-
Σαν μύγες πεθαίνουμε από μ@λακίες... RIP
-
Χτες ο ξάδερφός μου ενεπλάκη σε ένα ατύχημα που μου δημιούργησε μια απορία...
Προβλέπει πουθενά ο ΚΟΚ ότι ο κινούμενος σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας ή απλά πιο φαρδύ δρόμο προηγείται πάντα (ανεξάρτητα του ποιός έχει ποιόν από τα δεξιά) εφόσον κανείς από τους δύο δεν έχει ΣΤΟΠ;
Ο ξάδερφός μου εκινείτο σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας, το i20 βγήκε κάθετα και ο ξάδερφός μου έπεσε πάνω του. Εν προκειμένω φταίει το i20 μιας και ο ξάδερφος μου ερχόταν από τα δεξιά και κανείς δεν είχε ΣΤΟΠ.
Uploaded with ImageShack.us
Αν ο ξάδερφός μου ερχόταν από τα αριστερά και έπεφτε πάλι πάνω στο i20 ποιός θα έφταιγε; Όπως είπα ΣΤΟΠ δεν είχε κανείς και το i20 ερχόταν από τα δεξιά. Έχει σημασία λοιπόν ή όχι το ότι ο ένας από τους δύο δρόμους είναι διπλής κυκλοφορίας και θεωρείται πιο κεντρικός.
Στο παρελθόν μου είχε πει κάποιος ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις η τροχαία μέτραγε το πλάτος των δρόμων. Αστικός μύθος ή όχι;;;
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αγρίνιο: Τραγωδία χθες βράδυ με δύο νεκρά παιδιά 17 και 18 ετών
Χθες το βραδυ στις 20.40 περιπου, δυο παιδια ηλικιας 17 και 18 χρονων εχασαν τη ζωη τους οταν, συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες, μετα απο σουζα και μεγαλη ταχυτητα στην Ε.Ο. Αγρινιου Αντιρριου (μεσα στα ορια της πολης) ο 17χρονος οδηγος εχασε τον ελεγχο.
Ο συνεπιβατης χτυπησε στην ασφαλτο με το κεφαλι και εχασε τη ζωη του, ενω ο οδηγος μετα την πτωση, περασε στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, περνωντας πανω απο την διαχωριστικη νησιδα, και παρασυ! ρθηκε απο διερχομενο οχημα και τραυματιστηκε κι αυτος θανασημα. Ο οδηγος του οχηματος που παρεσυρε τον αναβατη, νοσηλευεται με καρδιακα προβληματα στο νοσοκομειο.οτι και να πω ειναι λιγο, εχουμε μαθει να οδηγαμε απο τα 16 μας αυτοκίνητα μηχανάκια κ μετα πρέπει να διαβάζουμε τρεις κ λιγο τετοια γεγονότα!
RIP
απιστευτο....RIP!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αγρίνιο: Τραγωδία χθες βράδυ με δύο νεκρά παιδιά 17 και 18 ετών
Χθες το βραδυ στις 20.40 περιπου, δυο παιδια ηλικιας 17 και 18 χρονων εχασαν τη ζωη τους οταν, συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες, μετα απο σουζα και μεγαλη ταχυτητα στην Ε.Ο. Αγρινιου Αντιρριου (μεσα στα ορια της πολης) ο 17χρονος οδηγος εχασε τον ελεγχο.
Ο συνεπιβατης χτυπησε στην ασφαλτο με το κεφαλι και εχασε τη ζωη του, ενω ο οδηγος μετα την πτωση, περασε στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, περνωντας πανω απο την διαχωριστικη νησιδα, και παρασυ! ρθηκε απο διερχομενο οχημα και τραυματιστηκε κι αυτος θανασημα. Ο οδηγος του οχηματος που παρεσυρε τον αναβατη, νοσηλευεται με καρδιακα προβληματα στο νοσοκομειο.οτι και να πω ειναι λιγο, εχουμε μαθει να οδηγαμε απο τα 16 μας αυτοκίνητα μηχανάκια κ μετα πρέπει να διαβάζουμε τρεις κ λιγο τετοια γεγονότα!
RIP
πηραν αυτο που αξιζαν οι γονεις πηραν το μηχανακι σε ανηλικα χωρις διπλωμα και χωρις μυαλο ας φανε την πικρα τωρα
παμε για αλλα
ακου εκει σουζα στην ε.ο -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χτες ο ξάδερφός μου ενεπλάκη σε ένα ατύχημα που μου δημιούργησε μια απορία...Προβλέπει πουθενά ο ΚΟΚ ότι ο κινούμενος σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας ή απλά πιο φαρδύ δρόμο προηγείται πάντα (ανεξάρτητα του ποιός έχει ποιόν από τα δεξιά) εφόσον κανείς από τους δύο δεν έχει ΣΤΟΠ;
Ο ξάδερφός μου εκινείτο σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας, το i20 βγήκε κάθετα και ο ξάδερφός μου έπεσε πάνω του. Εν προκειμένω φταίει το i20 μιας και ο ξάδερφος μου ερχόταν από τα δεξιά και κανείς δεν είχε ΣΤΟΠ.
Uploaded with ImageShack.us
Αν ο ξάδερφός μου ερχόταν από τα αριστερά και έπεφτε πάλι πάνω στο i20 ποιός θα έφταιγε; Όπως είπα ΣΤΟΠ δεν είχε κανείς και το i20 ερχόταν από τα δεξιά. Έχει σημασία λοιπόν ή όχι το ότι ο ένας από τους δύο δρόμους είναι διπλής κυκλοφορίας και θεωρείται πιο κεντρικός.
Στο παρελθόν μου είχε πει κάποιος ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις η τροχαία μέτραγε το πλάτος των δρόμων. Αστικός μύθος ή όχι;;;
Όχι δεν υπάρχει προτεραιότητα 'φαρδύτερου δρόμου'.
Αν η μία οδός δεν είναι χαρακτηρισμένη 'αυτοκινητόδρομος' ή 'οδός ταχείας κυκλοφορίας', ή/και η μία εκ των δύο δεν είναι 'χωματόδρομος, μονοπάτι, παρόδιος ιδιοκτησία, χώρος στάθμευσης και σταθμός ανεφοδιασμού και εξυπηρέτησης', τότε οι προτεραιότητες ορίζονται με τη σήμανση, από δεξιά κλπ. -
+1
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο ανθρωπακος απεναντι τι εφταιγε;
έτσι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν η μία οδός δεν είναι χαρακτηρισμένη 'αυτοκινητόδρομος' ή 'οδός ταχείας κυκλοφορίας', ή/και η μία εκ των δύο δεν είναι 'χωματόδρομος, μονοπάτι, παρόδιος ιδιοκτησία, χώρος στάθμευσης και σταθμός ανεφοδιασμού και εξυπηρέτησης', τότε οι προτεραιότητες ορίζονται με τη σήμανση, από δεξιά κλπ.To δέχομαι και βάση ΚΟΚ απόλυτα λογικό το να ισχύει η προτεαιρότητα από δεξιά, θεωρώ κουλό πάντως στην πράξη το ότι ο κινούμενος επί του δρόμου διπλής κυκλοφορίας είναι υποχρεωμένος να κόβει σε κάθε στενό για να ελέγξει αν έχει ή όχι ΣΤΟΠ ο άλλος.
-
Ξέρεις τι κράξιμο τρώμε εμείς που το εφαρμόζουμε στην πραξηεπιδή δεν υπάρχει ανάλογη μέριμνα για πινακίδες, αυτό κ πολλα άλλα που δεν έχουν καμια ύποσταση κ εφαρμογή στην πράξη κ όμως είμαστε υποχρεωμένοινα τα διδάξουμε, αλλα αυτα που δειχνουμε εμείς και να θέλουν να τα εφαρμόσουν οινεότεροι είναι το λιγότερο απίθανο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν η μία οδός δεν είναι χαρακτηρισμένη 'αυτοκινητόδρομος' ή 'οδός ταχείας κυκλοφορίας', ή/και η μία εκ των δύο δεν είναι 'χωματόδρομος, μονοπάτι, παρόδιος ιδιοκτησία, χώρος στάθμευσης και σταθμός ανεφοδιασμού και εξυπηρέτησης', τότε οι προτεραιότητες ορίζονται με τη σήμανση, από δεξιά κλπ.To δέχομαι και βάση ΚΟΚ απόλυτα λογικό το να ισχύει η προτεαιρότητα από δεξιά, θεωρώ κουλό πάντως στην πράξη το ότι ο κινούμενος επί του δρόμου διπλής κυκλοφορίας είναι υποχρεωμένος να κόβει σε κάθε στενό για να ελέγξει αν έχει ή όχι ΣΤΟΠ ο άλλος.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, κανονικά θα έπρεπε να βάζουν το ρόμβο 'έχεις προτεραιότητα' ώστε να μην τίθεται θέμα.
-
-
@0:53 Ξέρεις ηλικία, αν είναι αθηναίος; ...
Αστο διάολο μωρη ψώλα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
@0:53 Ξέρεις ηλικία, αν είναι αθηναίος; ...Αστο διάολο μωρη ψώλα!
για τον φουτσο και οι 2
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:slap:
Youtube Videofixed..
Ηρακλειο Κρητης , στον δρομο που φευγει απο το λιμανι ;
-
Μα φαίνεται από το παρκάρισμα, Αθηναίος πρέπει να ήτανε. Δε χωράτε εκεί κάτω και βάζετε ο ένας το αυτοκίνητο πάνω στον άλλο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μα φαίνεται από το παρκάρισμα, Αθηναίος πρέπει να ήτανε. Δε χωράτε εκεί κάτω και βάζετε ο ένας το αυτοκίνητο πάνω στον άλλο.Και η αναφορα απο http://www.2810.gr/crete/krhth/hrakleio ... aytokinhta
-
Αρχικά, και σε σχέση με το βίντεο.
Είδα τρία αυτοκίνητα κατεστραμένα (Όπως και να το κάνεις μπορεί να φτιάχνονται τα δύο, αλλά δε θα πουληθούν εύκολα μετά). Οι ιδιοκτήτες τους θα αποζημιωθούν ως προς το πόσα ζητάγαν για να τα πουλήσουν, ή ως προς το πόσα κρίνει η ασφαλιστική?
Αν ξέρουν τα δικαιώματα τους, τους βλέπω να τρέχουν για χρόνια στα δικαστήρια (εκτός αν τα πληρώσει από την τσέπη του ο οδηγός, καλά του μπαμπά του την τσέπη...)
Σήμερα ερχόμενος στη δουλειά, είδα στην Παπανικολή (αν δεν κάνω λάθος) ένα αναβάτη πεσμένο στο έδαφος (δεν έδειχνε να έχει κάτι σοβαρό όμως, και είχε τις αισθήσεις του), μια μηχανή του δίπλα, αλλά σηκωμένη, έναν άλλο αναβάτη όρθιο δίπλα του, και η μηχανή του όρθια πιο κάτω, και έναν ακόμα κύριο δίπλα σε όλους αυτούς. Επίσης υπήρχε ένα Smart περίεργα παρκαρισμένο (κάθετα, σε ένα από τα ανοίγματα που έχει ο δρόμος) που πιθανών να εμπλέκεται. Δημιούργησαν απίστευτη κίνηση, και ήταν ακριβώς μπροστά σε φανάρι. Αναρωτιέμαι ποιος την έκανε.
Να αναφέρω ότι ήταν βρεγμένα κάτω, και ότι την ώρα που πέρασα έβρεχε αρκετά. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μα φαίνεται από το παρκάρισμα, Αθηναίος πρέπει να ήτανε. Δε χωράτε εκεί κάτω και βάζετε ο ένας το αυτοκίνητο πάνω στον άλλο. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
@0:53 Ξέρεις ηλικία, αν είναι αθηναίος; ...
Αστο διάολο μωρη ψώλα!
για τον φουτσο και οι 2
Το ρεπορταζ περιλαμβάνει κ εκτιμητές-πραγματογώμονες ζημιών
-
**Μα καλα δεν προλαβε να φρενάρει στα 5 πρόβατα? **
Λεωφορείο «αποδεκάτισε» κοπάδι με πρόβατα!
Ένα πραγματικά πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Αμαλιάδα- Ρουπάκι, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο μαθητές, έπεσε πάνω σε κοπάδι με πρόβατα!
Ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει το λεωφορείο στο δρόμο χωρίς να τραυματιστεί κανένας από τους μαθητές, ενώ δεν τραυματίστηκε ούτε ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού που εκείνη των ώρα το συνόδευε. Ο απολογισμός όμως για το κοπάδι ήταν τραγικός, αφού 35 ετοιμόγεννες προβατίνες και ένα κριάρι βρήκαν τραγικό θάνατο.
Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ κατευθυνόταν στην Αμαλιάδα, προκειμένου να πάνε οι μαθητές που μετέφερε στα σχολεία τους. Λίγο όμως έξω από το Δημοτικό Διαμέρισμα του Ρουπακίου, έντρομος ο οδηγός του Λεωφορείου συνειδητοποίησε ότι ένα κοπάδι με πρόβατα βρισκόταν στο δρόμο.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το λεωφορείο άρχισε να παρασέρνει ένα – ένα τα πρόβατα του κοπαδιού, τα οποία στην πλειονότητά τους ήταν ετοιμόγεννες προβατίνες. Συγκεκριμένα, το λεωφορείο τραυμάτισε και σκότωσε 35 προβατίνες, εκ των οποίων οι 20 αναμένονταν να γεννήσουν χθες, και ένα κριάρι…
Ακολούθησαν σκηνές πανικού με το λεωφορείο να σταματά λίγα μέτρα μακριά, οι μαθητές να είναι ανάστατοι, ο κτηνοτρόφος σε κατάσταση σοκ και ο δρόμος… να είναι γεμάτος από τα νεκρά ζώα!
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ισχυρή Αστυνομική δύναμη από την Αμαλιάδα και τη Γαστούνη καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας προκειμένου να κάνει πλύση του οδοστρώματος.
Μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το Ρουπάκι είχε μαζευτεί στο σημείο, ενώ ο δρόμος χρειάστηκε να κλείσει για περίπου δύο ώρες.
Τα νεκρά πρόβατα απομακρύνθηκαν από την άκρη του δρόμου με μια μικρή μπουλντόζα, ενώ την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε επεισόδιο μεταξύ των κατοίκων του Ρουπακίου και του οδηγού του λεωφορείου.
Ps.
Στο τροχαίο με το Seat κάτι σελίδες πιο πάνω τελικα και ο δευτερος επιβάτης εξέπνευσε χθες μετά από 9 μερες στο Ριο.
Η οικογένεια σε μια βδομάδα κήδευσε τα δυο παιδιά της
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#