-
Καλοτάξιδο να είναι Φάνη το DS7 του κολλητού σου.
Πόσο πήγε τελικά με την έκπτωση το Business Be Shic και ποιες είναι οι διαφορές εξοπλιστικά με την So Chic μιας και δεν υπάρχει η πρώτη έκδοση στο site της DS?
-
Πόσο πήγε τελικά με την έκπτωση το Business Be Shic και ποιες είναι οι διαφορές εξοπλιστικά με την So Chic μιας και δεν υπάρχει η πρώτη έκδοση στο site της DS?
Θα του τα μεταφέρω, ευχαριστώ!!
Του πήγε €28.000. Εαν θυμάμαι καλά ποια είναι η so chic, δεν έχει αισθητήρες μπροστά και κάμερα οπισθοπορειας. Αλλά έχει νάβι. Άρχικά πήγαινε για so chic με έξτρα εξοπλισμό (π.χ. Matrix LED) αλλά του έβγαινε€ 6.500 διαφορά από το business (και ήθελε και παραγγελία) και καταλήξαμε ότι δεν αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά μόνο για τα LED, αφού και η business δεν έχει αλογόνου αλλά Bi-Xenon.
-
Οχι δεν κανουν κατι καλύτερο. Στον κολλητό μου εκαναν το γνωστό €1.500 για ανταλλαγή και μετά απο πολύ πιεση επιπλέον €500 εκπτωση. Συνολο €2.000. Αλλά δεν εχουν κατι ειδικα για την έκθεση.
Φάνη σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση!
Βλέπεις είδα χθες το παρακάτω δημοσίευμα κι ήθελα να μάθω τελικά τι ισχύει!ΥΓ.: Καλορίζικο το DS7 του φίλου σου!!!
-
Καλορίζικο το DS7 του φίλου σου Φάνη και... περιμένουμε εντυπώσεις!
Υ.Γ. Offtopic: Στο site που παρέθεσε ο spyros_nik βλέπω έκπτωση στο Seat Tarraco ~5.500 ευρώ! (από 32.400 σε 26.990).Αυτό δεν είναι 7θέσιο; Πολύ σημαντική προσφορά!
-
Καλημέρα και από εμενα, θα ήθελα να ρωτήσω το εννοούσε ένας συμφορουμιτης ότι ευτυχώς πρόλαβε τη συγχώνευση με Fiat?
-
Δεν ήταν ο μόνος . Ενας άλλος στο κάρ πούλαγε ένα άστρα που ήταν πριν την συγχώνευση....
-
Καλορίζικο το DS7 του φίλου σου Φάνη και... περιμένουμε εντυπώσεις!
Υ.Γ. Offtopic: Στο site που παρέθεσε ο spyros_nik βλέπω έκπτωση στο Seat Tarraco ~5.500 ευρώ! (από 32.400 σε 26.990).Αυτό δεν είναι 7θέσιο; Πολύ σημαντική προσφορά!
Βγαινει ΚΑΙ σε 7θεσιο (οπως το kodiaq), αλλα δεν ειναι αποκλειστικα 7θεσιο. Επομενως η προωθητικη ενεργεια που αναφερεται δεν μπορουμε να ξερουμε για ποια εκδοση ειναι. Εκτος αν γνωριζετε οτι στην ελλαδα ερχεται μονο η 7θεσια εκδοση του
-
Καλημέρα και από εμενα, θα ήθελα να ρωτήσω το εννοούσε ένας συμφορουμιτης ότι ευτυχώς πρόλαβε τη συγχώνευση με Fiat?
Εγώ το έγραψα...πιο πολύ για αστείο το έθεσα αλλά για να πατάμε στα πόδια μας...μια συγχώνευση ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει.Οπως όταν ρώτησα για το MY 2020 έναν φανατικό φίλο της Ds που ζει Παρίσι (τον είχα αγγαρεψει να μάθει ότι μπορούσε πριν βάλω την παραγγελία) κ η απάντηση που μου έδωσε είναι ότι ' μην το δένεις σχοινί κορδόνι ότι το update ,στην προκειμένη, του MY 2020 είναι πάντα προς όφελος του πελάτη κ τελικά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.Κοπηκαν πραγματάκια σε εκδόσεις ,αντικαταστάθηκε το start button με αυτό του ds 3(αυτό οντως μετά τη συγχώνευση ) .
-
ΔρΝικ wrote:
Εγώ το έγραψα...πιο πολύ για αστείο το έθεσα αλλά για να πατάμε στα πόδια μας...μια συγχώνευση ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει.Οπως όταν ρώτησα για το MY 2020 έναν φανατικό φίλο της Ds που ζει Παρίσι (τον είχα αγγαρεψει να μάθει ότι μπορούσε πριν βάλω την παραγγελία) κ η απάντηση που μου έδωσε είναι ότι ' μην το δένεις σχοινί κορδόνι ότι το update ,στην προκειμένη, του MY 2020 είναι πάντα προς όφελος του πελάτη κ τελικά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.Κοπηκαν πραγματάκια σε εκδόσεις ,αντικαταστάθηκε το start button με αυτό του ds 3(αυτό οντως μετά τη συγχώνευση ) .
Τι είναι τo MY 2020?και το start button που άλλαξε πού έχει τοποθετηθεί? Γιατί εμένα μου άρεσε πολύ εκεί που βρισκόταν μέχρι σήμερα, πάνω από το ρολογακι...
-
Sera2008 wrote:
Θα του τα μεταφέρω, ευχαριστώ!!
Του πήγε €28.000. Εαν θυμάμαι καλά ποια είναι η so chic, δεν έχει αισθητήρες μπροστά και κάμερα οπισθοπορειας. Αλλά έχει νάβι. Άρχικά πήγαινε για so chic με έξτρα εξοπλισμό (π.χ. Matrix LED) αλλά του έβγαινε€ 6.500 διαφορά από το business (και ήθελε και παραγγελία) και καταλήξαμε ότι δεν αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά μόνο για τα LED, αφού και η business δεν έχει αλογόνου αλλά Bi-Xenon.
αυτοματο?
-
αυτοματο?
Όχι Άγη, δεν βγαίνει (δυστυχώς) το 1.2 130 με αυτόματο στο DS7.
-
Γεια σας παιδια
6 μηνες εχω το business εχω κανει μονο 5,000 χιλ (το εχω για δευτερο και παει μονο εθνικη οδο) και μου εχει παρουσιασει τα εξης
-το start/stop στο σταματημα λειτουργει οποτε θελει. Επι τω πλειστον δεν λειτουργει. (δεν με πειραζει λογω εθνικης)
-το αυτοματο κλειδωμα θυρων δεν λειτουργει με την εκκινηση (αυτο με πειραζει)
-το cofee break alert δεν λειτουργησε ποτε (αδιαφορο αλλα αφου ειναι στα standard θα απαιτησω να δουλεψει)
Μολις το παω για να το δουν και επισκευασουν θα επανελθω. Επειδη ρωτατε και για το κοστος του business εμενα μου κοστισε 28,250 με τα τελη κυκλοφοριας και δωρο τις μπαρες οροφης.
Σαν γενικη εντυπωση εγω το εχω λατρεψει το αυτοκινητο, και δεν με ανησυχουν οι παραπανω βλαβες. Καλοριζικα σε οσους παριμενουν να παραλαβουν η μολις παρελαβαν. -
6 μηνες εχω το business εχω κανει μονο 5,000 χιλ (το εχω για δευτερο και παει μονο εθνικη οδο) και μου εχει παρουσιασει τα εξης
-το start/stop στο σταματημα λειτουργει οποτε θελει. Επι τω πλειστον δεν λειτουργει. (δεν με πειραζει λογω εθνικης)
-το cofee break alert δεν λειτουργησε ποτε (αδιαφορο αλλα αφου ειναι στα standard θα απαιτησω να δουλεψει)-
Λογικό να μην λειτουργεί, μάλλον η μπαταρία είναι στο όριο (αφού το κινείς ελάχιστα) και το σύστημα δεν ενεργοποιείται.
-
Λειτουργούσε και σταμάτησε ή δεν λειτούργησε ποτέ?
-
Σίγουρα ειναι στάνταρ? Εαν ναί, τότε να το φτιάξουν οπωσήποτε!
-
-
γιωργος τ wrote:
-το cofee break alert δεν λειτουργησε ποτε (αδιαφορο αλλα αφου ειναι στα standard θα απαιτησω να δουλεψει)- Λογικό να μην λειτουργεί, μάλλον η μπαταρία είναι στο όριο (αφού το κινείς ελάχιστα) και το σύστημα δεν ενεργοποιείται.
- Λειτουργούσε και σταμάτησε ή δεν λειτούργησε ποτέ?
- Σίγουρα ειναι στάνταρ? Εαν ναί, τότε να το φτιάξουν οπωσήποτε!
Νομίζω ότι το start and stop απενεργοποιειται από μόνο του κάποια στιγμή, αν διαπιστώσει ο εγκέφαλος ότι δεν το χρησιμοποιείς και ότι το απενεργοποιεις κάθε φορά που βάζεις μπρος τον κινητήρα. Τουλάχιστον αυτό έχει συμβεί με το c3 aircross της γυναίκας μου ενα μήνα μετά την αγορά του.
Όσον αφορά στα άλλα δύο θέματα που ανέφερες, νομίζω ότι μετά από το menu του κεντρικού πίνακα ελέγχου του αυτοκινήτου μπορείς να ενεργοποιήσει αυτές τις λειτουργίες
-
Μπορεί κάποιος να μου πει αν τελικά η active scan camera έχει κάποιο νόημα? Και αν ναι γιατι δεν την τοποθετούν στο 1,5 hdi αλλά μόνο στο 2lt και στο 1,6 βενζινη?
-
Μπορεί κάποιος να μου πει αν τελικά η active scan camera έχει κάποιο νόημα? Και αν ναι γιατι δεν την τοποθετούν στο 1,5 hdi αλλά μόνο στο 2lt και στο 1,6 βενζινη?
Είναι για την ενεργητική ανάρτηση, να διαβάζει τον δρόμο και να προσαρμόζεται.
-
ΔρΝικ wrote:
Είναι για την ενεργητική ανάρτηση, να διαβάζει τον δρόμο και να προσαρμόζεται.
και γιατί δεν την βάζουν στα πιο ελαφρά μοντέλα?
-
στις περισσότερες εταιρείες βάζουν τις πιο 'εξελιγμένες' τεχνολογίες στα πιο ακριβά τους μοντελα. στάνταρ η έξτρα.
-
σαν κραχτης
-
Γεια σας παιδια
-το cofee break alert δεν λειτουργησε ποτε (αδιαφορο αλλα αφου ειναι στα standard θα απαιτησω να δουλεψει)
Μολις το παω για να το δουν και επισκευασουν θα επανελθω. Επειδη ρωτατε και για το κοστος του business εμενα μου κοστισε 28,250 με τα τελη κυκλοφοριας και δωρο τις μπαρες οροφης.
Σαν γενικη εντυπωση εγω το εχω λατρεψει το αυτοκινητο, και δεν με ανησυχουν οι παραπανω βλαβες. Καλοριζικα σε οσους παριμενουν να παραλαβουν η μολις παρελαβαν.Ελπίζω να στα φτιάξουν.οπως κ να έχει σπαστικα πράγματα εφόσον τα έχει πάνω κ δυσλειτουργουν.
DS7 CROSSBACK