-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν κάποιος αγόραζε τα δικαιώματα για τα σχέδια του Ραλί από την Πεζό και άνοιγε μια βιοτεχνία που κατασκεύαζε ρέπλικες του Ραλί ενδεχομένως με κινητήρες και άλλα εξαρτήματα αγορασμένα κατευθείαν από την Πεζό λέτε να έκανε περιουσία;
Αλλά ξέχασα, δεν είμαστε στην Αγγλία...
Καλη ιδεα!!!!!
-
Pavlos23,ωραιο avatar
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Pavlos23,ωραιο avatarEυχαριστώ
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Áí êÜðïéïò áãüñáæå ôá äéêáéþìáôá ãéá ôá ó÷Ýäéá ôïõ Ñáëß áðü ôçí Ðåæü êáé Üíïéãå ìéá âéïôå÷íßá ðïõ êáôáóêåýáæå ñÝðëéêåò ôïõ Ñáëß åíäå÷ïìÝíùò ìå êéíçôÞñåò êáé Üëëá åîáñôÞìáôá áãïñáóìÝíá êáôåõèåßáí áðü ôçí Ðåæü ëÝôå íá Ýêáíå ðåñéïõóßá;
ÁëëÜ îÝ÷áóá, äåí åßìáóôå óôçí Áããëßá...
êáé Ýíá clopyright ôçò åéóáãùãÞò åîáãùãÞò áðï Áëöá ãéá êáëýôåñï Þ÷ï
íôïõð ãêáð ãêïðõ ........ùùù÷
-ÃéÜííç ðÜëé ïíåéñåõüóïõí ´îýðíéïò ?? Ôß èá êÜíïõìå ìå áõôü ôï ðáéäß ?? -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
και ένα clopyright της εισαγωγής εξαγωγής απο Αλφα για καλύτερο ήχοΌχι, διαφωνώ! Τα ραλάκια έχουν τον χαρακτηριστικό αλήτικο ήχο που δεν πρέπει να αλλοιωθεί. Μην μπερδεύουμε τις σχολές!
-
Το σίγουρο είναι οτι καμιά απο τις δύο 'υποψήφιες' εταιρίες δε θα δυσκολευτεί να κατασκευάσει ένα ανάλογης ποιότητας με το 106 εσωτερικό.
-
ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Και να πεις εντάξει,θυσιάζω το Rallye για ένα αυτοκίνητο πόλης....
Ε αυτό είναι πιο μεγάλο απο το 106.
3,73m ........ -
Άσχετο, αλλά το 1007 δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο με συρόμενες πόρτες. Υπήρχε το Nissan Stanza Wagon του 1986, ένα μικρό αυτοκίνητο με 4 πόρτες, εκ των οποίων οι 2 πίσω ήταν συρόμενες
-
Πάντως το 1007 το έχω συμπαθήσει πάρα πολύ.
Μου αρέσει η φιλοσοφία που ακολουθεί για εντός πόλης όχημα ! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μου αρέσει η φιλοσοφία που ακολουθεί για εντός πόλης όχημα !Έχει κάποια λογική μεν αλλά έτσι όπως πάμε σε λίγο περιμένω τα τρίμετρα λεωφορεία όπου οι επιβάτες θα είναι όρθιοι... έτσι θα χωράνε 8 επιβάτες με εξωτερικές διαστάσεις μήκος 3,30, πλάτος 1,60 και ύψος 2,20....
...και στις στροφές θα πηγαίνουν όλοι από τη μια μεριά ή θα κρέμονται όπως σε μοτοσυκλέτες ή ιστιοπλοϊκά.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου αρέσει η φιλοσοφία που ακολουθεί για εντός πόλης όχημα !Έχει κάποια λογική μεν αλλά έτσι όπως πάμε σε λίγο περιμένω τα τρίμετρα λεωφορεία όπου οι επιβάτες θα είναι όρθιοι... έτσι θα χωράνε 8 επιβάτες με εξωτερικές διαστάσεις μήκος 3,30, πλάτος 1,60 και ύψος 2,20....
...και στις στροφές θα πηγαίνουν όλοι από τη μια μεριά ή θα κρέμονται όπως σε μοτοσυκλέτες ή ιστιοπλοϊκά....Για μέσα στην πόλη όμως που προορίζεται, δεν υπάρχουν πολλές κλειστές στροφές.
-
Αυτή την ονομασία δε τη περίμενα με τίποτα για το 1007:
Ξεφτιλίζει την ονομασία RC ή συνεχίζει τη παράδοση; Μπρρρ...
1.6 λίτρα και 140 άλογα ,διπλές εξατμίσεις και 17άρες(;) ζάντες. Ωραία όλα αυτά,ειδικά ο κινητήρας,αλλά το αυξημένο ύψος του με προβληματίζει. -
Κι όμως... ετοιμαστείτε για μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις
-
Κι όμως... ετοιμαστείτε για μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις
-
Sorry, δεν υποτίθεται πως θα έβγαζαν και 1007 και 107, το 1007 'πολυμορφικό' και το 107 σαν αντικαταστάτη του 106 για πιο σπορ οδήγηση? Στη δεύτερη κατηγορία δεν ανήκει το RC?
-
Και όμως αυτό είναι το αμάξι που θα αντιμετωπίσει τα Ίγκνις και C2 στα S1600.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και όμως αυτό είναι το αμάξι που θα αντιμετωπίσει τα Ίγκνις και C2 στα S1600.Γιατί αυτά πολύ καλύτερα τα πανε? Και άντε η Suzuki, η Citroen που είναι στο ίδιο group με την Peugeot? Έπρεπε να βγάλουν και οι δύο ψηλό-μικρό αμάξι?
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ CONCEPT ? 140 ΑΛΟΓΑΤΑ ??? ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ???
-
http://users.telenet.be/sidd.viscius/1007RC-5.jpg
http://users.telenet.be/sidd.viscius/1007RC-7.jpg
Προς το παρόν υποθέτω πως είναι consept το οποίο θα παρουσιαστεί μαζί με τα 907 και Quark
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ CONCEPT 206 SW ΜΕ ΤΑ 180 ΑΛΟΓΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΩΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΚΔΟΣΗ RC. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...
Peugeot 1007