-
Ti λαδι παιρνει? Πολυ φθηνα μου φαινεται για εξουσιοδοτημενο
-
Ti λαδι παιρνει? Πολυ φθηνα μου φαινεται για εξουσιοδοτημενο
5W-20 της Castrol.. ειδικο για Ecoboost κινητηρες..
Οντως ειναι φθηνα.. και οχι απλα εξουσιοδοτημενο.. επισημος ειναι.. εχω τιμολογια-αποδειξεις..
-
Το φθηνοτερο, σου λεει αφου θα το καψει ο ecoboost, τι καλά λάδια και μ@@@Σ.
Λαδάκι του Λιντλ
-
Το φθηνοτερο, σου λεει αφου θα το καψει ο ecoboost, τι καλά λάδια και μ@@@Σ.
Λαδάκι του Λιντλ
Δεν εχει καψει σταγονα.. αν θες το πιστευεις..
Tου Lidl.??? αυτο ειναι καλο ρε... κανα παλιολαδο θα βαζουν
-
Ούτε λιγο καμμένο λαδάκι από την ψηξη της τουρμπινας;
Όχι γενικά είναι γνωστό παντου οτι ειναι αξιοπιστοι κινητήρες, έχουν κάνει και αρκετές βελτιώσεις με τα έτη.
Τι κατανάλωση έχεις, μέση ταχύτητα της καταναλωσης;
-
Σύγκριση με swift οσμίζομαι...
-
Ο δεικτης τωρα μετα απο 15,000 χλμ ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο με την πρωτη μερα της αλλαγης...
Καταναλωση εχω αρκετα χαμηλη.. 4,8 με 5,2 στο τριπ ... 5,2 με 5,5 στην αντλια....
Μεση ταχυτητα δεν εχω δει ποτε να σου πω την αληθεια.. Επαρχια κινουμαι οσο να ναι με ανοιχτους δρομους.. ταξιδευω πολυ συχνα , σχεδον συνεχεια δλδ χαχα, με ACC στα 90-100
-
Λοιπον.. Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 125 ps....
Για αρχη, η αντιπροσωπεια λεει 2 χρονια ή 30,000 χλμ χωρις καμια ενδιαμεση συντηρηση.. ΛΕΕΙ... αλλα ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΛΕΕΙ που λεει και ο Καρρας, οποτε εχουμε και λεμε..
- 15,000 χλμ , στους 8 μηνες, αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου απο μεριας μου.. συνολο 55 ευρω νομιζω (αλλου ειχα ρωτησει, κατααλαβαινετε νομιζω που, και μου ειπαν 90 !!!)
- 31,000 χλμ στον 1 χρονο και 5 μηνες , το κανονικο το σερβις που λεει και η εταιρια , αλλαγη λαδιων φιλτρο λαδιου, φιλτρο καμπινας, φιλτρο αερα, (γενικα ολα τα φιλτρα), ελεγχοι στα φρενα... καρτα καυσαεριων, ... ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ,... συνολο 160 ευρω νομιζω..
τωρα ειμαι στα 46,000 χλμ και 2 χρονια και 6 μηνες, και εχω προγραμματισει τις επομενες μερες ξανα αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου.. 60 περιπου..
Αρα το συνολο, 55+160+60= 275 ευρω για τα πρωτα 46,000 χλμ σε 2 μιση χρονια.. με τις ενδιαμεσες συντηρησεις που θελω και κανω εγω... αν δεν 160 ευρω θα ηταν τα κοστη συντηρησης μεχρι τωρα..
ΥΓ. γενικα κανω πολλα χλμ το χρονο.. κοντα στα 25Κ το χρονο γιαυτο και τα υπολογιζω περισσοερο βασει χιλιομετρων παρα χρονικου οριου.
Για μενα ειναι σουπερ οικονομικο στα σερβις του.. αν ψαχτεις ειδικα λιγο και που θα το πας πετυχαινεις σουπερ τιμες..
ΥΓ. Οτι συντηρηση εχει γινει τωρα (τα απο πανω) εχει γινει σε επισημες αντιπροσωπειες!!
ΥΓ2. Και να με πληρωναν δεν θα αφηνα λαδι για 30.000 χλμ πανω.. .. για μενα προσωπικα το οριο ειναι τα 15.000 οπως και πραττω..
φιλε μου σε πια αντιπροσβπεια πας;; είναι πολυ καλές οι τιμές σερβις
-
φιλε μου σε πια αντιπροσβπεια πας;; είναι πολυ καλές οι τιμές σερβις
Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω απο κανονες και τετοια για λογους διαφημισης ή κατι παρομοιο..
Συγγρου χαμηλα φιλε μου.. καταλαβαινεις νομιζω.. αν δεν πες μου να σου στειλω pm..
Γενικα ψαχτηκα πολυ στην πρωτη αλλαγη.. ολο επαιρνα τηλ για προσφορες και τετοια.. και ολο ρωταγα και μαθαινα.. αφου πηγα εκει και ειδα οτι και καλες τιμες εχει και στο χωρο του συνεργειου μπορω να κανω μια βολτα.. τοτε αυτο ηταν.. συνεχισα και για τα επομενα..
-
Σύγκριση με swift οσμίζομαι...
Οχι ρε σιγά, άλλος κινητήρας ο 125. Δεν μπαινω σε σύγκριση.
Τι να κάθομαι να λέω; πως με τέτοιες ταχύτητες στο acc έχω 3,2 λίτρα στα 100χλμ; Ζαμε.
Πέραν οπότε μπορέσεις δες και μέση ταχύτητα να δεν σου κανει κόπο.
-
Χαχαχα ικανό σε έχω να δηλώσεις και αρνητική κατανάλωση, να γεννάει κιόλας καύσιμο το swift!!
-
Ή λύση στην κλιματική αλλαγή είναι το swift, Σας τα λέω τόσο καιρό,.
Αρνητική κατανάλωση καυσίμου , ....το μαζεύετε και το πουλάτε μετά σε ιδιοκτήτες των fiesta.....τι άλλο θέτε πια;...... Μας έχετε πρήξει με τα αμορτισέρ του.
Υ.γ οχι ρε οντως 3,2 γράφει με τέτοιες ταχύτητες επαρχία.
Μια φορά με 85- 90 καρφωμένο το acc, έγραψα για λίγο 2,8 -2,9 λιτρα σε νορμάλ δρομάκι, αλλά μετά άρχισαν οι θετικές κλίσεις οδοστρώματος, τα υψωματα και ανέβηκε πάλι....γαμωτο .
Στην αρχή και εγώ σαν τον βάρβαρο τον γατο έγραφα κατι 8αρια, μολις μαθεις την λειτουργιρα του κινητηρα και οτι δεν θελει στροφαρισμα οταν μπαινει ο ηλεκτροκινητηρας, γραφει απιστευτα νουμερα.
-
Μια φορά με 85- 90 καρφωμένο το acc, έγραψα για λίγο 2,8 -2,9 λιτρα σε νορμάλ δρομάκι, αλλά μετά άρχισαν οι θετικές κλίσεις οδοστρώματος, τα υψωματα και ανέβηκε πάλι....γαμωτο .
Αμα είνα να πηγαίνω με 85-90 χ.α.ω καλύτερα να πάρω το ΚΤΕΛ, πίο γρήγορα πάει!
-
Στα 110 γραφει 4,5
Θα προσπερνάς τα ΚΤΕΛ
-
- 15,000 χλμ , στους 8 μηνες, αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου απο μεριας μου.. συνολο 55 ευρω νομιζω (αλλου ειχα ρωτησει, κατααλαβαινετε νομιζω που, και μου ειπαν 90 !!!)
ΥΓ. Οτι συντηρηση εχει γινει τωρα (τα απο πανω) εχει γινει σε επισημες αντιπροσωπειες!!
δεν καταλαβα αν την αλλαγη λαδιων στα 15000χλμ την εκανες μονος σου η σε αντιπροσωπεια.
-
Lap wrote:
Αμα είνα να πηγαίνω με 85-90 χ.α.ω καλύτερα να πάρω το ΚΤΕΛ, πίο γρήγορα πάει!
Χαχα! Κ με ενα 300 scooter πας με τόσο άνετα και καίει και το μισό!
Έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω, έχει 700.000 ποσταρισματα εδώ μέσα με ελάχιστες τιμές βενζίνης, κοιτάτε κ το δρόμο λίγο...
Εγώ ΚΑΙ για οικονομία παίρνω diesel, αλλά ζήτημα να κοιτάξω 2-3 φορές σε ένα ταξίδι την κατανάλωση. Μετά από πολύ λίγο καιρό ξέρεις ακριβώς τι κάνει στο αυτοκίνητο σου συγκεκριμένο γκάζι και συγκεκριμένα βάρη, δεν κοιτάς κάθε 2 δευτερόλεπτα μήπως ανέβηκες 0,2
Γι αυτό ακόμη και με το C3 που αντικειμενικά δεν πάει βήμα ειμαι σχεδόν συνέχεια αριστερά. Οι υπόλοιποι κάθονται κ κοιτούν καταναλώσεις..
-
Ε όχι και 700.000 ποσταρίσματα, ακόμα στο μισό εκατομμύριο είμαι. Υπερβολικε.
Αφού το έχει με μεγάλα γράμματα στο μεσο τη καντράν. 5,κάτι λιτρα μέσα στην πόλη.
4, κάτι λιτρα σε επαρχιακούς δρόμους.
Εκείνη την ημέρα ήθελα να κλείδωσει το 2, κάτι αλλά δεν το κατάφερα.
Α, το αυτοκίνητο έχει ελάχιστα κάτω από 10 κιλά /ίππο, δεν το λες και αργό.
Υ.γ Σκούτερ 300 κυβικά με αυτόματο cvt κιβώτιο μπορεί να καίει πολύ κοντά στο swift.
-
Υ.γ Σκούτερ 300 κυβικά με αυτόματο cvt κιβώτιο μπορεί να καίει πολύ κοντά στο swift.
+1
-
δεν καταλαβα αν την αλλαγη λαδιων στα 15000χλμ την εκανες μονος σου η σε αντιπροσωπεια.
Σε αντιπροσωπεια εγινε επειτα απο δικη μου θεληση..
Γενικα οπως ειπα κανω πολλα χιλιομετρα οποτε αυτα κοιτα.. και ακολουθω το προγραμμα της Ford.. 30Κ, 60Κ, 90Κ, .....
Απλα ενδιαμεσα κανω ενδιαμεσες αλλαγες λαδιων και φιλτρου επειδη το θελω εγω...
-
Aikibill wrote:
Σε αντιπροσωπεια εγινε επειτα απο δικη μου θεληση..
Γενικα οπως ειπα κανω πολλα χιλιομετρα οποτε αυτα κοιτα.. και ακολουθω το προγραμμα της Ford.. 30Κ, 60Κ, 90Κ, .....
Απλα ενδιαμεσα κανω ενδιαμεσες αλλαγες λαδιων και φιλτρου επειδη το θελω εγω...
καλα κανεις,απλως μου εκανε εντυπωση η τιμη που σου κανουν, του βαρυ μαγκα του χρεωνουν ολοκληρο σερβις και ειναι και βαρυς μαγκας
Ford Fiesta 2017