-
Εμεις δεν ειμαστε πελατες, αλλά χωρις εμας το φορουμ δεν θα υπαρχει, αρα δεν θα εχει και πελατες
-
Μην κολλάτε σε μια λέξη. Προτιμάτε το χρήστες από το πελάτες; Μια χαρά και πάλι! Εγώ το πελάτες το χρησιμοποίησα με την ευρεία έννοια του όρου, δηλαδή αυτός που φέρνει λεφτά. Γιατί σε όλα τα sites και τα fora οι χρήστες/πελάτες διαμορφώνουν την επισκεψιμότητα, η οποία φέρνει λεφτά από τις διαφημίσεις.
-
Οντως υπάρχει βελτίωση!
Αναμένουμε και tapatalk να μπαινουμε να 'ξεκατινιαζόμαστε' καλύτερα!
Έχουμε pm; ΟΧΙ !
Έχουμε tapatalk; ΟΧΙ !
Έχουμε σωστή παρουσίαση - σελιδοποίηση; ΟΧΙ !
Έχουμε σωστή και αξιόπιστη εμφάνιση στην αρχική σελίδα των θεμάτων που έχουν αδιάβαστα ποστ; ΟΧΙ !
Έχουμε την ίδια ταχύτητα με άλλα φόρουμ; ΟΧΙ !
Έχουμε τα ίδια εργαλεία πλοήγησης και αναζήτησης με τα άλλα φόρουμ; ΟΧΙ !
Ποια λοιπόν είναι η βελτίωση που έχουμε δει τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες, που υποτίθεται ότι τελείωσαν και τα μπάνια του λαού;
-
iceman7 wrote:
Οντως υπάρχει βελτίωση!
Αναμένουμε και tapatalk να μπαινουμε να 'ξεκατινιαζόμαστε' καλύτερα!
Έχουμε pm; ΟΧΙ !
έχει ήδη απαντήσει ο admin πως στην παρούσα φάση pm δεν θα έχει το forum
Έχουμε tapatalk; ΟΧΙ !
έχει ήδη απαντήσει ο admin πως το drupal δεν είναι συμβατό με το tapatalk.
Έχουμε σωστή παρουσίαση - σελιδοποίηση; ΟΧΙ !
Η παρουσίαση - σελιδοποίηση στο δικό μου pc είναι φυσιολογική.
Έχουμε σωστή και αξιόπιστη εμφάνιση στην αρχική σελίδα των θεμάτων που έχουν αδιάβαστα ποστ; ΟΧΙ !
Στα αδιάβαστα συμπεριλαμβάνει και όσα πόστ πήρα ψήφο ή έχει γίνει επεξεργασία. αναμένουμε για βελτίωση απο τους τεχνικούς
Έχουμε την ίδια ταχύτητα με άλλα φόρουμ; ΟΧΙ !
Η ταχύτητα στο δικό μου pc είναι φυσιολογική.
Έχουμε τα ίδια εργαλεία πλοήγησης και αναζήτησης με τα άλλα φόρουμ; ΟΧΙ !
κατι πιο συγκεκριμένο εδώ?
-
Κατ' αρχάς το ότι έχει απαντήσει ο admin ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται ΔΕΝ είναι ούτε βελτίωση ούτε λύση!
Η παρουσίαση - σελιδοποίηση καθώς και η ταχύτητα, αν και έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή, παραμένουν κάτω του μέσου όρου. Με όλες τις συσκευές που έχω (2 laptops, 1 PC, 1 κινητό και 1 tablet) και σε όποια σύνδεση κι αν έχω δοκιμάσει (ADSL, VDSL, 4G).
Στην αρχική σελίδα, ΠΟΤΕ δεν παρουσιάζονται σωστά ποιες ενότητες έχουν αδιάβαστα - νέα ποστ και πόσα.
Για τα εργαλεία που λείπουν και τις διαφορές δυσλειτουργίες βαριέμαι να ξαναγράφω. Τα ξέρετε, όπως και οποιοσδήποτε χρήστης άλλων φόρουμ, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...
-
Κατ' αρχάς το ότι έχει απαντήσει ο admin ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται ΔΕΝ είναι ούτε βελτίωση ούτε λύση!
δεν θα υπάρξει ούτε λύση ούτε βελτίωση στην παρούσα φάση. Ήταν ξεκάθαρες οι απαντήσεις του.
Η παρουσίαση - σελιδοποίηση καθώς και η ταχύτητα, αν και έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή, παραμένουν κάτω του μέσου όρου. Με όλες τις συσκευές που έχω (2 laptops, 1 PC, 1 κινητό και 1 tablet) και σε όποια σύνδεση κι αν έχω δοκιμάσει (ADSL, VDSL, 4G).
δεν μπορώ να σε βοηθήσω. μια χαρά είναι η ταχύτητα στις δικές μου συσκευές
Στην αρχική σελίδα, ΠΟΤΕ δεν παρουσιάζονται σωστά ποιες ενότητες έχουν αδιάβαστα - νέα ποστ και πόσα.
Σε εμένα φαίνονται κανονικά και με πάει στο πρώτο αδιάβαστο. Δοκίμασε εδώ: https://forum.4troxoi.gr/forum/new
Για τα εργαλεία που λείπουν και τις διαφορές δυσλειτουργίες βαριέμαι να ξαναγράφω. Τα ξέρετε, όπως και οποιοσδήποτε χρήστης άλλων φόρουμ, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...
ξέρω άλλο φόρουμ που έχει λιγότερα εργαλεία. Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
-
Έτσι είναι, αν έτσι πιστεύετε...
Καταλαβαίνω την προσπάθεια να δικαιολογήσετε το αποτέλεσμα και αναγνωρίζω ότι μπορεί να είμαι λίγο σκληρός στην κριτική μου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να αποδεχτείτε την αποτυχία της επιλογής και να αλλάξετε ρότα.
Όσον αφορά αυτά που έγραψες, θα απαντήσω εν συντομία: 1. Η απάντηση του admin είναι απλώς αποδοχή της αποτυχίας. 2. Η παρουσίαση - σελιδοποίηση παραμένει προβληματική πέραν πάσης αμφιβολίας, απλώς ανάλογα με τη συσκευή πρόσβασης (κινητό, tablet, PC κτλ) και το orientation της οθόνης της, τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα. 3. Η ταχύτητα όντως κάποιες στιγμές είναι σωστή, αλλά άλλες φορές έχει θέμα. 4. Διευκρινίζω ότι το πρόβλημα στην αρχική σελίδα δεν είναι στην επιλογή να δείξει τα νέα ποστ, αλλά όταν την ανοίγεις, εκεί όπου παρουσιάζονται όλες οι θεματικές ενότητες μαζί. Τότε δεν μπορείς ποτέ να δεις αξιόπιστα σε ποιες θεματικές ενότητες υπάρχουν νέα ποστ και πόσα. 5. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα χειρότερα φόρουμ, απλώς εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα! Αν τώρα εσείς βρίσκετε παρηγοριά στο 'υπάρχουν και χειρότεροι', τι να πω εγώ;
Τέλος πάντων, νομίζω ότι έχετε πάρει το μήνυμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε σε μακρές συζητήσεις για τα προφανή...
-
Η πιο ωραία απάντηση είναι 'στο δικό μου το PC είναι όλα εντάξει'....
Quality Control επιπέδου της όλης υλοποίησης...
**Tο off topic έφυγε [mod] **
-
No tapatalk, οποτε καλη συνεχεια σε οσους αντεξουν. Εδω σε ενα τοπικ πατας και αντι να εμφανισει τα τελευταια μυνηματα σε παει στην πρωτη σελιδα, σκετο χασιμο χρονου να δεις τα αδιαβασα δηλαδη. Επισης η σελιδα για κινητο ειναι τεραστια ουτε καν app version. Μονο να λυπηθω μπορω με την κατασταση.
Από εδώ : https://forum.4troxoi.gr/forum/new
πατας στις νέες δημοσιεύσεις και σε πάει στην πρώτη αδιάβαστη.
Επισης μόλις μπείς σε ένα thread έχει κουμπί first unread (πρώτο αδιάβαστο)
-
Με ένα απλό κινητό των 60€ και τον CM Browser ...τα πάντα όλα καλά ως προς την χρηστικότητα και πολύ πιο εύκολο στην ανάγνωση απο οτι στην προηγούμενη πλατφόρμα.
-
No tapatalk, οποτε καλη συνεχεια σε οσους αντεξουν. Εδω σε ενα τοπικ πατας και αντι να εμφανισει τα τελευταια μυνηματα σε παει στην πρωτη σελιδα, σκετο χασιμο χρονου να δεις τα αδιαβασα δηλαδη.
-
Το διαβάσαμε κι αυτό: Καλύτερο από την προηγούμενη πλατφόρμα!
Τώρα μπορώ να πω ότι έχω δει τα πάντα!
-
Δεν γράφω συχνά, αλλά μπαίνω καθημερινά. Τέτοιο epic fail δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στο ελληνικό internet.
Έμπαινα κυρίως από το Samsung tablet μου με Chrome, τώρα πια είναι αδύνατο. Κι αυτό γιατί στη portrait λειτουργία του tablet χάνεται το δεξί μισό της σελίδας και δεν μπορείς να τη διαβάσεις καθόλου. Στην landscape λειτουργία φαίνεται καλά αλλά δεν με βολεύει καθόλου να κρατάω το tablet έτσι.
Ας μη μου πει κάποιος ότι εμένα φαίνεται μια χαρά, δεν με βοηθάει αυτό. Δυστυχώς θα σταματήσω να μπαίνω όσο έμπαινα.
-
Αν εχω quotαρει ενα ποστ και το αρχικο ποστ επεξεργαστει (απο αυτον που το εγραψε) , αλλάζει και το quotαρισμενο κειμενο αυτοματα ?
-
Φωτογραφίες πως ανεβάζουμε;
Αρκετές φορές αποσυνδέει το λογαριασμό μου και μου ζητάει να συνδεθώ εκ νέου ενώ τα cookies είναι αποθηκευμένα κανονικά.
-
Φωτογραφίες πως ανεβάζουμε;
Όπως πάντα: https://forum.4troxoi.gr/node/52303
-
Δεν μου απαντησε κανεις σε αυτο
Αν εχω quotαρει ενα ποστ και το αρχικο ποστ επεξεργαστει (απο αυτον που το εγραψε) , αλλάζει και το quotαρισμενο κειμενο αυτοματα ?
Επισης, πως μπορω να δω παλιοτερα ποστς καποιου μελους ή δικα μου ??
-
Δεν μου απαντησε κανεις σε αυτο
alexandros.K wrote:
Επισης, πως μπορω να δω παλιοτερα ποστς καποιου μελους ή δικα μου ??
Στο πλαίσιο πάνω δεξιά της σελίδας (αναζήτηση) γράφεις και πατάς τον μπλε φακό.
Cantina
-
Αν γραψω το nick καποιου ομως, νομιζω δεν δειχνει ολα τα ποστ του
το Cantina που εγραψες, τι ειναι?
Την σελίδα που υπάρχει το ψευδώνυμο (στην περίπτωση σου σελ.11-21/9/13 #1 ποστ που συμφωνεί με την ημερομηνία εγγραφής).
Cantina=κάντηνα (την δοκιμή)* <em>εχω quotαρει ενα ποστ σου και το αρχικό σου ποστ επεξεργάσου το να δούμε αν αλλάζει και το quotαρισμενο κείμενο αυτόματα *
-
Το quote δεν αλλάζει αυτόματα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]