-
Ρε κάγκουρα , έβαλες κόκκινες δαγκάνες στο station wagon ?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:

Είναι πάρα πολύ ωραίο το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Είναι πάρα πολύ ωραίο το αυτοκίνητο
Συμφωνώ. Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε κάγκουρα , έβαλες κόκκινες δαγκάνες στο station wagon ?Ρε κάβουρα γιατί έσβησες τις πινακίδες? Έτσι κι αλλιώς δεν φαίνονται από αυτή την οπτική γωνία
-
@__drdino__
Σ'ευχαριστώ!@**koubeast **και **kapami **
Ευχαριστώ πολύ!Προσπαθώ να το διατηρώ σε άψογη κατάσταση σα να το πήρα χθες από την αντιπροσωπεία (οκ, ξέρω ότι δε γίνεται αλλά το...κατά δύναμην )@__ddl449__
Δε σχολιάζω...θα με πουν κακεντρεχή τύπο.@__elteo__
Ρε παλικάρι τι να κάνω???
Μόνο η seat δέχτηκε να μου βγάλει προσφορά και να αναλάβει την ευθύνη να τα παραγγείλει όλα τα ανταλλακτικά αλλά και να μου τα τοποθετήσει.Όλοι οι άλλοι ξύνανε το...(ας μην το πω καλύτερα).
Και όχι τίποτε άλλο.Η 'ιστορία' είναι ΤΕΛΕΙΩΣ plug & play.Μάλλον δε θέλουν λεφτά οι τύποι στις vw-audi.
Οπότε αναγκαστικά 'κόκκινο' και...σε όποιον αρέσει (εδώ δεν αρέσει σε μένα και σε καταλαβαίνω, αλλά είπα να το κάνω γαργάρα λόγω της ασφάλειας που παρέχουν τα νέα φρένα).Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη... (τη δισκόπλακα)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
φώτο φρέσκια μετά από διακοπές (εδώ περιμένω να πάρω την κοπέλα μου από την δουλειά και έχω κλείσει ένα parking μιας και η περιοχή έχει 'πήξει'

ΥΓ: την ανέβασα και αλλού τη φωτογραφία για update άλλου 'θέματος' σχετικά με το αμάξι.Μη με κακολογείτε.Δεν έχω τραβήξει άλλη...
ΥΓ2: Απίστευτο αλλά περνώντας τις φωτογραφίες των διακοπών παρατήρησα ότι δεν έχω τραβήξει ούτε μία φωτογραφία το αμάξι.Μήπως είμαι άρρωστος και δεν το ξέρω???Που'σαι εσύ βρε? Που χάθηκες?
Κουκλί
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Που'σαι εσύ βρε? Που χάθηκες?
Κουκλί
Εσένα μελέταγα σήμερα!!! Χίλια χρόνια θα ζήσεις!!!
Να κανονίσουμε καφεδάκι να τα πούμε...
Θα καλέσω το απόγευμα να κανονίσουμε λεπτομέρεις σχετικά με το πότε μπορείς, που βολεύεσαι κτλ-κτλ. -
Είχα πολύ καιρό να το φωτογραφήσω, ελπίζω να μη βγει σε κακό

-
-
Ωραίο, πολύ ωραίο αλλά ...

-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:

καλό, αλλά είναι ιδιωτικός ο χώρος (πρέπει να βγαίνουν και τα υπόλοιπα) -

-

εχει ενα αυτοκολλητακι R40 (http://www.r40.gr/) το οποιο μου το ειχε δωσει το μελος rallycards!
,ελπιζω να το δει -
Γνωρίζεις τον Τάσο jimhs?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γνωρίζεις τον Τάσο jimhs?ναι, αλλα εχω τουλαχιστον δυο χρονια να τον δω
αμφιβαλω αμα με θυμαται -
Πολύ καλός φίλος από τη δεκαετία του '90 ο Τάσος! Έχουμε πιει ένα αποστακτήριο και δει κάμποσους αγώνες μαζί...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
καλό, αλλά είναι ιδιωτικός ο χώρος (πρέπει να βγαίνουν και τα υπόλοιπα)Συγνώμη!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ καλός φίλος από τη δεκαετία του '90 ο Τάσος! Έχουμε πιει ένα αποστακτήριο και δει κάμποσους αγώνες μαζί...ωραιος! -
Βρε jimhs εσυ δεν εχεις μια e30 1.8? Με μπερδεψες τωρα..
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!