-
Πριν λίγο ήμουν στην Citroen και έτυχε να πέσω σε παράδοση καινούριων αυτοκινήτων που ήρθαν από τελωνείο. Ρώτησα τον οδηγό και τον πωλητή για το θέμα του τελωνείου, για τις παραδόσεις των καινούριων και αν συμβαίνει κάτι με τις διαδικασίες.
Και η απάντηση ήταν πολύ απλή. Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Εκτελωνίσεις γίνονται κανονικά, παραδόσεις στις εμπορίες κανονικά και αυτό αφορά όλους τους αντιπροσώπους. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αυτοκινήτων που έχουν εκτελωνιστεί οι αιτίες θα πρέπει να αναζητηθούν στους εμπόρους και στις αντιπροσωπείες.
-
Παρελαβα απο Σαρακακη την Παρασκευη 6/9 με το αυτοκινητο να εχει φτασει Ελλαδα με το καραβι στις 27/8. Εκτελωνισμος κτλ 9 εργασιμες ...
-
fenderiarhs wrote:
Προς OP: σε αντιπροσωπεια στην εθνικη οδο στο ειπαν αυτο;
Ναι όπως το είπες, ξέρεις κατι; Δεν εχω παραλάβει ακόμα 1,5 μηνα μετα την προκαταβολή του 'ετοιμοπαραδοτου' με αρκετές ενοχλήσεις, το μόνο που έχω σαν απάντηση εδώ και 10 μέρες είναι ότι έχει εκτελωνιστει και ότι είναι προς παράδοση. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω εδώ και πολύ καιρό σε μια εγκατάσταση που εχουν πολλά t roc χωρίς πινακίδες, τι να πω...
Καλα το φανταστηκα. Αλλο ειναι το προβλημα με τους συγκεκριμενους. Ουτε αδειες Αυγουστου, ουτε wltp ουτε αλλες μουφες. Δεν θα επεκταθω, αλλα αν δεν τους τριξεις τα δοντια επιστρατευοντας με ευγενικο τροπο κ λιγο απειλη θα αργησεις να παραλαβεις.....στη θεση σου (οπως κ εκανα) θα επαιρνα τα μετρα μου...Παρελαβα αφου επιστρατευσα την καταλληλη τακτικη μεσα σε 24ωρες απο την «κινητοποιηση» τους
-
Για την autoclub στην νεα φιλαδελφεια μιλατε;
-
Ένας πωλητής σε μια αντιπροσωπεία μου είπε πρόσφατα ότι επειδή οι αντιπροσωπείες δεν γνώριζαν τί θα συμβεί από 01 Σεπτεμβρίου, έφεραν περισσότερα αυτοκίνητα απότι συνήθως μέσα στον Αύγουστο με αποτέλεσμα οι εκτελωνιστες να έχουν φόρτο αυτή την εποχή.
Οπότε λογικά αν πιέσει κάποιος η αντιπροσωπεία θα δώσει προτεραιότητα...
-
Ακριβώς, απο συζητήσεις με κατα τα άλλα συζητησιμο πωλητή το ρίχνει σε έλλειψη ενημέρωσης απο Kosmocar. Γι' αυτό άνοιξα το θέμα, για να δω αν πρόκειται για τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία ή είναι γενικό φαινόμενο. Απ'ότι βλέπω είναι το πρώτο. Χθες με ενημέρωσαν ότι το παραλαμβάνουν σήμερα και ότι λογικά την Παρασκευή θα έχουν ετοιμάσει πινακίδες, άδεια κτλ, θα δείξει...
-
dettol wrote:
Ακριβώς, απο συζητήσεις με κατα τα άλλα συζητησιμο πωλητή το ρίχνει σε έλλειψη ενημέρωσης απο Kosmocar. Γι' αυτό άνοιξα το θέμα, για να δω αν πρόκειται για τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία ή είναι γενικό φαινόμενο. Απ'ότι βλέπω είναι το πρώτο. Χθες με ενημέρωσαν ότι το παραλαμβάνουν σήμερα και ότι λογικά την Παρασκευή θα έχουν ετοιμάσει πινακίδες, άδεια κτλ, θα δείξει...
Χα και χα. Α ρε δουλεμα που ριχνουν στον κοσμακη.......
-
Τι εγινε τελικα το πηρες;
-
Τι εγινε τελικα το πηρες;
Μπαααα, έχει έρθει στην αντιπροσωπεία και λέει περιμένουν κάτι χαρτιά ακόμα απο το τελωνείο για να βγάλουν πινακίδες, βαρέθηκα να ακούω συγνώμες και διαβεβαιώσεις οτι είναι θέμα ημερών.
-
Μπαααα, έχει έρθει στην αντιπροσωπεία και λέει περιμένουν κάτι χαρτιά ακόμα απο το τελωνείο για να βγάλουν πινακίδες, βαρέθηκα να ακούω συγνώμες και διαβεβαιώσεις οτι είναι θέμα ημερών.
Αριθμό πλαισίου έχεις; Το είδες;
-
spykon2008 wrote:
Αριθμό πλαισίου έχεις; Το είδες;
Πλέον ναι, πήγα σήμερα και μου είπαν ότι είναι όλα οκ και βγαίνουν οι πινακίδες αύριο.
-
Οι πινακιδες να ξερεις, βγαινουν σε μια μερα........
-
Καλησπέρα, ποια η γνώμη σας για το παρακάτω? Μήπως αξίζει τελικά, αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα, να περιμένει κάποιος..?
https://www.in.gr/2019/09/22/economy/erxontai-forologika-kinitra-gia-agora-ix/
-
Οι πινακιδες να ξερεις, βγαινουν σε μια μερα........
Έχεις δίκιο, επιτέλους παρέλαβα την Παρασκευή και ενημερώθηκα οτι η καθυστέρηση οφειλόταν στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλησπέρα, ποια η γνώμη σας για το παρακάτω? Μήπως αξίζει τελικά, αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα, να περιμένει κάποιος..?
Τι διαβάζω εγώ σε αυτή την είδηση:
-
Άγνωστο πότε θα υλοποιηθεί (μπορεί αρχές 2020 μπορεί και 2021!).
-
Άγνωστο το ποσό της ελάφρυνσης, μπορεί να είναι και ελάχιστο σε αρκετά αυτοκίνητα.
-
Αφορά κυρίως (ίσως και μόνο!) τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία ήδη δεν επιβαρύνονται με τέη ταξινόμησης και είναι πανάκριβα.
Μακάρι να δούμε κάτι καλό, αλλά κρατάω μικρό καλάθι!
@Spykon: Με γειά και ΚΑΛΟΤΑΞΙΟ εύχομαι, να το χαρείς με Υγεία!!
-
-
To corsa θα παίζει το ηλεκτρικό σε γρήγορη έκδοση βέβαια στα 28-29000 . Ακόμα και μπόνους να δώσουν που δεν έχει λεφτά το κράτος να δώσει πόσο θα πέσει ? Γιατί να μην πάρεις το κανονικό στα 15-17000 ?
-
Δυσκολο να προβλεψεις ποτε θα γινουν αυτα και πολυ πιο δυσκολο να προβλεψεις αν εσυ θα εισαι ωφελημενος
Πχ ειναι λογικο και αναμενομενο (αλλα οχι βεβαιο) να δωθουν κινητρα για ταριφες και λεωφορεια
Για μικρα αυτοκινητα μπορει να μην αλλαξει κατι προς το ευνοικοτερο για να μην χαθουν εσοδα
Για leasing ειναι πιθανο να υπαρξουν μικροβελτιωσεις
Καθυστέρηση στην παράδοση καινούργιου αυτοκινήτου λόγω WLTP