-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
στο συμβόλαιο, που επικαλέστηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφιάλωσης SIRINA για το βιντεο της Τζούλιας, υπάρχει ο όρος της παραγωγής 2 επιπλέον βίντεο....μιλάμε για τριλογία...μ@λ@κίας...πάντως το πολύ χρήμα το παίρνει (βάσει συμβολαίου) ο παραγωγός (400 χιλ €) τζάμπα το κοκκίνισμα στα σημεία (150 χιλ.€ η Τζούλια - αναρωτιέμαι για να σε κάνει ευτυχισμένο πόσα θέλει???) και τέλος ο εργάτης (500 € / επιτυχημένη εκτόνωση) πάντα αδικημένος....
στην μειωμένη αμοιβή πρέπει να συνυπολογίστηκε και η οικονομικά μετρήσιμη ευτυχία της εκτόνωσης στο προσωπάκι της εθνικής τιρμπουσόν...Γι' αυτό που αναρωτιέσαι..................η απάντηση είναι 3.000 ευρωπουλάκια
-
για να μην χάσουν πωλήσεις από τα επόμενα δύο βίντεο το έκλεισαν!
τέλος καλύτερα
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
στο συμβόλαιο, που επικαλέστηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφιάλωσης SIRINA για το βιντεο της Τζούλιας, υπάρχει ο όρος της παραγωγής 2 επιπλέον βίντεο....μιλάμε για τριλογία...μ@λ@κίας...
πάντως το πολύ χρήμα το παίρνει (βάσει συμβολαίου) ο παραγωγός (400 χιλ €) τζάμπα το κοκκίνισμα στα σημεία (150 χιλ.€ η Τζούλια - αναρωτιέμαι για να σε κάνει ευτυχισμένο πόσα θέλει???) και τέλος ο εργάτης (500 € / επιτυχημένη εκτόνωση) πάντα αδικημένος....
στην μειωμένη αμοιβή πρέπει να συνυπολογίστηκε και η οικονομικά μετρήσιμη ευτυχία της εκτόνωσης στο προσωπάκι της εθνικής τιρμπουσόν...Γι' αυτό που αναρωτιέσαι..................η απάντηση είναι 3.000 ευρωπουλάκια
για να το αναφέρεις κάτι θα ξέρεις παίζει κανένα μαγικό νούμερο τηλ....???
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...150 χιλ.€ η Τζούλια -
έφτασε και σε μένα αυτή η πληροφορία από σοβαρή πηγή.
To sex είναι απαραίτητο για την ευτυχία; Εγώ νομίζω πως δεν είναι αλλά βοηθάει, εξαρτάται και φυσικά από την ποιότητα του (καλύτερα καθόλου παρά σκάρτο). **Πως φαίνεται ο 40άρης **μωρέ και η ποσότητα κάποιες φορές δεν είναι κακή.
Πέραν του χαβαλέ νομίζω (για μένα) ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλός συνδιασμός από χρήματα (δεν σου λείπει τίποτα χωρίς απίστευτες υπερβολές), καλή γυναίκα (όμορφη, με καλή ψυχή, να σ'αγαπάει και να παραμένει ερωτευμένη μαζί σου ακόμα και μετά από πολλά χρόνια γάμου), μια τακτοποιημένη οικογένεια (όχι παιδιά τεμπέληδες, αλλά ούτε και μαμούχαλα ) και ένα καλό σπίτι (δε με πειράζει η μονοκατοικία ή πολυκατοικία.Εξάλλου το καλό το σπίτι το κάνουν και οι γείτονες ).
Ακούγομαι σαν 50άρης...
ΥΓ:είμαι 'μόλις' 26 στα 27
ΥΓ2:ίσως φταίει ότι πέρασα από τη φάση 'απίστευτο σεξ όλη μέρα κάθε μέρα με γκόμενα γλάστρα' και έχω επαναπροσδιορίσει λίγο την κατάσταση. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
στο συμβόλαιο, που επικαλέστηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφιάλωσης SIRINA για το βιντεο της Τζούλιας, υπάρχει ο όρος της παραγωγής 2 επιπλέον βίντεο....μιλάμε για τριλογία...μ@λ@κίας...πάντως το πολύ χρήμα το παίρνει (βάσει συμβολαίου) ο παραγωγός (400 χιλ €) τζάμπα το κοκκίνισμα στα σημεία (150 χιλ.€ η Τζούλια - αναρωτιέμαι για να σε κάνει ευτυχισμένο πόσα θέλει???) και τέλος ο εργάτης (500 € / επιτυχημένη εκτόνωση) πάντα αδικημένος....
στην μειωμένη αμοιβή πρέπει να συνυπολογίστηκε και η οικονομικά μετρήσιμη ευτυχία της εκτόνωσης στο προσωπάκι της εθνικής τιρμπουσόν...Τριλογία:
- The fellowship of the string.
- The twin cocks.
- The return to the Ass.
Πέρα από την τρέλα των ημερών μας, πιστεύω πώς την ευτυχία την πλησιάζουμε όσο καταλαβαίνουμε και συνειδητοποιούμε πώς η ποιότητα των ανθρώπων και πραγμάτων που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας και όχι η ποσότητα είναι αυτό που πραγματικά μετράει.
-
η αποχώρηση του ΔΝΤ...
-
λεφτα, ολα τα αλλα μετα ερχονται πανευκολα
-
Eυτυχισμενος ειναι αυτος που δεν ψαχνει να βρει την ευτυχια.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Eυτυχισμενος ειναι αυτος που δεν ψαχνει να βρει την ευτυχια.μαλλον αυτος που η πεθερα του δεν λεγεται ευτηχια
-
-
Μια καλή πιπ@ ...
-
και μετά ένα καλό μαμήσι και επανάληψη καθημερινώς δις εις στο διηνεκές.
-
Να γνωριζεις οτι υπαρχει Θεος!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Να γνωριζεις οτι υπαρχει Θεος!αν δεν κανεις πλακα, θελεις να το αναλυσεις κομματι ;
εμενα θα μου φερνει ενα facepalm -
υγεια + λεφτα
/thread
-
€υρωπουλα στη τσεπη και ολα τα αλλα ερχονται
Υγεια ειναι το αυτονοητο. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
αν δεν κανεις πλακα, θελεις να το αναλυσεις κομματι ;
εμενα θα μου φερνει ενα facepalmΘες να σου αναλυσω την εσωτερικη αναζητηση την δικη μου ή αλλων? Και περιμενεις να πειστεις? Ηδη ειρωνευτηκες οποτε τι νοημα εχει να σου πω τι πιστευω εγω? Και δεν σου ειπα καν αν γνωριζω εγω αν υπαρχει Θεος ή το πιστευουν συγγενεις μου και ειναι ευτυχισμενοι!
-
θεωρωντας την υγεια πρωταρχικο στοιχειο .
Η επαγγελματικη κ κοινωνικη επιτυχια κ η καλη σχεση με το αλλο φυλο ειναι οι βασικοι παραγοντες ,για να ειναι ενας ανθρωπος ευτυχισμενος .Απο εκει κ περα προσθετει ο καθενας οτι θελει . -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
αν δεν κανεις πλακα, θελεις να το αναλυσεις κομματι ;
εμενα θα μου φερνει ενα facepalmΘες να σου αναλυσω την εσωτερικη αναζητηση την δικη μου ή αλλων? Και περιμενεις να πειστεις? Ηδη ειρωνευτηκες οποτε τι νοημα εχει να σου πω τι πιστευω εγω? Και δεν σου ειπα καν αν γνωριζω εγω αν υπαρχει Θεος ή το πιστευουν συγγενεις μου και ειναι ευτυχισμενοι!
Kαταρχας, δεν ειρωνευτηκα. Αν το πιστευεις, δειξε μου απο που ακριβως το συμπερανες.
Θεωρω αβασιμο το οτι η ευτυχια ερχεται απο γνωση θεοτητων.
Αμα σου ελεγα ωρα/μερα/χρονο που θα πεθαινες (ειναι κατι που δεν ξερεις) θα σου εφερνει καποιας μορφης ευτυχια ; (αμα δεν αρεσε το παραδειγμα βαλε κατι αλλο, δεν εστιαζω εκει).
Η θρησκεια εχει τετοιες βασεις και εξελιξεις ωστε να μην πρεπει να γνωριζεις αμα υπαρχει. Αμα μπορουσες να συζητησεις πρακτικα, δεν θα λεγοταν ετσι. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
θεωρωντας την υγεια πρωταρχικο στοιχειο .
Η επαγγελματικη κ κοινωνικη επιτυχια κ η καλη σχεση με το αλλο φυλο ειναι οι βασικοι παραγοντες ,για να ειναι ενας ανθρωπος ευτυχισμενος .Απο εκει κ περα προσθετει ο καθενας οτι θελει .οχι μαν, οι γκεϋ μπορουν να ειναι χαρουμενοι ανετα, αρκει να εχουν υγεια κ λεφτα
Τι είναι αυτό που φέρνει την ευτυχία;