-
Κριμα.....,
Παντου ηττες ρε παιδι μου....χανει η εθνικη, καταργηται το baleno.... καταθλιψη θα μας ερθει ατο τελος,
-
Αν ήθελε η SUZUKI έφερνε την παραγωγή στην Ουγγαρία, μπορούσε να ανεβάσει και την ποιότητα και έτσι θα έμενε ζωντανό το μοντέλο. Το ίδιο και για το Celerio. Τώρα μένει η SUZUKI στην Ευρώπη χωρίς αυτοκίνητα σε δύο βασικές κατηγορίες. Θεωρώ ότι το πρόβλημα δεν είναι στο θέμα πωλήσεων, αλλά ενδοεταιρικό και στις ανεξαρτησίες που έχουν οι κατά τόπου θυγατρικές εταιρείες της SUZUKI που έχουν λόγο τελικά στην παραγωγή των μοντέλων.
Τα Ινδικά Baleno και Celerio πρέπει να παραμείνουν Ινδικά γιατί είναι πρωτίστως Marouti και μετά Suzuki.
-
Εγώ πιστεύω ότι κρύβεται από πίσω η συμφωνία με την ΤΟΥΟΤΑ και ποια μοντέλα θα παράγουν από κοινού..... Γι'αυτο και συμπεφτει χρονικά με την επικαιροποισηση της συμφωνίας. Χωρίς βέβαια να αναιρεί αυτό την εμπορική αποτυχία των μοντέλων αυτών η οποία οφείλεται στην χώρα προέλευσης και στην ποιότητα του εσωτερικού. Εάν φρόντιζαν το εσωτερικό περισσότερο θα είχε καλύτερη τύχη γιατί σαν έμπνευση είναι αρκετά καλή.
-
Το μόνο που απομένει είναι να δούμε Baleno και Celerio με λογότυπα Toyota και εργοστάσιο παραγωγής Τουρκία.
Προσωπικά χλωμό το κόβω, αλλού που ξέρεις. Μπορεί να το δούμε και αυτό...
-
https://www.newsauto.gr/specials/ta-fthinotera-turbo-tis-agoras/
Εδώ αναφέρει τιμή με wltp για τον 1000ρι και είναι και χαμηλή από ο, τι βλέπω. Άρα δεν κόβεται λόγω μοτερ και ρύπων
-
Μπα, μάλλον λόγω συμφωνίας με την Toyota. Βρήκα κ κάτι που με ενοχλεί, εκτός από τον ημιακαμπτο που με ενοχλεί σε κάθε όχημα έτσι κ αλλιώς: Όταν γεμίζω νερό στους γυαλοκαθαριστηρες, θέλει αρκετή ώρα ζορισμα ο διακόπτης για να φέρει νερό μπροστά. Ενω στους πίσω πάει αμέσως..κατά τα άλλα, 4.000χλμ ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Πόσο πολύ σε ενοχλεί ο ημιάκαμπτος βρε Νώντα; Σαν σπυρί στον κ*λο; 
Ρε παιδιά όλοι τόσο οδηγάρες είσαστε και σας ενοχλεί τόσο πολύ; Αν είναι έτσι, να το πούμε και στη Renault που παλεύει με ημιάκαμπτο να στήσει το Megane RS...
-
Χάρη, καμία σχέση τα 'οδηγαρες' και τα rs που λες με αυτό που περιγράφω. Με ενοχλεί ο ημιακαμπτος γιατί έχω καλομάθει σε υδροπνευματικη, και τουλάχιστον στην ανεση, δεν υπάρχει σύγκριση αντικειμενικά. Ξαναλέω, στην ανεση.
-
ΟΚ Νώντα. Η υδροπνευματική ανάρτηση είναι ενγένει σε δίκη της κλάση όσον αφορά την άνεση. Από εκεί και πέρα, εγώ μιλούσα γενικά για 'οδηγάρες' με αφορμή μόνο το δικό σου ποστ.
-
Ναι ρε, κατάλαβα απολύτως τι λες, κανένα θέμα.Απλά εξήγησα τι εννοούσα, γιατί ήταν παρεξηγησιμο.
Υ.Γ Αν το έπαιζα Βατανεν, δε θα έπαιρνα Baleno..
Καληνυχτες πλήθος.
-
Τώρα αυτό γιατί το είπες;
Θα σε περιλάβει ο Lap και ποιος σε σώζει μετά...
Αν το έπαιζα Βατανεν, δε θα έπαιρνα Baleno..
-
Η αλήθεια είναι ότι όντως το έγραψα ΚΑΙ για να τον προβοκαρω!
-
Μόλις γυρίσει από το εβδομαδιαίο μπάνιο του, θα γίνει χαμός!
-
Balenaki τέλος, κλαηκε σήμερα με 3.800 χλμ στο καντράν...Αμάξι αγορασμενο τέλη Ιούλη..
-
Ωχ Τωρα τα ειδα τα ποστς....
Οχι ρε πουστη μου.....
Πως εγινε;;;;;;
Ποσα σου δινει η ασφαλιστικη....;;;
Τι να πω ρε γαμωτο....πραγματικα στεναχωρήθηκα πολυ...
Δεν ξερω τι να πω.
-
Απίστευτο και ταυτόχρονα εξοργιστικό. Κρίμα.
Δεν βάρεσε ο συναγερμός; Πως έγινε ρε συ;
-
Δεν έχω ιδέα πως έγινε. Υποθέτω πως απλα αποκωδικποιησαν το τηλεκοντρόλ. Θεωρητικά έχω ασφάλεια για ολική κλοπή, μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι περίεργο από την ασφαλιστική, θα δούμε. Κ το είχα χαρεί παρά πολύ το αμαξάκι ως τώρα ..
-
Όχι, ρε γαμώτο...
Να κοπούν τα χέρια στα τσογλάνια.
Μακάρι να το βρεις, φίλε μου ή στη χειρότερη να σε αποζημιώσει στο έπακρο η ασφαλιστική.
-
Δεν έχω ιδέα πως έγινε. Υποθέτω πως απλα αποκωδικποιησαν το τηλεκοντρόλ. Θεωρητικά έχω ασφάλεια για ολική κλοπή, μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι περίεργο από την ασφαλιστική, θα δούμε. Κ το είχα χαρεί παρά πολύ το αμαξάκι ως τώρα ..
Τι συναγερμό είχε;; Το είχες στο δρόμο;;
Εφόσον έχεις ολική θα πάρεις τα χρήματα της αξίας του αυτοκινήτου.
-
Πολύ κρίμα
Βέβαια καλύτερα η ολική κλοπή από μερική και να σου είχαν κάνει το αυτοκίνητο σμπαράλια.
Εύχομαι να σε αποζημιώσει με καλό ποσό η ασφαλιστική, να πάρεις άλλο (Μπαλένο ή ό,τι θές).
Suzuki Baleno II