-
Πολύ καλό αυτοκίνητο,να το χαρείς!! Σ'αυτή την κατηγορία έχει την καλύτερη τιμή,σχεδόν vfm! Απ'όσα βιντεάκια έχω δει κι εμένα μ'έχει εντυπωσιάσει πολύ!
Σε τι χρώμα το πήρες; Στο γαλάζιο που διαφημίζουν;
-
Το πηρα σε γρι μου αρεσε πολυ και τωρα στα 150 που ειμαι το γαλαζιο ωραιο αλλα πολυ νεανικο,εγω που κανω εντατικη προπονηση για πτωμα,το προτιμησα γρι.
-
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος i30 tgdi 140hp. Μπορείτε να με ενημερώσετε εαν εχει κάποιος γνωμη για τον συγκεκριμένο κινητήρα και αν πρέπει να προσεξω κατι. Εχω βρεις ενα μεταχειρισμένο με 6000χλμ με 17350€
-
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος i30 tgdi 140hp. Μπορείτε να με ενημερώσετε εαν εχει κάποιος γνωμη για τον συγκεκριμένο κινητήρα και αν πρέπει να προσεξω κατι. Εχω βρεις ενα μεταχειρισμένο με 6000χλμ με 17350€
Από spotawheel αυτό που είναι στο car φαντάζομαι. Υπάρχει κι άλλο ένα κόκκινο στα 15.500.
Ο κινητήρας του δουλεύει πιο βελούδινα από τον 3κυλινδρο χιλιαρη, είναι δυνατός αλλά και αρκετά διψασμένος αν το πατάς.
-
ναι αυτό απο το spotawheel έχω δει.
simca1307 wrote:
Από spotawheel αυτό που είναι στο car φαντάζομαι. Υπάρχει κι άλλο ένα κόκκινο στα 15.500.
Ο κινητήρας του δουλεύει πιο βελούδινα από τον 3κυλινδρο χιλιαρη, είναι δυνατός αλλά και αρκετά διψασμένος αν το πατάς.
-
Georgemit wrote:
simca1307 wrote:
Στη θέση σου πάντως αν διέθετα 17.350 για μεταχειρισμένο ίσως προτιμούσα ένα fastback 1.0 κούτα με 17.770.
Τεσπα τσέπη σου είναι, ότι θέλεις αγοράζεις αν το αμάξι είναι καλό θα γλυτώσεις 3.000. Απλά ξεκαθάρισε γιατί πουλήθηκε τόσο νωρίς και αν είναι από ιδιώτη.
-
ευχαριστώ, το αυτοκίνητο είναι απο ιδιώτη. Το έίχα δει στο car πριν το πάρει το spotawheel που είχε ανεβάσει την αγγελία ο ιδιώτης. Τα υπόλοιπα θα τα ψάξω. Μου αρέσει και το fastback αλλα γενικά φοβάμαι τους 3κύλινδρους. Δεν ξέρω τι αντοχή θα έχουν σε βάθος χρόνου.
simca1307 wrote:
Georgemit wrote:
simca1307 wrote:
Στη θέση σου πάντως αν διέθετα 17.350 για μεταχειρισμένο ίσως προτιμούσα ένα fastback 1.0 κούτα με 17.770.
Τεσπα τσέπη σου είναι, ότι θέλεις αγοράζεις αν το αμάξι είναι καλό θα γλυτώσεις 3.000. Απλά ξεκαθάρισε γιατί πουλήθηκε τόσο νωρίς και αν είναι από ιδιώτη.
-
Κι αυτό είχε συζητηθεί πριν λίγο καιρό.. Η τιμή του ήταν 17.350, τώρα υποτίθεται ότι το δίνουν με ΄έκπτωση 300€ η οποία είναι ενσωματωμένη στην τιμή. Η τιμή όμως πλέον είναι 17.650. Κοροϊδεύουν τον κόσμο.
https://www.car.gr/25281453-hyundai-i-30-1-4-140hp-distinctive-6-301
Ο ιδιώτης το δίνει 16.500.
https://www.car.gr/24743540-hyundai-i-30-distinctive-1-4t-140hp
-
Εντυπωσιακή μάσκα, αν και facelift το κάνει να δείχνει καινούργιο!
https://www.drive.gr/news/nea-montela/hyundai-ayto-einai-ananeomeno-i30-n-line
-
-
Πολύ όμορφο. Να δούμε την τιμή του ως 1.0 120. Πιστεύω θα είναι γύρω στα 19 με 19,5k γιατί πιο πάνω πέφτει σε αντιπάλους όπως το civic.
-
Πολύ όμορφο. Να δούμε την τιμή του ως 1.0 120. Πιστεύω θα είναι γύρω στα 19 με 19,5k γιατί πιο πάνω πέφτει σε αντιπάλους όπως το civic.
Η Hyundai μέχρι τώρα είχε το πλεονέκτημα της χαμηλής σχετικά τιμής.
Αν φτάσει στην τιμή που λες, πιστεύω ότι η civicάρα θα είναι πλέον καλύτερη επιλογή. Μακράν!
Δε νομίζω να ξεκινά από 19000. Από 17500 μια χαρά θα είναι.
Πάντως αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο το i30 θα έπαιρνα. Στην τιμή που έχει τώρα.
-
Μιλάω για την έκδοση N line του βίντεο και όχι τη βασική.
-
Σχεδιαστικά πάντως δείχνει λίγο την ηλικία του συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.
-
Το civic και κάποια άλλα μοντέλα στα 19-20κ δεν έχουν καν led, το i30 n line είναι σχεδόν full extra.
-
Το civic και κάποια άλλα μοντέλα στα 19-20κ δεν έχουν καν led, το i30 n line είναι σχεδόν full extra.
Ο καινούριος 1.5 160hp της Hyundai είναι mild hybrid? Aν ναι, τότε μπορεί να 'χει αρκετά καλή τιμή,γιατί θα έχει και μειωμένο τέλος ταξινόμησης 50%.
-
Το facelift civic νομίζω έχει στάνταρ led
-
48 V είναι ο 1,5.
-
Vdx wrote:
Το facelift civic νομίζω έχει στάνταρ led
Μέχρι να το φέρει Ελλάδα ο Σ θα έχει βγει) κυκλοφορεί η νέα γενιά! Πέρα από την πλάκα και πλ άργησε!
-
Vdx wrote:
Ο καινούριος 1.5 160hp της Hyundai είναι mild hybrid? Aν ναι, τότε μπορεί να 'χει αρκετά καλή τιμή,γιατί θα έχει και μειωμένο τέλος ταξινόμησης 50%.
Θα υπάρχουν Mild hybrid του 1.0 120 και του 1.5 160. Για τον 1.5 η τιμή θα είναι σίγουρα >20000.
Hyundai i30 2017