-
Και που ξερεις ποσα εχω στον κουμπαρα μου;;;
Ποσο να κοστιζει αραγε;;;;
25-27.000 ευρω;;;
Εχουμε και το σκαλοπατι στα τελη ταξινομησης που ισως το πανε σε απιστευτα νουμερα...βλ πεζώ 2008
Εντωμεταξυ, αν κοστιζει εκει κοντα και γυρισω σπιτι αντι με ενα ωραιο suv αλλ με ενα τριπορτο πολης που τρεχει πολυ....ουτε θελω να φανταζομαι την γκρινια που θα ακουσω.....
Αχ κουλα, τι μου τη θυμισες;;;
Edit στην αυστραλια θα μοστιζει 30 με 35 αυστραλεζικες χηνες δηλαδη....21700 ευρω η τοπ εκδοση στις 35 χηνες.
Εδω με τους φορους, φοβαμαι να το ψαξω
-
Όνειρα θερινής νυκτός κάνεις αν νομίζεις ότι θα κάνει 25 χιλιάρικα. Είναι εντελώς bespoke μοντέλο, με εντελώς διαφορετικό κινητήρα, μετάδοση, αμάξωμα κλπ από τα απλά Yaris. Να υπολογίζεις κοντά στα 35-40, αν έρθει καν στην Ελλάδα... Οι Άγγλοι γράφουν ότι το περιμένουν πολύ ακριβό ακόμα και στα μέρη τους...
-
-
Γύρω στα 40Κ θα ξεκινάει η απλή έκδοση και 45Κ η High Performance απ' ότι λένε στελέχη της Toyota Hellas. Οπότε μην κάνετε χαρούλες.
-
Δες το βιντεο....
Αππ εκει ειναι η πληροφορια ...να προλαβεις να την πεις ψαχνεις δεξια και αριστερα μου φαινεται,
Δωσε τα φωτα σου ως γνωστης.... ειδαλλως ειρωνια..αστο.... δεν τραβαει και πολυ..δεν βοηθα την κουβεντα
-
Γύρω στα 40Κ θα ξεκινάει η απλή έκδοση και 45Κ η High Performance απ' ότι λένε στελέχη της Toyota Hellas. Οπότε μην κάνετε χαρούλες.
Είσαι σίγουρος; Το βίντεο από την Αυστραλία το είδαν;
-
Μόνο ο Λάπης κάνει χαρούλες που γενικά είναι 'αισιοδοξο' παιδί...
Το ίδιο λένε και οι Άγγλοι, γύρω στα £30,000, δηλαδή πάνω από €35.000, βάλε και φόρους Ελλάδας, κοντά 40...
https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/first-drive-2020-toyota-gr-yaris-prototype
-
Για να το σκεφτώ λίγο... Μπαααααα, σε αυτά τα λεφτά (περιμένω να ακούσω κοντά στο 40άρι χιλιάρικα) απλώς δεν αγοράζεται!
-
Όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα θέλει τετρακίνητο hot hatch. Εξαρτάται βέβαια στα πόσα θα βγει το νέο Focus RS.
-
Παραβλεπω τις ειρωνιες.... απο σουπερ γνωστες...
Στην Αυστραλια πρεπει να εχουν αλλες τιμες.
Για παραδειγμα το rav4 gx2.0 με αυτοματο κιβωτιο ξεκινα απο τα 20.500 ευρω!!!
https://www.caradvice.com.au/754131/2019-toyota-rav4-pricing-specs/
Οποτε αν τετοια προιοντα εχουν τετοια αξια, τοτε για αυτους η τιμη των 25.000 ευρω για το yaris ισως ειναι ρεαλιστικη.
-
Παραβλεπω τις ειρωνιες.... απο σουπερ γνωστες...
Στην Αυστραλια πρεπει να εχουν αλλες τιμες.
Για παραδειγμα το rav4 gx2.0 με αυτοματο κιβωτιο ξεκινα απο τα 20.500 ευρω!!!
https://www.caradvice.com.au/754131/2019-toyota-rav4-pricing-specs/
Οποτε αν τετοια προιοντα εχουν τετοια αξια, τοτε για αυτους η τιμη των 25.000 ευρω για το yaris ισως ειναι ρεαλιστικη.
Μάγκα μου, επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, στο βίντεο που έβαλες από την Αυστραλία, που είναι από τις 19/12/2019, οι τύποι λένε στο 2:35,
We reckon it needs to be priced near its class rivals, between 30 000 and 35 000 $ ...
Αν εσύ καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι η επίσημη τιμή και όχι μια πρόβλεψη, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Το σίγουρο είναι ότι επίσημα, σήμερα 10/1/2020, η Toyota είπε ότι στην Ιαπωνία η τιμή θα είναι από 4 - 5 εκατομμύρια γεν ανάλογα με την έκδοση.
Και ακόμα και να φτάσει σε αυτή την τιμή Αυστραλία, ε φέρε το από Αυστραλία τότε, γιατί σίγουρα δεν θα έρθει με αυτή την τιμή Ευρώπη ή έστω Ελλάδα.
Μέχρι τότε, σύνεχισε να παρουσιάζεις αυτά που διαβάζεις όπως σε συμφέρει. Over and out.
-
Ακριβως, φιλε μου... θα παρουσιαζω οπως θελω και οτι θελω οποτε θελω.
Ειναι δικη μου υποθεση αυτο...και πολυ καλα κανω...και αν θες να μαθεις δεν παρουσιαζω οπως με συμφερει αλλα οτι λενε και μαλιστα αρκετες φορες ειναι παρα πολυ σοβαρα αρθρα και μελετες.
Διαβασε τι εγραψα στο πρωτο ποστ...δεν ειπα οτι θα κοατιζει τοσο στην ελληνικη αγορα.
Με ειρωνευεσαι, ξανα για αλλη μια φορα, και λες πως ισως δεν μπορω να καταλαβω τι λεει το video. Λες να μη γνωριζω αγγλικα....για πες μου τι πιστευεις;;;;
(Εδω που τα λεμε οι ανθρωποι στο βιντεο μιλουν τελειως χωριατικα αγγλικα....πραγματικα χωριατικα)
Λοιπον φιλε μου,..αν δεις (ξανα) και τις τιμες ενος 2019 rav4 2.0 automatic ...θα δεις ποια κοστολογηση εχει ως προιον εκει και ποια εδω στην χωρα μας.
Αυτο φερνει στους δοκιμαστες του ειδικου τυπου εκει (Αυστραλια) την ευχερεια να προβλεπουν μια τιμη σε αυτο το υψος.
Το τι παιζει Ιαπωνια, το γνωριζεις ή οχι;;;;
Γνωριζεις το φορολογικο καθεστως των αυτοκινητων τους και τις τελικες τιμες που διαμορφωνονται καθως και τα κινητρα που δινουν για κινητηρες και ρυπους;;;
Σε καθε περιπτωση θα δουμε τι τιμες θα εχει σε λιγο καιρο.
-
To Πρίους μέσα στο τοπ τεν των ιχ που οι αμερικάνοι κάτοχοί τους κρατάνε πάνω από 15 χρόνια, ήτοι 50% περισσότερο από το μέσο όρο!
-
Μα πως; Δεν χαλάνε οι μπαταρίες που λένε και ξαναλένε τα τσακάλια εδώ μέσα ;
-
Νταξ' μπορεί να χαλάσουν π.χ. στα 12 χρόνια και αλλάζοντάς τες να βγάλει άλλα τόσα.
-
Σε πολύ πιο ενδιαφέροντα νέα περί Toyota:
Αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε μερικά και στην Ελλάδα.
-
Έλα οι πρώτες τιμες του GR Yaris.
Στη Γερμανία, η έκδοση του Yaris θα ξεκινά από τα €33.200.
Αντίστοιχα, στη Μ.Βρετανία το GR Yaris θα ξεκινά από τις £29.995 (€34.510).
-
Αν εκει ξεκινα απο 33 εδω υπαρχει περιπτωσει να ειναι κατω απο 30;;;
-
Προφανώς και όχι. Έχω ξαναγράψει που το υπολογίζουν οι ντοπιοι τογιοταίοι.
-
Το νέο Yaris Hybrid φαίνεται να έχει μπει σε κάποια sites των ευρωπαϊκών Toyota, φαίνεται να ξεκινά από τα € 19 000.
TOYOTA FORUM