-
οκ, ο γατος ειναι ως γνωστον φασιστομουτρον.
η εργασια εχει γυρισει σε εργασια απο το σπιτι απο δευτερα. μονον ο γατος, ο συνεταιρος, μια γραμματεας και μια λογιστηριο ανα 2 ημερες 1 ωρα. α, και η καθαριστρια που της αρεσει καλυτερα εδω απο το σπιτι.
ως φασιστομουτρον και μικρομεσαιος, επιχειρηματιας και γενικως, δεν ειχα επιλεξει το λαντ κρουζερ της καρδιας μου, μενω σε μικρο διαμερισματακι και δεν φορω φιρματα. επισης ποτες δεν ημουν υπερ των τεραστιων μισθων. και υπηρξα απολυτα νομοταγης φορολογουμενος με αποτελεσμα τελικο ο αληταλεξακος να μου εχει παρει το σκαλπ. ετσι τα αποθεματικα της εταιρειας, αν και ουδολως καταναλωθηκαν απο τη φασιστοεργοδοσια αλλα απο τους ροζ αλητες, ειναι μεν ινάφ, αλλα οχι μακροπροθεσμα, π.χ. το 19 εδωκα σε εφορια μονον τις μισθοδοσιες 4 μηνωνε. ασε τα εφκατα. με λιγα λογια τη βγαζουμε κανενα τριμηνο, αλλα μεχρι εκει. βλεπετε δεν ειμεθα περιλαμβανομενοι στα μετρα των δεξουληδων και εχωμε να πλερω εφκα, εφορια, φπα, φμυ. τι τωρα, τι αργοτερα. απο εισπραξις, καμμία, μα καμμια ομως. δωκαμε και ενα 300αρι σε ολους, ετσι μπονους πριν την εισοδο του τριανταποντου κορωνιου. και το τριμηνο ηδη εχει ξεπεραστει, μεχρι να φτασει παλι η ροη των μάνευ να πιασει και εμας τους μπι-του-μπι, καλο σεπτεμβρη.
φιλουρες. αστικα δημοκρατικες. και σαλια γεματες .
Ποί-ος είπε κακιά κουβέντα για το Γάτο, νατονε σκίσω;
Να σηκωθεί απάνω να λογαριαστούμε!
-
οκ, ο γατος ειναι ως γνωστον φασιστομουτρον.
η εργασια εχει γυρισει σε εργασια απο το σπιτι απο δευτερα. μονον ο γατος, ο συνεταιρος, μια γραμματεας και μια λογιστηριο ανα 2 ημερες 1 ωρα. α, και η καθαριστρια που της αρεσει καλυτερα εδω απο το σπιτι.
ως φασιστομουτρον και μικρομεσαιος, επιχειρηματιας και γενικως, δεν ειχα επιλεξει το λαντ κρουζερ της καρδιας μου, μενω σε μικρο διαμερισματακι και δεν φορω φιρματα. επισης ποτες δεν ημουν υπερ των τεραστιων μισθων. και υπηρξα απολυτα νομοταγης φορολογουμενος με αποτελεσμα τελικο ο αληταλεξακος να μου εχει παρει το σκαλπ. ετσι τα αποθεματικα της εταιρειας, αν και ουδολως καταναλωθηκαν απο τη φασιστοεργοδοσια αλλα απο τους ροζ αλητες, ειναι μεν ινάφ, αλλα οχι μακροπροθεσμα, π.χ. το 19 εδωκα σε εφορια μονον τις μισθοδοσιες 4 μηνωνε. ασε τα εφκατα. με λιγα λογια τη βγαζουμε κανενα τριμηνο, αλλα μεχρι εκει. βλεπετε δεν ειμεθα περιλαμβανομενοι στα μετρα των δεξουληδων και εχωμε να πλερω εφκα, εφορια, φπα, φμυ. τι τωρα, τι αργοτερα. απο εισπραξις, καμμία, μα καμμια ομως. δωκαμε και ενα 300αρι σε ολους, ετσι μπονους πριν την εισοδο του τριανταποντου κορωνιου. και το τριμηνο ηδη εχει ξεπεραστει, μεχρι να φτασει παλι η ροη των μάνευ να πιασει και εμας τους μπι-του-μπι, καλο σεπτεμβρη.
φιλουρες. αστικα δημοκρατικες. και σαλια γεματες .
Ο Γάτος δεν είναι φασιστόμουτρον. Το ξέρουμε αυτό.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτοί που δουλεύουν για το γάτο θα πληρωθούν κανονικά. Δυστυχώς για τον Γάτο και πολλούς άλλους που δεν είναι Μπόμπολας, η κατεύθυνση είναι ΜΙΑ, να τους φάει ο Μπόμπολας (να το κάνω Κόκκαλης που είναι στο κομμάτι πληροφορική καλύτερα???)
Στα αριστεροδεξιά νομίζω σε καλλύπτει το παραπάνω.
-
Τους έχουν πεθάνει να ετοιμάζουν παραγγελίες για κατ' οίκον διανομές. Επίσης παρά τις διανομές τα ράφια πρέπει να είναι γεμάτα. Τα φορτηγά των προμηθευτών πρέπει να αδειάζουν κλπ κλπ. Δούλευα Σουπερμάρκετ από το 2012 εως το 2015, 4ωρο (χωρίς να μετριέται το μισάωρο+ για να κλείσεις ταμείο) έκανα ΟΛΑ τα πόστα (ταμείο, τυρια-αλλαντικά, ράφια, αποθήκη) με το τεράστιο ποσό των 300€ περίπου με τις παραπάνω ώρες μέσα
Κόβω το πουλί μου ότι αυτά τα διευρυμένα ωράρια κλπ κλπ θα παραμείνουν και μετά το τέλος του κορωνοϊού. (οκ όχι όλα αλλά κάποια ΣΙΓΟΥΡΑ θα μείνουν).
Τους εργαζόμενους δουλεύουν σε αυτή τη χώρα. Βάζοντας ακόμα μια δυσκολία σε κάθε ευκαιρία.
Τώρα που έχω λίγο χρόνο...
Έχω οικογενειακό φίλο που δούλευε σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ στα βόρεια της Αθήνας. Πολύ καλός υπάλληλος ξεκίνησε από χαμηλά. Ανέβηκε και με την αξία του έγινε διευθυντής του καταστήματος. Φυσικά από χρήματα τίποτα το ιδιαίτερο. Είχε υπό την ευθύνη του ολόκληρο το κατάστημα.
Μέχρι που κάποια στιγμή μπούκαρε γνωστή συμμορία με καλάσνικοφ, έπεσαν και μερικές ριπές. Ο φίλος στην προσπάθειά του να προστατέψει τις κοπελιές στα ταμεία χτύπησε άσχημα. Φυσικά η ληστεία έγινε και κάποια στιγμή εμφανίστηκε και η αστυνομία.
Πως επιβραβεύτηκε ο φίλος; Τον απέλυσαν...
Οπότε τι να λέμε τώρα για αυτές τις επιχειρήσεις; Σύγχρονα Νταχάου...
-
Σε μια χώρα που το άρπαξε να φας και το κλέψε νάχεις είναι καθεστώς , οι αρπακτές πάνε και έρχονται ...
Βέβαια προχτές η Λαγκάρντ δεν πήρε τα μέτρα και τα ομόλογα ανέβηκαν 75 % , χτες τα πήρε τα μέτρα και τα ομόλογα έπεσαν 50 % από τα ψηλά... Κάποιος με εσωτερική πληροφόρηση που σόρταρε ή όπως το λένε , έβγαλε φράγκα χοντρά .
Από την άλλη το κράτος θα δώσει 800 από το ελικόπτερο , αλλά στους ΕΕ και επιχειρηματίες , θα τους αναβάλει απλώς τις πληρωμές . Λες και θα έχουν μετά να τις πληρώσουν διπλές .
Στο δημόσιο όμως , μια αρχοντιά .... Οι ξύστες στα σπίτια τους και ο μισθός να πέφτει . Περιμένω 3 υποθέσεις , που πλέον πάγωσαν , ήθελα να κοιτάξω άλλες δύο καινούργιες , όλα κλειστά και στα τηλέφωνα κανείς .
Τυπικά υποτίθεται ότι θα έπρεπε να επικοινωνούμε μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου .
Οχι βέβαια . Αμα είσαι ξύστης πρέπει να είσαι πάντα αραχτός .
-
Asep wrote:
Τι είναι δεξιά και τι αριστερά θα μας δώσει κανένας επαρκή εξήγηση? Παλιά έλεγαν δεξιά όσους υποστήριζαν ΕΟΚ, ΝΑΤΟ και αριστερά όσους υποστήριζαν Σοβιετική Ένωση. Την προηγούμενη πενταετία κυβέρνησε η αριστερά και πήγε και αυτή με τους ίδιους που πήγαινε παλιότερα και η δεξιά, ποιά στον κόρακα είναι η διαφορά?
Παλιότερα αυτοί οι προσδιορισμοί είχαν ένα νόημα. Το σύστημα ήταν σε θέση να δώσει κάποιες παραχωρήσεις στους εργαζόμενους.
Ιστορικά από Αγγλία αρχές του 1800.
Αυτοί που τις ήθελαν να δώσουν τις παραχωρήσεις (για να μην έχουν αντιδράσεις κυρίως) καθόντουσαν όπως κοιτάς από το βήμα την βουλή στα αριστερά και ονομάστηκαν Αριστεροί. Αυτοί που δεν ήθελαν να τις δώσουν (και δεν τους πείραζε να βγει ο στρατός να τους φάει για λάχανο )καθόντουσαν στα δεξιά και ονομάστηκαν Δεξιοί.
Υπάρχουν και υποκατηγορίες με βάση για παράδειγμα την παρέμβαση ή μη του κράτους με νόμους στη οργάνωση της αγοράς πχ φιλελεύθεροι.
Τώρα που το σύστημα δεν μπορεί να δώσει παραχωρήσεις η διαφορά δεν υπάρχει σε αυτό το επίπεδο.
Διαφορά υπάρχει στο κομμάτι, ποια τάξη έχει την πολιτική και οικονομική εξουσία.
Άν πάει καλά η οικονομία και έχει λεφτά το κρατικό θησαυροφυλάκιο γίνονται οι παραχωρήσεις, αν δεν έχει ή δεξιός ή αριστερός να είναι δεν πάει καλά τίποτα, είδες και με τον Τσίπρα τον αριστερό μας ξέσκισε στους φόρους.
-
Asep wrote:
Άν πάει καλά η οικονομία και έχει λεφτά το κρατικό θησαυροφυλάκιο γίνονται οι παραχωρήσεις, αν δεν έχει ή δεξιός ή αριστερός να είναι δεν πάει καλά τίποτα, είδες και με τον Τσίπρα τον αριστερό μας ξέσκισε στους φόρους.
'Ε, ο Τσίπρας δεν ήτανε γνήσιος αριστερός (άλλο αν τον υμνούσαμε όταν ήταν στην εξουσία, τότε αναγκαστικά έκανε ότι έκανε, αναγκάστηκε , δεν τα πίστευε σε αντίθεση με τους άλλους τους κακούς). Ψήφισε αριστερά να δεις τι είναι η αληθινή αριστερά: παιδεία - υγεία για όλους, δουλειά για όλους, δημοκρατία, αγάπη, φιλιά...αδέρφια σπουργίτια..πουλιαάα..Αν δεν δοκιμάσεις πού ξέρεις ότι δεν σ' αρέσει;'
Ο Μαδούρο είναι σήμερα ο πραγματικός αριστερός μόνο ο Μαδούρο αλλά ο Τσίπρας δεν πήγε μαζί του, πήγε με τον Τράμπ και την Μέρκελ.
-
Θα σε παρακαλούσα να μην απαντάς στα post μου, Στο έχω ξαναπεί νομίζω, θεωρώ πως κανείς κακό στις συζητήσεις του forum...
Δεν μπορώ να σου κάνω block, δεν δίνει τέτοια δυνατότητα η πλατφόρμα, δεν με ενδιαφέρει άλλωστε η οποία άποψη σου, δεν την διαβάζω, συγκεκριμένα scrollαρω κάθε φορά που ποστάρεις, το ιδιο συνηστω σε όποιον εκνευρίζεις.
Μονίμως άλλωστε κίνησε στο όριο του troll Και των flame posting
-
Στο είχα πει και παλαιότερα, αλλά ο.κ το πάμε πάλι από τη αρχή.
Τώρα λοιπον το ξέρεις, δεν απευθύνομαι σε εσένα.
-
Ούτε εγώ θέλω θεωρίες και μαθηματικά .
Εκλεισαν πολλά μαγαζιά , τώρα κλείνουν και όλα τα ξενοδοχεία . Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ? Χιλιάδες κόσμος που ζούσε με το μεροκάματο θα ψάχνει για δουλειά . Επιταγές που έχουν κόψει διάφοροι που τα ανακαινίζουν - κατασκευάζουν τώρα και ήλπιζαν με τις προκρατήσεις να τις πληρώσουν , θα τους μείνουν απλήρωτες και θα μαυριστούν .
Χτες έδωσαν τα ζώα 750 δισ για αγορές ομολόγων και άλλες βλακείες . Η ουσία είναι μία . Ολική παραγραφή φόρων δανείων και εισφορών για 3 μήνες και βλέπουμε και τα λεφτά αυτά να κοπούν από τα 3-4 νομίσματα που κυριαρχούν .
Το βασικό είναι να κινηθεί η αγορά , να γίνουν τα ντιλ και να ολοκληρωθούν και να αποπληρωθούν οι ήδη συμφωνημένες συναλλαγές .
Εχουμε πρόβλημα με κόσμο που ζούσε με το 20άρικο-30άρικο του μεροκάματου . Κόσμο χαμηλών προσόντων και μεγάλης ανάγκης . Αυτοί πρέπει άμεσα να πάρουν κουπόνια για το σούπερ - μάρκετ και τα φάρμακα που παίρνουν . Τυπικά τα έχουν ηλεκτρονικά και τα ξέρουν .
Δεν ξέρω τι θα κάνουν στην Ευρώπη , αλλά αν αποτύχουν οι πολιτικοί θα έχουμε τεράστιες εξελίξεις . Ιδιαίτερα αν ο Τράμπ σαν άνθρωπος της αγοράς , πετύχει γιατί ήδη βλέπουμε ότι έχει άλλη οπτική γωνία και στηρίζει τον απλό κόσμο .
Αλλά και μετά για να αρχίσει άμεση και έντονη ανάπτυξη , σημαίνει μηδενισμός των φόρων και δημιουργία κουλτούρας υπερκατανάλωσης , διασκέδασης , τουρισμού .
Διαβάζω ότι μιλάνε για ύφεση στην Ευρώπη 4 και 5 % .
Θέλει νέα άποψη για τα πράγματα .
-
Θεωρω ταξιδευτή μου πως αν καποιος δεν βαλει τα θεμελια της σκεψης πανω στα οποια θα δημιουργήσει θέσεις, αντιθέσεις για να πράξει μια σύνθεση και να την ενισχυσει με ιδεες εφαρμογής, οσα χρονια και αν περασουν δεν θα καταλαβει απολυτως τιποτα από τον κόσμο και την οικονομία/κοινωνία.
Θα νομίζει ότι έχει σιγουρες απαντήσεις κιόλας. Αυτοι ειναι το τραγικό της υπόθεσης
Δεν μέτρα εδώ η ηλικία και οι άσπρες τρίχες στα μαλλιά και αλλού, αλλά η διαχείριση των ερεθισμάτων και οι τεκμηρίωση της οποίας σκέψης με μελέτη και ανάλυση θεωριών.
Δεν μιλώ για ατελείωτες συζητήσεις και αμπελοφιλοσοφιες. Αλλά τις βασικές παραδοχές μιας σκέψης και του γιατί.
Αν δεν μπει σε αυτήν την διαδικασία πάντα ένας έφηβος θα είναι, τίποτα παραπάνω.
Θα αναλωνεται σε κοινές απλες παραδοχές και απλουστευμενες σκεψεις για λύσεις που ο καθενας θα μπορουσε να σκεφτει αλλα που δεν δουλευουν παντα στην πραξη. Το γιατί δεν θα μπορεί να το εξηγήσει μέσα απο τον μικρόκοσμο της καθημερινότητας του.
Υ.γ Αυτο στο γράφω όχι για την σημερινή κατάσταση αλλά για την γενικότερη σου άρνηση να διαβάσεις και να αναλύσεις ιδέες και θέσεις.
-
Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ . Οι θεωρίες είναι καλές για κουβέντες , για τα συνέδρια των κομμάτων και των οικονομολόγων , αλλά σήμερα χρειάζονται πράξεις .
Και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα , αυτοί που υποτίθεται είναι μορφωμένοι , οικονομικάρες και επικεφαλής κυβερνήσεων και διεθνών Αρχών και Οργανισμών , δεν ξέρουν τι να κάνουν και κάνουν σπασμωδικές ενέργειες . Παράδειγμα η Λαγκάρντ . Αλλά και η Μέρκελ μία ανοίγει , μία μαζεύει . Αμα η ύφεση όμως γράψει 5άρια , 2-3 τρίμηνα , άντε να την μαζέψεις μετά .
Εντιτ , είδα τώρα το διάγγελμα του Κυριάκου . Είναι στον σωστό δρόμο . Αλλά έχει δρόμο να διανύσει ακόμα . Είναι ευκαιρία να μειώσει την φορολογία για πάντα , ώστε να ξεκινήσει μια πιο έντονη ανάπτυξη .
-
Ποια αστικά και πια αριστερά κόμματα, ποιός Κέϋνς και ποιός Άνταμ Σμίθ, το θέμα είναι ο κάθε κατεργάρης πολιτικάντης ( άκα Τσίπρας, Παπαδραχμούλης και η υπόλοιπη συμμορία της εξουσίας ) προσπαθεί να αρπάξει την εξουσία και να βάλει χέρι στο δημόσιο χρήμα, τα υπόλοιπα είναι για όσους κυνηγάνε ανεμόμυλους.
-
pgs wrote:
pgs wrote:
piliourits wrote:
Ο Αδωνις ως υπουργος υγειας :
- απελυσε 1.500 γιατρους
Πάμε ένα ένα.
Έχεις το ΦΕΚ της απόλυσης;
Υπάρχει κάποιο κρατικό έγγραφο που γράφει ποιος απολύεται;
Υπογεγραμμένο από τον Άδωνι;
Παράξενο, ένας άνθρωπος με...επιχειρήματα......δεν έχει την παραμικρή απόδειξη γι αυτό που υποστηρίζει;
Μπα...αδύνατο...είμαι σίγουρος πως έχει κατέβει σε σκοτεινά υπόγεια ανάμεσα σε χιλιάδες χαρτόκουτα με εκατομμύρια φακέλους με ΦΕΚ...και ψάχνει...ψάχνει...ψάχνει...
Κάνε ότι αναφορά θέλεις, αν θέλεις, μια και νομίζεις ότι εδώ είναι αρένα κι έχουμε εμφύλιο οι αριστεροί με τους δεξιούς, αλλά αν διάβαζες τα προηγούμενα μηνύματα, έγραψα πως τα ρατσιστικά σχόλια και οι μαλ@κιες ερωτήσεις δεν αξίζουν απάντησης. Τα νοσοκομεία έκλεισαν επί υπουργίας Άδωνη κι ίδιος καυχιοταν στα κανάλια να μη του πάρουν τη δόξα για τις απολύσεις. Αν εσύ έχεις απαρνηθεί την κοινή λογική, μη περιμένεις να κάνουμε το ίδιο.
-
Ο Γιάνης μας κάτι παρόμοιες θεωρειες ανέπτυσσε εκείνο το επικό εξάμηνο στα διάφορα euro group κοινώς έκανε μάθημα στους υπολοιπους. Αυτά μου ρθαν στο μυαλό διαβάζοντας κάποια απ' τα παραπάνω.
-
Ούτε εγώ θέλω θεωρίες και μαθηματικά .
Εκλεισαν πολλά μαγαζιά , τώρα κλείνουν και όλα τα ξενοδοχεία . Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ? Χιλιάδες κόσμος που ζούσε με το μεροκάματο θα ψάχνει για δουλειά . Επιταγές που έχουν κόψει διάφοροι που τα ανακαινίζουν - κατασκευάζουν τώρα και ήλπιζαν με τις προκρατήσεις να τις πληρώσουν , θα τους μείνουν απλήρωτες και θα μαυριστούν .
Χτες έδωσαν τα ζώα 750 δισ για αγορές ομολόγων και άλλες βλακείες . Η ουσία είναι μία . Ολική παραγραφή φόρων δανείων και εισφορών για 3 μήνες και βλέπουμε και τα λεφτά αυτά να κοπούν από τα 3-4 νομίσματα που κυριαρχούν .
Το βασικό είναι να κινηθεί η αγορά , να γίνουν τα ντιλ και να ολοκληρωθούν και να αποπληρωθούν οι ήδη συμφωνημένες συναλλαγές .
Εχουμε πρόβλημα με κόσμο που ζούσε με το 20άρικο-30άρικο του μεροκάματου . Κόσμο χαμηλών προσόντων και μεγάλης ανάγκης . Αυτοί πρέπει άμεσα να πάρουν κουπόνια για το σούπερ - μάρκετ και τα φάρμακα που παίρνουν . Τυπικά τα έχουν ηλεκτρονικά και τα ξέρουν .
Δεν ξέρω τι θα κάνουν στην Ευρώπη , αλλά αν αποτύχουν οι πολιτικοί θα έχουμε τεράστιες εξελίξεις . Ιδιαίτερα αν ο Τράμπ σαν άνθρωπος της αγοράς , πετύχει γιατί ήδη βλέπουμε ότι έχει άλλη οπτική γωνία και στηρίζει τον απλό κόσμο .
Αλλά και μετά για να αρχίσει άμεση και έντονη ανάπτυξη , σημαίνει μηδενισμός των φόρων και δημιουργία κουλτούρας υπερκατανάλωσης , διασκέδασης , τουρισμού .
Διαβάζω ότι μιλάνε για ύφεση στην Ευρώπη 4 και 5 % .
Θέλει νέα άποψη για τα πράγματα .
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, πως εκφράζεις τις θέσεις του Βαρουφάκη, που απέμεινε μόνος του να λέει για διαγραφή φόρων κλπ.
-
Καμία θέση Βαρουφάκη . Απλά δεν μπορεί κάποιοι να παίρνουν μισθούς και να κάθονται και άλλοι να παίρνουν απλώς αναβολή πληρωμής φόρων και να κλείνουν .Είναι θέμα ισότητας και δικαίου .
-
Τα νοσοκομεία έκλεισαν επί υπουργίας Άδωνη κι ίδιος καυχιοταν στα κανάλια να μη του πάρουν τη δόξα για τις απολύσεις. Αν εσύ έχεις απαρνηθεί την κοινή λογική, μη περιμένεις να κάνουμε το ίδιο.
Ο Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι στην ΝΔ δεν το κρύβουν ότι θέλουν απολύσεις και στα νοσοκομεία και γενικά στο δημόσιο τομέα. Δηλώνουν ότι είναι υπέρ του ιδιωτικού τομέα. Άλλωστε πολλοί τους ψήφισαν για αυτό το λόγο.
Επειδή όμως η ΝΔ δεν είναι καινούριο κόμμα και έχει πλοκάμια μέσα στο δημόσιο αποκλείεται να κάνει πράξη αυτά που θέλει ο Γεωργιάδης και κάποιοι άλλοι. Το Δημόσιο ΚΑΙ για αυτούς είναι μία σίγουρη και μόνιμη πηγή ψηφοφόρων. Θα ήταν παρανοϊκό να γίνουν εχθροί των δημοσίων υπαλλήλων.
Για μένα ο Γεωργιάδης είναι ο κλασσικός πολιτικάντης Καλοχαιρέτας. Την μία τα λέει έτσι, την άλλη γιουβέτσι και θεωρεί ότι όλοι τελικά μένουν ικανοποιημένοι από αυτά που λέει.
Τι απομένει όμως στο τέλος; Πολύ μπλα-μπλα και από πράξη τίποτα...
υ.γ. 1. να υποθέσω ότι οι μπουλντόζες του Ελληνικού γύρισαν στα αμαξοστάσια;; Πάλι θα βρει δικαιολογία (τον κωρονοϊό) ο τύπος για να αιτιολογήσει την αναβολή του έργου επ' αόριστον.
υ.γ. 2. Εγώ πάντως έχω πεισθεί ότι η δραματοποίηση γεγονότων και καταστάσεων εύκολα μπορεί να υποκρύπτει πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες. Και η τρομοκράτηση των πολιτών εύκολα μπορεί να είναι τρόπος πολιτικής.
-
υ.γ. 2. Εγώ πάντως έχω πεισθεί ότι η δραματοποίηση γεγονότων και καταστάσεων εύκολα μπορεί να υποκρύπτει πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες. Και η τρομοκράτηση των πολιτών εύκολα μπορεί να είναι τρόπος πολιτικής.
Μια απλή ερώτηση, σοβαρολογείς ? Το πιστεύεις αυτό ? Δραματοποίηση οι σοροί των νεκρών ?
Τι άλλο προερχόμενο από το ΚΚΕ΅θα δούμε και θα ακούσουμε
-
Storm wrote:
Μια απλή ερώτηση, σοβαρολογείς ? Το πιστεύεις αυτό ? Δραματοποίηση οι σοροί των νεκρών ?
Τι άλλο προερχόμενο από το ΚΚΕ΅θα δούμε και θα ακούσουμε
Δεν μπορούν να φτάσουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό λόγω των σορών πτωμάτων!
Κι ο Storm κομισάριος!... Τί άλλο θα ακούσουμε...
Όποιος χαλάει το Νεοδημοκρατικό όνειρο πάνω στο καλύτερο του αξίζει παραπέτασμα ή ξερονήσι τουλάχιστον! Να δω που θα βάλουμε τους λαθροέποικους μετά...
-
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να ζήσει το όνειρο του...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2