-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
με 5500 ΔΩΣΤΟ φίλε, κάντου και μια αγιογραφία δώρο του καλού αυτού ανθρώπου που θα σε σώσει.
δώστο! και μη κοιτάξεις πίσωΠλάκα κάνεις φαντάζομαι...
6000euro δίνει γνωστή εμπορία για Golf του 2001 1400κυβικά, 78 άλογα με 60000χιλιόμετρα... και θα πουλήσει το δίλιτρο κάμπριο Rolland Garros του 2004, 5500euro;
Ρε παιδιά αυτό είναι εκμετάλλευση εντελώς.
Τα 1400αρια πουλάνε πιο εύκολα λόγο χαμηλών τελών κυκλοφορίας.δεν φορτωνεται εύκολα κάποιος ένα αυτοκίνητο με τέλη τα οποία είναι 600€.για να το κάνει πρέπει να είναι σούπερ ευκαιρία....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το κουπέ-καμπριολέ 206 δεν έχει καμμία πρακτική χρήση από έναν οικογενειάρχη με παιδί 17 μηνών. Αν το ήθελε για άλλους λόγους, ότι λόγους μπορεί να δικαιολογήσει η χρήση και κατοχή ενός τέτοιου τύπου οχήματος, δεν θα έψαχνε σταθερά να το χώσει εδώ και πολλούς μήνες.
Δεν τίθεται θέμα λοιπόν εν προκειμένω αν θα πρέπει να φύγει ή όχι, τα όποια διλλήματα αφορούν το δίπολο 106/σμαρτ και για μένα από την πρώτη σελίδα όπου βρίσκεται η πρότασή μου, απλά δεν υπάρχουν ούτε εκεί.
Το Σμαρτ είναι αυτό που μπορεί να φύγει σχετικά εύκολα και να αφήσει και πέντε δραχμές. Το 106 δεν αξίζει να δοθεί στα 1.000 ευρώ διότι και πολλά ψωμιά έχει ακόμη να φάει, και στο φινάλε (ζαριά εδώ) μπορεί να κρατηθεί και να δουλευτεί, και αν αύριο γίνει καμμιά απόσυρση θα πάρει πίσω αυτό το χιλιάρικο αβάδιστα.
Και κρατική απόσυρση αν δεν γίνει, θα μπορεί να δοθεί εν είδη απόσυρσης σε κάποια αντιπροσωπεία για αγορά καινούργιου σύμφωνα με τα κίνητρα που από καιρού εις καιρόν ανακοινώνουν διάφοροι προκειμένου να αλιεύσουν πελάτες.Αντικειμενικά σωστός αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα θέλω της κυράς… δίνει και τα τρία και πορεύεται με το κρουζ και με ένα αυτόματο πχ. 107/c1/aygo.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πάντως σε γενικές γραμμές αν αρχίζεις να πουλάς-χαριζεις μόλις αρχίζει η κρίση , Μάλλον κάτι δεν είχες υπολογίσει σωστά Απο την αρχή ...
Αν τα είχες ζυγίζει καλά πριν τις αγορές Τώρα θα σε απασχολούσαν ΠΟΛΥ λιγότερα πράγματα ...
Κλασσικό γνώρισμα του νεοέλληνα... Βάζει το χέρι πιο βαθειά Απο τον πάτο της τσέπης του...Και φυσικά αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για αυτούς που ζυγίζαν καλύτερα...
Σου απάντησα πιο πάνω νομίζω και να το ξαναλές δεν βγαίνει κάτι , μετα χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί.
Όχι αυτή τη περίοδο όπως και κάθε περίοδο αγοράζουν φτηνά όσοι έχουν μετρητό και πραγματική διάθεση να ψάξουν για την αληθινή ευκαιρία (δεν σημαίνει οτι όλα τα πρώην πανάκριβα αυτοκίνητα επειδή έγιναν προσιτά είναι κ ευκαιρία να αγοραστούν)
Πρότεινε αν έχεις κάτι επί του θέματος.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Το smart που έχεις σε τι κατάσταση είναι; Αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις πιθανόν να ενδιαφέρομαι. Στείλε μου pm αν θέλεις με λεπτομέρειες. thxΕντός Δεκεμβρίου προ Χριστουγέννων θα έχω αποφασίσει αν είναι προς πώληση θα σε ενημερώσω. Είναι το απλό σε ασημί με 49000 χλμ 2ο χέρι αλλά απο γνωστό έχει κάνει κανονικά τα σέρβις του και κυρίως ο πρώτος κάτοχος πρόσεχε το ζέσταμα κρύωμα του τούρμπο όπως κάνει και η γυναίκα μου. Απο έξτρα έχει την πανοραμική οροφή, αιρκον, ραδιο σι ντι μπ3 και τις ζάντες που φοράνε οι πιο πλούσιες εκδόσεις (τις έβαλε αργότερα ο ιδιοκτήτης γιατί είπε οτι με τα πιο μικρά λάστιχα πίσω που φορούσε η φτωχή έκδοση δεν είχε σταθερή οδική συμπεριφορά ειδικά στο βρεγμένο). Είναι μοντέλο 2005 και έχει περάσει ΚΤΕΟ εντός του 2009.
-
Το οτι κρατας το Cruze εννοειται...Απο κει και περα πουλα τα 206 και Smart και κρατα το 106...Τωρα αν δεν το θελει η γυναικα το δινεις κι αυτο και πας σε αυτοματο μικρο...
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Αντικειμενικά σωστός αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα θέλω της κυράς… δίνει και τα τρία και πορεύεται με το κρουζ και με ένα αυτόματο πχ. 107/c1/aygo.
Τα c1/107/aygo εχουν sensodrive?
-
Από αυτά που περιγράφεις κάτι σαν κι αυτό ψάχνω, αν και θα προτιμούσα να μην έχει γυάλινη οροφή. Από λάδι έχει αρχίσει και καίει τίποτα;
btw συμφωνώ κι εγώ με την πρόταση των φίλων, ότι κρατάς cruze & 106. Έχει σχέση με την οικογενειακή σου κατάσταση κυρίως.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Αντικειμενικά σωστός αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα θέλω της κυράς… δίνει και τα τρία και πορεύεται με το κρουζ και με ένα αυτόματο πχ. 107/c1/aygo.
Τα c1/107/aygo εχουν sensodrive?
Στο C1 ετσι λεγεται αλλα στο aygo MMT. Μαλλον το ιδιο ειναι
**@206xs **Η πιο λογικη λυση ειναι να διωξεις τους 2 ερωτες το δικο σου και της γυναικας σου, αφ'ενος γιατι ειναι πολυ ειδικα αυτοκινητα, αφ'ετερου για να μη νιωθει κανεις αδικημενος. Οπως ακριβως σου προτεινα και στο προηγουμενο ποστ, με ταυτοχρονη αγορα πιο 'ορθολογικου' μικρου.
Αν τωρα δεν υπαρχει αναγκη για μετρητα και δε θελεις να το αποχωριστεις το αυτοκινητο σου (επειδη πολλοι ρωτησαν αν θα πιανει περισσοτερα μετα η απαντηση ειναι οχι, αλλα μπορει να λειτουργει και ως μεσο διασκεδασης, δεν πρεπει να το παραγνωριζουμε αυτο, αν ειναι το χομπυ του ανθρωπου ειναι σκληρο να το αποχωριζεται ) δινεις τις πινακιδες ωστε να μειωσεις τα τρεχοντα εξοδα, το αφηνεις φυλαγμενο σε γκαραζ με μια τυπικη συντηρηση εντος αυτου και οποτε μπορεις τις ξαναπαιρνεις για να το απολαυσεις. Φυσικα στην περιπτωση αυτη δεν κανεις καμια αλλη αγορα και πορευεσαι οπως εισαι. Αυτη ειναι η 'συναισθηματικη' επιλογη, την οποια ομως για να ακολουθησεις θα πρεπει να εισαι απολυτα σιγουρος για το τι κανεις και φυσικα να μην υπαρχει αναγκη για χρηματα, οπως εγραψα κ πιο πανω.
Για το 106 συμφωνω απολυτα με το παρακατω
Το 106 δεν αξίζει να δοθεί στα 1.000 ευρώ διότι και πολλά ψωμιά έχει ακόμη να φάει, και στο φινάλε (ζαριά εδώ) μπορεί να κρατηθεί και να δουλευτεί, και αν αύριο γίνει καμμιά απόσυρση θα πάρει πίσω αυτό το χιλιάρικο αβάδιστα.
Και κρατική απόσυρση αν δεν γίνει, θα μπορεί να δοθεί εν είδη απόσυρσης σε κάποια αντιπροσωπεία για αγορά καινούργιου σύμφωνα με τα κίνητρα που από καιρού εις καιρόν ανακοινώνουν διάφοροι προκειμένου να αλιεύσουν πελάτες.Αν το δουλευει η μητερα σου εστω κ λιγο κριμα ειναι να το στερηθει, ειδικα απο τη στιγμη που δεν ειναι κ σοβαρο εξοδο. Μπορεις επισης να το εχεις για 'χαμαλη' ωστε να μη βασανιζεις το κρουζ εντος πολης.
Συμπερασματικα, φιλε μου, απο τις αποψεις που παρατεθηκαν εδω μεσα νομιζω καταλαβες ποια ειναι η πιο συμφερουσα οικονομικα κινηση (αυτη δηλαδη που θα σου αποφερει τα περισσοτερα χρηματα και ποιοτητα μετακινησης χωρις 'ναζια' βλεπε driver's car k υπερ-μικρο/αυτοματο).
Απο κει κ περα ομως εσυ ξερεις καλυτερα απ'ολους τα οικονομικα σου οποτε κ η αποφαση ειναι απολυτα προσωπικη.
Αν μπορεις να τα βγαλεις περα με μια καταθεση πινακιδων χωρις να υπονομευσεις την ποιοτητα ζωης της οικογενειας σου, do it -
Ωχ....Τότε καλύτερα μακριά...Έχω ακούσει τα χειρότερα για το sensodrive...Ευχαριστώ Ευθύμη!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Σου απάντησα πιο πάνω νομίζω και να το ξαναλές δεν βγαίνει κάτι , μετα χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί.
Όχι αυτή τη περίοδο όπως και κάθε περίοδο αγοράζουν φτηνά όσοι έχουν μετρητό και πραγματική διάθεση να ψάξουν για την αληθινή ευκαιρία (δεν σημαίνει οτι όλα τα πρώην πανάκριβα αυτοκίνητα επειδή έγιναν προσιτά είναι κ ευκαιρία να αγοραστούν)
Πρότεινε αν έχεις κάτι επί του θέματος.
Το κρουζ παραμένει ως πιο καινούργιο και το κυριότερο ως πραγματικά ασφαλές για το παιδί σου...
(btw να σου ζήσει... )Το 106 εκτελεί χρέη καθημερινού για εσένα αφού ούτε οικονομική ανάσα μπορεί να γίνει , ούτε ιδιαίτερα ακριβά είναι τα σέρβις του...
Έχοντας 2 106 μπορώ να σου πω ότι τα σέρβις του γίνονται εύκολα και οικονομικά... Ένα μανουαλ του Χαιινς και μια ΚΥΡΙΑΚΗ συνήθως είναι χρειάζεται...Με τα λεφτά των 206. Cc, και. Smart , ξεχρεωνεις το κρουζ και είσαι στο μηδέν...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αν τωρα δεν υπαρχει αναγκη για μετρητα και δε θελεις να το αποχωριστεις το αυτοκινητο σου (επειδη πολλοι ρωτησαν αν θα πιανει περισσοτερα μετα η απαντηση ειναι οχι, αλλα μπορει να λειτουργει και ως μεσο διασκεδασης, δεν πρεπει να το παραγνωριζουμε αυτο, αν ειναι το χομπυ του ανθρωπου ειναι σκληρο να το αποχωριζεται ) δινεις τις πινακιδες ωστε να μειωσεις τα τρεχοντα εξοδα, το αφηνεις φυλαγμενο σε γκαραζ με μια τυπικη συντηρηση εντος αυτου και οποτε μπορεις τις ξαναπαιρνεις για να το απολαυσεις. Φυσικα στην περιπτωση αυτη δεν κανεις καμια αλλη αγορα και πορευεσαι οπως εισαι. Αυτη ειναι η 'συναισθηματικη' επιλογη, την οποια ομως για να ακολουθησεις θα πρεπει να εισαι απολυτα σιγουρος για το τι κανεις και φυσικα να μην υπαρχει αναγκη για χρηματα, οπως εγραψα κ πιο πανω.Συμφωνώ και εγώ. Απέναντι στις λογικές προτάσεις όλων που λένε να φύγει το CC είναι ένα αυτοκίνητο που ούτως ή άλλως δεν έχει 100% λογική ακόμα και ως επιλογή αγοράς. Γι' αυτό αναφέρω εγώ συμβιβασμο. Υπάρχει και το συναίσθημα και για να συνεχίσει να υπάρξει θα μπορούσε να κρατηθεί ακόμα και σαν 2ο. Μαζεμένες διαστάσεις έχει, 2+2 θέσεις έχει, με μια προσεχτική 'οδήγηση πόλης' μπορεί να μην ξεφύγει σε κατανάλωση στα ύψη. Φυσικά τα βαριά κρατικά τέλη θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Αυτά βέβαια με την προυπόθεση πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ο κάτοχος που τον αναγκάζει να βγάλει τα υπάρχοντα του στο σφυρί. Που τότε ... το τετραθέσιο 106 απο μόνο του και τα ΜΜΜ μπορούν να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες μιας 3μελούς οικογένειας.
Εξάλλου προτείνοντας 3 μεταπωλήσεις μτχ μήπως και αυτό δεν είναι εύκολο πλέον στο καιρό μας? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
costaslio στον storm αναφερόμουν, αλλά πολύ λογικές οι κινήσεις σου.
τώρα στο θέμα της τιμής του CC είτε 6 είτε 7 είτε 8 απο οτι λένε τα παιδιά τα αξίζει, το θέμα είναι αν θα βρεθεί κάποιος να του τα δώσει. ο ίδιος λέει πριν 1-1,5 χρόνο το έδινε 14 και τώρα προσφορά έχει μόνο 5500. άμα το κρατήσει και άλλο θα αποκτήσει επιπλέον αξία ή θα βελτιωθούν τα πράγματα προς το καλύτερο?
not in this lifetime.Ta πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο!!! 5.500; Θα το έδινα με κλειστά τα μάτια , ενα αντικείμενο όταν το πουλάς για να δεις αν σε συμφέρει δεν υπολογίζεις μόνο πόσα θα πάρεις αλλά και πόσα γλιτώνεις από το αν θα το κράταγες!
Το cc μόνο τέλη και ασφάλειες να βάλεις πας πάνω από 1000 ευρώ τον χρόνο.
Οπως έχουν γίνει τα πράγματα , γινόμαστε όπως η Ευρώπη , η ιδιοκτησία γενικότερα δε συμφέρει , πληρώνεις πολλά! Ενδεικτικά θα σου πω από ένα ενοίκιο που παρακαλάω να πάρω 650 ευρώ καθαρά στην τσέπη βάζω κάτω από 300 ευρώ!!! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Προσωπικα θα τα πουλουσα ολα εκτος του Κρουζ και θα εψαχνα ενα καλο μικρο αυτοματο.+1
Ακριβώς το ίδιο.Γιατί με ένα μικρό αυτόματο θα μπορείτε να μετακινειθήτε και οι τρεις αν χρειαστεί να πάτε κάπου με δυσκολία στο παρκάρισμα(κάτι γάμους επισκέψεις σε γνωστούς σε πυκνωκατικοιμένες περιοχές και κάτι τέτοια) αλλά θα ανταποκριθεί και σε μία μίνι ημερίσια εκδρομή αν χρειαστεί γλιτόνωντας την κατανάλωση του Cruze ελέω κυβικών. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ta πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο!!! 5.500; Θα το έδινα με κλειστά τα μάτια , ενα αντικείμενο όταν το πουλάς για να δεις αν σε συμφέρει δεν υπολογίζεις μόνο πόσα θα πάρεις αλλά και πόσα γλιτώνεις από το αν θα το κράταγες!
Οπως έχουν γίνει τα πράγματα , γινόμαστε όπως η Ευρώπη , η ιδιοκτησία γενικότερα δε συμφέρει , πληρώνεις πολλά! Ενδεικτικά θα σου πω από ένα ενοίκιο που παρακαλάω να πάρω 650 ευρώ καθαρά στην τσέπη βάζω κάτω από 300 ευρώ!!!Ρε συ πλάκα μας κάνεις;
Μου θυμίζεις έναν συναδελφό μου, που με το ζόρι θέλει να του πουλήσω το 207, 5000euro επειδή λέει έχουμε κρίση και πρέπει να μαζέψω χρήματα...
Και αυτός πήγε και αγόρασε Mondeo SW 16000 25000euro ...Κρίση και πράσινα άλογα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ta πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο!!! 5.500; Θα το έδινα με κλειστά τα μάτια , ενα αντικείμενο όταν το πουλάς για να δεις αν σε συμφέρει δεν υπολογίζεις μόνο πόσα θα πάρεις αλλά και πόσα γλιτώνεις από το αν θα το κράταγες!
Οπως έχουν γίνει τα πράγματα , γινόμαστε όπως η Ευρώπη , η ιδιοκτησία γενικότερα δε συμφέρει , πληρώνεις πολλά! Ενδεικτικά θα σου πω από ένα ενοίκιο που παρακαλάω να πάρω 650 ευρώ καθαρά στην τσέπη βάζω κάτω από 300 ευρώ!!!Ρε συ πλάκα μας κάνεις;
Μου θυμίζεις έναν συναδελφό μου, που με το ζόρι θέλει να του πουλήσω το 207, 5000euro επειδή λέει έχουμε κρίση και πρέπει να μαζέψω χρήματα...
Και αυτός πήγε και αγόρασε Mondeo SW 16000 25000euro ...Κρίση και πράσινα άλογα...
Εκμεταλέυτής ο συνάδερφος
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εκμεταλέυτής ο συνάδερφοςΡε συ, έτσι και βγάλω στη φόρα τα λεφτά που μου δίνουν οι 'διάφοροι εκμεταλλευτές ή πονηροί' θα φρικάρετε όλοι εδώ μέσα.
Είναι δυνατόν ποτέ, στο όνομα κάποιας κρίσης να πάω να σκοτώσω ένα αυτοκίνητο που μου κόστισε 22000euro;
Προτιμώ να το παντρευτώ...υ.γ. και εδώ ας βάλουμε μία τελεία για το 207... Για το συγκεκριμένο εγώ 'μούγκα στην στρούγκα'...
-
Κρίση υπάρχει αλλά όχι για όλους. Παρατηρώ καθημερινά φαινόμενα επίδοξων μαυραγοριτών. Τύποι φορτωμένοι με χαρτί περιμένουν πως και πως τα χειρότερα, μην πω ότι τα προπαγανδίζουν κιόλας. Έχω πιάσει στα πράσα συνάδελφο (είμαι υπεύθυνος μηχανογράφησης) να γράφει σε οικονομικό φόρουμ από το δίκτυο της δουλειάς, ιστορίες για αγρίους για 'μετά την μέρα της κρίσης' ή αλλιώς τι θα γίνει αν η Ελλάδα πτωχεύσει (ληστείες, λεηλασίες, συμπλοκές στυλ Δεκεμβριανών κτλ).
Τα παίρνω στο κρανίο και πάω και τον ρωτάω τι μ.. είναι αυτά που γράφει και τρομοκρατεί τον κόσμο και ο θρασύτατος μας απαντάει ότι περιμένει πως και πως να γίνουν όλα αυτά για να βγει να αγοράσει σπίτια, οικόπεδα και SUV στη μισή τιμή. Μέσα σε μια δεκαετία θα πολλαπλασιάσει την επένδυση του. Αυτοί κύριοι είναι οι συμπολίτες μας. Τα έκαναν στην κατοχή, τα έκαναν στη χούντα, θα τα ξανακάνουν και σήμερα. -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Κρίση υπάρχει αλλά όχι για όλους. Παρατηρώ καθημερινά φαινόμενα επίδοξων μαυραγοριτών....Έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοιους. Ζω και εγώ καθημερινά ανάμεσά τους, λόγω δουλειάς (Χρηματοοικονομικός τομέας).
-
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, καμμία έκπληξη.
-
Διαβάζοντας κάποια πράματα (κυρίως για την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση) αν και συνεχίζω να θεωρώ την λύση του να μείνει το 106+Κρουζ λογική το ξανασκέφτομαι...!
Με τα τωρινά μηνιαία έσοδα ακόμα και το 2ο αυτοκίνητο ίσως είναι πολυτέλεια. Έχουν σημασία και τα έξοδά σας (νοίκι, δάνεια), ο τρόπος ζωής σας (ρούχα, ψυχαγωγία), οι προβλέψεις σας για το οικονομικό σας μέλλον (που μάλλον δεν είναι και τρομερές για να ανοίξεις αυτό το θέμα), η βοήθεια από γονείς, οι καταθέσεις σας (και ο ρυθμός μείωσης αυτών) κλπ. Μήπως όμως μπορείτε να ζήσετε με μόνο ένα; Δηλαδή για δουλειά είτε μαζί (αφήνεις τον άλλον και συνεχίζεις) είτε ο ένας με ΜΜΜ. Με το σενάριο αυτό φεύγει το Σμαρτ (αυτό δεν το γλυτώνετε....). Το 106 που υποθέτω το πληρώνουν οι γονείς, αν δεν φύγει μένει μεταξύ πεθεράς-νύφης για να δείτε αν συμφέρει.
Το 206cc θεωρώ ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το οικογενειακό αυτοκίνητο για μερικά χρόνια ακόμα που δεν έχει και πολλά περιθώρια να χάσει αξία. Το ανάποδο κάθισμα του δεύτερου παιδιού αν έρθει (αν και καλύτερα επενδύστε σε προφυλακτικά μέχρι να αυξηθούν τα έσοδά σας) πάει εμπρός και η μάνα (εφόσον βέβαια χωράει) πίσω από το συνοδηγό με το άλλο παιδί δίπλα πίσω από οδηγό. Χώρο αποσκευών έχει ικανοποιητικό αν προσέχεις και μπορείς να βάλεις και μια καλαίσθητη σχάρα πάνω στο πορτπαγκάζ ενώ πάντα παραμένει ένα όμορφο αυτοκίνητο που σου προσφέρει χαρά σαν σπορ και ανοιχτό (που θα σου λείψει με 106+Κρουζ). Μικρό σε μέγεθος για πόλη και λογική κατανάλωση με απαλό πόδι, αν δεν είσαι όλη μέρα στην κίνηση δεν είναι τραγικό. Οικογενειακό με περιορισμούς δηλαδή αλλά ίσως εφικτό.
Νομίζω ότι ακόμα κι αν έγινε σε καλή οικονομικά για εσάς εποχή ήταν λάθος κίνηση η αγορά 4ου αυτοκινήτου και μάλιστα τόσο μακριά σε χαρακτήρα από το 206cc. Και τώρα το ανατρεπτικό και κρίσιμο ερώτημα: το Κρουζ πόσο πιάνει αν πουληθεί;
Όπως και να το κάνουμε αυτό δεσμεύει τα περισσότερα λεφτά σας! Μήπως να αποδεσμεύσετε όσο μπορείτε περισσότερα τώρα που είναι καινούργιο κι έχει καλά σχόλια και κρατάει κάποια αξία; Σύντομα θα πάει πολύ φούντο λόγω προέλευσης οπότε αν θέλετε να το αλλάξετε πάλι θα χάσετε πολύ. Η χασούρα σας δηλαδή θα είναι μικρότερη αν πουλήσετε τώρα το Κρουζ από ότι αργότερα και επίσης μικρότερη από ότι αν πουλήσετε το 206. Για σκεφτείτε, μήπως να διώξετε το Κρούζ;; Πόσο πραγματικά θα σας λείψει; Πόσα ταξίδια κάνετε, πόσο μεγάλα;
Βέβαια λέμε, λέμε αλλά παίζουν ρόλο πράματα που δεν ξέρουμε για τις οικογενειακές ισορροπίες και συνήθειες όπως και για τις ανάγκες, έξοδα, χλμ, ταξίδια κλπ που θα πρέπει να τα ζυγίσει ο ενδιαφερόμενος για να καταλήξει.
Ποια 2 να κρατήσω και ποια 2 να πουλήσω?