-
Total 360; Συμπαθητικό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα
-
Πλεον εχω μια 5-ετια που εχω σταματησει να βαζω Antivirus στους υπολογιστες μου και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα.
Το Windows Defender μια χαρα κανει τη δουλεια του στα 10αρια.. και σε ολα τα pc μου αυτη τη στιγμη εχω τα 10αρια - εχουν κανει καλη δουλεια!! -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Total 360; Συμπαθητικό, δεν είχα ποτέ πρόβλημαΔεν έχει όμως firewall...
-
έχει το total security, εγώ βέβαια βάζω το essentials γιατί δεν με ενδιαφέρει το firewall
-
Εννοείς το 360 Total Security Premium που ζητάει χρήματα;
-
δεν ζητάει για το απλό firewall, έχει κάποια επί πληρωμή modules αλλά το firewall είναι δωρεάν. εκτός αν άλλαξε κάτι
-
Αυτό κοιτούσα: https://www.360totalsecurity.com/
κάτω χαμηλά έχει συγκριτικό των εκδόσεων και μόνο στην premium προσφέρει firewall. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό κοιτούσα: https://www.360totalsecurity.com/
κάτω χαμηλά έχει συγκριτικό των εκδόσεων και μόνο στην premium προσφέρει firewall.έχεις δίκιο μάλλον κάτι άλλο θα είχα δει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
10άρι έχω στην εργασία μου με 8GB Ram σε i3-2100/3.1Ghz.Καθυστερούν λίγο στην εκκίνηση, αλλά είναι ποιο γρήγορα από τα Win7 σε περιβάλλον εργασίας.
Ωστόσο εγώ ποιο γρήγορα από όλα βλέπω τα Windows XP που τα έχω ακόμη σε ένα μικρό λάπτοπ με 12άρα οθόνη και 4gb ram. Το λαπτοπάκι αυτό με έχει σώσει σε όλες τις δύσκολες στιγμές και είναι άκρως φορητό.Τα 10άρια θα ήθελα να τα βάλω, αλλά εκτός ότι δεν τα έχω, δεν έχω ούτε άδεια χρήσης και χρειάζεται και αρκετός χρόνο για να στηθεί από την αρχή το σύστημα.
Αναγκαστικά κάποια στιγμή θα περάσω στα 10άρια, όπως έγινε και με τα 7άρια...- Αυτά τα λαπτοπάκια είναι σκυλιά, έχω και εγώ ένα!!!
- Δεν χρειάζεσαι άλλο κλειδί για τα 10, δουλεύει το κλειδί για τα 7 (αν κάνεις clean install το λειτουργικό, που θα κάνεις αφού άλλαξες σκληρό δίσκο)
-
Όλα έγιναν μπαμ-μπαμ.
Προχθές το πρωί παρήγγειλα από Cosmodata.
Xθες το πρωί παρέλαβα σκληρό δίσκο και το απόγευμα έγινε φουλ restore του παλιού δίσκου στο νέο.Με συνοπτικές διαδικασίες.
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα περάσω και στα Windows 10...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όλα έγιναν μπαμ-μπαμ.Ετσι πρέπει να γίνονται
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όλα έγιναν μπαμ-μπαμ.
Προχθές το πρωί παρήγγειλα από Cosmodata.
Xθες το πρωί παρέλαβα σκληρό δίσκο και το απόγευμα έγινε φουλ restore του παλιού δίσκου στο νέο.Με συνοπτικές διαδικασίες.
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα περάσω και στα Windows 10...
ο νίκος, οχι ο τριμπ - ο αλλος, ο οικονομου της κοσμοντατα, το εχει στησει πλεον πολυ σωστα το μαγαζι.
πηγε ομως μεταμορφωση και τον χασαμε απο τον απογευματινο κοφυ, -
Όπως τα λες είναι. Ευχάριστη έκπληξη η Cosmodata.
-
Πάντα ήταν από τα πολύ καλά μαγαζιά η cosmodata, τον τελευταίο καιρό έγινε ακόμα καλύτερο.
Αν ξέρεις το μπος εκεί γάτε, να του πεις μπράβο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Από τα πολύ λίγα παλιά μαγαζιά της παλιότερα ονομαζόμενης Silicon Valley της Αθήνας...
Για τα 10 προσωπικά διαφωνώ γιατί ΜΙΣΩ με όλη μου την ψυχή το νέο περιβάλλον εργασίας που βάζει κάτι παντελώς άχρηστες μάσκες πάνω στο σύστημα ώστε να μην μπορώ να βρώ τίποτε... (βλ. πίνακα ελέγχου).Για να μην αναφέρω τις υποχρεωτικές αναβαθμίσεις που δεν μπορείς να αρνηθείς . Για το πιο γρήγορα κρατώ μια επιφύλλαξη, όταν είχαν πρωτοβγεί έλεγαν για πιο αργά αλλά δεν έχω ασχοληθεί και μπορεί να κάνω λάθος.
SSD και ξερό ψωμί, για την καθημερινή χρήση, και έναν HDD για αποθήκευση. Όταν άλλαξα στο φορητό η διαφορά ήταν χαώδης... Όποιος δεν δοκίμασε δεν ξέρει τι χάνει. Και εγώ ήμουν κατά λόγω μικρού (?) χρόνου ζωής, αλλά η διαφορά σε επιδόσεις αξίζει να αλλάξεις.
Προσωπικά έχω αγοράσει antivirus κλπ, πολύ γνωστό της αγοράς, και είμαι ευχαριστημένος και από απόδοση και από επιδόσεις. Δεν παίζω με τέτοια πράγματα, γιατί μια φορά θα γίνει το κακό, και παίζουν πολλά στο διαδίκτυο (ειδικά αν στον ίδιο υπολογιστεί έχουν πρόσβαση και άλλοι που δεν ξέρουν να προστατευθούν ή μπαίνουν σε σελίδες που δεν πρέπει). -
+1000
Ο SSD πέραν του ότι είναι απαραίτητος σε σύγχρονα μηχανήματα ανασταίνει και τα παλιά. Ειδικά πλέον που με ένα 20ρικο παίρνεις έναν αξιοπρεπή 120GB δεν το σκέφτεσαι καν.
Εγώ βεβαια σκέφτομαι ότι πρέπει να λύσω σχεδόν όλο το λάπτοπ για να τον τοποθετήσω και γι αυτό ακόμα δεν έχω βάλει. -
Έχω ένα lap top hp αγορασμένο πριν 7-8 μήνες. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να το χρησιμοποιώ, όποτε το ανοίγω πετάγονται δεκάδες διαφημίσεις από το κάτω δεξί μέρος της οθόνης. Χρειάζομαι πάνω από ένα λεπτό για να τις σβήσω όλες και να σταματήσει να τις βγάζει. Όσο περνάει όμως η ώρα βγάζει και μια διαφήμιση. Μετά από αρκετά λεπτά πάλι διαφήμιση, Ξανά και ξανά. Όσο σερφάρω πετάγονται διαφημίσεις. Έχω μπει στις ρυθμίσεις μήπως βρώ κάποια επιλογή αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δεν πιστεύω ότι κάποιος υιός. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, μέχρι να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω μου έβγαλε δεκάδες ερωτήσεις για διάφορες ρυθμίσεις και κάπου πάτησα 'οκ' και από τότε μου σπάει τα νεύρα.
Εσείς που γνωρίζετε από τέτοια θέματα, πιστεύετε ότι είναι υιός ή αυτό που λέω εγώ? Μπορείτε να βοηθήσετε να απαλλαγώ από αυτή τη μάστιγα σας παρακαλώ πολύ?
-
Τι λειτουργικό έχει;
Αν οι διαφημίσεις δεν είναι στον Web Browser, τότε έχει εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο κάποιο λογισμικό/πρόγραμμα ή κάποιο service λογισμικού και σου πετάει διαφημιστικά.
Οπότε καταρχήν αναζητάς αυτό το λογισμικό για απεγκατάσταση.
-
Τι λειτουργικό έχει;
Αν οι διαφημίσεις δεν είναι στον Web Browser, τότε έχει εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο κάποιο λογισμικό/πρόγραμμα ή κάποιο service λογισμικού και σου πετάει διαφημιστικά.
Οπότε καταρχήν αναζητάς αυτό το λογισμικό για απεγκατάσταση.
Μόλις με έπιασε κατάθλιψη .
Είναι προφανές ότι δεν κατάλαβa τί εννοείς λογισμικό, τι εννοείς web browser. Δεν κατάλαβα γμτ μου.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι διαφημίσεις γράφουν στο κάτω μέρος google chrome.
-
Αν δεν έχεις antivirus για τους ιούς+περίεργα επιτρέπεις την εγκατάσταση και του avast antivirus (το αντίθετο που κάνει ο τύπος στο βίντεο), μετά ανοίγεις το ccleaner και με το σκουπάκι αριστερά επάνω καθαρίζεις τα περιττά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]