-
Ελέω καλού καιρού σήμερα (το πρωί) ξεμύτισε και αυτό!

-
Γιατί δεν έβαλες την φωτογραφία στο carspotting?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί δεν έβαλες την φωτογραφία στο carspotting?...δίκιο έχεις.
Μπερδεύτηκα. -
Το προηγούμενο Σάββατο στο Κεφαλάρι παρκαρισμένο κόκκινο Nissan 300ZX με πινακίδες Θεσ/νίκης.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο στο Κεφαλάρι παρκαρισμένο κόκκινο Nissan 300ZX με πινακίδες Θεσ/νίκης.Ε να μη μπορώ να πάω μια βόλτα ανεντόπιστος ρε γμτ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο στο Κεφαλάρι παρκαρισμένο κόκκινο Nissan 300ZX με πινακίδες Θεσ/νίκης.E KAI?
-
Dude χαλάρωσε λίγο...
-
Αυτή η Z1 με 8.000 κομμάτια κολλάει στο τοπικό ή να την πάρω να φύγω;

-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο στο Κεφαλάρι παρκαρισμένο κόκκινο Nissan 300ZX με πινακίδες Θεσ/νίκης.
E KAI?
Έχεις δει κι άλλο με ελληνικές πινακίδες; 'Η δεν το θεωρείς σπάνιο (για τη χώρα μας);
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Dude χαλάρωσε λίγο...δε μπορώ τώρα, έχω τσιτώσει 'ασχημα
-
Ρε ΙΚΕ τι ζορια τραβας συνεχεια σε αυτο το τοπικ..?
-
Επειδή μάλλον ο ΙΚΕ έχει βγει μια βόλτα να ηρεμήσει να μιλήσω αντ' αυτού, κι ας με διορθώσει όποτε θελήσει.
Αν δείτε στην πρώτη σελίδα το εναρκτήριο ποστ, αυτό εδώ μια σελίδα πίσω, αλλά και πολλά άλλα θα καταλάβετε πως το νήμα έχει δημιουργηθεί, όχι για να λέμε τι είδαμε (άλλωστε αυτό δεν έχει καμία διαφορά απ' το carspotting) αλλά για να συζητάμε σπάνια και ξεχασμένα μοντέλα, να αναφερόμαστε στις ιδιαιτερότητες τους, τα χαρακτηριστικά τους κλπ, χωρίς αυτό να έχει σχέση με το αν τα είδαμε κάπου. Και λόγω του ότι τα πιο πολλά ποστ εδώ μέσα ταιριάζουν στο carspotting, ο ΙΚΕ που άνοιξε το θέμα έχει τρελαθεί.
-
Πριν λίγο καιρό, πριν κάτι μήνες δηλαδή, συνάντησα ένα Tesla στην κάθοδο του Κηφισού. 1η φορά είδα κάτι παρόμοιο. Πρόλαβα και το τράβηξα και σε βίντεο, αν και το κινητό δεν το είχα στη βάση, οπότε δεν φαίνεται καλά.
Ευχαριστώ.
-
Λοιπόν, τέρμα η πλάκα, όποιος ξανακάνει μή-προβλεπόμενο ποστ εδώ θα έρθω από εκεί να τον δείρω. Θα είναι μαζί μου και οι ast και BILL33 με σιδερογροθιές και ρόπαλα (εγώ δεν χρειάζομαι ρόπαλο επειδή ξεχειλίζω από οργή).
It is ON
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
... αλλά για να συζητάμε σπάνια και ξεχασμένα μοντέλα, να αναφερόμαστε στις ιδιαιτερότητες τους, τα χαρακτηριστικά τους κλπ, χωρίς αυτό να έχει σχέση με το αν τα είδαμε κάπου.Μήπως θα ήταν καλύτερα να μετονομαστεί το παρόν νήμα σε κάτι σαν: «Συζήτηση για σπάνια και ξεχασμένα μοντέλα» προκειμένου να είναι ξεκάθαρο το θέμα του και να αποφεύγονται μελλοντικά λάθη και μπερδέματα με το carspotting;;;
-
Σωστά, έχει παρασυρθεί το θέμα σε carspotting από birdwatching!
Προτείνω το θέμα να σερβίρει και καφεδάκι, αλλά κυρίως ευγένεια όταν θα συζητάμε για αυτούς τους αγνώστους, τα σπάνια αμάξια.
-
DeTomaso Guara , δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί
http://www.classicdriver.com/uk/magazin ... p?id=12374Λιγότερες από 50 παρήχθησαν , σωληνωτό σασί , 4λίτρος V8 από BMW ή 4.6 Ford
Μάλιστα υπάρχει 1 πρός πώληση στην Γερμανία προς 80 Κ
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
και με 1.700 στο οδόμετρο -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λοιπόν, τέρμα η πλάκα, όποιος ξανακάνει μή-προβλεπόμενο ποστ εδώ θα έρθω από εκεί να τον δείρω. Θα είναι μαζί μου και οι ast και BILL33 με σιδερογροθιές και ρόπαλα (εγώ δεν χρειάζομαι ρόπαλο επειδή ξεχειλίζω από οργή).It is ON
ΟργιλΙΚΕ, με ανάγκασες να φτύσω σπιτική τυρόπιτα στο πληκτρολόγιο. Φτου σου κι εσένα!
-
-
Αυτό και αν είναι σπάνιο πτηνό , ειδικά και στην άριστη κατάσταση κατάσταση στην οποία βρέθηκε...
Σπάνια πουλιά!!!!!