-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κατάλαβα.Εντυπωσιάστηκες και έμεινες άλαλος
έλα ρε συ...
τόσα ωραία αυτοκίνητα κυκλοφορούν... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κατάλαβα.Εντυπωσιάστηκες και έμεινες άλαλος
έλα ρε συ...
τόσα ωραία αυτοκίνητα κυκλοφορούν...Δεν διαφωνώ καθόλου αλλά αν έπερνα ένα τζιποειδές(χλωμό γιατί δεν μου χρειάζεται)θα έπερνα αυτό ή το QQ.
Αλλιώς αν έπερνα τώρα θα κινιόμουν για το φτιαγμένο από την ύλη των ονείρων αυτοκίνητο -
Εγω απλα παρακαλω να μη κανετε τοσα quote και το βλεπω ξανα και ξανα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω απλα παρακαλω να μη κανετε τοσα quote και το βλεπω ξανα και ξανα..Μην ανυσηχείς αυτό σε το χρώμα δεν παράγετε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.Άρα δύσκολα θα το δεις στο δρόμο.
Εγώ πάντως αν το έπερνα θα το έπερνα στο μπλε που είπα πριν. -
Εγώ είμαι πιο κλασικός στα χρώματα των SUVs.
Παρόλ' αυτά στις φωτογραφίες κάποια 'μπορντωκόκκινα' διαφορων εταιριών που έχω δει μ' άρεσαν κάποια στιγμή. Αγαπημένα μου σε κόκκινο το Mitsubishi Outlander -ακόμα και όταν το είδα live, όπως και το XTrail πρώτης γενιάς με ένα ... πυροσβεστικό κόκκινο. Αλλά μάλλον πριν το ταμείο σε σκούρο θα κατέληγα.
Το Duster για μένα ή ασπρο το βασικό ή μαυρο (ή μπλε) το πλούσιο. Αν και 'γκριζάκιας' δεν το έχω δει σε γκρι σκούρο. Το καλοκαίρι το είδα σε ασημί. Σαν να ξέχασαν να το βάψουν έδειχνε. -
Μια χαρά αμαξάκι είναι.
Χαλαρά (μα χαλαρά) αν είχα τα λεφτά το αγόραζα. -
Αμα ειχε αλλα φωτα (γιατι εκει βασικα παει το ματι μας) θα λεγατε αλλα. Το αμαξι ειναι τιμιο για τα λεφτα του.
-
πιστεύω για τα λεφτά θα είναι ένα τίμιο SUV και πολύ καλή λύση για off-road χρήση (σε λογικά πλαίσια)
-
παντως οι φωτογραφιες το αδικουν.απο κοντα φαινεται αρκετα πιο καλο!
ειδικα σε μαυρο! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
παντως οι φωτογραφιες το αδικουν.απο κοντα φαινεται αρκετα πιο καλο!
ειδικα σε μαυρο!Σύμφωνο έτυχε όταν είχε πρωτοέρθει να πάω να το δω και μου άρεσε πολύ θα έλεγα ότι για τα λεφτά του αν έχεις ανάγκη απο κάποιο είδους suv αξίζει η αγορά του...
υγ: σε μαύρο ήταν πολύ ωραίο -
και σε άσπρο μου άρεσε παρα πολύ!!
-
σήμερα είδα την εξής δημοσίευση στο internet:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/dacia.html#moreαναρωτιόμουνα αν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός ή αν κάποιος τελικά προτιμήσει να πάρει ένα DACIA στην Ελλάδα και δεν θα έχει την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη αν χρειαστεί ή δεν θα βρίσκει εύκολα ανταλλακτικά όταν τα χρειαστεί....
έχεις κανένας παρόμοια εμπειρία? ξέρει κάποιος αν υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών DACIA στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία?
νομίζω είναι πολύ σημαντικό να πάρεις ένα αυτοκίνητο και να μπορέσεις να το επισκευάσεις άμεσα όταν χρειαστεί, να έχεις άμεση υποστήριξη και τεχνογνωσία
είμαι θετικός στο να αγοράσω το DUSTER αλλά θέλω να ξέρω ότι μπορώ να έχω άμεσα ανταλλακτικά αν χρειαστεί ή άμεση επισκευή κάποιας βλάβης. Μπορεί αυτό να το εγγυηθεί η DACIA/RENAULT?
ο φίλος kriti40 που το αγόρασε πρόσφατα, αν μπορεί να μας απαντήσει, ρώτησε εκεί στην αντιπροσωπία τι γίνεται με ανταλλακτικά? αν χρειαστεί επισκευή/ανταλλακτικά θα του το φτιάξουν αμέσως ή θα χρειαστεί να περιμένει κάνα 2μηνο?
πρέπει να έχουμε και το after sale κατά νου όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο! είναι σημαντικός παράγοντας για την απόφαση... -
Καλησπέρα
Στην ουσία του ερωτήματος σου δεν μπορώ να απαντήσω. Η αντιπροσωπία λέει ότι υπάρχουν ανταλλακτικά. Δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως η αντιπροσωπία στην Κρήτη, απ όπου το αγόρασα είναι πολύ εξυπηρετική και βοηθητική για το οτιδήποτε θελήσει κάποιος. -
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Καλησπέρα
Στην ουσία του ερωτήματος σου δεν μπορώ να απαντήσω. Η αντιπροσωπία λέει ότι υπάρχουν ανταλλακτικά. Δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως η αντιπροσωπία στην Κρήτη, απ όπου το αγόρασα είναι πολύ εξυπηρετική και βοηθητική για το οτιδήποτε θελήσει κάποιος.Εντυπώσεις από την συμβίωση
-
Πολύ καλό αμάξι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξεκούραστο και άνετο. Στα αρνητικά του η κακή ορατότητα στο παρκάρισμα
-
φιλε μου ποσα χιλιομετρα εχεις κανει μεχρι τωρα?
-
3.000 km
-
ειμαι στην τελικη ευθεια για το τετρακινητο ντιζελ.το μονο που με απασχολει ειναι η ποιοτητα στο εσωτερικο του,οχι σαν ομορφια,αλλα το κατα ποσο θα αντεξει στο χρονο,(ξεθωριασμα τριξιμο).
επισης θελω να βεβαιωθω πως θα τραβαει το σκαφος στο δρομο και την γλυστρα βαρους περιπου στα 1000 κιλα.(θεωρω πως με την κοντη πρωτη που εχει δεν θα εχω προβλημα)
παντως στο test drive που το εκανα τοσο εντος οσο και εκτος δρομου,ομολογω πως εντυπωσιαστικα και με το παραπανω! -
Πέρα από αισθητικής απόψεως δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αντοχής.
Οσο για τη ρυμούλκυση γιατί δεν αναζητάς από τις τεχνικές προδιαγραφές το βάρος ρυμούλκυσης να δεις αν ικανοποιεί τις ανάγκες σου;
-
δινει μεγιστο 680 κιλα χωρις φρενα,με φρενα λογικα διπλασιαζεται αν συγκρινω απο αλλο αυτοκινητο,οποτε πιστευω πως καλυπτομαι.
τι λες?
Dacia Duster