-
Επειδή ειμαι σε δικαστική διαμάχη, θα κάνω ότι λέει ο δικηγόρος μου κ βλέπουμε... Μεγάλο μπλέξιμο... Όμως δε θα μείνει ατιμώρητος
-
ειναι ενας κυριος στα βορεια προαστια με γωνιακο μαγαζι?
-
Εσυ να φυλαχτεις, οι υπολοιποι οχι. Ωραια αποψη
Εννοείται και όσοι μπορούν να επηρεαστούν από τη γνώμη μου. Η συμβουλή μου είναι καθαρά νομική, γιατί έχω βρεθεί κατηγορούμενος σε ανάλογη περίπτωση.
-
Δικιο εχεις, αλλά απο την αλλη πρεπει να τους 'φωτογραφιζουμε', χωρις να λεμε τα ακριβη στοιχεια τους για να μην εχουμε νομικο θεμα.Εσυ σε φορουμ το εγραψες και σε 'κυνήγησαν' ? Φανταζομαι αν εγινε δικαστηριο το πολυ πολυ να εφαγες καποιους μηνες με αναστολη ?
-
Παίδες, μια αναφορά με συγκεκριμένα στοιχεία, δε νομίζω ότι μπορεί να καταδικαστεί.
Η ξαδέλφη μου αγόρασε ελληνικό αυτοκίνητο από τον Αλιβιζάτο με 41.000 Km στο κοντέρ και εκ των υστέρων βρήκε μέσα από την ελληνική αντιπροσωπεία ότι έχε 103.000 Km. Έχει τα στοιχεία από την αντιπροσωπεία στα χέρια της, αλλά τα λεφτά της δεν μπόρεσε να τα πάρει πίσω γιατί είχε δώσει ένα τμήμα μετρητοίς (κασαδούρα) και δεν είχε αναγραφεί στην απόδειξη. Έτσι ο τύπος της είπε, φέρτο πίσω και θα σου δώσω τα λεφτά σου. Ποια λεφτά; Αυτά που έγραφε η απόδειξη! Θα έβγαζε δύο φορές μεροκάματο από το ίδιο αμάξι...
Τι νομίζετε τώρα; Ότι θα με κυνηγήσει νομικά ο Αλιβιζάτος; Όσο λιγότερο ακούγεται το όνομα του, τόσο καλύτερα γι' αυτόν! Σιγά μην προχωρήσει σε αγωγή, που θα πάρει δημοσιότητα...
-
Δεν ξερω Χαρη, παντως ουτε οι δημοσιογραφοι λενε σε αυτες τις περιπτωσεις ονοματα. Προσωπικα δεν θα φοβομουνα να πω το ονομα, αν με αφορουσε η περιπτωση, αλλά δεν μπορω να παροτρύνω τους αλλους να κανουν το ιδιο, την στιγμη που μπορει ο καθε μαντρας να τους ζητησει τα ρεστα. Οπως ειδες ο sxinthecity παραπανω λεει οτι τον κατηγορησαν σε αναλογη περιπτωση.
-
Στα δυτικά προάστια είναι....
-
Δικιο εχεις, αλλά απο την αλλη πρεπει να τους 'φωτογραφιζουμε', χωρις να λεμε τα ακριβη στοιχεια τους για να μην εχουμε νομικο θεμα.Εσυ σε φορουμ το εγραψες και σε 'κυνήγησαν' ? Φανταζομαι αν εγινε δικαστηριο το πολυ πολυ να εφαγες καποιους μηνες με αναστολη ?
Όχι,ήταν σε ενημερωτικό site και έκανα κάποιο σχόλιο από κάτω,χωρίς να αναφέρω όνομα ούτε εγώ ούτε το site. Παρόλα αυτά ο εισαγγελέας προχώρησε την υπόθεση, η οποία δεν έχει εκδικασθεί ακόμα. Βέβαια έχω στοιχεία αδιάσειστα στα χέρια μου, αλλά μόνο και μόνο η ταλαιπωρία και τα έξοδα ή ακόμα και ο κίνδυνος να τιμωρηθώ όπως λες θα με απέτρεπαν να ξαναεκφρασθώ δημόσια.Δεν αφορούσε έμπορο αυτοκινήτων, αλλά καυσίμων.
-
Καλα χωρις να αναφερθει ονομα, σου εκαναν αγωγη ? Ο εισαγγελέας πως εμπλεκεται ? Αυτεπάγγελτα?
-
Καλα χωρις να αναφερθει ονομα, σου εκαναν αγωγη ? Ο εισαγγελέας πως εμπλεκεται ? Αυτεπάγγελτα?
Μου 'έκανε μήνυση ο 'έμπορος και ο εισαγγελέας την δέχθηκε και προχώρησε σε δικάσιμη.
-
Μήνυση , οχι αγωγη? Και τι ζηταει δηλαδη?
-
Μήνυση , οχι αγωγη? Και τι ζηταει δηλαδη?
Πρώτα κάνει τη μήνυση και αν δικαιωθεί θα προχωρήσει σε αγωγή.Προσεβλήθη το κύρος της επιχείρησης και κάτι τέτοιες π@π@ριές.
-
Καλησπέρα σας,
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά αυτοκινήτου από τον Σφακιανάκη αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία σχετικά με την ποιότητα των αυτοκινήτών που διαθέτει. Έχει κανείς καμία ιδέα;
-
Ανταλλαγές του ή επιστροφές Leasing από τη δικη του executive lease.
Τουλάχιστον είναι αμάξια με πραγματικα χιλιόμετρα.
Αν βρεις κάτι καλο προχωράς -
Ανταλλαγές του ή επιστροφές Leasing από τη δικη του executive lease.
Τουλάχιστον είναι αμάξια με πραγματικα χιλιόμετρα.
Αν βρεις κάτι καλο προχωράςΜηχανικά εχουμε καθόλου εικόνα σε τι κατάσταση ειναι;
-
Μηχανικά εχουμε καθόλου εικόνα σε τι κατάσταση ειναι;
Καθε αμαξι ειναι ξεχωριστο. Αν δεν μας δειξεις εστω φωτογραφιες, κανεις δεν μπορει να σου πει. Και εννοειται θα το κοιταξεις με μηχανικο αυτοκινητων και φανοποιό πριν το παρεις
-
Φυσικά και όχι, θα πρέπει να το ελέγξεις. Εαν είναι leasing θέλει καλό έλεγχο, ειδικά εαν τα σερβις έχουν γίνει εκτός αντιπροσωπείας.
-
simoleon wrote:
Φυσικά και όχι, θα πρέπει να το ελέγξεις. Εαν είναι leasing θέλει καλό έλεγχο, ειδικά εαν τα σερβις έχουν γίνει εκτός αντιπροσωπείας.
Οκ σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Spot mechanic επιστευομαστε;
-
Οκ σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Spot mechanic επιστευομαστε;
Καλοί είναι. Αλλά εαν θές έλεγχο σε βάθος, καλύτερα ένα εξειδικευμένο συνεργείο κατά την γνώμη μου.
-
Έμποροι μεταχειρισμένων