-
Αυτο λεω, μην ξεφεύγουμε και βλεπουμε παντού συνωμοσίες! Τωρα αν ειμασταν εμεις μπορει να ψηφιζαμε περισσότερο.
Καποιοι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες και κρινονται πολλα για τη δουλεια τους. Δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα. Εδω ειμαστε καφενειο κ λεει ο καθενας οτι θέλει, αλλα οι σημαντικοι φορεις της Ευρωπης εχουν αλλη βαρύτητα, μπορει να κριθει η επαγγελματικη καριερα καποιου αν 'τα παίρνει' ή ακουστεί οτι 'γλυφει' συγκεκριμενες εταιριες. Δεν ξερω τι δουλειες κανετε, αλλα φανταστείτε το αναλογο στον εργασιακο σας χωρο. Εμενα προσωπικα θα με κατεστρεφε και δεν θα μπορουσα να ζησω την οικογενεια μου.
'It’s the first time that a Peugeot “2 series” has triumphed! By the way, three Peugeots “Cars of the Year” are currently on road with the 3008 and the 308 alongside the new 208.”
2019 Jaguar I-Pace
2018 Volvo XC40
2017 Peugeot 3008
2016 Opel Astea
2015 VW Passat
-
Ρωτάω εδώ για το 2008 και γενικά για τον blue hdi μήπως γνωρίζετε κάτι περισσότερο οι φαν της μάρκας:
Το πρόγραμμα sport που έχει ο blue hdi 100hp με το χειροκίνητο κιβώτιο (στην gt line έχει ενώ στην allure οχι) τι ακριβώς προσφέρει εκτός του τεχνητού ήχου; αλλάζει κάτι στη χαρτογράφηση και δίνει περισσότερο ροπή;
Επίσης ο ίδιος κινητήρας πρέπει να είναι και στο c3 aircross
-
Μα και εγώ θα το αγόραζα.
Από μέσα είναι εκπληκτικό αν και χειμώνα που το οδήγησα φορούσα μπουφάν και δεν χωρούσα άνετα. Ένιωσα ένα πνιγμό ενώ επίσης το τιμόνι και τα πόδια μου συνεχώς χτυπούσαν μεταξύ τους.
Ο πίνακας οργάνων εξαιρετικος.
Επίσης το 2008 είχε βγει αυτοκινητο της χρονιάς το fiat 500 και οι τότε υποψήφιοι ηταν το Kia creed, Peugeot 308, Nissan Qasqai (Μέσα έπεσαν οι ειδικοι του χωρου και δεν το ψήφισαν), Ford mondeo, Mercedes c class, Mazda 2.
Τι μας λέει αυτό το αποτέλεσμα του 2008, μήπως ότι ανα χρονιές κοιτούν μόνο την ομορφιά ή καλύτερα να το πω αλλιως, περισσότερο την ομορφια παρα την ουσια;;;
-
Εχει τεχνητο ηχο το 2008;;;
Νομίζω τα renault είχαν τέτοιο σύστημα
-
Ναι έχει, το διαπίστωσα με τα ίδια μου τα αυτιά.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο βελτιώνονται στην ουσία οι επιδόσεις.
-
μπορει να κριθει η επαγγελματικη καριερα καποιου αν 'τα παίρνει' ή ακουστεί οτι 'γλυφει' συγκεκριμενες εταιριες.
Δεν ξέρω για Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα εαν σου πω ιστορίες (αληθινές, έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε εισαγωγικές) θα φρίξεις και θα καταλάβεις πολλά!
Δεν λέω για τον συγκεκριμένο, γιατί έχει αποδείξει πολλά....αλλά είναι γνωστή η συμπάθεια που έχει σε ορισμένες μάρκες και εισαγωγικές και πλέον ακριβώς επειδή δεν έχει να αποδείξει κάτι δεν έχει και λόγο να το κρύβει.
Εχει τεχνητο ηχο το 2008;;;
Ναι, το ξεκίνησαν από το 3008, το είχα γράψει όταν το είχα οδηγήσει.
ΥΓ: Και εγώ μπορεί να ψήφιζα το 208, αλλά θα έλεγα την αλήθεια για τα κριτήρια και όχι μπαρούφες!
-
Μιας κ μιλαμε για τον 1.5HDI, εχει κανει κανεις remapping;
Βλεπω στη Rica οτι με 475+ΦΠΑ προσθέτει 29 άλογα, πολυ ποιο γεμάτη καμπύλη και - ισως - κ μειωμένη κατανάλωση.
Στη Superchips τα ιδια, αυτοι δινουν εγγυηση για τους turbo diesel μείωσης κατανάλωσης.
Εχει κανεις εμπειρία;
Θυμαμαι παλιοτερα οτι η ιδια η Peugeot εκανε κατι αντίστοιχο.
Ακομη κ ο παλιος 1.4 68HP παιρνει 25HP(!).
-
https://www.4troxoi.gr/4ttv/giati-neo-peugeot-208-anadeihtike-car-year-2020-video
Μην ξανα αρχίσουμε την οχλαγωγία please. Απλα παραθέτω το σκεπτικό.
-
Εμείς οχλαγωγουμε;;; Σε ένα forum που ανταλλάσουμε απόψεις οχλαγωγουμε;;;
Εσύ τι κανεις;;; Για πες μας για να το κάνουμε και εμείς σωστά. Δίδαξε.
Τσπ....
Τελικά στο 208 θα έχει η diesel αυτοματο;;; θα το φερουν;;;
επίσης, η allure παίρνει έξτρα όπως καλύτερο ηχοσυστημα κτλ;;
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Κάτοχος Peugeot 208 gt line, 1.2 110hp.
Aγορασμενο καινούριο από Automotivo Χαλανδρίου.
Πλησιάζει το πρώτο ετήσιο service και θα ήθελα να ρωτήσω αν μου προτείνετε να γίνει στην αντιπροσωπία της αγοράς ή αν γνωρίζετε καλύτερο εξουσιοδοτημένο.
Ευχαριστώ πολυ
-
Δεν έχω Πεζώ, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Γκάλλο και είναι σχετικά κοντά στο Χαλάνδρι (εαν μένεις εκεί γύρω) το κατάστημα της Αγ. Παρασκευής.
-
Αν το συνεργείο της Automotivo της Κηφισίας είναι σαν του Γέρακα (Peugeot/Chevrolet) ... καλύτερα κάποιο άλλο συνεργείο.
Εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος όταν τους πήγα το AVEO για φουλ σέρβις και έλεγχο τον Φεβρουάριο του 2018. Κατεβάζουν το αυτοκίνητο σε ένα υπόγειο και ούτε ξέρεις τι κάνουν εκεί.
Ούτε ανταλλακτικά είχαν, ούτε καν καθαριστήρες, ούτε τακάκια, ούτε τίποτα. Δεν ξέρω καν αν έβαλαν τα σωστά λάδια στο αυτοκίνητο.
Ήθελα και μερικά ανταλλακτικά φανοποιείας, ήθελαν χρόνο για να τα ψάξουν να τα βρουν στο 'σύστημα'. Θα με έπαιρναν τηλέφωνο από τα ανταλλακτικά, ποτέ δεν πήραν.
Και ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο πριν δύο μήνες, δηλ. 12 μήνες μετά το σέρβις... Δεν απάντησα. Δεν ασχολήθηκα.
-
Κι εγώ όταν είχα πάει το 308 στον Αδαμίδη το πήγανε κάτω στο συνεργείο κι εγώ περίμενα στην έκθεση. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό να μην είσαι μπροστά όταν γίνονται οι εργασίες. Και στο Σφακιανάκη ναι μεν ήμουν στο χώρο του συνεργείου αλλά όχι στα δύο μέτρα από το αυτοκίνητο.
Σε όλες τις περιπτώσεις αν δε πας το δικό σου λάδι μπορούν να σου βάλουν το οτιδήποτε.
-
μαζεύει βραβεία η Peugeot.
-
Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω από Γερμανία το Peugeot 3008 Napapijri με κινητήρα πετρελαίου και 100.000 χιλιόμετρα. Δεν έχω ξαναασχοληθεί με την Peugeot γιατί μέχρι τώρα είχα μόνο OPEL. Υπάρχει κάποιος φόβος για την επιλογή αυτή?
Είναι από χέρι και όχι από μάντρα, προσεγμένο, χωρίς τρακαρίσματα και γρατζουνιές, με 2 τετράδες λάστιχα (χειμώνα-καλοκαίρι) με ελεγμένα τα χιλιόμετρα για την αυθεντικότητά τους, πλήρες βιβλίο σέρβις, με δερμάτινα καθίσματα Alcadara με το λογότυπο της Napapijri να υπάρχει εκτός από τα καθίσματα στις ζάντες στους μασπιέδες, στο πορτμπαγκάζ.
Όσο κι αν έχω ψάξει στην Ελλάδα δεν το βρήκα αυτό το μοντέλο.
-
Για δυνατούς παίχτες...
Στο 206 για να πέσει το πίσω κάθισμα έχει δύο μοχλουδάκια (στην εικόνα το 3) που σηκώνονται και πέφτει το κάθισμα.
Χθες λοιπόν που πήγαμε να βάλουμε τα ηχεία στην εταζέρα διαπιστώσαμε ότι και τα δύο μοχλουδάκια είναι σπασμένα. Είναι εκεί στις τρύπες, αλλά σπασμένα. Οπότε δεν πέφτει το κάθισμα.
Φυσικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ που δεν πέφτει το κάθισμα, αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να πέσει αν χρειαστεί κάποια στιγμή να μεταφέρω κάτι ογκώδες.
-
Storm,
Ως πρώην κάτοχος 206 και παθών να σου πω ότι αυτό που μπορείς να κα εις είναι να ανοίξεις την πόρτα του πορτμπαγκάζ και από μέσα με ένα κατσαβίδι η κάποιο άλλο αντικείμενο που θα σε βολεύει να σπρώξεις το άγκιστρο από εκεί που ασφαλίζει και η πλάτη θα πέσει πολύ εύκολα!
-
Τι είπες τώρα ρε φίλε;;;;;; Θα πάω σε λίγο στο αυτοκίνητο να κάνω δοκιμή!!!!! Σε ευχαριστώ!!!!!
-
-
χαιρετώ την ομάδα! πρόσφατα απόκτησα ένα 308 diesel μοντέλο του 2015. η απορία μου είναι αν υπάρχει κάποιο συνεργείο εμπιστοσύνης, που να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, και φυσικά να είναι και λογικοί στις τιμές τους
PEUGEOT FORUM