-
Γενικώς δεν υπάρχει καμία δυσκολία να πετύχει το χρώμα. Ένα οποιοδήποτε εξειδικευμένο κατάστημα χρωμάτων βγάζει την ακριβή απόχρωση/περιεκτικότητα σε flakes ή pearls μόνο με τον κωδικό κατασκευαστή. H μόνη περίπτωση να μην πετύχει η βαφή είναι να έχουμε να κάνουμε με κακοσυντηρημένο χρώμα σε όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο και άρα το φρεσκοβαμμένο κομμάτι να δείχνει πολύ διαφορετικό.
Αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε μου. Αυτό αλλά που...
Εγώ δεν είπα ότι το πρόβλημα είναι στο φρέσκο βαμμένο κομμάτι αλλά στο ότι το υπόλοιπο αυτοκίνητο αν δεν είναι σχεδόν καινούργιο ΠΑΝΤΑ θα δείχνει διάφορα. Αλλά δεν βάζω μάλλον σε κάθε post μου την λέξη κλειδί 'BMW' ώστε να δώσω το απαιτούμενο κύρος και την απαιτούμενη βαρύτητα...
Γι'αυτό λέω ότι καλύτερα να μην πάει ο άνθρωπος σε ιδιαίτερο χρώμα καθώς ένα άσπρο ή ένα ασημί είναι πολύ πιο ανθεκτικό στον χρόνο και έτσι το φρέσκο βαμμένο θα κουμπώσει ακριβώς....
-
Και τα 2 μου αρέσουν αλλά το βυζαντινό είναι άλλο σε αυτό το αμάξι!
Σα υπάρχουν οι εξής σκέψεις:
1.Ποσο θα είναι ακόμα αυτό το χρώμα στο μέλλον....δηλ σε 5 χρόνια ώστε εάν τυχόν θελήσω να το δώσω να μην είναι τροχοπέδη....(σαφώς πιο ασφαλής επιλογή πέρλα)
2.Τυχον φθορές, γρατσουνιές λογικά θα φαίνονται πιο έντονα ή όχι;
3.Αποκαταστααη- μακριά από εμάς - σε τυχόν φθορές πόσο θα μπορούν να το πετύχουν τα συνεργεία ;( Αν κ όταν πήρα το Scirocco φίλος πωλητής μου είπε μακριά από πέρλα με αποτέλεσμα να πάω σε λευκό ,που δεν θέλω να πάω σε απλό λευκό για το ds 7) .Δεν ξέρω εάν το βυζαντινό είναι πιο δύσκολο γτ σίγουρα δεν είναι πέρλα...
4 Θεωρώ ότι όσο αφορά θέμα αντοχής στον ήλιο , θερμοκρασίες δεν νομίζω ότι έχει θέμα σε σχέση με α τα υπόλοιπα χρώματα της ds εκτός των 2 λευκών.
-
Γενικώς δε μπορεί να είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής χρώματος η ευκολία αποκατάστασης ζημιάς. Το αμάξι το παίρνει κανείς για 3-4-10 χρόνια για να το γουστάρει και να το χαίρεται. Ο ίδιος. Όχι ο επόμενος.
Από κει και πέρα λύσεις υπάρχουν για όλα με το ανάλογο κόστος.
-
Γενικώς δε μπορεί να είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής χρώματος η ευκολία αποκατάστασης ζημιάς. Το αμάξι το παίρνει κανείς για 3-4-10 χρόνια για να το γουστάρει και να το χαίρεται. Ο ίδιος. Όχι ο επόμενος.
Από κει και πέρα λύσεις υπάρχουν για όλα με το ανάλογο κόστος.
Σίγουρα το παίρνεις για εσένα!απλά οκ λες 'κοιτάω και λίγο' το πιο μετά...
Το λευκό πέρλα είναι πιο σπορ σε σχέση με το βυζαντινό νομίζω ...
-
Βυζαντινό. Καλορίζικο!
-
ότι αν Ω μη γένοιτο χρειαστεί να βάψει ένα φτερό πχ στο μέλλον **δύσκολα θα το πετύχει ίδιο ακόμα **και ο καλύτερος μάστορας ή η αντιπροσωπεία.
**Εγώ δεν είπα ότι το πρόβλημα είναι στο φρέσκο βαμμένο κομμάτι **αλλά στο ότι το υπόλοιπο αυτοκίνητο αν δεν είναι σχεδόν καινούργιο ΠΑΝΤΑ θα δείχνει διάφορα.
Τότε ή αποφάσισε τι θές να πέις ή μάθε να γράφεις Ελληνικά. Όσο για τις ειρωνίες σου αλλού, όχι εδώ.
-
Ναι εγώ δεν ξέρω να γράφω ελληνικά και λοιπά γραφικά. Άσε το τουπε δεν είσαι στο forum σου. Πρόσθεσε στο λεξιλόγιό σου και καμιά νέα λέξη εκτός από την γνωστή Βαυαρική προπέλα, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Κάθε απάντηση BMW,
BMW, BMW οκ το καταλάβαμε.
Θα στο πω και εδώ. Ότι ξέρεις προσωπικά δέκα άτομα και θα σε υποστηρίξουν δεν σημαίνει ότι έχεις πάντα δίκιο. Έχεις καβαλήσει το καλάμι φίλε και στο λέω ειλικρινά καλοπροαίρετα.
-
Θα στο πω και εδώ. Ότι ξέρεις προσωπικά δέκα άτομα και θα σε υποστηρίξουν δεν σημαίνει ότι έχεις πάντα δίκιο. Έχεις καβαλήσει το καλάμι φίλε και στο λέω ειλικρινά καλοπροαίρετα.
Παραληρείς για την BMW....τι σχέση έχει με το χρώμα μόνο εσύ το ξέρεις!
Δεν περιμένω υποστήριξη από κανένα, τα 17 χρόνια παρουσίας μου στο φόρουμ είναι αρκετά.
Είπες εσύ για εμένα, όντας 2 μήνες εδώ...έβγαλες και συμπέρασμα...μάλιστα! Καλύτερα ξεκαβάλα εσύ....και διάβασε ξανά τι έγραψες μπας και καταλάβεις, θα δείς ότι άλλα λές στην αρχή και άλλα μετά.
-
Φίλε πάω πάσο είσαι 'ανίκητος'. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορέσαμε ποτέ να συνεννοηθούμε για το οτιδήποτε. Καλύτερα να αγνοούμε ο ένας τον άλλον λοιπόν. Στο forum σου δεν ξαναμπήκα όπως σου υποσχέθηκα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το group που εμφανώς υποστηρίζεις (BMW/FORD). Δικαίωμα σου άλλωστε, απλά μου είναι πιο αδιάφορο από το 'r' στο Marlboro! Κρίμα που λόγο απόστασης δεν μπορούμε να πιούμε ένα καφέ να μιλήσουμε σαν άνθρωποι μπας και ξεκολλήσεις από το μένος σου. 17, 107 και 1527 χρόνια να είσαι στο forum κάνεις συστηματικά τον 'δικηγόρο' των δύο εταιρειών. Δεν είναι όλων η ζωή μας τα forum. Με κουράζει η μεροληψία σου αφάνταστα και είναι μεγάλο κρίμα γιατί επισκιάζει τις πολλές γνώσεις που έχεις. Ευτυχώς δεν έχουμε κοινό τόπο ενδιαφέροντος οχημάτων και δεν είμαι αναγκασμένος να προσπαθώ συνεχώς να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας μέσω του γραπτού λόγου σε εσένα! Το κλείνω εδώ γιατί ζαλιζουμε κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα. Μην με ξανακάνεις tag, quote δημόσια σε παρακαλώ γιατί μόνο το mail ειδοποίησης που εμφανίζεται μου προκαλεί δυσφορία. Ότι άλλο θες pm, φιλικά Χρήστος.-
-
δεν ξέρω ο Φάνης αν είναι admin εδώ η οτιδήποτε, πάντως γενικά έχει τις απόψεις του και βλέπω βοηθάει γενικα. και ο Χρήστος γράφει χαβαλεδιαρικα και μαρεσει που ψάχνει διεξοδικά τι θέλει να αγοράσει. οπότε μη μαλακιζμαστε για βλακείες. σιγά φόρουμ είναι, Κλάιν.
-
και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το group που εμφανώς υποστηρίζεις (BMW/FORD).....κάνεις συστηματικά τον 'δικηγόρο' των δύο εταιρειών.
Εεεε??
Μάλλον με διαβάζεις επιλεκτικά, γιατί την BMW την κράζω συνεχεια (δεν πιστεύω να παίρνεις στα σοβαρά τα χιουμοριστικά ποστ που κάνω), με την Φόρντ έχω μια συμπάθεια, αλλά μέχρι εκεί και περισσότερο από όλες γράφω διθυράμβους για Citroen & PSA καθώς και για τα υβριδικά της Τογιότα.
-
Ετσι είναι , αγαπάει το Αιρκρος περισσότερο από μένα που είμαι αντικειμενικός...
-
Η 'παράλληλη πραγματικότητα' στην οποία βρίσκονται μερικοί - ή μήπως αρκετοί ;; - και το γεγονός ότι βλέπουν τα πράγματα κάργα κοντόφθαλμα και με 'παρωπίδες' είναι λόγος για να μην σπαταλάς πολύ χρόνο στο φόρουμ...Τι να εξηγήσεις σε κάποιον που λειτουργεί σαν φανατισμένος οπαδός ομάδας ή κόμματος...;; Άσπρο θα του δείχνεις...μαύρο θα βλέπει εκείνος...
Αναρωτηθείτε κάποιοι έστω και λίγο μήπως δεν φταίει ο πλανήτης γύρω σας αλλά τα γυαλιά που φοράτε...
-
Μιλας με γρίφους γεροντα
-
Μιλας με γρίφους γεροντα
χαχα! πόσο πιθανό...να λάβουν το μήνυμα οι...παραλήπτες;;
-
Τελικά ο κολλητός μου το αποφάσισε (τον βοήθησα και εγώ...χαχαχα!) και το πήρε! DS7 1.2 130ps, ένα από τα 3 τελευταία business που υπάρχουν στο τελωνείο (άσπρο, μάυρο, γκρί...πηρε το γκρί).
Εντυπώσεις, μόλις το παραλάβει και με πάει βόλτα.
-
Τελικά ο κολλητός μου το αποφάσισε (τον βοήθησα και εγώ...χαχαχα!) και το πήρε! DS7 1.2 130ps, ένα από τα 3 τελευταία business που υπάρχουν στο τελωνείο (άσπρο, μάυρο, γκρί...πηρε το γκρί).
Εντυπώσεις, μόλις το παραλάβει και με πάει βόλτα.
Ωραίος ο κολλητός! Με το καλό να το παραλάβει και να μας μεταφέρεις εσύ αναλυτικές εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
-
Καλοριζικο κ με το καλό να το παραλάβει!
-
Ως νέο μέλος στο 4T Forum, θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που επισκέφθηκαν το περίπτερο της DS στην Αυτοκίνηση 2019, αν έμαθαν ποιο είναι το ποσό της έκπτωσης που δίνεται στους υποψήφιους αγοραστές του DS7 Crossback 1.5 BlueHdi 130 Be Chic ή/και Business Be Chic. Είναι κάτι καλύτερο από τη γνωστή προωθητική ενέργεια της DS για έκπτωση 1500€ με ανταλλαγή του παλιού ΙΧ (συν την αξία του); Αν είναι έτσι, τότε αξίζει πραγματικά να ταξιδέψω από Βόρεια Ελλάδα για να επισκεφθώ την έκθεση το προσεχές Σαββατοκύριακο!
-
Οχι δεν κανουν κατι καλύτερο. Στον κολλητό μου εκαναν το γνωστό €1.500 για ανταλλαγή και μετά απο πολύ πιεση επιπλέον €500 εκπτωση. Συνολο €2.000. Αλλά δεν εχουν κατι ειδικα για την έκθεση.
DS7 CROSSBACK