-
Καλημέρα. Και από Car Center τα ίδια μου είπαν τώρα , για οκτώ χρόνια. Θα ξαναμιλήσω με Velmar για να μην υπάρχει παρεξήγηση....
-
Αυτά όσο τα ανακατεύεις τόσο βρωμάνε....αν πέσουν μερικές τέτοιες ερωτήσεις θα αρχίσουν να πονηρευουν ....ε για τον θερμικό 8 για τον ηλεκτρικό 2 + 3 Με κόστος τόσο....τα γνωστά όπου μπορούν να την φάνε το αλλάζουν εκεί στην Φορντ είναι μετρ στο μαγείρεμα....
-
Σε αυτό το αγγλικό link (https://www.motor1.com/reviews/375759/ford-warranty/#hybrid) είναι το μόνο που βρήκα κάτι για κάλυψη εγγύησης των υβριδικών τμημάτων.
Βέβαια κι εδώ λίγο μπερδεμένα είναι.Στην αρχή λέει ότι είναι 8 έτη ή 100.000 μίλια ( ~160.000χλμ.),αμέσως μετά γράφει η ακριβής κάλυψη εξαρτάται από τον τύπο του υβριδικού και περιλαμβάνει τα πέντε παρακάτω σημεία.
'Coverage For Hybrid Vehicles
*Ford offers several hybrid vehicles, all of which come with additional warranty coverage for the hybrid/electric unique components. This coverage lasts for 8 years/100,000 miles, whichever comes first, and includes the all-important battery pack. *
Exact coverage varies depending on whether your car is a hybrid, plug-in hybrid, or all electric, but examples of covered components include:
** High-voltage battery*
** High-voltage battery isolation switch (the manual disconnect switch)*
** Battery energy control module*
** Inverter system controller*
** Electronic drive module assembly'*
-
Παιδιά το θέμα αναφέρθηκε στην FMH και περιμένουμε επίσημη απάντηση.
Καλά στην Αγγλία δίνουν 160.000 χλμ?? Τστστστστσ.....
-
Στην Αγγλία πάντως δεν δίνουν 8ετή εγγύηση δωρεάν σε όλους. Οι περισσότεροι έχουν 2-3 χρόνια στο κλάμπ που είμαι στο fb.
-
Δημήτρη σε ποιο club είσαι γραμμένος ??
-
Είναι 2 γκρούπ στο FB με ακριβώς το ίδιο όνομα 'Ford Focus MK4 Owners Club' και 'Ford Focus Mk4 Owners Club'
Είμαι και στα 2 έχει αρκετό κόσμο. Κατά καιρούς έχει καμιά σημαντική πληροφορία ή πατέντα
-
Λοιπόν ,επίσημη απάντηση , κανονικά το υβριδικό σύστημα μαζί με την μπαταρία στην οκταετη..... Ετσι για να ξέρουμε τι λέμε...
Σορρυ παιδιά αν σας αναστάτωσα...
-
Μην αγχώνεσαι, για την ford μιλάμε.
Άλλο αμάξι παραγγέλνεις, άλλο σου φέρνουν! Στην εγγύηση δεν θα υπήρχε θέμα?
Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθώ και αυτό που σου φέρνουν γαμάτο αμάξι είναι, απλά όχι αυτό που παρήγγειλες (κάτι έχει λιγότερο, κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό)
-
Εγώ ήμουν τυχερός και πήρα αυτό που είχα παραγγείλει...μάλλον επειδή ήρθε γρήγορα...αχαχαχα!
-
Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τον εαυτό μου και όχι μόνο (!!!!!) κατέληξα στην επιλογή μου : 'St-lineX 1.0 155 hp mHEV' και προχωράω για να το έχουμε σε 2-3 βδομάδες !!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά , μην τρέχουμε με κάνα ολικό lockdown !!!!
@Fanis75, ευχαριστώ για τη συμβουλή.
-
Μπράβο καλοφορετο!!! Καμιά έκπτωση σου έδωσαν;
-
Άντε με το καλό! Θα είσαι από τους πρώτους με 155! Αναμένω φωτογραφίες
Έχει τίποτα έξτρα;
-
Κοίτα να δεις πιστεύω ότι φτάσαμε σε σε καλό επίπεδο , ( θα μπορούσε καλύτερο ??? - ίσως ), μαζί με την τρέχουσα έκπτωση της Ford έκοψαν 1300.
Έχει τίποτα έξτρα;
Δημήτρη με το extra , τι εννοείς ??
-
Καλοταξιδο!!
2 χρονια εγγυηση εχει ( σε πειραζω)
-
Κοίτα να δεις πιστεύω ότι φτάσαμε σε σε καλό επίπεδο , ( θα μπορούσε καλύτερο ??? - ίσως ), μαζί με την τρέχουσα έκπτωση της Ford έκοψαν 1300.
dimitriscsd wrote:
Έχει τίποτα έξτρα;
Δημήτρη με το extra , τι εννοείς ??
Αξιοπρεπέστατη η έκπτωση!
Με το έξτρα εννοώ έξτρα εξοπλισμό πέρα από τον στάνταρ που ίσως να έχει το αμάξι αν ήταν ετοιμοπαράδοτο. Κάποια έρχονται με κάτι προωθητικά πακετάκια και βάζουν καμιά φορά και κάτι επιπλέον.
-
Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τον εαυτό μου και όχι μόνο (!!!!!) κατέληξα στην επιλογή μου : 'St-lineX 1.0 155 hp mHEV' και προχωράω για να το έχουμε σε 2-3 βδομάδες !!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά , μην τρέχουμε με κάνα ολικό lockdown !!!!
Εξαιρετική επιλογή!! Εύχομαι να το χαρείς με Υγεία και πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Για πές χρώμα? Από Βελμάρ ή αλλού?
Σιγά την συμβουλή...χαρά μου εαν μπορώ να βοθήσω έστω και λίγο.
-
Πολύ καλή επιλογή! Όλα να πάνε καλά με την παράδοση και καλοτάξιδο!
Σε ποιο ωραίο χρωματάκι το πήρες;
Y.Γ. Αναμένουμε φώτο.. Είδα πως είπες ότι τρέχει κάποια στάνταρ έκπτωση (εκτός από αυτή που επιπλέον πήρες κι έφτασε συνολικά 1300 ευρώ). Ποια είναι η τρέχουσα έκπτωση της Ford κι είναι για ετοιμοπαράδοτα;
-
Όχι , απλά με τον εξοπλισμό StLineX όπως αναφέρεται στα φυλλάδια που ανέβηκαν πριν λίγο καιρό. Το αμάξι στην ουσία ετοιμοπαράδοτο είναι αφού η πρώτη παρτίδα έχει πατήσει Ελλάδα..... Έγκριση τύπου δεν ξέρω πότε θα πάρει λόγω μηχανής, δεν ρώτησα !!!!
Δημήτρη πρέπει σε έχω ξαναρωτήσει , εσύ με τον συναγερμό που σου έβαλαν παρατήρησες κάποιο πρόβλημα μετά ?? Υπάρχουν διφορούμενες απόψεις !!!
alexandros.K wrote:
Καλοταξιδο!!
Ναι ναι !!!!
Μια χαρά! Σκέψου θετικά, σύντομα θα το χαρείς και όταν σου πέσει το σαγόνι με την πρώτη βόλτα (και την πρώτη καλή στροφή ) θα μπεις εδώ να μας πεις εντυπώσεις.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον συναγερμό αλλά δεν μου τον έβαλαν εδώ. Είναι ο εργοστασιακός και μπήκε στη συναρμολόγηση του αυτοκινήτου. Κάνε μια ασφάλεια κλοπής και διάρρηξης (δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο) και είσαι κομπλέ. Μη σκας για τον συναγερμό.
-
Όχι , απλά με τον εξοπλισμό StLineX όπως αναφέρεται στα φυλλάδια που ανέβηκαν πριν λίγο καιρό. Το αμάξι στην ουσία ετοιμοπαράδοτο είναι αφού η πρώτη παρτίδα έχει πατήσει Ελλάδα..... Έγκριση τύπου δεν ξέρω πότε θα πάρει λόγω μηχανής, δεν ρώτησα !!!!
Δημήτρη πρέπει σε έχω ξαναρωτήσει , εσύ με τον συναγερμό που σου έβαλαν παρατήρησες κάποιο πρόβλημα μετά ?? Υπάρχουν διφορούμενες απόψεις !!!
Καλοταξιδο!!
Ναι ναι !!!!
Εξαιρετική επιλογή!! Εύχομαι να το χαρείς με Υγεία και πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Για πές χρώμα? Από Βελμάρ ή αλλού?
Σιγά την συμβουλή...χαρά μου εαν μπορώ να βοθήσω έστω και λίγο.
Βελμάρ , magnetic grey....
Πολύ καλή επιλογή! Όλα να πάνε καλά με την παράδοση και καλοτάξιδο!
Σε ποιο ωραίο χρωματάκι το πήρες;
Y.Γ. Αναμένουμε φώτο.. Είδα πως είπες ότι τρέχει κάποια στάνταρ έκπτωση (εκτός από αυτή που επιπλέον πήρες κι έφτασε συνολικά 1300 ευρώ). Ποια είναι η έκπτωση της Ford κι είναι για ετοιμοπαράδοτα;
Κανονικά τρέχει έκπτωση 620 απο FMH. Όχι είναι και για παραγγελία. Τώρα το ύψος της extra δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Φωτό μόλις παραλάβω !!!!
Ford Focus MK4