-
Edit λόγω προσωπικής επίθεσης & Warn. Την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή. Επίσης, αν δεν θέλετε σχόλια στην αγγελία σας, υπάρχει ειδική Ενότητα για Μικρές Αγγελίες στο Forum. Όταν μιλάτε στο γενικό Topic του αυτοκινήτου, ο καθένας είναι ελεύθερος να σχολιάσει. [Admin]
-
Άμα είναι τόσο Έξυπνα όσο Εσυ .... Βγαίνω τρέχοντας
-
Edit [Admin]
Φίλε προς τι οι χαρακτηρισμοί... πάρτο αλλιώς.. Μπορούμε να διαφωνούμε κόσμια
-
Σε αυτόν που λέει για τρικυμίες εν κρανίω πες τα κ πιθανόν να οδηγεί starlet του 92 πες τα . Συμφωνώ προς την κοσμικότητα.
στα Γίδια πάντως μιλώ σαν Τσοπάνος κ στους ευγένεις σαν ευγενής -
Αν δηλαδή οδηγούσε starlet ποιο θα ήταν το πρόβλημα;
-
Καλή Συνέχεια σε όλους.
-
Σε αυτόν που λέει για τρικυμίες εν κρανίω πες τα κ πιθανόν να οδηγεί starlet του 92 πες τα . Συμφωνώ προς την κοσμικότητα.
στα Γίδια πάντως μιλώ σαν Τσοπάνος κ στους ευγένεις σαν ευγενήςΚι όμως οδηγεί το ίδιο αμάξι με εσένα αν και δε παίζει κανένα ρόλο τι οδηγεί ο άλλος, για συμπεριφορά μιλάμε. Προφανώς θίχτηκε με κάποια από τα σχόλια σου για το αμάξι.. Θα μπορούσες να του απαντήσεις στο ίδιο ύφος.
Εδώ φιλοξενούμενοι είμαστε, φαντάζεσαι τι θα γινότανε σε κάθε αντιπαράθεση αν μιλάγαμε έτσι μεταξύ μας ? Σκέψου το λίγο και κρίνε ανάλογα
-
Edit [Admin]
Το είχα και νωρίτερα απορία αλλά κάπου εκεί είπα να την εκφράσω επίσημα.
Είσαι 20 χρόνων, το παιδί του μπαμπά που πήρε το Civic δώρο Πάσχα ή μήπως και τα δύο; Κοίτα λογικά σε λίγο θα δεις ένα κόκκινο pm σε αναδημοσίευση του post σου από mod αλλά μέχρι τότε λάρωσε...
Έχετε το κληρονομικό χάρισμα από ότι βλέπω. [Admin]
-
Ευτυχώς που υπάρχουν τα φόρουμ και βλέπω τι φρούτα κυκλοφορούν ακόμη εκεί έξω γιατί στην προσωπική μου ζωή τους έχω αποβάλλει.
Κρίμα όμως. Γιατί έχουν την πλάκα τους!
(Βρε σατανά, άκου τα λεπτά σου αντιστοιχούν σε ευρώ!)
-
Φίλε divy1821, καλά κάνεις και κοστολογείς όσο θέλεις το αυτοκίνητο που πουλάς. Δικαίωμα σου είναι! Απλώς κάποιοι εξέθεσαν την άποψη ότι μάλλον είναι ακριβό.
Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, γιατί μια τέτοια έκπτωση επί της αρχικής τιμής θα μπορούσε να είχε και ένα προπινακιδωμένο, δηλαδή καινούριο αυτοκίνητο. Επιπλέον ψάχνεις για πελάτη που θα πληρώσει μετρητοίς, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να κατεβάσεις την τιμή κάνα δυο χιλιάρικα κάτω, για να μπορέσεις να βρεις αγοραστή πριν αλλάξει η χρονιά. Γιατί αν αλλάξει η χρονιά, θα αλλάξει σίγουρα και η τιμή...
Σε κάθε περίπτωση καλοπούλητο και καλοφάγωτα τα λεφτά!
-
Ενδιαφέρων Θα είχε να μαθαίναμε πόσα θα το έπερνε πίσω ο Σ... 20-21.000€ τοπ?
-
Πιστεύω ότι μπορεί να το έπαιρνε ως και 22,5 - 23 χιλιάρικα και να το έβαζε προς πώληση στα 24,5 - 25 χιλιάρικα.
-
Και γιατί να στοκαρει 23.000? Για να βγάλει κέρδος 2.000? Ενώ πουλάει καινούριο χωρίς ιδρώτα με σχεδόν τα ίδια λεφτά και με περισσότερο κέρδος!
-
Περισσότερο κέρδος από 2 χιλιάρικα δε νομίζω να έχει ο Σ στην πώληση του καινούριου. Και θα το κάνει για να μπορεί να έχει να πουλήσει ένα σχεδόν καινούριο Civic στον πελάτη που δεν έχει σχεδόν 29 χιλιάρικα, αλλά 24-25. Αυτό βέβαια είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για τον divy, το οποίο (όντως, δίκιο έχεις) δύσκολα θα υλοποιηθεί...
-
Ο Σαρακ ειναι ενα εμποδιο για πιθανους αγοραστες..Εγω περιμενα 3 μηνες για παρμπριζ που μου ραγισε απο πετρα..Αλλα εχω μαθει οτι πολλες εταιριες δε στοκαρουν ανταλακτικα λογω καιρων..Π.χ jeep 2016 φαναρι εψαχναν αν υπαρχει στην Ελλαδα καπου κ το παρηγγειλαν αλλιως ειχε αναμονη κανα 2μηνο.
-
Φίλε έχεις τρικυμια στο κρανίο.
Πήγαινε να βρεις πουθενά αλλού να το πουλήσεις γιατί εδώ μέσα τα παιδιά είναι έξυπνα, όχι κορόιδα!
Άστον sargus το παλικάρι μάλλον όπως λέει και ο Sabas το πήρε δώρο και τώρα του σκασε κάνα μεταπτυχιακο(μπράβο του) και θέλει να το δώσει. Αλλά όπως φαίνεται ότι και αν σπουδάσεις όσο και να σπουδάσεις αν δεν έχεις παιδεία δεν δεν.Ασε που φαίνεται ότι μπήκε μόνο για να πουλησει γιατί σε ρωτάει ΕΣΈΝΑ τι οδηγείς οπότε δεν διάβασε καθόλου. Τεσπα καλή τύχη και να το πουλήσει το παλικάρι.
Harisma23 μήπως να του δώσω το συλλεκτικό corolla μου για ανταλλαγή χα χα(αν θυμάσαι από παλιότερη συζήτηση)
-
Καλά τα λες.
Εμένα το θέμα μου ήταν ότι μπήκε να μας πει για την αμαξαρα του (σιγά το αμάξι...χεχε) ότι το πουλάει έτσι κ έτσι. Και όταν του είπαν όμορφα 2-3 ότι είναι ακριβό ή ότι πουλάει και ο Σ πινακιδωμενο στα ίδια λεφτά, άρχισε το υφακι και τις προσβολές.
Εδώ μέσα μπορεί να διαφωνούμε οι περισσότεροι μεταξύ μας, αλλά η κατάσταση δεν παρεκτρέπεται με χαρακτηρισμούς και άλλες ασχήμιες.
-
Εγώ από όλα αυτά κρατάω το ότι το αυτοκίνητο σε ορεινή διαδρομή 'Πάει σαν Lamborghini.... τρένο', ενώ τα απλά πάνε 'σαν Οτκάβια'. Jekyl & Hyde το Civic.
-
Κι εγώ στενοχωριέμαι για τους παλαιότερους ατυχείς ιδιοκτήτες Civic Sport (non plus) που οδηγούν βαρκαρόλες...
-
Εγώ από όλα αυτά κρατάω το ότι το αυτοκίνητο σε ορεινή διαδρομή 'Πάει σαν Lamborghini.... τρένο', ενώ τα απλά πάνε 'σαν Οτκάβια'. Jekyl & Hyde το Civic.
Χαχα στο ίδιο πράγμα κόλλησα και εγώ και βάρεσα μπιέλα.. από τα καλύτερα που έχουμε διαβάσει
Νέο Honda Civic 2017