-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικα ο τουρμποκομπρεσσορας με προγραμα παει πολυ καλαεκανα μια 'ατυπη' κοντριτσα σημερα και θα ορκιζομουν οτι προκειται για διλιτρο, αν δεν εκοβα να δω τι χρωμα ειναι το tsi του πισω
Μόνο με πρόγραμμα γιατι χωρίς...
-
Να ρωτήσω το forum σχετικά με την μείωση της τιμής του scirocco,
είχα πάει στην καρέντα αρχές καλοκαιριού να κάνω ενα τεστ ντραιβ το 160αρι,
ήθελα με το dsg αλλα δεν είχε...και καναμε μια γύρα με το χειροκίνητο.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά το επέριψα κυρίως για 2 λόγους- είμαι 1.94 και την ημέρα που έκανα το τεστ ντράιβ ημουνα και ακούρευτος και τα μαλλιά μου ακουμπούσαν την οροφή
- όταν καθίσαμε στο γραφείο του πωλητή και του λέω πέσμου τιμές κτλ.. κόντεψαν να μου πέσουν μαλλιά και δόντια
η τιμή μαζί με το dsg ξεπερνούσε τις 27.000, και επειδή δεν διαθέτω και όλο το κεφάλαιο θα έβαζα και καμια δοση,
αλλα με τα επιτόκια που έχει η VW η τιμή θα έφτανε στον θεό..
Κοιτάω τωρα τις τιμές και βλέπω διάφορα κουλά, το scirocco με το dsg βγαίνει φθηνότερα απο το γκολφ... (κάπου στα 23.800)
Μπορεί να μου πεί κάποιος πόσο μεγάλη είναι η κατσαρόλα με τα ανακατέματα που κάνουν στην αντιπροσωπεία?
Προφανώς το θέμα έχει να κάνει με τον φόρο πολυτελείας, και αν ναι πώς μπόρεσαν και τακτοποίησαν το θέμα και τον έβγαλαν?Με τους πελάτες τους κακόμοιρους που το πλήρωσαν ακριβά τι γίνεται ΟΕΟ ??
Πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση τους θα είχα ανεβάσει την σημαία του πολέμου αφού πρώτα ξεπερνούσα το σόκ...Τώρα που έχουμε κρίση να δούμε ποσα απίδια βάζει ο σάκος για τις αντιπροσωπίες, τώρα που θα κυνηγάνε τον πελάτη
με την σφεντόνα, και ειδικά για την VW που κρατάει ψηλά τον αμανέ πολύ θα χαρω να δώ να τις πέφτουν λίγο τα αυτιά.....Άντε και καλές πωλήσεις με το νέο τους απόκτημα το Α1
-
Ποιό ακριβώς είανι το ερώτημα;
-
Φίλε μου έμποροι είναι ΟΛΟΙ οι αντιπροσώποι! Δεν νοιάζονται το πόσο αγόρασες εσύ τότε γιατί τιμολόγησαν με βάση τα δεδομένα της δεδομένης οικ. συγκυρίας! Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά ελέω κρίσης σε όλους και όλοι περιορίζουν τα κέρδη τους για να διατηρήσουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο μπορούν αφού η συνολική πτώση είναι δεδομένη!
Στην περίπτωση σου πάντως αποκλείσεις πλέον να κατάφεραν την κατασκευή του dsg σε μικρότερο κόστος και άρα να τιμολόγησαν φθηνότερα; -
που να δεις πως νοιώθουν οι κάτοχοι σιτροεν με τους διάφορους κώδικες τιμής της αντιπροσ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
που να δεις πως νοιώθουν οι κάτοχοι σιτροεν με τους διάφορους κώδικες τιμής της αντιπροσ...+ford +Mazda RX8 κτλ κτλ ....thats life.
-
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
Εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά το επέριψα κυρίως για 2 λόγους- είμαι 1.94 και την ημέρα που έκανα το τεστ ντράιβ ημουνα και ακούρευτος και τα μαλλιά μου ακουμπούσαν την οροφή
- όταν καθίσαμε στο γραφείο του πωλητή και του λέω πέσμου τιμές κτλ.. κόντεψαν να μου πέσουν μαλλιά και δόντια
η τιμή μαζί με το dsg ξεπερνούσε τις 27.000, και επειδή δεν διαθέτω και όλο το κεφάλαιο θα έβαζα και καμια δοση,
Κοιτάω τωρα τις τιμές και βλέπω διάφορα κουλά, το scirocco με το dsg βγαίνει φθηνότερα απο το γκολφ... (κάπου στα 23.800)
Μπορεί να μου πεί κάποιος πόσο μεγάλη είναι η κατσαρόλα με τα ανακατέματα που κάνουν στην αντιπροσωπεία?
Προφανώς το θέμα έχει να κάνει με τον φόρο πολυτελείας, και αν ναι πώς μπόρεσαν και τακτοποίησαν το θέμα και τον έβγαλαν?Με τους πελάτες τους κακόμοιρους που το πλήρωσαν ακριβά τι γίνεται ΟΕΟ ??
Πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση τους θα είχα ανεβάσει την σημαία του πολέμου αφού πρώτα ξεπερνούσα το σόκ...Τώρα που έχουμε κρίση να δούμε ποσα απίδια βάζει ο σάκος για τις αντιπροσωπίες, τώρα που θα κυνηγάνε τον πελάτη
με την σφεντόνα, και ειδικά για την VW που κρατάει ψηλά τον αμανέ πολύ θα χαρω να δώ να τις πέφτουν λίγο τα αυτιά.....Άντε και καλές πωλήσεις με το νέο τους απόκτημα το Α1
μηπως, μιας και ειμαι αφελης, δεν πουλουσαν κανενα scirocco DSG (αρα κανενας πελατης) επαναδιαπραγματευτηκαν τις τιμες ωστε να βγει κατω απο τον ηλιθιο φορο πολυτελειας μπας και πουλησουν τιποτα;
ποσοι νομιζεις οτι πληρωσαν 27000 το scirocco με dsg; μπορει και λιγοτεροι απο 10
οποιος αγοραζει η παραγγελνει αυτοκινητο αυτη την περιοδο πρεπει να οτ εχει αμεση αναγκη, αλλιως θα βγει χαμενος. οι τιμες με τον ενα η αλλο τροπο θα πεσουν, ειδικα αν το γελιο κρατος καταλαβει οτι με αυξηση τιμων παιρνεις το μακρυτερο
-
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
Πρεπει να παιζει εκπτωση γυρω στις 2000 αυτον τον καιρο (επιτελους ενιωσε η vw αν και λιγο αργα) ξαναριξε μια ματια για σιγουρα. Εχει και ενα γαματο πακετακι (νομιζω δωρο η ηλιοροφη με το spor pack η κατι τετοιο). Αν οντως ισχυει ειναι ευκαιρια
Και ρυθμισε σωστα το καθισμα εγω με 1.92 με πολυ μαλι δεν βρισκω στην οροφη
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
μηπως, μιας και ειμαι αφελης, δεν πουλουσαν κανενα scirocco DSG (αρα κανενας πελατης) επαναδιαπραγματευτηκαν τις τιμες ωστε να βγει κατω απο τον ηλιθιο φορο πολυτελειας μπας και πουλησουν τιποτα;
ποσοι νομιζεις οτι πληρωσαν 27000 το scirocco με dsg; μπορει και λιγοτεροι απο 10
οποιος αγοραζει η παραγγελνει αυτοκινητο αυτη την περιοδο πρεπει να οτ εχει αμεση αναγκη, αλλιως θα βγει χαμενος. οι τιμες με τον ενα η αλλο τροπο θα πεσουν, ειδικα αν το γελιο κρατος καταλαβει οτι με αυξηση τιμων παιρνεις το μακρυτερο
Ακριβώς έτσι έγινε,
το παρήγορο για αυτούς που αγόρασαν στις 27.000, επειδή τα dsg έρχονται κυρίως με παραγγελία
ίσως και να το γλίτωσαν το χαράτσι αφού κατα τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου (που εννοείται οτι έκανε και κανα 2 μήνες
να έρθει) είχαν αφερέσει τον φόρο πολυτελείας και πιθανόν να μήν τους ζήτησαν να τον εισπράξουν...
Εγω πάντως πολύ το χαίρομαι, που οι αντιπροσωπείες αναγκάζονται να βάλουν νερό στο κρασί τους και ολα αυτά προς
όφελος του καταναλωτή, δεν έχω τίποτα μαζί τους, ούτε και με υποχρεώνει κανένας να τους προτιμήσω αν κάποιος απο αυτους δεν με ικανοποιεί, απλά και λίγη διευκόλυνση στο υποψόφιο εεε λάθος υποψήφιο αγοραστή σε μέρες κρίσης που
είμαστε δεν κακο (στο κάτω κάτω εμάς μας πετσόκοψαν τους μισθούς... ας κόψουν και αυτοί κάτι, έτσι πάει) -
Ο χρήστης imr έγραψε:
Πρεπει να παιζει εκπτωση γυρω στις 2000 αυτον τον καιρο (επιτελους ενιωσε η vw αν και λιγο αργα) ξαναριξε μια ματια για σιγουρα. Εχει και ενα γαματο πακετακι (νομιζω δωρο η ηλιοροφη με το spor pack η κατι τετοιο). Αν οντως ισχυει ειναι ευκαιρια
Ναι αλλα βάζω στοίχημα οτι εσύ δεν είσαι 100+ κιλα, εγώ εχω ψωμομένο το οπίσθιο μαλακό μέρος του σώματος και με ανεβάζει ποιο πάνω... αστα σου λέω το έψαξα,
βέβαια τώρα που τσουρουφλίστηκε ο κ@λ@ς της VW και κάνει και αυτές τις προσφορές θα το ξανακοιτάξω το θέμα, τουλάχιστον μέχρι να σκάσει μύτη η αγάπη μου η Ιουλιέτα με το κιβωτιάκι του διπλού συμπλέκτη -
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
Ναι αλλα βάζω στοίχημα οτι εσύ δεν είσαι 100+ κιλα, εγώ εχω ψωμομένο το οπίσθιο μαλακό μέρος του σώματος και με ανεβάζει ποιο πάνω... αστα σου λέω το έψαξα,
βέβαια τώρα που τσουρουφλίστηκε ο κ@λ@ς της VW και κάνει και αυτές τις προσφορές θα το ξανακοιτάξω το θέμα, τουλάχιστον μέχρι να σκάσει μύτη η αγάπη μου η Ιουλιέτα με το κιβωτιάκι του διπλού συμπλέκτηΧαχα ειμαι πανω απο 100 κιλα (εχω μεγαλα ποδια βεβαια :p)
Ειδαν επιτελους οτι δεν τους παιρνει αλλο, ηταν η μονη εταιρια που δεν ειχε καμια προσφορα(και τα χειροτερα επιτοκια αν δεν κανω λαθος). Παντως αν τοσο μεγαλη εκπτωση ειναι ''ευκαιρια'' , ριξε μια ματια και εδω http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =19&t=1628 -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
μηπως, μιας και ειμαι αφελης, δεν πουλουσαν κανενα scirocco DSG (αρα κανενας πελατης) επαναδιαπραγματευτηκαν τις τιμες ωστε να βγει κατω απο τον ηλιθιο φορο πολυτελειας μπας και πουλησουν τιποτα;ποσοι νομιζεις οτι πληρωσαν 27000 το scirocco με dsg; μπορει και λιγοτεροι απο 10
Δεν είσαι καθόλου αφελής. Ο εισαγωγέας απαίτησε έκπτωση από το εργοστάσιο την οποία και πέτυχε στα πλαίσια των πολύ καλών αριθμών πωλήσεων που είχε το το scirocco, μέχρι την έλευση της λαίλαπας.
-
Δεν τον χάλασε τον corsair
-
Πήρε scirocco ο corsair; Πρόσφατα δεν είχε πάρει bravo;
Άσχετο αλλά πού έχει χαθεί;
-
Λανσαρισμα-μικρη επιδειξη ικανοτητων Scirocco R στην Κορεα...
http://www.youtube.com/watch?v=glOa1A6t ... _embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=NVDvxnG9 ... re=channel
-
-
Ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το site:
http://www.cars-data...4293/specs.html
Αναφέρεται σε έκδοση BlueMotion του Scirocco, με το μοτέρ 1.4/122 PS και εκπομπές CO2 139 g/km.
Γράφει Release date: 10/2009, άρα δεν πρόκειται για νέα έκδοση.
Γιατί δεν έχει εισαχθεί στην Ελλάδα ?
Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται να έρθει ?
Με το νέο υπολογισμό τελών θα ήταν πολύ καλή περίπτωση. -
κανένα facelift ενδέχεται για το Ψιρόκο?
-
Δε χριαζετι φεισλιφτ φιλε.Ειναι σα να ρωτας αν η μονικα βατραχουτσι θελει μποτοξ η ανορθωση στηθους.Εχω παθει την πλακα μου.Το οδηγησα στον υπνο μου και ειναι (εκτος απο το πιο ομορφο αυτοκινητο( οχι γκολφ,αυτοκινητο) ) ο,τι πιο γρηγορο κυκλοφορει στην απιστευτη τιμη των 30000 ευρω με δωρο XL τασακι.Εξαιρετικη επιλογη για ολες τις ηλικιες.
-
Ρε τον Πασχούλι τον πλακατζή
VW Scirocco