-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
αλλοι ειναι στη πραγματικοτητα οπως γραφουν, αλλοι ειναι τελειως διαφορετικοι, αν δεις το busso θα καταλαβεις
Γιατί? Τι έχω?
Σε περίμενε 50άρη
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
αλλοι ειναι στη πραγματικοτητα οπως γραφουν, αλλοι ειναι τελειως διαφορετικοι, αν δεις το busso θα καταλαβεις
Γιατί? Τι έχω?
Alfa Romeo και έναν γερμανό προδότη βαθιά μέσα σου!
-
μηπως τελικα σκοτωσες τον κανονικο busso και τον ξεφορτωθηκες σε κανα χαντακι?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Alfa Romeo και έναν γερμανό προδότη βαθιά μέσα σου!Βρε raus
Όλοι κατά βάθος είμαστε φίλοι των Ιταλοί...
Σας είδα πως χαζεύατε το Cinquecento Abarth.... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μηπως τελικα σκοτωσες τον κανονικο busso και τον ξεφορτωθηκες σε κανα χαντακι?Τον σκότωσαν άλλοι
-
-
Παρεμπιπτοντως το ειδα το αυτοκινητο το Σαββατο το βραδυ..
Πολυ μικροτερο απ οτι το περιμενω και οχι τιποτα φοβερα σχεδιαστικα...Δεν περναει απαρατηρητο σιγουρα αλλα στη σχεδιαση του κατι με ξενισε. Ισως το πολυ μικρο μεγεθος τους δεν αφηνει να ξεδιπλωθουν οι γραμμες αρμονικα.
Για εμας σιγουρα που κοιταμε να παρουμε σε βαθος χρονου κανα megane και τετοιου τυπου οχηματα λεμε πιστευω 'οχι τιποτα ιδιαιτερο για τα λεφτα του'
Για καποιον που εχει δυνατοτητα να παρει ενα τετοιου ειδους οχημα (λογω τσιμπημενης τιμης) μαλλον ειναι εξαιρετικη προταση. Για εμενα ποιο συμπαθητικο απο mini.
Vel καλοριζικο να ειναι...Να το χαρειται γιατι φανταζομαι θα το τσιμπας αρκετες φορες απο τη μητερα.. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παρεμπιπτοντως το ειδα το αυτοκινητο το Σαββατο το βραδυ..
Πολυ μικροτερο απ οτι το περιμενω και οχι τιποτα φοβερα σχεδιαστικα...Δεν περναει απαρατηρητο σιγουρα αλλα στη σχεδιαση του κατι με ξενισε. Ισως το πολυ μικρο μεγεθος τους δεν αφηνει να ξεδιπλωθουν οι γραμμες αρμονικα.
Για εμας σιγουρα που κοιταμε να παρουμε σε βαθος χρονου κανα megane και τετοιου τυπου οχηματα λεμε πιστευω 'οχι τιποτα ιδιαιτερο για τα λεφτα του'
Για καποιον που εχει δυνατοτητα να παρει ενα τετοιου ειδους οχημα (λογω τσιμπημενης τιμης) μαλλον ειναι εξαιρετικη προταση. Για εμενα ποιο συμπαθητικο απο mini.
Vel καλοριζικο να ειναι...Να το χαρειται γιατι φανταζομαι θα το τσιμπας αρκετες φορες απο τη μητερα..μπαααα, τους βλέπω να οτο λατρεύουν κι οι δύο, αφού μετά το Smart θα τους φανεί υπερ-λιμουζίνα και θα παίρνουν συνέχεια αυτό... τους έχω βάλει ένα σωρό extra άνεσης! εε, καμιά φορά που δεν θα το χρειάζονται, θα το βουτάω...
-
τα ατελείωτα ορθογραφικά!
-
Ειρηνη Υμιν...
Διαλειμμα για διαφημισεις.To link, απο το forum εδω:
http://www.forum-auto.com/marques/audi/ ... -10920.htm
(σελ 313 εως τελος)Σε γκρι ή καφε μεταλλικο αντιστοιχα με 5ακτινες διαιρουμενες 17αρες (φωτο κοντινη με το μαυρο)
ειναι για εμενα η ιδανικη επιλογη... -
δε βλεπω καμια διαφορα απο ibiza & fabia
-
-
To καταλληλότερο!
Λυπηθείτε μας με τόσες photos.
-
Απ΄τη μια βλέπω την ΑΕΚ απ΄την άλλη τις φώτο του Κίκιζα...πονέσαν τα ματάκια μου...
-
Καλα οτι το θεωρω κοινοτυπο ισχυει το θεμα ειναι οτι τελικα ειναι ασχημουλικο 2 φορες που το πετυχα καιστο δρομο..Προφιλ ειναι πραγματικα για κλαμματα.. Τραβηξαν μια ευθεια γραμμη απο μπροστα μεχρι πισω και προσθεσαν την οροφη σαν ογκο..Τα ιδια και πισω ,3 ογκοι ο ενας πανω στον αλλον..Απο πισω μου θυμιζει τριοροφη τουρτα και η κεραια κερακι..
-
@elteo
Ενταξει, σιχαινεσαι τα fashion αντικειμενα γενικως, το ειπες πριν, το καταλαβαμε...
@spiros
...δεν φταιει κανενας, αν πραγματικα δεν μπορεις ουτε εμφανισιακα απο φωτο να καταλαβεις τις διαφορες.
@stefan147
...δεν σε υποχρεωσε κανεις να τις δεις... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@elteo
Ενταξει, σιχαινεσαι τα fashion αντικειμενα γενικως, το ειπες πριν, το καταλαβαμε...χΟΥμορ το λένε, αν θίχτηκες πρόβλημά σου.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...δεν φταιει κανενας, αν πραγματικα δεν μπορεις ουτε εμφανισιακα απο φωτο να καταλαβεις τις διαφορες.
εχασες στις εκλογες και εχεις νευρακια
-
Το παράγκειλε και ο αδερφός σήμερα 1.4 χειροκίνητο ambition σε κόκκινο misano , βαμένες αψίδες και 17'' ζάντες και μερικά άλλα αξεσουάρ 27500Ε μη βαράτε ήθελε και ηλιοροφή αλλά έχει φόρο πολυτελείας , όταν του είπα να δούμε και τα υπόλοιπα μόντ που υπήρχαν στην έκθεση Α3 , golf , scirroco δεν πολυνιάστηκε από την αρχή στο Α1 έπεσε το μάτι και είχαν και το competition pack για test drive το Α3 είναι παλιό το golf για θείες και ο ρόκκος ένα καγκουρεμένο golf οπότε τα ξεχνάμε μέχρι και ο πωλητής που έκανε την παραγγελία όταν του είπα τόσα λ7 για ένα υπερμίνι με 1000ε παίρνω το golf gti έστω και γυμνό ή το scirocco 160 dsg μου λέει άλλο πράγμα η audi
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το παράγκειλε και ο αδερφός σήμερα 1.4 χειροκίνητο ambition σε κόκκινο misano , βαμένες αψίδες και 17'' ζάντες και μερικά άλλα αξεσουάρ 27500Ε μη βαράτε ήθελε και ηλιοροφή αλλά έχει φόρο πολυτελείας , όταν του είπα να δούμε και τα υπόλοιπα μόντ που υπήρχαν στην έκθεση Α3 , golf , scirroco δεν πολυνιάστηκε από την αρχή στο Α1 έπεσε το μάτι και είχαν και το competition pack για test drive το Α3 είναι παλιό το golf για θείες και ο ρόκκος ένα καγκουρεμένο golf οπότε τα ξεχνάμε μέχρι και ο πωλητής που έκανε την παραγγελία όταν του είπα τόσα λ7 για ένα υπερμίνι με 1000ε παίρνω το golf gti έστω και γυμνό ή το scirocco 160 dsg μου λέει άλλο πράγμα η audiάλλο πράγμα τα αουντι...
από περιέργια πόσο έχει ένα α3 1,8tfsi με τα βασικά??
Audi A1