-
Την ματιασες την κοπελα και ξεχασε τα ελληνικα της
Ρημα εκδρομευω δεν υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα
-
Να πει λοιπόν : Θα εκδράμουμε και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι ....
Ολοι ?
Οχι βέβαια γιατί ακόμα και η αυτόματη ορθογραφία δεν αναγνωρίζει την καθαρευουσιάνικη λέξη , οπότε η κοπέλα θα φανεί υπερήλιξ....
-
Tkin73 wrote:
snowdrop wrote:
Tkin73 wrote:
Αυτή η εργασία με το κεραμικό πόσο χρόνο (εργατοώρες ) κάνει για να εφαρμοστεί; Δίνεται κάποια εγγύηση; Τι περιλαμβάνει; Υπάρχουν στην συνέχεια κάποιοι περιορισμοί ως αναφορά το πλύσιμο κλπ;
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Θέλει μια βδομάδα για την εφαρμογή. Δεν δίνεται κάποια εγγύηση. Μετά θα πρέπει κάθε 6 περίπου μήνες να πηγαίνεις το αμάξι για έλεγχο. Περιλαμβάνει :
- Μόνιμη προστασία
- Αντίσταση σε εκδορές
- Self Cleaning Effect (Αυτοκαθαριζομενο)
- Selfe Healing (Αυτοεπουλωμενο σε καποιες περιπτωσεις)
- Σούπερ-υδρόφοβο αποτέλεσμα
- Αντοχή σε καιρικές συνθήκες & στην υπεριώδη ακτινοβολία
- Θερμική αντοχή (μέχρι 750°C)
- Προστασία Anti-Graffiti
- Αυξημένη χημική αντίσταση
- Ανθεκτικό στην οξείδωση και διάβρωση
- Υπερύψηλη γυαλάδα φινιρίσματος
- Αντισταση σε περιττωματα πουλιων
Όσον αφορά το πλύσιμο, χρειάζεται τουλάχιστον 1 μια φορά το μήνα και πλέον γίνεται πολύ εύκολο. Δε χρειάζεται καθόλου σφουγγάρι. Ιδανικός τρόπος όπως μου έδειξαν είναι ψέκασμα με ενεργό αφρό και μετά ξέπλυμα με νερό υπό πίεση. Με το υδροφοβικό αποτέλεσμα, το νερό απλά κυλάει και φεύγει μόνο του.
:
Ευχαριστουμε για την πληρη απάντηση.
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται. Ο τρόπος που γράφεις είναι πόλυ τεκμηριωμένος! δικηγόρος ή μηχανικός?
Χα χα! Μέσα έπεσες! Μηχανικός. Καλό τριήμερο σε όλους! Εγώ και το θηριάκι μου θα εκδρομεύσουμε προς Ναύπλιο!
Εκανε μπαμ!!! συνάδελφος λοιπον !!
οι μόνοι που μας ρίχνουν στην ανάπτυξη γραπτού λόγου είναι οι δικηγόροι!! τρελαίνομαι να διαβαζω τις αλλαγές που κάνουν σε συμβάσεις έργων οι δικηγόροι και πως κατοχυρώνουν τα δικαιώματα των εταιρειών πελατών τους και κλείνουν τρύπες και ασάφιες που ένας ανεκπαίδευτος αδυνατεί καν να αντιληφθεί ότι υπάρχουν !!!
Φυσικα και εμεις καλες κουφαλες είμαστε οταν γραφουμε προδιαγραφες , προυποθέσεις τεχνικών όρων και τεκμηριώσεις προιόντων και υπηρεσιών !!! βάζουμε τόσα αν και εφοσον και με την προϋποθεση που στο τελος απορούμε που τελικά έχει εφαρμογή αυτό που αναφερόμαστε!!!!
καλό τριήμερο!!
-
Tkin73 wrote:
οι μόνοι που μας ρίχνουν στην ανάπτυξη γραπτού λόγου είναι οι δικηγόροι!!
Tkin73 wrote:
Αυτή η εργασία με το κεραμικό πόσο χρόνο (εργατοώρες ) κάνει για να εφαρμοστεί; Δίνεται κάποια εγγύηση; Τι περιλαμβάνει; Υπάρχουν στην συνέχεια κάποιοι περιορισμοί ως αναφορά το πλύσιμο κλπ;
Δεν κρατήθηκα...
Μου αρεσει που εχεις χρόνο να με διαβαζεις!!! keep reading!!!!
-
Αν είναι να έχει κι άλλα τέτοια διασκεδαστικά, Ι will...
-
οι μόνοι που μας ρίχνουν στην ανάπτυξη γραπτού λόγου είναι οι δικηγόροι!!
Δεν κρατήθηκα...
-
Χρονο να εχεις να τον περνας δημιουργικα!!! καλο τριήμερο στο πληκτρολογιο!!!
-
Επίσης! Άλλωστε για να διαβαστούν τέτοιες ομορφιές, πρέπει κάποιος να τις γράψει.
ΥΓ: Θα μπορούσες πάντως να το δεις από την χιουμοριστική πλευρά, καθώς αυτό ήταν το νόημα του αρχικού μου post.
-
Την ματιασες την κοπελα και ξεχασε τα ελληνικα της
Ρημα εκδρομευω δεν υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα
Εγώ πάντως ψάχνοντας το λίγο (βλ. google) βρήκα αυτό το απόσπασμα από σημειώσεις για τη θεωρία της γραμματικής:
'Για παράδειγμα, το επίθημα –άρω επιλέγει ξενικά ονοματικά θέματα για να δημιουργήσει ρήματα (παρκ-άρω, μπλοκ-άρω), ενώ τα –εύω και -ώνω επιλέγουν ονοματικά θέματα ελληνικής προέλευσης (χορ-εύω, βραβ-εύω, θριαμβ-εύω, σιδερ-ώνω, στεγν-ώνω, πληρώνω).....
....Επίσης σημαντικός περιορισμός είναι ότι στη γλώσσα δεν επιτρέπονται παράγωγες λέξεις όταν υπάρχουν λέξεις που εκφράζουν το ίδιο ακριβώς νόημα. Σύμφωνα με τη Ράλλη (2005: 156), με τον περιορισμό αυτόν μπορούμε να εξηγήσουμε για ποιον λόγο δεν δημιουργούνται ονοματικά παράγωγα από ρήματα με τα επιθήματα –ση (προς δήλωση του γεγονότος) και –της (προς δήλωση του δράστη) όταν υπάρχουν απλά ονόματα με την ίδια σημασία. Στα παραδείγματα που ακολουθούν, ο υπαρκτός τύπος στη δεύτερη στήλη εμποδίζει τον σχηματισμό του τύπου στην τρίτη στήλη:
Παράδειγμα 33
πλανώ(μαι) πλάνη *πλάνηση (πρβλ. περιπλανώμαι *περιπλάνη, περιπλάνηση)
αγαπώ αγάπη *αγάπηση
**εκδρομεύω **εκδρομέας *εκδρομευτής
βασιλεύω βασιλιάς *βασιλευτής
ας το λήξουμε εδώ το θέμα πάντως γιατί άλλο είναι το θέμα του φόρουμ
-
Μονο σε αυτο το κειμενο που βρηκες υπαρχει το 'εκδρομευω'
Το σωστο ειναι εκδραμω
Αν δεν με πιστευεις, μπορεις να ρωτησεις καποιον φιλολογο
-
Το σωστο ειναι εκδραμω
συμφωνώ απόλυτα, το εκδράμω είναι ο σωστός όρος, απλά εκείνη την ώρα δε μου ήρθε....
-
Επίσης! Άλλωστε για να διαβαστούν τέτοιες ομορφιές, πρέπει κάποιος να τις γράψει.
ΥΓ: Θα μπορούσες πάντως να το δεις από την χιουμοριστική πλευρά, καθώς αυτό ήταν το νόημα του αρχικού μου post.
Nαι ναι μας έχεις τρελανει στην χιουμοριστικη διαθεση , την κοιλια μας κραταμε καθε φορα που γραφεις!!!....καλο τριήμερο μπορεις να κλείσεις τα alerts θα ξαναγράψω μάλλον από Δευτερα ( με χιουμοριστική διαθεση πάντα δεν πιστευω να παρεξηγείς?!)
Θα... **εκδράμω **και εγώ με το ...υπερατου την Σουζουκαρα!!!!
-
alexandros.K wrote:
Το σωστο ειναι εκδραμω
συμφωνώ απόλυτα, το εκδράμω είναι ο σωστός όρος, απλά εκείνη την ώρα δε μου ήρθε....
Xωρις καμια δοση ειρωνειας
Μπραβο σου (που το παραδέχεσαι)
-
Η εφαρμογή του κεραμικού έχει 'επίπτωση' στη λαμαρίνα κ στα πλαστικά του αυτοκινήτου; Είχα ακούσει ότι σε περίπτωση ατυχήματος δυσκολεύονται οι επισκευές... Ισχύει;
-
Τελικά η τοποθέτηση παραγγελίας έγινε χθες!So chic 1.6 eat 8 με led visio active ,scan active, ηλιοροφή , keyless k hands free 5,th door,κάμερα οπισθοπορειας ,grip control με 18'αρες buenos . polyambiente φωτισμο...Το χρώμα για 1 μήνα ανοικτό ακόμα λόγω σκέψης...
-
Με το καλό!! Πόση αναμονή σου είπαν?
-
με το καλό φίλε. 180 η 225 hp? τιμή; έκαναν καμία έκπτωση;
-
BRAVO....εξαιρετική επιλογή, βασικά η καλύτερη που θα μπορούσες να κάνεις!!
Να το χαρείς με Υγεία και για πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
ΥΓ: Με τον Μπιτσίδη μίλαγες ή άλλον πωλητή?
-
Με το καλό!! Πόση αναμονή σου είπαν?
3μηνες!!!
-
BRAVO....εξαιρετική επιλογή, βασικά η καλύτερη που θα μπορούσες να κάνεις!!
Να το χαρείς με Υγεία και για πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
ΥΓ: Με τον Μπιτσίδη μίλαγες ή άλλον πωλητή?
Με τον Μπιτσιδη ναι!
DS7 CROSSBACK