-
Με μια γκάζια πριν παρκάρω με δευτέρα, είναι καλυτερα;
Όχι, η υγρασία συσσωρεύεται όταν σβήσεις και μετά. Δεν υπάρχει κανένα λόγος ανησυχίας, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πρόβλημα θα υπάρξει (μετά από πολλά χρόνια) αν κάνεις μικρές διαδρομές και δεν προλαβαίνει να εξατμιστεί το νερό. Ούτως ή άλλως μετά από 10-15 χρόνια μπορεί να τρυπήσει η εξάτμιση, έχει να κάνει και με την ποιότητα της. Μην ανησυχείς, αν τρυπήσει μετά από 15 χρόνια, θα την κολλήσεις απλά.
-
Γ@μώ γ@μώωώώώώώώ!!!!!!
Θα πάω σε καμιά τσιγγάνα ξεματιάστρα μου φαίνεται...τι γίνεται ρε π@ύστη μου;
Σήμερα το πρωί πάλι , πάω να πάρω το αμάξι που το είχα παρκαρισμένο στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου, και έχει αμυχές-εκδορές και σημάδια πίσω αριστερά που πιάνουν τον προφυλακτήρα, το φτερό και την πόρτα! Φαίνεται να έγιναν από προφυλακτήρα αυτοκινήτου.
Αμάν ρεεεεεεεεεε! Και φυσικά ούτε λόγος να μου αφήσουν χαρτάκι ή κάτι αντίστοιχο τα γαιδούρια!
(Εν τω μεταξύ σε 2 εβδομάδες μετακομίζω σε σπίτι που θα έχω κλειστό πάρκινγκ! γ@μώώώώώωωωωώ)
-
Ευχέλαιο, ξεμάτιασμα, εξορκισμό. Τι να πω! Άλλο να μη σου τύχει!
-
Αλλά η λύση είναι μία. Καταγραφικό DVR. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Και μετά ο ασυνείδητος τι καλός που γίνεται.
-
Το καταγραφικό DVR στο μπροστινό παρμπρίζ δεν μπαίνει ? Αλλά και πίσω να το βάλεις δεν μπορεί να πιάσει περιμετρικά το αυτοκίνητο. Είναι αναλόγως που θα σου κάνουν την ζημιά....
-
Το καταγραφικό DVR στο μπροστινό παρμπρίζ δεν μπαίνει ? Αλλά και πίσω να το βάλεις δεν μπορεί να πιάσει περιμετρικά το αυτοκίνητο. Είναι αναλόγως που θα σου κάνουν την ζημιά....
Έχεις και τη πίσω καμερα του αυτοκινήτου. Από κει και πέρα.τι άλλο. Όλμος θα το χτυπήσει; Πάντως για μένα αξίζει γιατί αν δεις πόσο κοστίζει ο προφυλακτήρας και το βάψιμο άστο.
-
Αυτα λως λειτουργουν....καταγραφουν συνεχως;
-
Έχουν αισθητήρα και αν σε τρακαρουν ξεκινάνε καταγραφή.
-
Έχει κυκλική καταγραφή και σβήνει αυτόματα τα πολύ παλιά αρχεια, διαθέτει ευρυγώνιο φακό και αισθητήρα κίνησης.
-
Αλλά η λύση είναι μία. Καταγραφικό DVR. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Και μετά ο ασυνείδητος τι καλός που γίνεται.
Εχετε σκεφθεί οτι θα σας σπασουν το τζαμι και θα σας το κλεψουν το καταγραφικο?
-
Χαχαχα
-
Δηλαδη το καταγραφικό dvr μπορεί να συνδεθεί και με την πισω κάμερα του αυτοκινήτου ? Και αν ναι με ποιο τρόπο ?
-
Γ@μώ γ@μώωώώώώώώ!!!!!!
Θα πάω σε καμιά τσιγγάνα ξεματιάστρα μου φαίνεται...τι γίνεται ρε π@ύστη μου;
Σήμερα το πρωί πάλι , πάω να πάρω το αμάξι που το είχα παρκαρισμένο στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου, και έχει αμυχές-εκδορές και σημάδια πίσω αριστερά που πιάνουν τον προφυλακτήρα, το φτερό και την πόρτα! Φαίνεται να έγιναν από προφυλακτήρα αυτοκινήτου.
Αμάν ρεεεεεεεεεε! Και φυσικά ούτε λόγος να μου αφήσουν χαρτάκι ή κάτι αντίστοιχο τα γαιδούρια!
(Εν τω μεταξύ σε 2 εβδομάδες μετακομίζω σε σπίτι που θα έχω κλειστό πάρκινγκ! γ@μώώώώώωωωωώ)
Βρες κάποιον μακρινό σου συγγενή,να σου κάνει δήλωση και να το φτιάξεις. Κρίμα....
-
Το ποσοστό ευσυνειδητων οδηγών στη χώρα που θα άφηναν σημείωμα στον παθόντα είναι κοντά 10%. Μας απογοητεύει καθόλου αυτό;
-
Δηλαδη το καταγραφικό dvr μπορεί να συνδεθεί και με την πισω κάμερα του αυτοκινήτου ? Και αν ναι με ποιο τρόπο ?
Κάποια DVR δέχονται και εξωτερική κάμερα.
-
Κλασική περίπτωση γαϊδουριών!
Παρκάρω πάντα ανάμεσα σε αυτοκίνητα γνωστών ή αυτοκίνητα που δεν κινούνται
-
Εχει ρωτήσει κανείς πότε θα επανέρθει ο ντίζελ που έκοψε πέρυσι ο Σ. λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του? παντου στις παρουσιάσεις αναφέρεται οτι θα ξανακυκλοφορήσει απλά και αόριστα...
-
Η επίσημη Honda πάντως εδώ και 1,5 χρόνο έχει πει πως diesel τελος..
http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/telos-ta-ntizel-gia-tin-honda-stin-eyropi
και ξανά τις προάλλες..
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Telos-to-diesel-gia-th-Honda_192596.asp
-
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνετε να πάρετε diesel Ηonda…
Υπάρχουν παραδοσιακοί κατασκευαστές πετρελαιοκινητήρων (Fiat, Peugeot, Renault, Opel) και ψάχνετε να πάρετε από έναν κατασκευαστή, που κάμποσα χρόνια πριν, τα μοτέρ του γύριζαν στις 9000+ σ.α.λ., με ελάχιστη έως μηδαμινή παρουσία στους πετρελαιοκινητήρες παγκοσμίως …
Μας … ντουμανιάσατε το φόρουμ …
Να πληρώσουν πρόστιμο ρύπανσης οι κύριοι παρακαλώ …
-
Κοίτα κι εγώ ξεκίνησα για diesel γιατί είχα και μου άρεσε το πόσο οικονομικό ήταν.. βέβαια μετά ερωτεύθηκα το civic Και είπα χαλάλι..ας είναι και βενζίνη..
Νέο Honda Civic 2017