-
Εγώ πάντως όσο αφορά στο 2008 αν κ δεν μ'αρεσει οπτικά για τα φώτα του θα πω μια χαρά ευδιάκριτα μου φαίνονται.Σιγουρα ομως η μούρη του υπάρχοντος 3008 είναι το κάτι άλλο....
-
Καλησπέρα σε όλους..κάτοχος Peugeot 3008 gt line 1.5 eat8 εδώ και 3 μήνες. Ευχαριστημένος θα έλεγα για αρχή αν και με προβληματίζει το γεγονός πως σε κάθε μικρή ή μεγάλη λακκούβα ακούω τρίξιμο από τα παράθυρα. Διορθώνεται με κάποιο τρόπο αυτό;
-
Καλησπέρα σε όλους..κάτοχος Peugeot 3008 gt line 1.5 eat8 εδώ και 3 μήνες. Ευχαριστημένος θα έλεγα για αρχή αν και με προβληματίζει το γεγονός πως σε κάθε μικρή ή μεγάλη λακκούβα ακούω τρίξιμο από τα παράθυρα. Διορθώνεται με κάποιο τρόπο αυτό;
Μόνο να τα έχεις τέρμα κλειστά ή τέρμα ανοιχτά...
-
Διορθώνεται. Βάλε σπρευ σιλικόνης στις τσιμουχες γυρω του.... Και τέλος.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
-
Πω πω, αν και δεν μ' αρέσουν γενικώς οι μαύρες ζάντες λογικά το black line πακέτο θα τα σπάει.
[youtube]SyrNhocy7Hg[/youtube]
Για όποιον ξέρει Γαλλικά, συγκριτικό με Χ1.
(Τελικά αυτή η ρουφιάνα η Χ1 συνεχίζει να είναι αρκετά όμορφη εξωτερικά. Περίμενα η διαφορά στην εμφάνιση να είναι χαώδης)
[youtube]SIcuAaAm9QQ[/youtube]
Τιμές από Γαλλικό video στο youtube.
-
https://www.car.gr/30766029-peugeot-3008-1-2-puretech-130-active-nogrip?current_slide=0
Αξίζει;
Μόλις έρθουν τα καινούργια θα μπορείς να το πάρεις με 5.000 περισσότερο, αν ισχύουν οι τιμές παραπάνω (με έκπτωση Ελλάδας υπολογισμένες).
Αν αντέχει η τσέπη σου το καινούργιο θα είναι πανέμορφο. Είδα πολλά βιντεάκια σήμερα.
Καταπληκτικό το black pack με την πέρλα και ευτυχώς βγάζει κ τα ηλίθια χρώμα που βάζουν γύρω γύρω χωρίς λόγω κατά τη γνώμη μου.
Επίσης το Grey titanium 2008 Active μου άρεσε επειδή είχε ματ μαύρα αντί χρώμα εξωτερικά.
-
Καλησπέρα φίλοι μου.
Παρήγγειλα αρχές του μήνα το 3008 στην τιμη των 23000 στην εκδοση active χωρις το no grip σε βενζίνη 1200 χειροκινητο.
θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι
α) Το αμάξι δεν έχει προεγκατεστημένο navigation μεσα. Μπορώ να το βάλω κάπου έξω; Χρειάζεται και δορυφορικό δέκτη; Εννοώ υπάρχει η προεγκατάσταση και δεν υπάρχουν οι χάρτες; Γνωρίζει κανείς;
και
β) μου είπαν ότι θα είναι εδώ Ελλάδα αύριο. Εγώ το περιμένω θεσσαλονίκη. Υπάρχει περίπτωση να το έχω μέχρι Παρασκευή; Είναι πιθανό;
-
Καλησπέρα φίλοι μου.
Παρήγγειλα αρχές του μήνα το 3008 στην τιμη των 23000 στην εκδοση active χωρις το no grip σε βενζίνη 1200 χειροκινητο.
α) Το αμάξι δεν έχει προεγκατεστημένο navigation μεσα. Μπορώ να το βάλω κάπου έξω; Χρειάζεται και δορυφορικό δέκτη; Εννοώ υπάρχει η προεγκατάσταση και δεν υπάρχουν οι χάρτες; Γνωρίζει κανείς;
και
β) μου είπαν ότι θα είναι εδώ Ελλάδα αύριο. Εγώ το περιμένω θεσσαλονίκη. Υπάρχει περίπτωση να το έχω μέχρι Παρασκευή; Είναι πιθανό;
Με γειά, ωραία τιμή ωραίο αμάξι.
Απλά σύνδεσε ένα κινητό με Android Auto η το iphone αν έχεις και χρησιμοποίησε το Google Maps, συνεχώς ενημερωμένοι χάρτες με live κίνηση, κάμερες, κλπ. δεν αξίζει να ασχοληθείς με άλλο σύστημα. (αν το κινητό σου είναι λίγο παλιότερο, ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις την εφαρμογή, έχουν λίνκ τα παιδιά εδώ σε άλλο νήμα). Να χρησιμοποιήσεις ένα καλό γνήσιο καλώδιο USB.
Το αμάξι θα πρέπει να μεταφερθεί με νταλίκα, αν ξεφορτώθηκε αλλού και να γίνουν οι διαδικασίες εκτελωνισμού και έκδοσης πινακίδων, κανένας άλλος πλην του αντιπροσώπου δεν μπορεί να σου πεί πότε, κι αυτός εξαρτάται από δημοσίους υπαλλήλους, πέρα απ' το δικό του κομμάτι...
-
Θυμιστε μου η ακτιβ σε σχέση με την αλιρ εσωτερικά είναι ίδιες ; Ή έχουμε και εδώ τις μεγάλη διαφορά όπως στο 2008? Όπως το θυμάμαι νομίζω δεν πρέπει να έχουν σημαντικές διαφοροποίησεις υλικών.
-
Giorgios7 wrote:
Καλησπέρα φίλοι μου.
και
Με γειά, ωραία τιμή ωραίο αμάξι.
Απλά σύνδεσε ένα κινητό με Android Auto η το iphone αν έχεις και χρησιμοποίησε το Google Maps, συνεχώς ενημερωμένοι χάρτες με live κίνηση, κάμερες, κλπ. δεν αξίζει να ασχοληθείς με άλλο σύστημα. (αν το κινητό σου είναι λίγο παλιότερο, ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις την εφαρμογή, έχουν λίνκ τα παιδιά εδώ σε άλλο νήμα). Να χρησιμοποιήσεις ένα καλό γνήσιο καλώδιο USB.
Το αμάξι θα πρέπει να μεταφερθεί με νταλίκα, αν ξεφορτώθηκε αλλού και να γίνουν οι διαδικασίες εκτελωνισμού και έκδοσης πινακίδων, κανένας άλλος πλην του αντιπροσώπου δεν μπορεί να σου πεί πότε, κι αυτός εξαρτάται από δημοσίους υπαλλήλους, πέρα απ' το δικό του κομμάτι...
Σ ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Προφανώς και δεν περιμένω πλήρως έγκυρη απάντηση εδω. Απλά αν γνωρίζει κάποιος το περίπου πόσες μέρες παίρνει για τον εκτελωνισμό κτλ. Σημειωτέον είμαι θεσσαλονίκη και το αυτοκίνητο μου είπαν ότι σήμερα θα έφτανε αθήνα.
-
Σχετικα με 3008 μπηκα τις προάλλες περαστικός από άλλη αντιπροσωπεία για να επιβεβαιωσω την τιμη προσφοράς του 3008 αυτοματου . Μπηκα λοιπον μετα απο καιρο σε ενα plug in 3008 και ρε παιδι μου μπουκωσα απο το ποσο χωρο έπιανε η κεντρικη κονσολα κυριως αλλα και το ταμπλο .Κυριολεκτικα καθόμουν με τα ποδια κλειστα για να χωρέσω.
Μετα αρχισα να ζουλαω και να κουναω τα πλαστικα πανω απο τα οργανα και δεν ξερω πολυ τριξιμο και σκουξιμο...δεν το θυμαμαι ετσι όταν ξανα ειχα μπει στα συμβατικα πριν πανω απο 1 χρόνο. Τα ίδια και στο χερουλι της πορτας πολυ κλατς κλουτς μολις το κουνησα λιγο....
Βγαίνω εξω ρωτάω για πλακα ποσο εχει αυτό ? μου λεει χαμογελοντας ο πωλητης 58.000!!! να σου κρατησω 2?! γελαω του λεω πρέπει να γίνεται χαμος με αυτά του λεω αστειυόμενος ....ε είναι για άλλα πορτοφόλια μου λεει...και εντομεταξύ 58Κ χωρις grip control Μεσα!
-
Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά, εντυπωσιακό εσωτερικό αλλά όχι ποιοτικό...αρκεί να βάλεις δίπλα ένα Μάζντα και καταλαβαίνεις την διαφορά.
-
Διορθώνεται αυτό με τα τριξίματα;
-
Ναι.....
Σπρευ σιλικονης παντου και τελος. Εδω φθηνο suzuki και δεν κανει κιχ, που φημίζεται για τους ξακουστους του τριγμους.
-
Στην αντιπροσωπεία; Και όταν στεγνώσει και ξεραθεί δε θα υπάρξει το ίδιο πρόβλημα;
-
Μπα....αφηνει σιλικονη στις σχισμες και δεν ακουγεται κατι....
Αν ξανακουστει τοτε ενα μικρο ψιτ και τελος. Το πολυ μια φορα καθε ετος να ξανακουσεις τριγμο καπου που δεν εβαλες αρκετο. Γενικα κραραει πολυ καιρο.
Και στα παραθυρα το διορθωνει. Κανεις ψιτ τα λστιχα γυρω γυρω του και δεν τριζει οταν ειναι μισανοιχτο.
-
Ευχαριστω.. δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα να εχεις δώσει τόσα χρήματα και να ακούς τριξιματα
-
Οντως, μην χαλιεσαι....αν ειναι τριγμος μεταξυ των πλαστικων φτιαχνουν. Αν ειναι μεσα στο ταμπλο τοτε δεν γινεται κατι.
Π.χ στα psa εχει τριγμους δτο b pillar μεταξυ του κατω πλαστικού και του ανω που εχει το κενο για την ζωνη. Στην ένωση τους κανει τσικ τσακ στις λακουβες. Το ψεκαζεις και σταματα, το ιδιο και στα πλαστικα χερουλια.
Γενικα απολλαυσε το αυτοκινητο σου....τα αλλα φτιαχνουν με πατεντουλες και φθηνα.
-
Ναι.....
Σπρευ σιλικονης παντου και τελος. Εδω φθηνο suzuki και δεν κανει κιχ, που φημίζεται για τους ξακουστους του τριγμους.
lap σόρυ ρε φίλε αλλά χα χα ένα χρόνο και που είμαι στο φόρουμ πρέπει να σε έχω δει να γράφεις για σπρευ σιλικόνης τουλάχιστον 50 φορές. Μήπως είσαι πωλητής στην wurth? Χα χα
Peugeot 3008 2016