Η κάρτα καυσαερίων είναι €10 για ΙΧ και €5 για τα επαγγελματικά.
migior wrote:
Όχι, εξουσιοδοτημένο. Εντός Αττικής υπάρχουν κάποια εξουσιοδοτημένα συνεργεία OPEL εκτός των αντιπροσωπειών...
Αυτό εννοώ, εφόσον είναι εξουσιοδοτημένο, ακόμα και εκτός εμπορίας, θα έχει τις τιμές όλων των εξουσιοδοτημένων (μόνο η έκπτωση αλλάζει) αφού κόστος ανταλλακτικών και εργατοώρας είναι συγκεκριμένα και ορισμένα από την Opel Hellas.
Ξεκάθαρο αυτό που είπες και ισχύει έτσι ακριβώς. Το κόστος του service σε εξουσιοδοτημένο εκτός αντιπροσωπείας είναι ακριβώς ίδιο με τα υπόλοιπα, έπειτα από σχετική αναζήτηση. 
Επομένως ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις το κόστος που έχουν όλα αυτά τα συνεργεία είναι να πας σε άλλο, με τα ανταλλακτικά που ορίζει ο κατασκευαστής και να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες με τα ανάλογα παραστατικά ώστε να μην υπάρξει και κανένα θέμα με την εγγύηση του οχήματος.
Τώρα, αναφορικά με τα φίλτρα καμπίνας και αέρα, πραγματικά δεν ξέρω το λόγο που δεν είναι μέσα στον κύκλο εργασιών του 1ου service. Όπως και να έχει, εγώ θα μεριμνήσω για την αλλαγή τους. Το όχημα βέβαια έχει ελάχιστα χλμ (υπολογίζω να έχω φτάσει τα 8.200 μέχρι το service) αλλά καλύτερη η πρόληψη από οτιδήποτε άλλο....