό σαν μοντέλο δυστυχώς δεν βλέπεται.
Έτσι κι αλλιώς δεν κοιτάζω ακόμα σοβαρά. Πιο πολύ φτιάχνω στο μυαλό μου μια λίστα με τις πιθανές επιλογές.
Ιδανικά θα ήθελα να δω και το επόμενο Vitara καθώς και το επόμενο Duster όταν βγουν.
-
Και εγω περιμενω το επόμενο vitara, εχω μεγαλη απορια το πως θα ναι.
-
Καλορίζικο Andreas!
-
-
και https://youtu.be/8WYZlB2QWnc
βέβαια το Puma είναι top spec και το 2008 το Active.
-
Για την επιλογή του φίλου, To solar silver είναι πάρα πολύ ωραίο χρώμα από κοντά, και σε puma και σε kuga, καμία σχέση με συνηθισμένο ξενερωτο ασημί..ξεχωρίζει πολύ θετικά
-
Πάντως σε πωλήσεις καλά πάει το Puma, 3ο στην Ευρώπη για το 2020 (μέχρι στιγμής) με πολύ μικρή διαφορά από το 2008 που είναι 2ο. Το Top 3 είναι:
- Renault Captur: 21.523
- Peugeot 2008: 17.967
- Ford Puma: 17.910
-
Για την επιλογή του φίλου, To solar silver είναι πάρα πολύ ωραίο χρώμα από κοντά, και σε puma και σε kuga, καμία σχέση με συνηθισμένο ξενερωτο ασημί..ξεχωρίζει πολύ θετικά
+1
Δεν είναι το magnetic grey που είναι το σκούρο γκρι κι ούτε το κλασσικό ασημί.Το έχω δει στο δρόμο κι είναι ωραίο. Μαζί με το desert blue και το lucid red (μεταλλ. κόκκινο,το πιο ακριβό), είναι από αυτά που προτιμώ..
-
Μαζί με το desert blue και το lucid red (μεταλλ. κόκκινο,το πιο ακριβό), είναι από αυτά που προτιμώ..
Μακράν τα 2 καλύτερα χρώματα για το Puma....δεν θα το αγόραζα σε κανένα άλλο! Αν και δυστυχώς το Lucid Red αντικαταστάθηκε από το Fantastic Red αλλά απο ότι βλέπω είναι σχεδόν το ίδιο.
-
Πάντως σε πωλήσεις καλά πάει το Puma, 3ο στην Ευρώπη για το 2020 (μέχρι στιγμής) με πολύ μικρή διαφορά από το 2008 που είναι 2ο. Το Top 3 είναι:
- Renault Captur: 21.523
- Peugeot 2008: 17.967
- Ford Puma: 17.910
Το ξανασυζητήσαμε για το Captur , πόσο χάλια δουλειά κάνει η εισαγωγική και στη Ελλάδα είναι κάτω από την 15 θέση !.
Και πόσο καλό marketing για Troc &Tcross που εδώ είναι σταθερά απο 1-5 θέση ! Εχεις κάποιο link Φάνη?
-
-
Renault Captur: 21.523
-
Peugeot 2008: 17.967
-
Ford Puma: 17.910
Όπως λέω εδώ και καιρό αυτή είναι και η τοπ 3αδα.
Πολύ καλά για Peugeot/Ford που δεν έχουν εισαγωγική έκδοση τύπου Authentic (ω-τε-ντίκ), χωρίς αυτή θα ήταν 3ο μάλλον το Captur.
Νομίζω αυτά τα 3 είναι πολύ καλύτερα και καλύπτουν κάθε πρόταση του VW group.
Επόμενος μεγάλος παίχτης το Yaris Cross, θα μπει σφήνα ή κατ' ευθείαν στην κορυφή;
-
-
Αλλη μια διάκριση για τον μικρό αίλουρο!
https://www.autoagora.gr/news/data/cool-news/Ford-Puma-To-koryfaio-mikro-SUV_209675.asp
Ακόμα ταλανίζεται από θεματάκια συναρμογής και ποιότητας, αλλά παραμένει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο (όποιος το οδηγήσει αρκετά θα καταλάβει).
-
Αλλη μια διάκριση για τον μικρό αίλουρο!
https://www.autoagora.gr/news/data/cool-news/Ford-Puma-To-koryfaio-mikro-SUV_209675.asp
Ακόμα ταλανίζεται από θεματάκια συναρμογής και ποιότητας, αλλά παραμένει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο (όποιος το οδηγήσει αρκετά θα καταλάβει).
Τι θεματακια; Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Εννοείται πως είναι πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία, από τις κορυφαίες.
-
Έχει αστοχία στα μοντέλα με οροφή.
Η λαμαρίνα με το παρμπρίζ δεν έχουν σωστή εφαρμογή με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα καρούμπαλο .
-
Έχει αστοχία στα μοντέλα με οροφή.
Η λαμαρίνα με το παρμπρίζ δεν έχουν σωστή εφαρμογή με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα καρούμπαλο .
Αυτό και γενικά αναφέρουν διάφορα στην ομάδα στο FB, όπως κάτι τριγμοί, σε κάποια το λάστιχο στην 5η πόρτα δεν εφάρμοζε σωστά και γενικάπράγματα που θεωρώ παιδικές ασθένειες αλλά ενοχλητικές.
-
-
Τι μανία είναι αυτή να μην βγάζουν αυτόματες εκδόσεις για τα mHEV; Θέμα κόστους είναι;
-
Τι μανία είναι αυτή να μην βγάζουν αυτόματες εκδόσεις για τα mHEV; Θέμα κόστους είναι;
Εκτός της Ford, κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό λόγο. Οι μόνες εικασίες που κάνω εγώ είναι:
-
Γιατι θα αυξηθούν οι εκπομπές CO2 (εχει θέμα η Ford).
-
Γιατί υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα.
-
-
Κι ένα ακόμη πιο λεπτομερές που λέει τα + και τα -
Γενικά, σκάνε από σήμερα διάφορα τεστ του ST στο youtube
Η Ford δεν έχει βρει ακόμη το συνδυασμό (λόγω επιλογής,σχεδιασμού,οικονομίας δεν το γνωρίζω) αυτόματου και mehv. Σε Hyundai/Kia και VAG νομίζω, το έχουν κάνει.
Ford Puma 2019