-
Πολλά αυτοκίνητα το τελευταίο καιρό κυκλοφορούν χωρίς την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας. Ξέρει κανένας γιατί, και ποιοι τις αφαιρούν;
Να τις βγάλουμε και εμείς ρε παιδιά, γιατι έχω την εντύπωση πως κάποιοι, που έχουν σχέση με την εξουσία το κάνουν αυτό. Εχω άδικο; Μήπως εμείς είμαστε... συμπληρώστε ότι θέλετε, γιατί αισθάνομαι και πολύ... -
Πολλά αυτοκίνητα το τελευταίο καιρό κυκλοφορούν χωρίς την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας. Ξέρει κανένας γιατί, και ποιοι τις αφαιρούν;
Να τις βγάλουμε και εμείς ρε παιδιά, γιατι έχω την εντύπωση πως κάποιοι, που έχουν σχέση με την εξουσία το κάνουν αυτό. Εχω άδικο; Μήπως εμείς είμαστε... συμπληρώστε ότι θέλετε, γιατί αισθάνομαι και πολύ... -
Μην απογοητευεσαι.Ολοι αυτοι θα βαλουν απο τις νεου τυπου ευρωπαικων προδιαγραφων πινακιδες με το μπλε σηματακι GR στην ακρη.Εγω ειδα το Σαββατο δυο απο αυτες που η μια ηταν ΝΖΥ96... και η αλλη ΙΒΑ..... Αρα λιγο ακομα υπομονη
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Να τις βγάλουμε και εμείς ρε παιδιά, γιατι έχω την εντύπωση πως κάποιοι, που έχουν σχέση με την εξουσία το κάνουν αυτό. Εχω άδικο; Μήπως εμείς είμαστε... συμπληρώστε ότι θέλετε, γιατί αισθάνομαι και πολύ...Μήπως βλέπεις τίποτα κλεμμένα ??....
-
Αρχικά να γράψω από μου ήρθε η ιδέα: Χθες το απόγευμα, είμαι 3ο αυτοκίνητο στην σειρά και πλησιάζουμε σηματοδότη. Ανάβει πορτοκαλί, και τα 3 αυτοκίνητα σταματάμε. Πριν ακριβώς να ακινητοποιθούμε μας προσπερνάει παραβιάζοντας το κόκκινο, ένα αυτοκίνητο χωρίς την πίσω πινακίδα. Την προστινή την είδα. Για μεγάλη μου έκπληξη, στο αριστερό μπράτσο του χεριού του, υπήρχε το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο οδηγός ήταν μόνος, για να θεωρήσω πως είναι ασφάλεια.Με λίγα λόγια, μήπως τις βγάζουν οι αστυνομικοί για να μην τους πιάνουν τα φωτοραντάρ; Σε ενδεχόμενο έλεγχο από συναδέλφους, φοβούνται μήπως τους γράψουν; Δεν νομίζω.
Για ψάξτε το λίγο.
-
Πως σε προσπερασε (φανταζομαι απο δεξια) και ειδες το αριστερο του μπρατσο;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Με λίγα λόγια, μήπως τις βγάζουν οι αστυνομικοί για να μην τους πιάνουν τα φωτοραντάρ; Σε ενδεχόμενο έλεγχο από συναδέλφους, φοβούνται μήπως τους γράψουν; Δεν νομίζω.
Αυτό όντως το έχω ακούσει από αστυνομικό να το λέει και μάλιστα μου το είχε πρότεινε ως την καλύτερη λύση για τα ρανταρς...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πως σε προσπερασε (φανταζομαι απο δεξια) και ειδες το αριστερο του μπρατσο;;;;;;;;;Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Σε κόμβο βρισκόμουνα, Εμείς στρίβαμε αρίστερα και είχαμε πάρει το αριστερό τμήμα του οδοστρώματος.
Δεξία δεν έστριβε κανένας, με αποτέλεσμα το δεξίο τμήμα να είναι άδειο και τότε με προσπέρασε.Για σκέψου πως στρίβουμε σε μία διαστάυρωση όταν ο δρόμος που εγκαταλείπουμε είναι μονόδρομος;
-
oi αστυνομικοί το έχουν κάνει σύστημα να καμουφλάρουν τις πινακίδες τους(με μεμβράνες,αυτοκόλλητα, ξάβαμμα ), αφού και να τους σταματήσουν σε μπλόκο, ε, συνάδελφοι γαρ. Όπως και να μη φοράνε κράνος, ειδικά πριν δυο χρόνια με 40 υπό σκια, που έγραφαν για κράνος έκαναν μπαμ οι μηχανόβιοι-(μπουζουκο)όργανα!
-
Για περίπου δυο χρόνια πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στο ίδιο parking με τα προσωπικά αυτοκίνητα των αστυνομικών της τροχαίας αττικής οδού. Ελάχιστα είχαν πίσω πινακίδες.
-
Φερτε ενα κατσαβιδι ρε παιδια...ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ!
-
Ρε παιδια, εχω δει και εγω 3 αυτοκινητα με τις καινουριες πινακιδες. ενταξει... συνηθεια ειναι και αυτη. Μηπως ξερετε αν μπορει καποιος να αντικαταστησει τις παλιες που εχει με το ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ σε νεου τυπου και ποσο κοστιζει αυτο ????
-
Ο χρήστης Punto_Sporting έγραψε:
Ρε παιδια, εχω δει και εγω 3 αυτοκινητα με τις καινουριες πινακιδες. ενταξει... συνηθεια ειναι και αυτη. Μηπως ξερετε αν μπορει καποιος να αντικαταστησει τις παλιες που εχει με το ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ σε νεου τυπου και ποσο κοστιζει αυτο ????Παλιά γινόταν! Όμως άλλαζες αριθμό...
Για τώρα δεν ξέρω, αλλά δύσκολο, γιατί τυπώνουν με την μία μια ολόκληρη σειρά πινακίδων μέσω διαγωνισμού, και το να βάλουν μερικές μεμονωμένες πινακίδες δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι... (σε άλλες χώρες γίνεται πάντως). Μάλλον αν σταθεροποιηθεί η κατάσταση θα είναι πιο εύκολο...
Πάντως στις πίσω μπορείς να βάλεις το πλαίσιο πινακίδας στο στυλ που τα έβγαζε η Ρενώ...
-
ε... αυτο με το πλαισιο λιγο καγκουρια μου φαινεται...!
το θεμα ειναι οτι ειναι και διαφορετικη η καινουρια η γραμματοσειρα! σε στυλ γερμανικων πινακιδων. αλλα, αν εχεισ κανα ωραιο νουμερακι, γιατι να το αλλαξεισ??? -
Ο χρήστης Punto_Sporting έγραψε:
Ρε παιδια, εχω δει και εγω 3 αυτοκινητα με τις καινουριες πινακιδες. ενταξει... συνηθεια ειναι και αυτη. Μηπως ξερετε αν μπορει καποιος να αντικαταστησει τις παλιες που εχει με το ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ σε νεου τυπου και ποσο κοστιζει αυτο ????Εδω οι υποψήφιοι κάτοχοι καινούριων αυτοκινήτων τρελενόμαστε που θα μας βάλουν στα αυτοκίνητά μας αυτές τις καινούριες πινακίδες-εκτρώματα και εσύ θέλεις να αλλάξεις τις παλιές ωραίες πινακιδούλες με τις πινακίδες 'φρίκη' ?????
-
(Back to the topic)
Κι εγώ παρατηρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα να μην έχουν πινακίδες, και είναι κατά κύριο λόγο φτιαγμένα-πειραγμένα. Σχεδόν κανένα δεν έχει την μπροστινή, αλλά πολλά δεν έχουν καν την πίσω.
Εντάξει, αν τους πιάσει η κάμερα τη γλυτώνουν. Κανένας τροχονόμος δε βλέπει ομως ΠΟΤΕ οτι το αμάξι δεν έχει πινακίδες να τους σταματήσει;
Και δε νομίζω ότι είναι μπάτσοι γιατί είναι οι περισσότεροι πιτσιρικάδες...
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Ρε παιδια, εχω δει και εγω 3 αυτοκινητα με τις καινουριες πινακιδες. ενταξει... συνηθεια ειναι και αυτη. Μηπως ξερετε αν μπορει καποιος να αντικαταστησει τις παλιες που εχει με το ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ σε νεου τυπου και ποσο κοστιζει αυτο ????
Εδω οι υποψήφιοι κάτοχοι καινούριων αυτοκινήτων τρελενόμαστε που θα μας βάλουν στα αυτοκίνητά μας αυτές τις καινούριες πινακίδες-εκτρώματα και εσύ θέλεις να αλλάξεις τις παλιές ωραίες πινακιδούλες με τις πινακίδες 'φρίκη' ?????
Γιατί δεν ανταλλάζετε πινακίδες;
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ