-
Κύριοι, το παρόν Θέμα αφορά τα αυτοκίνητα της VW. Για γενικότερη συζήτηση περί επιλογής μεταξύ διάφορων μοντέλων μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ανοίξει δικό του θέμα, όπως έχουν κάνει κάποια μέλη ήδη. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα στη παρέα νέος στο φόρουμ και ζήτω τη συμβουλή στους έμπειρους που έχουν ήδη t roc. Πήγα στην αντιπροσωπεία τηςvw για να δω το t cross αλλά μετά έπεσε στο μάτι μου το t roc. Στο μπατζετ μου το t roc ανεβαίνει πολύ. Ο Πωλητης όμως μου είπε ότι έχουν για πώληση το t roc του test drive. Το έκανα βόλτα και ξετρελάθηκα. Είναι στην έκδοση advance και έχει 4000χλμ. Στη τιμή των 18000€ από 22500 που έχει καινούριο.. τι λέτε αξίζει;;;
-
Εαν σε καλύπτει το αυτοκίνητο, φυσικά και αξίζει να γλυτώσεις €4.500! Να απαιτήσεις να προσθέσουν (δωρεάν) την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
20% κάτω στην τιμή αγοράς για 4.000 Km μόνο, μου ακούγεται μια χαρά. Το μόνο που πρέπει να βεβαιωθείς είναι ότι η τιμή του καινούριου που σου έδωσαν είναι και η πραγματική τελική, γιατί κατά καιρούς τρέχουν και εκπτώσεις. Αν π.χ. η πραγματική τελική είναι 21 χιλιάρικα αντί για 22,5 για κάποια ετοιμοπαράδοτα κομμάτια, το πράγμα αλλάζει. Δεν το πολυσυνηθίζει βέβαια αυτό η VW...
Κατά τ' άλλα, όπως είπε και ο Φάνης, παζάρεψε μια δωρεάν επέκταση εγγύησης και θα είσαι μια χαρά.
-
Όντως στο σάιτ που το έψαξα το έχει φθηνότερο από τα 22500€ που μου ειπε αυτός. Εκτοσ Αν έχει κάποια έξτρα παραπάνω. Μάλλον πως πρέπει να το ψάξω καλύτερα η να του πω να κάνει καλύτερη τιμή.
-
Στο site δεν πρόκειται να δεις τις πιθανές εκπτώσεις, όπως επίσης δεν πρόκειται πιθανώς να δεις και την τελική τιμή, καθώς οι περισσότεροι δεν βάζουν στην τιμή τέλη ταξινόμησης, κυκλοφορίας και έξοδα προετοιμασίας (PDI). Επίσης είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει κάποιο έξτρα εξοπλισμό το test drive, το οποίο εσύ δεν υπολόγισες.
Πες του λοιπόν ότι ενδιαφέρεσαι για καινούριο με τον εξοπλισμό του test drive να δεις τι προσφορά θα σου βγάλει. Και πήγαινε και σε άλλους εμπόρους, αν μπορείς.
-
Τελικά είμαι αναποφάσιστος ενώ το έχω κλείσει το t roc ουσιαστικά είμαι σε δίλημμα γιατί διαβάζω πολλά αρνητικά για τη vw γενικότερα και σκέφτομαι το Kia stonic. Καμία γνώμη;
-
Τελικά είμαι αναποφάσιστος ενώ το έχω κλείσει το t roc ουσιαστικά είμαι σε δίλημμα γιατί διαβάζω πολλά αρνητικά για τη vw γενικότερα και σκέφτομαι το Kia stonic. Καμία γνώμη;
Ανάμεσα στα 2 εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το stonic. Όμορφο, μοντέρνο και 7 χρόνια εγγύηση.
-
Να πάρεις αυτό που σου αρέσει. Οι βλάβες είναι μέσα στο παιχνίδι, απλά με την VW έχεις αρκετές πιθανότητες να έχεις περισσότερες βλάβες. Θα πάρεις επέκταση εγγύησης (όσο περισσότερο μπορείς να πληρώσεις εκτός εαν καταφέρεις να στην κάνουν δώρο) και εαν μπορείς θα το πουλήσεις πριν λήξει η εγγύηση. Εαν όχι, τουλάχιστον θα είσαι καλυμμένο για 4-5 χρόνια.
-
Εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες εταιρίες, που όταν επικοινωνείς μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή email σου κάνουν κάποια προσφορά, η vw δεν σου κόβει ούτε σέντσι. Απορώ αν είναι πάγια πολιτική της εταιρείας ή της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας.
-
Ξέχασες ότι μέχρι το 2005 το μόνο δώρο που σου έκαναν ήταν τα πατάκια?
-
Τώρα αποφάσισαν να κόψουν κι αυτό το 'δώρο';
-
Εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες εταιρίες, που όταν επικοινωνείς μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή email σου κάνουν κάποια προσφορά, η vw δεν σου κόβει ούτε σέντσι. Απορώ αν είναι πάγια πολιτική της εταιρείας ή της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας.
Εμένα πάντως ο Φιλοσίδης που μου έστειλε προσφορά, μου έκανε και έκπτωση και δώρα και μου είπε ότι από κοντά η τιμή διαμορφώνεται και άλλο προς τα κάτω, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.
-
Φάνη,πήγες να αλλαξοπιστήσεις;;
-
Φάνη,πήγες να αλλαξοπιστήσεις;;
Αχαχαχα.....
Όχι, ήταν προσφορά για τον κολλητό μου που επειδή είχε πάει ήδη μια φορά δεν ήθελε να τους ξαναρωτήσει.
-
Τους έστειλα email, παιδιά, και τους είπα ότι αυτό δεν είναι 'οικονομική προσφορά', όπως αναφέρουν, αλλά πιστή αντιγραφή από τον κατάλογο της εταιρίας. Ομολογώ ότι η απάντησή τους με άφησε άναυδο.
Τόσο, που σκεφτόμουν να πάω σε αυτές τις βιοτεχνίες που φτιάχνουν κύπελλα για διάφορα αθλήματα, να παραγγείλω ένα και να τους το πάω με την επιγραφή 'Η μεγαλύτερη παπάτζα της χρονιάς'.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πράγματι η προσφορά μας είναι η πίστη αντιγραφή των τιμών που υπάρχουν στο κατάλογο γιατί οι τιμές είναι ίδιες για όλη την Ελλάδα και για κάθε πελάτη μας
έτσι ώστε να είναι σίγουρος οτι αγοράζει το καλύτερο προϊόν στην σωστή τιμή
Εύγε, παιδιά, πάντα τέτοια! Κι αν με δείτε ποτέ, να με φτύσετε!
-
Αφού δεν σου έγραψαν 'Αυτό είναι και να μην μας ξαναενοχλήσετε παρά μόνο για να παραγγείλετε' πάλι καλά...
Α ρε αθάνατη και καταξεφτυλισμένη ΚΟΣΜΟΚΑΡ....
-
Θα έπρεπε να τους απαντήσεις στο ίδιο ύφος:
'Σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με την απάντηση σας. Κατόπιν των διευκρινίσεων που μου παρείχατε, αναγνωρίζω την εμπνευσμένη και δίκαια πολιτική της μη παροχής εκπτώσεων, οι οποίες θα ευτέλιζαν το προϊόν και θα δημιουργούσαν μόνιμες αμφιβολίες για την ορθή κοστολόγηση των προϊόντων. Στην ουσία οι παρεχόμενες ευτελείς εκπτώσεις θα διάβρωναν τόσο την ακεραιότητα και υπόληψη των υποψηφίων πελατών όσο και το status της κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρίας. Στις εποχές του αμοραλισμού που ζούμε, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη εταιρίες σαν τη δική σας, οι οποίες δείχνουν το δρόμο της τόλμης και αρετής. Δεχτείτε παρακαλώ τα θερμά μου συγχαρητήρια!'
Υ.Γ.: Χρησιμοποιήστε το ελεύθερα. Δεν ζητάω copyright.
-
Don' t tempt me, mate...
Ομολογώ ότι το κείμενό σου είναι εξαιρετικό, και προς στιγμήν μ' έβαλε στην πρίζα να τους απαντήσω, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει ν' ασχοληθώ περαιτέρω μαζί τους.
Η καλύτερη τιμωρία είναι η δημόσια γελοιοποίησή τους μέσω της γνωστοποίησης του φαιδρού email τους.
-
Μπα δεν ιδρώνει το αυτί τους, αφου τα 'πρόβατα' αγοράζουν φαου βε κ Γερμανικη ποιότητα....αχαχα! Χαλια αντιπροσωπεία, μετρια κ προβληματικα αυτοκίνητα κ ολμως πουλάνε!
VW FORUM