-
Lap wrote:
Να χαίρεσαι τα παιδακια σου..
Ολα τα μωρακια ετσι κανουν..... κοντινο μου προσωπο εχει πανω απο 30 εμετούς στο αυτοκινητο του....
1 ετους το αυτοκινητο, ετσι;;;;
Αχ, ποιος τυχερος θα το παρει, ως μεταχειρησμενο..ολο αυτο φωναζει μολις μπαινει μεσα.
χαχαχαχ
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Ήταν ο πρώτος εμετός σε αμάξι μου και μου κακοφάνηκε...
Εννοείται βρε ότι το έκανα λαμπίκο! Δεν υπάρχει ούτε μόριο εμετού πλέον. Αλίμονο! Ειδάλλως ήμουν ικανός να το πουλήσω κατευθείαν και να το ξαναπάρω καινούργιο...χεχεχε
Χαχαχαχαχαχα
Καλο.
Αν ειναι του παιδιου μου......δυσκολα....το παιδι ειναι στην ουσια εσυ και η γυναικα σου σε μικρη κλιμακα.
Αν ηταν αλλου ουτε καν θα το καθαριζα...
Πωλητήριο την επομενη μερα
-
Καλημέρα και από μένα. Χαίρομαι να διαβάζω τις .όμορφες εντυπώσεις και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με το χαμόγελο που λέτε. Παρόλα τα μικροθεματάκια με θορύβους που έχει το δικό μου. Αισίως ένας χρόνος και κάτι με 13.500 κμ και κατανάλωση στο 7.1. Τις τελευταίες μέρες το έχω δώσει στη σύζυγο μέχρι να έρθει το καινούργιο της (Suzuki Swift 1.2 Hybrid GLX). Οπότε μπορείτε να φανταστείτε πως αν με σταματάγανε εμένα μία για να με ρωτάνε για το αμάξι (η αλήθεια είναι πως το grey pearl τραβάει πολύ το μάτι), τι γίνεται με μια κοπέλα μέσα (ιδίως που το πάει σαν Aygo :P) .. Εγώ έχω για λίγες μέρες μια GLA 2.0 βενζίνη αυτόματο εταιρικό και πραγματικά μου λείπει τρελά το αμαξάκι μου. Τα ΣΚ που το ξαναπαίρνω βρίσκω την (οδηγική) υγειά μου!!!
Ερώτηση: Υπάρχει αισθητήρας ηχητικός στην όπισθεν ή μόνο η κάμερα; Δεν θυμάμαι αν το είχα στην αρχή και το απενεργοποίησα κάπως ή όχι. Επίσης στο παρκάρισμα δεν ακούγεται ο μπροστά αισθητήρας προσέγγισης. Θέμα ρύθμισης ή λειτουργει μόνο εν κινησει;
-
τι θορύβους έχει?
ακούγονται και στις δυο περιπτώσεις το ηχητικό σε έμενα...πρέπει να έχει ρυθμίσεις δεν το εχω πειράξει απο την αντιπροσωπεία που το πήρα το συγκεκριμένο.
μολις 10 μερες που το πηρα απλα ειναι απολαυση το αμαξι. πραγματικα διαβασα συγκριτικο για αυτο με το golf και στα σημεια βγαζει το golf....εχω οδηγησει το golf νοικιαρικο...απλα θα μας τρελανουν δεν εχει ουδεμια σχεση το ενα με το αλλο...καμια!!!!!
-
Gkouk, εχεις το civic και πηρες το swift hybrid για δευτερο;;;;
Ευγε, απο εμενα.....
-
Gkouk, εχεις το civic και πηρες το swift hybrid για δευτερο;;;;
Ευγε, απο εμενα.....
Για τη σύζυγο ναι... Ευχαριστώ
-
Χαχαχα Lap, μόλις έγινε ο ήρωας σου, έτσι;
@Gkouk, οι ηχητικοί αισθητήρες παρκαρίσματος ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται από ένα από τα 6 κουμπάκια στην κολώνα αριστερά από το τιμόνι.
-
Τα ηλεκτρονικά είναι απίστευτα ειδικά μετά την προσθήκη του hondahack εγκατέστησα και κάποια άλλα καλούδια και απλά σκοτώνει!!
Τι είναι το hondahack και σε τι χρησιμεύει;
-
alexgre wrote:
Τα ηλεκτρονικά είναι απίστευτα ειδικά μετά την προσθήκη του hondahack εγκατέστησα και κάποια άλλα καλούδια και απλά σκοτώνει!!
Τι είναι το hondahack και σε τι χρησιμεύει;
Ένα προγραμματάκι που δίνει πολύ χρήσιμες δυνατότητες στο infotainment, Μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα σαν να είναι κινητό ( έχει android άλλωστε) να ξεπεράσεις κάποιους περιορισμούς (πχ να βλέπεις youtube ή ταινίες εν κινήσει) να έχεις απεικόνιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου στο ρολόι και πολλά άλλα.
-
να βλέπεις youtube ή ταινίες εν κινήσει)
Εγκληματικό, το λιγότερο!!!
-
Καλησπέρα και από εμένα!Διαβαζω συχνά το forumf ανακ λιγοτερολαπο τοτε που ανανεωθηκε!Ειμαι και εγωί ένας ευτυχης κατοχος του civic 1.5 spοrt από τον Ιούνιο και πραγματικά το αυτοκίνητο είναι τελειο!Προχθες όμως μου παρουσιασε το εξής και ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον στην ομαδα!Ξαφνικά μου εμφανισε το μήνυμα software update στην οθόνη...Μου δίνει 5 επιλογες μεταξύ των οποίων αναβάθμιση από DMA,αναβάθμιση από usb,reboot κτλ από τις οποίες δεν υπακούει καμία εκτός από το usb το οποιο δε δοκίμασα!Ρώτησα την αντιπροσωπεία εδώ στη Χιο...δεν ήξεραν κάτι και περιμένω να επικοινωνήσουμε αυριο με Αθήνα!Προφανώς εν τω μεταξύ δεν λειτουργεί η κάμερα οπισθοποριας,η μουσική κτλ και μ βγάζει μόνιμα αυτό το μήνυμα!Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο και αν ναι πως το αντιμετωπίζω;Ευχαριστω πολυ
-
Χαχαχα;, ακριβως Σαγρε!!!!!!
Ναι, μα εχει ο ανθρωπος ενα απο τα top sets των επιλογων που εχω σκεφτει.
Οδηγοκεντρικοτατα, με εντονη προσωπικοτητα και τη τζαπανιλα πανω τους το καθενα για διαφορετικο σκοπο.
Ωραιοτατο σεταρισμα.....
Περιμενω με αγωνια να συγκρινει τα δυο αυτοκινητα στη χρηση...οχι ως αυτοκινητα διοτι ολοι ξερουμε ποσο καταπληκτικο ειναι το νεο civic και ποσο καλυτερο του swift..., απλα ως ιδιοκτητης να κανει τη συγκριση τους σε τομεις οπως οδηγηση, αισθηση, φρενα, τιμονι κτλ
-
Αλλά για παιδιά συνοδηγό κλπ...σε κάθε περίπτωση όπως όλα τα πράγματα επαφίεται στην ορθή κρίση κατά την χρήση τους.
-
Δοκιμασες να βγαλεις για καποια ωριτσα τον πόλο της μπαταριας;;;
-
Δοκιμασες να βγαλεις για καποια ωριτσα τον πόλο της μπαταριας;;;
Δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα....
-
Δοκίμασε να πας σε κάποιο σημείο που να έχει wifi ή δώσε μέσω του κινητού σου αν έχεις τέτοια δυνατότητα. Εφόσον συνδεθείς σε δίκτυο δες αν σου ενεργοποιεί την επιλογή να το αναβαθμίσεις και απλά άφησε το να την κάνει.
-
Σε πείσμα της φθοράς του χρονου το ντιζελακι μου εχει τις χαρες του ακόμη
Λόγω ιδιότητας έχω οδηγήσει πολλά αυτοκινητα. Αρκετα από αυτα αξιόλογα αλλα αυτό έχει το καλυτερο μεσο όρο σε όλα τα επίπεδα επιδόσεις φρένα συμπεριφορά άνεση χωρια που είναι και παιχνιδακι.Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει σχετικα με τα καθαριστικά πετρελαιου. Είναι άξια εμπιστοσύνης και σε ποια διαστήματα χρησιμοποιούνται.Ξεχασα το ντιζελακι είναι civic 1.6 grey pearl αγορασμενο από Σαρακάκη Βασ Όλγας Σεπτέμβρη του 18.
-
είχα παλαιοτέρα diesel (Renegade) και στις οδηγιες προέβλεπε χρηση καθαριστικου. Καθε 5000 κμ περίπου χρησιμοποιούσα της liqui moly . εαν προσέχεις το πρατήριο που βαζεις δεν θα αντιμετωπίσεις θέματα. Επίσης στα diesel φιλτρο πετρελαίου κάθε 10.000 κμ και λάδια φίλτρον επίσης max στα 10.000 κμ .
Είχα το gen 9 Civic πετρέλαιο σαν pre delivery μέχρι να έρθει το καινούργιο. Κινητήρας διαμάντι.
-
Καλησπέρα κύριοι. Νέο μέλος, 1ο post. Τους τελευταίους μήνες έβγαλα τα μάτια μου μελετώντας την αγορά καινούργιου μικρομεσαίου οικογενειακού οχήματος. Ως ιδιοκτήτης VAG (Octania 5 1.6 fsi 2005) αποφάσισα να πάω στην σοφή επιλογή της Ιαπωνίας για το επόμενο αυτοκίνητο. Αυτό δεν ήρθε αναίμακτα καθώς στην διαδικασία ξεσκαρταρίσματος πέρασα όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της αγοράς. Focus, Astra, VAG, 308, Megane, Mazda3, Corolla & φυσικά Civic. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες. Μετά από πολλά διλήμματα (ακόμα και το κλασσικό Petrol/Diesel) κατέληξα σε δύο πολύ συγκεκριμένα μοντέλα για λόγους που δεν θα αναλύσω για να μην σας ζαλίσω με το σκεπτικό μου και με διαολοστείλετε από το 1ο post! Τα μοντέλα αυτά είναι: i) Toyota Corolla sedan 1.6 Valvematic M/T και ii) Honda Civic x 1.5T 5D M/T. Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για CVT ακόμα και αν η Honda κατάφερε να το κάνει εξαιρετικό. Δεν αλλάζω την αίσθηση της χρήσης ενός (απότι διαβάζω εξαιρετικού) M/T. Με μεγάλη ευχαρίστηση ήδη σε αυτό το forum την είδηση οτι έρχεται facelift μέσα στο 2020 το οποίο θα θεραπεύεσει τις 'ασθένεις' του μοντέλου. Πέραν τούτου βρήκα άκρη και ρώτησα μηχανικό Honda από 'Σ' μαθαίνοντας οτι τα Civic 1.5T δεν αλλάζουν ούτε λάμπες από άποψη αξιοπιστίας (ανακλήσεις μόνο τα 1.0T) καθώς φοβόμουν, να πω την αμαρτία μου, λίγο το turbo και αρκετά το 'oil difution problem' το οποίο τελικά αφορά τον τρόπο χρήσης σε συνθήκες πολύ χαμηλών θερμοκρασιών όπως Σκανδιναβία, βόρειες ΗΠΑ, Καναδάς κλπ. Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου Civic για την μέση χρήση του. Αξίζει να πάρω αυτό το διαμάντι όταν δεν θα μπορώ να εκμαιεύσω τις δυνατότητές του παρά μόνο στα λίγα ταξίδια τον χρόνο που θα κάνω; Αξίζει να έχω ένα turbo 180ps όταν ετοιμάζομαι για οικογένεια και το αμάξι θα δουλεύει 90% εντός πόλης με μέσο όρο περί τα 10.000 χλμ (έχουμε δεύτερο όχημα μικρό για την σύζυγο το οποίο χρησιμοποιούμε σε πολλές ενδοαστικές μετακινήσεις) ετησίως; Ή να συμβιβαστώ με ένα mainstream επίσης κορυφαίο σε αξιοπιστία και άρτιο μηχανικά όχημα σαν την Corolla, αλλά σαφώς πιο 'ξενέρωτο';...
ΥΓ: Όντας 183 cm και μπόλικα κιλά έχω πάντα σκάλωμα με τους χώρους στα οχήματα. Με το κάθισμα του οδηγού ρυθμισμένο για κάποιον σαν εμένα ισχύει οτι πίσω χτυπάει κεφάλι στον κυρτό ουρανό όποιος επιβάτης είναι >175cm; Όχι οτι αυτό θα κάνει την διαφορά, απλά μια που σας βρήκα ρωτάω και αυτό γιατί από τα τόσα reviews που έχω δει δεν έχει μείνει άλλη πρακτική απορία να εκφράσω.
-
Ακριβώς ίδια χρήση κάνω κι εγώ 90% πόλη, οικογένεια 4 μελής κτλ. Για χώρους θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό -είμαι 181 cm. με τα κιλάκια μου κι εγώ. Καμία σχέση με Audi Α3 για παράδειγμα, σε θέμα χώρων. Και για τους επιβάτες και για το χώρο αποσκευών. Οδηγικά απλά θα σου πω ότι τόσα χρόνια (20) δεν οδηγούσα...το μόνο μου θέμα είναι η κατανάλωση η οποία λόγω της χρήσης σχεδόν αποκλειστικά μέσα στην πόλη είναι στο 10. Είχα συνηθίσει στο diesel και μου ψιλοκακοφαίνετια τώρα.. κατά τα άλλα είναι εμπειρία μοναδική και είμαι κάτοχος 1.5 CVT 182ps 9 μήνες τώρα. Αρκετά μανιτζέβελο για τον όγκο του.. η κάμερα οπισθοπορείας βοηθάει πάαααααρα πολύ σε αυτό. Γενικά μόνο καλά έχω να πω (πλην κατανάλωσης.. η οποία εάν βγεις εκτός πόλης πέφτει αισθητά -μέχρι και 3,8 έχω δει..) Για diesel πήγαινα αλλά δεν πρόλαβα.. κι έτσι αποφάσισα να πάρω το 1500αρι μιας και μου άρεσε πάρα πολύ. Μεγάλη βοήθεια και το Owner's manual..τόμος 700 σελίδων που σε βοηθάει στα πάντα μεχ΄ρι το πως θα αλλάξεις λάδια φίλτρα κτλ μόνος σου..αυτά..ελπίζω να βοήθησα..
edit:το δικό μου το κεφάλι δε χτυπάει πάντως
-
Αλλά δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση μεταξύ Σιβικ και Κορολλα. Το Χόντα ασυζητητί.
Νέο Honda Civic 2017