-
Ταρίφας των βουνών έχει γίνει....
Έχει δίκιο..... Όλες οι καλές παραλίες με τις τσιτσιδες τουρίστριες με awd τις επισκέπτεσαι....
-
Μπράβο ρε Γάτε για την ακρίβεια της περιγραφής. Από παιδάκι πηγαίνω απ' την άλλη πλευρά του βουνού, ήταν οι παππούδες σε οικισμό κοντά στο Φράγμα Αχελλώου, και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κλπ. δεν τα έχω γυρίσει τα μέρη εκεί με το αυτοκίνητο (και δεν είχα ποτέ και σωστό αυτοκίνητο, καλύτερο θα είναι το ψηλούτσικο δυνατό σιτροενάκι με τη μαλακή ανάρτηση από αυτά που είχαμε διαθέσιμα) άσε που τα παλιά τα χρόνια, από Πύλη και πάνω ήταν χωματόδρωμος με εξτρίμ καταστάσεις, ούτε τούνελ στη γκρόπα ούτε ρεύμα στα χωριά, και τα τελευταία χιλιόμετρα ή εκατοντάδες μέτρα προς κάθε οικισμό, μόνο με το μουλάρι ή γαϊδαράκο και τα πόδια... η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού στη καρότσα του ανατρεπόμενου κλπ... Τα σημειώνω και θα πάω να τα δω-πιω-φάω όλα αυτά που γράφεις, σε ημερήσιες εκδρομές.
Του χρόνου άνοιξη-καλοκαίρι, να είμαστε καλά (δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη, είμαι και κόβιντ βέτεραν) γιατί φέτος το χάσαμε το καλοκαίρι, θα τη κάνω τη διαδρομή από Μεσοχώρα, θα περάσω από Γαρδίκι κι Αθαμανή που λες, θα συνεχίσω μετά προς τα πάνω απ' τις διαδρομές που περιγράφεις. Προς τα υπόλοιπα χωριά θα κάνω άλλη μέρα βόλτα, βασικά όλα θα τα γυρίσω ΟΤΑΝ κάτσω ένα καλοκαίρι ολόκληρο... Και στο πίσω μέρος του μυαλού, όταν γνωρίσω τη περιοχή, αν μπορώ να κάνω ένα ξενώνα ή ένα καφενέ και να γεράσω εκεί (καμιά 20αριά χρόνια αργότερα απ' ότι θα γέραζα μέσα στα τσιμέντα) κι ας πετύχουν την Ανάπτυξη και την Παραγωγικότητα οι της νέας γενιάς... εμείς (εγώ) παίξαμε & χάσαμε, ας ελπίζουμε να κάνει λάθος ο παπάς της ενορίας και να τα πάμε καλύτερα στην επόμενη μετενσάρκωση, κι όχι απλά να μας φάν τα σκλήκια...
Και για να μη παρεξηγούμαστε, το Ιατρικό νήμα είναι το κατάλληλο για να γράφονται αυτά. Γιατί είναι φάρμακο αυτά τα μέρη...
-
Γάτε πηγαίνω μόνο ΣΚ οπότε δεν έχω χρόνο για εξορμήσεις . Τα ωραιότερα τα βλέπεις με σκάφος . Στον χάρτη που έβαλες ανατολικά κάτω από το Μοναστήρι του Σωτήρος υπάρχει ένας μακρόστενος ορμίσκος . Εχει το όνομα Αποκλείστης . Εκεί να δεις μοναξιά και είναι εκβολή χείμαρρου που κατεβαίνει με κλίση .
Εχω πάει μικρός με σκαφάκι 4,20 φάντομ της Α Ελλάς ...
Για τις γειτονιές της Αρτας , έχω κάνει τον δρόμο από Αμμότοπο μέχρι Πύλη Τρικάλων , την Ε.Ο. δηλαδή , ωραίο τοπίο ήταν αρχές άνοιξης .
Ο Πήλιου όταν έρθει θα έχει χρόνο και θα είναι φτιαγμένος για να χαρεί το γκρίπ...
Στα των αυτοκινήτων θα τα πω στα θέματα τους .
Πήγα και είδα σήμερα το Βιτάρα , το είχα δει πριν 1-2 χρόνια όπως και άλλα αμάξια , γιατί βρέθηκε ένα κενό χρόνου στην οικοδομή.
-
κριου νομιω οτι εκει πεφτει ο βιολογικος ο παλιος, και μαλιστα επειδη παρακολουθω σποτ τα της ευβοιας ουτε και αυτος πρεπει να λειτουργει στη πραξη, ουτε στο αλιβερι, ουτε στην ερετρια, ουτε στο μονοδρι θα παιξει μπαλλιτσα. οποτε τη κοβω για μυρωδατη τη παραλια. παντως πραγματι, ειμαι βαθεια μικροαστος και πρωην ή και νυν κουκουετζης δεν εχω ξεκαθαρισει στο μυελο μου, οποτε σκαφος ποτες, ακομη και φουσκωτη κουλουρα ναναι. οπου φτανει ροδα...
ΑρΕς
εκεινο το εργστασιακι με τα νερα δουλευει ακομη? δεν βλεπω το σημα στα ψυγεια πλεον. εγινε οπως η σαριζα πτωμα?
το επισης, χανεις που δεν ψαχνεις τα γυρω-γυρω σου, εχει καλα βουνα και με καλο χειμωνα
-
Ναι υποτίθεται ότι εκεί βγαίνει ο βιολογικός , αλλά έχω χρόνια να πάω , απλά είναι εντυπωσιακό που έχει στενή είσοδο και μετά έχει μεγάλο βάθος .
Το εργοστασιάκι τα είχε πάρει κάποτε η 3Ε και μετά το έκλεισε , όπως σχεδόν όλα τα μικρά νερά .
Το ξέρω ότι έχει βουνά και άλλα περίεργα γύρω , εγώ δεν έχω χρόνο να τα γυρίσω ούτε και πολύ διάθεση .
Πρέπει να χαλαρώσω γενικά και μάλλον θα αργήσει αυτό .
-
Ρε σεις ειπαμε ...ειστε καλα..... φτανει.
Στο τελος θα λεμε να ξαναφυγετε διακοπες...
-
Ο εμπνευστης του thread λειπει δυο βδομαδες;;;;;
Δινουν τετοιες αδειες στις γαλερες;
-
Νο νιουζ ιζ γκουντ νιουζ.
-
Εδω εμπνευστής Thread.
o πηλιου (που Πηλιο δεν πήγε, κριμα) το εθεσε σωστά. Νο νιουζ ιζ γκουντ νιουζ..
Τωρα στη γαλέρα, οχι οτι εφυγα ποτέ, πουτανα απομακρυσμένη εργασία (μιν ενα μισαωρο τη μέρα), στα βουνα με το γατο θα ελεγα δεν εχω σήμα, αλλά το αουρις δεν πάει και ειμαι των χαμηλών οχημάτων.
-
Παιδια την κανω λογω συνεχων προστριβων και ηλίθιων χαρακτηρισμων και κρισεων για το προσωπο μου. Δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να εκνευριζομαι, ενω ηθελα να ξεκουραζομαι συζητώντας για αυτοκινητα.
-
Σεβαστον, αλλά για την Κούλα;;;
Χαλάρωσε λίγο, εδώ εγώ και παραδέχομαι (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) ηλεκτρικο αυτοκίνητο!!!
-
Που πας , κάτσε εδώ ...
Οπου και να πας θα βρίσκεις διαφωνίες ...
Χαλάρωσε και απόλαυσε το...
-
αν καποιος σου τα χωνει και σου τη λεει, ειναι ο απαισιος με την ουρα...
πως σου ηρθε τωρα δα? μη μου πεις για τη 'κουλα'
-
Ε;;;;
Ποια Κουλα;;; εφυγε αυτη....ηταν φτωχια και οι υπολοιποι πλουσιοι.
Ποια ουρά; η γατίσια;
Ή εννοεις τον αλλον με το '...φαγαμε τη καμηλο και μας εμεινε η queue'
Δεν μου ρθε ουρανοκατεβατα...απλα εδω ξύνονται στη γκλίτσα μου και προσπαθούν να παρουν φανταστικες ρεβανς σε οτι και αν ποσταρω, απλα μου δινουν αξια με το να με προσβάλλουν χωρίς μάλιστα να το καταλαβουν.
Με κανουν διασημο σε τουτο το καφενειο, τα παιδια για εμενα δουλευουν και χανουν τον χρονο τους. Εγω παλι δεν εχω χρονο για αυτους και για ποσταρισματα με σκοπο να προσβάλλω. Κρίμα.
-
Lap μην στεναχωριέσαι και κοίτα στο 7:03 έως 7:33 . Δεν είναι κρίμα να ταλαιπωρούν με τα καλώδια της Merc κάθε μέρα το κορίτσι oι Γερμανοί καπιταλιστές; Πονάει η ψυχή μου..
Υ.Γ. Ας ποστάρουμε που και που και τίποτα τέτοιο για να χαλαρώνουμε.Η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική.Ζοριζόμαστε που ζοριζόμαστε στην καθημερινότητα του ο καθένας -ιδίως αυτή την καταραμένη χρονιά-, ας κάνουμε και κανένα διαλειμματάκι.
-
Γιατρε....κατσε καλα.....γιατρε....
Αυτα τα robots συναρμολογησης εχουν ωραιο ....σχημα.
Υ.γ Παιδια.....δεν ξερω αν το πηρατε ειδηση....η αγορα ειναι ΧΑΛΙΑ......
-
Αυτό που λες θα είχε ένα ενδιαφέρον για το πως πάνε διάφοροι τομείς στην αγορά , όπως τους βιώνουμε ο καθένας .
-
Ρε καταιγίδα....ακομα;
-
Εχει βαλθεί να με ξεπεράσει σε χλμ με το δικό του αιρκρός....
Αντε Στόρμ , έλα πίσω , έχουμε θέματα για συζήτηση...
-
Γεια σας. Αναγκαστική απουσία λόγω προβλημάτων υγείας που ακόμη με ταλαιπωρούν και δυστυχώς θα με ταλαιπωρούν. Δεν υπόσχομαι ότι θα γράφω τακτικά στο φόρουμ γιατί προσπαθώ να βρω λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Περισσότερα στα αντίστοιχα θέματα. Καλό φθινόπωρο σε όλους σας.
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία