-
Το μέλος ginogsm φέρεται να έχει ανοίξει 3 θέματα στον αντίλογο με τίτλο '--------' '-------' '---'. Δίπλα στα θέματα αυτά φαίνεται ότι κάποια μέλη έχουν κάνει δημοσίευση πριν 4-5 μέρες αλλά αν μπω μέσα και στα 3 θέματα το ένα έχει τελευταία δημοσίευση το 2009 και τα άλλα 2 το 2008 .
Τα 3 αυτα θέματα όπως το βλέπω εγώ στην οθόνη μου είναι στην 5τη, 6τη, 7μη θέση.
Έχουν λογική αυτά που σας λέω? Βγαζετε εσείς κάποιο συμπέρασμα? Τι γίνεται?
Είναι 'εκλάμψεις' της βάσης δεδομένων.
Μην δίνετε σημασία...
-
Δέχομαι την ποινή και αναγνωρίζω το φάουλ μου, θεώρησα ( λανθασμένα ) ότι σβήνοντας τα αναγνώριζα ότι είχα λάθος, αυτό ήταν το κίνητρο μου, το οποίο απεδείχθη ότι ήταν ακόμα μεγαλύτερο λάθος.
Θέλω να πω ότι δεν είχα καμμία μομφή προς τους admin σβήνοντας τα, εξ ου και η συγγνώμη.
-
Παίρνω την 'πάσα' από την τελευταία αποβολή να πω κι εγώ την άποψή μου. Θα πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε όλες τις δημοσιεύσεις και τις δικές μας αλλά και των άλλων μελών. Θα κάνει ευκολότερη την αναζήτηση αυτών που λέμε. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο σταμάτησε αυτή η επιλογή μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο layout του φόρουμ και μακάρι αυτό να αλλάξει!!!
-
Ερώτηση: προσωπικό μήνυμα μπορούμε να στείλουμε; Υπάρχει κάπου inbox?
-
Παρατηρώ τελευταία ότι ανοίγονται-εμφανίζονται κάτι περίεργα θέματα σε topics (π.χ. τράκαρα το ποδήλατο μου και χάλασε το φανάρι, που θα βρω εισητήρια για το γκραν-πρι της Κων/λης κ.τ.λ.) ,πολλά δε από αυτά φαίνονται σαν να είναι αλλοδαποί χρήστες που κάνουν google translate.
Tι γίνετε; δέχεται επίθεση το forum από τρολ,hackers,εξωγήϊνους;
-
Ερώτηση: προσωπικό μήνυμα μπορούμε να στείλουμε; Υπάρχει κάπου inbox?
Μπορείτε να στείλετε e-mail, πατώντας το αντίστοιχο 'κουμπί' που βρίσκεται στα αριστερά της κάθε δημοσίευσης, κάτω από το όνομα χρήστη.
Παρατηρώ τελευταία ότι ανοίγονται-εμφανίζονται κάτι περίεργα θέματα σε topics (π.χ. τράκαρα το ποδήλατο μου και χάλασε το φανάρι, που θα βρω εισητήρια για το γκραν-πρι της Κων/λης κ.τ.λ.) ,πολλά δε από αυτά φαίνονται σαν να είναι αλλοδαποί χρήστες που κάνουν google translate.
Tι γίνετε; δέχεται επίθεση το forum από τρολ,hackers,εξωγήϊνους;
Φαινόμενο που συνέβαινε ανέκαθεν. Διαφημίσεις, spam κλπ από bots συνήθως, αλλά μερικές φορές από άνθρωπο. Διαγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες μόλις εντοπιστούν.
-
Mods, σε android συσκευές δεν λειτουργεί η αναζήτηση, Δηλαδή γράφεις κάτι και απο κάτω είναι κενό.
Γι παράδειγμα γράφω, 'Baleno world car award' και δεν βγάζει αποτέλεσμα.
-
Mods, σε android συσκευές δεν λειτουργεί η αναζήτηση, Δηλαδή γράφεις κάτι και απο κάτω είναι κενό.
Γι παράδειγμα γράφω, 'Baleno world car award' και δεν βγάζει αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει τέτοιο award,γι αυτό δε σου βγάζει αποτέλεσμα. Γράψε αντί baleno 'αχ κούλα car award'... χαχαχα... (σε πειράζω Lap)
Πέρα από την πλάκα, εμένα δε μου λειτουργεί η αναζήτηση και στο laptop και στο σταθερό υπολογιστή (είτε με chrome,είτε με mozilla)
-
Η Αναζήτηση δυστυχώς δεν λειτουργεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε μέσω Google (π.χ. 4troxoi.gr και το θέμα της αναζήτησης στην μπάρα του Google) και φυσικά με την αναζήτηση του browser σε κάθε σελίδα.
-
Το θέμα 'οτι πιο απίθανο έχω δει...' στην αυτοκίνηση που ειναι ρε παιδιά?
-
Το θέμα 'οτι πιο απίθανο έχω δει...' στην αυτοκίνηση που ειναι ρε παιδιά?
Μήπως ψάχνετε αυτό;
-
Πωπω στραβωμάρα. Μπροστά μου ήταν κι εγώ πήγα μέχρι την 11-12 σελίδα και δεν το έβρισκα...
Ευχαριστώ
-
Να ρωτησω, στις ποσες αποβολλες κερδιζω κατι;
Υπάρχει κάποιο δώρο στους πρώτους εκ των αποβληθεντων;
-
Πως μπορω να δω,τα threads που παρακολουθω,ποσταρω και κανω follow μεσα απο το account? Υπαρχει καποιο section?
-
Πως μπορω να δω,τα threads που παρακολουθω,ποσταρω και κανω follow μεσα απο το account? Υπαρχει καποιο section?
Στην Κεντρική Σελίδα επιλέγεται πάνω και αριστερά τον σύνδεσμο 'Φόρουμ' και μετά αναλόγως του τι θέλετε να δείτε, επιλέγετε τις καρτέλες 'Active topics' (τα πιο πρόσφατα) και 'New & updated topics' (αυτά που είναι νεότερα ή που έχουν νεότερη απάντηση από την τελευταία φορά που συνδεθήκατε).
-
ΕΔΩ https://forum.4troxoi.gr/forum/wrc/order-weed-online-buy-weed-online-order-cannabis- online-buy-cannabis-online-usa-uk-and ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΓΑΛΟ...
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΚΣΙΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΡΟΜΠΟΤΙΑ
-
ΕΔΩ https://forum.4troxoi.gr/forum/wrc/order-weed-online-buy-weed-online-order-cannabis- online-buy-cannabis-online-usa-uk-and ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΓΑΛΟ...
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΚΣΙΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΡΟΜΠΟΤΙΑ
'
Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση!!! Έγινε μια πρώτη εκκαθάριση.
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να αναφέρουν τέτοια posts, απλά πατώντας το κουμπάκι του θαυμαστικού. Ευχαριστώ.
-
#lamogia
στη 1η δημοσιευση θεματος δεν βγαινει κουμπακι αναφορας
-
#lamogia
στη 1η δημοσιευση θεματος δεν βγαινει κουμπακι αναφορας
Με προλαβε και για τα δύο θέματα.
1ον το ρομποτομύνημα και στο τοπικ 'Ελληνικοι Αγώνες'
2ον αν καποιος ανοιξει θέμα που σηκώνει αναφορά τι πρέπει να κανουμε???
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]