-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θα με πείτε κολλημένο, αλλά το ομορφότερο αμάξι για μένα είναι ο....ΚΙΤΤ
Από τα λίγα αμάξια που αν τα έβλεπα στο δρόμο θα τα χάζευα...
Και τι δε θα έδινα για ένα αμάξι σαν αυτό που έπαιξε στην ταινία.(εννοείται το ότι θα μιλάει και θα οδηγεί μόνο του δεν είναι κάτι που γίνεται )(βέβαια έχω παρατηρήσει -γενικότερα- ότι σε άλλους 'ΚΙΤΤ' έχει 2+2 φώτα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και σε άλλα 3+3...γιατί? Μήπως έγινε κανένα facelife? )
ΥΓ:Δεν βρήκα φωτογραφία του 'κώλου' του, που ήταν και πιο...spooky, αφού τα φώτα δεν φαίνονταν που ήταν μέχρι που πατούσες το φρένο ή άναβες τα φώτα (βράδυ).
Φίλε Κάβουρα.
Ως μέλος των DC (detroitcruisers) να σου πω ότι αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ρέπλικες του ΚΙΤΤ. Αυτή που αναφέρει ο stanfromgreece και ενός άλλου παιδιού. Και τα δύο είναι σχεδόν έτοιμα. Το ένα θα το δεις συχνά πυκνά να κυκλοφορεί στα νότια προάστεια.
Όσο για τα φώτα στον προφυλακτήρα έχει διαφορές γιατί ανά τις σεζόν γινόντουσταν κάποιες αλλαγές στο αυτοκίνητο.
Επίσης να πω ότι υπάρχουν δύο GENERAL LEE και οι οποίοι αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην Κοζάνη (Αθηναϊκός ο ένας αλλά με Κοζανίτη μάστορα), και ετοιμάζονται και άλλα αυτοκίνητα ταινιών μιας και η CHRISTINE βρίσκεται σε φάση ρετουσαρίσματος για να γίνει τέλεια, και ετοιμάζεται άλλη μία, καθώς φυσικά και η Eleanor από το remake του Gone in 60' με τον Νικολάκι τον Κέιτζ...
-
Φίλε pro_crossaro ευχαριστώ πολύ που με συμπλήρωσες!
εσύ σαν μέλος των DC σαφώς ξέρεις πολύ περισσότερα!
Πρέπει να είναι τρομερή εμπειρία να είσαι ανάμεσα σε αυτά τα αμάξια!!!
(τα οποία, πολλά από αυτά αντικατοπτρίζουν τα παιδικά μας όνειρα!!!) -
Toν εναν General Lee τον ειχα δει σε μια εκδηλωση που ειχε γινει στην Πτολεμαιδα.Οσο για τους ΚΙΤΤ ο ενας ειναι αυτος http://www.youtube.com/watch?v=kMleudPkq7U
-
Ο κατοχος του 'Στρατηγου' καποιος γνωστος?
-
Φίλε stanfromgreece είναι πραγματικά απίστευτη εμπειρία να βρίσκεσαι μέσα στην CHRISTINE και να περιμένεις ξαφνικά να ξεκινήσει το ραδιόφωνο να παίζει rock & roll και να ξεκινήσει τα δολοφονικά της κόλπα...
Ευτυχώς όποτε έχω κάτσει στο σαλόνι της έχει φερθεί σαν κυρία!
Και φυσικά η βόλτα με τον στρατηγό είναι απλά μια ακόμα καταπληκτική εμπειρία. Τραβάει όλα τα βλέματα και πίστεψτε είναι πολύ γρήγορο αυτοκίνητο.
Όσο για τον γνωστό ΚΙΤΤ συνηθίζει όποτε κυκλοφορεί στα Νότια να τραβάει όλα τα βλέματα.
Γενικά τα αυτοκίνητα είναι άπαιχτα.
saxon_747 τι εννοείς αν είναι γνωστός?
-
φίλε pro_crossaro, αν και είμαι ελαφρώς ως πολύ offtopic, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι 'περίεργο'...
Τα κουμπάκια στην κεντρική κονσόνα (ανάμεσα από τα καθίσματα) και στην οροφή στο κανονικό αμάξι (όχι τι θεωρητικά έκανε ο kitt στο σήριαλ) δουλεύουν?Διαχειρίζονται κάποια λειτουργία ή είναι απλά για εφέ?(ρωτάω εσένα που έχεις προφανώς περισσότερες γνώσεις μιας και από ό,τι συμπεραίνω, έχεις έρθει σε επαφή με τον -έστω και replica- ΚΙΤΤ και σίγουρα αν όχι εσύ, ο ιδιοκτήτης του ξέρει αν λειτουργούν τα κουμπάκια ή είναι όντως απλό εφέ )
Sorry για το offtopic παιδιά
-
fiat coupe -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
φίλε pro_crossaro, αν και είμαι ελαφρώς ως πολύ offtopic, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι 'περίεργο'...
Τα κουμπάκια στην κεντρική κονσόνα (ανάμεσα από τα καθίσματα) και στην οροφή στο κανονικό αμάξι (όχι τι θεωρητικά έκανε ο kitt στο σήριαλ) δουλεύουν?Διαχειρίζονται κάποια λειτουργία ή είναι απλά για εφέ?(ρωτάω εσένα που έχεις προφανώς περισσότερες γνώσεις μιας και από ό,τι συμπεραίνω, έχεις έρθει σε επαφή με τον -έστω και replica- ΚΙΤΤ και σίγουρα αν όχι εσύ, ο ιδιοκτήτης του ξέρει αν λειτουργούν τα κουμπάκια ή είναι όντως απλό εφέ )
Sorry για το offtopic παιδιά
Φίλε Κάβουρα δε σε ξέχασα.
Απλά επειδή δεν ήμουν σίγουρος έπρεπε να επιβεβαιώσω αυτό που θυμόμουν.Τα κουμπάκια αυτά στα αυτοκίνητα ρέπλικες είναι απλά διακοσμιτικά. Σαν Χριστουγενιάτικο δέντρο.
Απλά αναβοσβήνουν δίχως κάποια άλλη λειτουργία.
Τουλάχιστον οι 'πηγές' μου αυτό μου είπαν.Στη σειρά υποτίθεται ότι χρησίμευαν για τα διάφορα Extra του ΚΙΤΤ!
Συγνώμη για την καθυστέρηση και ελπίζω να σε κάλυψα!
-
Τα 2 αυτοκίνητα που ονειρεύομαι να βάλω στο γκαράζ μου:
Porsche 911
Mercedes 450
-
Δεν ξέρω αν έχουν δη μπεί...
Από το Bullit, αμερικάνικη αισθητική από μια άλλη εποχή...
Περί ορέξεως βέβαια, κολοκυθόπητα... -
1999 Mercedes SL 73 AMG (R129)
http://www.germancarforum.com/older-mbs ... e-roadsterη καλυτερη sl
με κινητηρα που αποτελει την βαση των κινητηρων της amg που δινει στην pagani -
ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ
-
Κατά τη γνώμη μου το Hyundai Excel, το σεντάν μάλιστα. Ακολουθούμενο από το one off Ferrari 330 LM, carrozzeria Fantuzzi.
-
-
Αν και δεν είμαι (όσο ήμουν παλαιότερα) alfisti θεωρώ ότι οι alfa (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ανά κατηγορία όλα τα χρόνια είναι οι πιο όμορφες (τουλάχιστον εξωτερικά).
-
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Πες την αλήθεια, τρολλαρεις.
-
no comments
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πες την αλήθεια, τρολλαρεις.
Ναι, το έβαλα για να κάνει contrast... Δεν παίζει να υπάρχει εδώ μέσα έστω και ένας νηφάλιος άνθρωπος που να συμπαθεί αυτό το τέρας... Αν και πιστεύω ότι σίγουρα κάποιος από εδώ θα το έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Πρακτικότητα, οικογένεια, σκυλιά, ψάρεμα, γκολφ, ασφάλεια από κλοπή, μπλα μπλα μπλα...
-
Ποιος θα μου λύσει την απορία;
Τα ακριανά φώτα κάτω από το παρμπρίζ (πάνω από το καπώ), τι ακριβώς είναι;
ομορφότερο αυτοκινητο